Spring naar bijdragen

Pretender

Members
  • Aantal bijdragen

    101
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Pretender

  1. Ik vind het niet belangrijk of hij een vrouw heeft gehad vanwege zonden, maar gewoon omdat sommige zeggen dat de katholieken de bijbel veranderd hebben zodat Jezus geen vrouw zou hebben gehad en hem een "devine" figuur hebben gemaakt...

  2. Het boek "the da vinci code" zegt dat jezus een vrouw had en dat het Maria van Magdalena was. Nu dacht ik eerst dat het nonsens was maar na het wat lezen van internet sites vind ik het best wel vreemd. Ze zeggen dat de katholieke kerk het bijbelse verhaal iets heeft veranderd zodat Jezus "divine" werd en Maria Magdalena een prostitué zou zijn in plaats van Jezus zijn vrouw. De reden die ze hiervoor geven is dat de Katholieke kerk niet wou dat vrouwen teveel recht zouden krijgen. Als het betekend dat Jezus een vrouw had, loopt er misschien 1 van zijn nakomelingen op aarde rond. Er zijn al 2000 jaar voorbij en mij lijkt het ook sterk dat de bijbel nu precies zo is als 2000 jaar geleden. Het zou wel vervelend zijn als Jezus gewoon een normaal sterfelijk mens was die nooit uit de dood is opgestaan... Word gek van al die dingen die worden gevonden. Zo kan je toch ook nooit ergens in geloven... Vooral niet als het zo lang geleden is gebeurd.

    ps: hier is trouwens nog een verslag van ABC: http://abcnews.go.com/sections/World/Primetime/davinci031103-1.html

  3. Matthieu... Bill Gates is ook 666 en zo nog een paar andere namen.. dat 666 met namen gedoe vind ik maar nonsense omdat je maitreya eerst moet vertalen in het hebreeuws en dan de getallen erachter zoeken. Johannes is bv. in het engels John en in het hebreeuws weer iets anders. Zo kan je overal getallen achter zoeken.

  4. als ik eerlijk ben vind ik die maitreya maar vaag... Die Creme is een zwaar new age figuur en blijft maar rondbazuinen dat die maitreya van hem komt, maar ik geloof het gewoon niet. Ik weet er niet als te veel van, maar zou de antichrist niet ergens anders vandaan moeten komen dan Tibet of London?? Het idee dat die in London leeft er wat gezellige telepatische gesprekken met Creme heeft vind ik al zwaar vaag.. Maar ja, misschien heb je ook wel gelijk..

  5. het klinkt alsof je zeker van je zaak bent... Het kan natuurlijk slechte kanten hebben, maar ik denk niet dat alles klopt wat je geschreven hebt. Er zijn natuurlijk mensen die consipary theories overal achter zoeken, maar het hoeft niet altijd waar te zijn... Hebben ze geluk, is het waar... Ik vind het maar een gevaarlijk iets en ik heb gehoord dat koninging Beatrix ook iets met Bilderberg te maken heeft, maar ik wil nu niet al beginnen met een of andere theorien... Het blijft wel vreemd..

  6. die bijna dood ervaringen hebben vaak toch een klein verschil. De mensen zeggen toch steets weer net iets anders of beleeft net iets anders. Als het echt zou zijn zou iedereen hetzelfde en dezelfde persoon beleven... De ene denkt weer Jezus te hebben gezien die alles een beetje grappig vond en een ander werd opgenomen door Aliens (ook een tunnel van licht) en voelde erg veel liefde afstralen van de aliens... Zo kan het wel door blijven gaan.. ik vind het maar raar en geloof er niet in. Als ik het zelf zou beleven zou ik ook nog erg kritisch zijn. Bij al die bijna-dood-ervaringen is er wel een hel, maar niemand hoeft erheen omdat ze nog ff snel Jezus uitroepen... In de bijbel staat dat je de keus op aarde hebt en niet als je al dood bent.. Is wel makkelijk, doe je alle dingen die leuk zijn (misschien erg zondig) en roept dan ff Jezus als je sterft en je gaat naar de hemel...

    Als je mij vraagt zijn die verhalen BS.

  7. welk liedje is dat dan?? Ik heb ook weleens een drang iets te doen, en dan gebeurd het ook wel eens, maar dat had met bv. een schietspel te maken en ik denk niet dat God mij graag schietspellen ziet spelen... Mijn vader zegt altijd.. niets is toeval, maar ja dat vind ik ook een beetje sterk..

  8. nou de ene heeft een BDE over Buddha, de ander over Jezus enz.. Het is niet allemaal gelijk en die persoon die ze zien zegt vaak ook dat zondigen niet slecht is... Zondigen is om te leren zeggen ze vaak. De Jezus vind sommige dingen ook grappig en zegt vreemde dingen... Als je mij vraagt is dit weer zoiets waar je eeuwig over kunt piekeren... Die persoon kan net zo goed Satan zijn die ze slechte dingen beleerd en zich dan als een warmtevol figuur voordoet. Er staat ook in de bijbel dat Satan wonderen kan doen en zich als licht voor kan doen. Of het nu dus ook allemaal zo prachtig is weet ik niet.. Ik weet ook niet of ik het BDE fenomeen moet geloven.. Kan zoals je zij een soort reaktie van de hersenen zijn.

  9. interessant stuk:

    First, we should realise that we don’t need to invoke NDEs to prove the existence of the Afterlife. We certainly have evidence for the Afterlife in the Resurrection of the Lord Jesus Christ, which validated all His claims (cf. Acts 17:31), in particular, His claim to be God who had taken on human nature (e.g. John 8:58, 20:28–29). Therefore everything He said about the Afterlife is true.

    See what the Bible has to say about life after death...

    First, they are near death, not resurrection from brain death, experiences. They could be due to certain physiological responses caused by decreased oxygen to the brain. This could cause the brain to fail to perceive most sense data, and a greatly enhanced (by comparison) perception of one sense, that of light. In particular, the commonly reported 'tunnel' could be the result of a loss of peripheral vision and enhancement of the central visual field.

    Second, many such evidences report a blissful feeling, even with non-Christian subjects. This is especially deceptive, implying that people will get to heaven whether or not they believe in Christ’s deity, sacrificial death for their sins, and His glorious resurrection (cf. John 14:6, Acts 4:10–12, 1 Cor. 15:1–4). Therefore we should question whether the 'being of light', commonly reported in NDEs, is really God at all (cf. 2 Corinthians 11:14).

  10. hoe kan je dingen herrineren in de hemel als je hersens nog in een dood lichaam op aarde zit??? Vreemd.... De ziel slaat dus alle dingen van je leven op als een soort dna?? Je ziel gaat in een nieuw lichaam.. als je goed geleeft hebt (en in Jezus gelooft), krijg je een lichaam in de hemel. Zo niet gaat je ziel verloren... Hmmm.. ikke niet wete

  11. Quote:
    Op zondag 13 juni 2004 12:52:25 schreef Shade het volgende:

    [...]

    Petra..ik mag jou wel

    Niemand weet het zeker, iedereen kan ernaast zitten.

    Jij bent tot nu toe de eerste gelovige die ik tegenkom die toegeeft dat je er ook naast kunt zitten.

    En datzelfde geld natuurlijk ook voor mij
    smile.gif

    Petra.. heb jij God als een soort backup dan?? Als je zegt dat je het verkeerd kunt hebben geloof je dus niet 100%. Tjonge, want is alles toch lastig..

  12. Ik weet hier niet veel vanaf en zou er graag iets van af willen weten.. Heeft iemand hier een idee wat er zo speciaal is aan deze groep?? Ik weet dat ze 1 grote wereldheerschappij willen hebben (klinkt stom, maar ik geloof wel dat dat het doel is). Vaak hebben de vrijmetselaars een soort logo: The all seeing eye. George Washington was ook vrijmetselaar en op het 1 dollar billet van de amerikanen staat op de achterkant een pyramide met een oog (the all seeing eye)... Wat heeft de all seeing eye met vrijmetselaars te maken?? Ook heb ik een keer gezien dat het logo van de europese unie sterren heeft met de vorm van een pentagram, die ook door vrijmetselaars gebruikt word. Ik weet niet of ik paranoide word, maar wat zijn deze mensen van plan en waarom hebben ze die vreemde logos??

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid