Spring naar bijdragen

rotsblok

Members
  • Aantal bijdragen

    131
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. rotsblok

    Keuze: gevangenis of Jezus

    Het gaat er niet alleen om dat de scheiding tussen kerk en staat word aangetast maar dat de overheid geen religie mag promoten! Dit staat namelijk in artikel 1 van de Amerikaanse grondwet.
  2. Waarom het christendom zo snel kon groeien? Omdat iedereen lid van de christelijke kerk kan worden. Dit is bijvoorbeeld bij het jodendom anders. En de rol van de vrouw is ook belangrijk. Volgens de christelijke religie moeten vrouwen veel kinderen krijgen. Als je gelovige veel kinderen krijgen komen er dus automatisch meer gelovige bij.
  3. rotsblok

    Keuze: gevangenis of Jezus

    In de grondwet van de VS staat dat de staat neutraal moet staan tegenover religies. Amerika is namelijk een seculiere staat. Kijk zelf maar. Geen enkele rechter in de VS gaat deze alternatieve straf opleggen.
  4. rotsblok

    Keuze: gevangenis of Jezus

    Dat is niet correct. De overheid mag geen religie promoten. Dat is ook de rede dat intelligent design niet op scholen mag worden onderwezen.
  5. rotsblok

    Keuze: gevangenis of Jezus

    Gelukkig maar, dit gaat namelijk in tegen de scheiding van kerk en staat.
  6. rotsblok

    Transformers Fanthread!

    Transformers, geweldig vond ik dat altijd. Ik keek vroeger heel vaak de tv serie. Ik vind die films alleen veel minder. De robots lijken helemaal niet op de robots uit de oude tekenfilm serie.
  7. Nee dat hoeft helemaal niet want hij kan dat niet aantonen. Meningen zijn geen feiten
  8. rotsblok

    dood en de 'hel'

    Jezus spreekt zichzelf op dit punt in de bijbel tegen.
  9. Dit bewijst helemaal niks. Mensen zijn er namelijk nogal goed in om de missers te vergeten en als het 1 keer goed gaat zegt men gelijk, zie je wel, dit is bewijs voor de helende kracht van god.
  10. rotsblok

    Opdracht tot genocide?

    Jou argument is, je moet vaak geweld gebruiken om dingen te kunnen bereiken. Ik vind dat natuurlijk complete onzin. Als God almachtig is hoeft hij geen geweld te gebruiken maar kan het ook op een iets vriendelijke manier. Zonder mannen, vrouwen, kinderen en zijn eigen zoon te vermoorden! Stel je voor, je hebt iets heel doms en verkeerds gedaan bij een vriend. Waarop die vriend zegt, ik wil je wel vergeven maar dan moet ik eerst mijn eigen zoon vermoorden. Wat zou jij dan denken? Ik denk dat je zal denken dat hij helemaal gek geworden is. En trouwens het hoeft zeker niet altijd met geweld, ki
  11. rotsblok

    Opdracht tot genocide?

    Waarom hebben mensen met bepaalde genetische eigenschappen meer kans om alcoholist te worden? Waarom hebben kinderen die tijdens hun zwangerschap zijn blootgesteld aan alcohol meer kans om alcoholist te worden? De duivel pakt toevallig alleen die mensen? Zou het niet logischer zijn dat het een fysieke oorzaak heeft ipv de duivel? http://www.alcoholinfo.nl/index.cfm?act ... pagina=261 Vanwege de zondeval en vanwege daden van het voorgeslacht, zoals de Bijbel aangeeft. De duivel pakt niet toevallig mensen. Hij pakt mensen waar hij een zwakke plek ziet. Waarom worden er relatief meer mensen
  12. rotsblok

    Opdracht tot genocide?

    Waarom hebben mensen met bepaalde genetische eigenschappen meer kans om alcoholist te worden? Waarom hebben kinderen die tijdens hun zwangerschap zijn blootgesteld aan alcohol meer kans om alcoholist te worden? De duivel pakt toevallig alleen die mensen? Zou het niet logischer zijn dat het een fysieke oorzaak heeft ipv de duivel? http://www.alcoholinfo.nl/index.cfm?act ... pagina=261
  13. rotsblok

    Opdracht tot genocide?

    Kan toch ook zonder geweld? Overheden zijn niet almachtig, God wel. Dus die vergelijking gaat niet op. Scherp!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid