Spring naar bijdragen

fader

Members
  • Aantal bijdragen

    102
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over fader

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    Muziek, computers
  • Beroep
    Student
  1. fader

    Wat kan wel en wat kan niet?

    Klopt, dat maakt misschien idd verschil. Maar mag een geheim agent liegen om zichzelf te beschermen? (er van uitgaand dat hij daarmee alleen zichzelf beschermt.)
  2. fader

    Wat kan wel en wat kan niet?

    Tsja.. Lastig. Een leugentje om bestwil kan schijnbaar in het oude testament. Maar een leugentje om bestwil had ook een boel christenen een marteldood kunnen besparen (ook zij worden geëerd)
  3. Tsja.. Werk zelf op een servicedesk. Doe daar klantcontact per mail / brief / telefoon. Ik moet zeggen dat ik zelf ook wel eens wat minder waarheid heb verteld, en 1 keer bewust een klant heb voorgelogen (klant wilde per se de manager, maar daar doen wij niet aan, uit eindelijk heeft een collega de manager gespeeld met een valse naam. Elke keer als die klant belde vertelde ik hem wat die nepmanager heeft gedaan en wat ik met hem besproken heb.) Maar ja, dat is natuurlijk wel iets anders, hoewel het eigenlijk ook niet helemaal verantwoord is. In ieder geval zou je kunnen overwegen om d
  4. Pffeew, maar wat voor gasten heb je dan als die 3000,- aan cadeaugeld meegeven?
  5. Hee, das idd een goede, cadeautip geld! Wie weet levert dat trouwen nog wel wat op Maar als student is 1500 euro nog steeds wel veel.. Maja, hard sparen dan maar!
  6. Quote: Op woensdag 18 augustus 2010 01:04:18 schreef Rudibu het volgende: [...] Steeds als ik op Credible kom zie ik deze vraag staan. Sorry, maar mijn antwoord is: "Nee!". Jammer.. Dan zoek ik nog even verder... Heeft er trouwens iemand ervaring met trouwen terwijl je nog studeert?
  7. Quote: In het wettelijke huwelijk hoef je ook niet (meer?) te beloven 'tot de dood u scheidt'. Ow, dat onthoud ik! Nee, grapje. Maar is het niet beter dan om niet meer te beloven 'tot de dood u scheidt' maar iets als 'Zolang het redelijkerwijs mogelijk is'?
  8. Nou ja, dan kunne we altijd nog in duitsland trouwen XD nee, maar dat ondertrouwen dat zal ook wel weer geld kosten zeker? afzetters..
  9. Hehe je denkt gewoon te moeilijk Maar een half jaar is ook snel voorbij! Maareh, ondertrouw, nog nooit van gehoord wat is dat?
  10. Quote: [...] Vreemd genoeg heeft ze daar dan wel weer oren naar. Nou, als ik alleen naar financieen zou kijken dan weet ik wel waarvoor ik zou kiezen. Tenzij je je kinderen dwangarbeid laat doen is trouwen toch een stuk goedkoper.. Hoe lang doe je eigenlijk over het voorbereiden van de huwelijksdag? We zeggen wel eens voor de grap "pff.. ik heb zon zin om te trouwen" "Hmm.. Oke, heb je morgen om kwart voor 11 nog een gaatje?" Maja, zo werkt dat natuurlijk niet..
  11. @ Hongerige Wolf: Aah.. Sterkte! Wil ze helemaal niet, of vind ze het gewoon te vroeg? Pffeew, aan kinderen moet ik voorlopig niet denken (mn vriendin ook niet), maar trouwen lijkt ons geweldig! Ik denk dat je met kinderen best een paar jaar kan wachten na je huwelijk. Als je eenmaal een kind hebt ga je toch anders met elkaar om. Je vriend(in) is dan plotseling niet alleen je geliefde, maar ook papa of mama, die (net als jij) een krijsende baby heeft die s nachts tussen jullie in wil liggen, 's middags een dutje wil doen, poepluiers produceert en ga zo maar door.. Dat moet je alleen maar
  12. Ik denk dat levensstadium idd ook een belangrijk iets is. Vooral omdat trouwen vaak ook veel met zich mee brengt, denk ik dat het ook belangrijk is dat je allebei stabiel in het leven staat. Ikzelf heb nu bijna 2 jaar verkering, en op zich beginnen we er langzaam aan toe te zijn, maar we zijn allebei pas 17 en volgend jaar gaan we allebei een nieuwe opleiding beginnen en ik ga ook nog op kamers, dus ik wacht liever nog een jaartje.. Maar ik denk dat rond een jaar toch wel op zn vroegst is? Samengevoegd: Quote: Op maandag 16 augustus 2010 17:38:24 schreef Iriacynthe het volgen
  13. Hallo mensen, Op het andere topic was het off-topic, maar het is zeker de moeite waard om eens te bespreken: Na een maand verkering trouwen? te vroeg? Wanneer dan wel? Oftewel: Wanneer beloof je elkaar de eeuwige trouw? Ik ben benieuwd!
  14. Quote: Op zondag 15 augustus 2010 21:42:20 schreef Iriacynthe het volgende: Kun je ook even het exacte vers geven? Zijn we wat meer mee. Romeinen 2:12
  15. Heb laatst nog gelezen in de bijbel: Mensen die van de wet weten, maar de wet hebben verworpen, zullen volgens de wet veroordeeld worden. Mensen die de wet niet kennen, zullen zonder de wet verloren gaan. The diffrence? Geen idee, maar waarschijnlijk is er verschil..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid