Spring naar bijdragen

Hinata

Members
  • Aantal bijdragen

    976
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Hinata

  • Rang
    CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Hinata

    Wat ga je doen vandaag?

    Naar de bibliotheek, kamer opruimen en aan mijn geschiedeniswerkstuk beginnen..
  2. Hinata

    Welk boek lees je?

    Tonio van A.F.Th van der Heijden
  3. School gaat niet zo goed. Ik hoop dat ik van school over mag stappen van een natuur en gezondheidprofiel naar een cultuur en maatschappijprofiel. Enige punt is dat ik dan anderhalf jaar geschiedenis moet inhalen... Anders ben ik echt bang dat ik blijf zitten en is maar de vraag of ik dan eindexamen kan gaan doen. Ik ben echt geen bèta-meisje. Studieoriëntatie ben ik ook mee bezig. Ben gaan proefstuderen bij islam & arabisch, theologie en religiestudies. Was een proefstudeerdag over religie en geweld waarbij het eerste gedeelte gezamelijk was en je daarna kon kiezen. Theologie leek me e
  4. Vooralsnog ga ik met valentijnsdag niets doen, maar ik heb a.s. zaterdag wel een date. En hij zegt romantisch te zijn. Ik heb er zoooo n zin in!
  5. Hinata

    Heb je weleens iets gewonnen?

    Ik heb laatst met de bingo van de kerstactie van school twee sets tennisballen en een sleutelhanger gewonnen.
  6. Veel liedjes, kerstverhaal, er komen meer mensen dan normaal.
  7. Nouja, van plan is een groot woord, het is gewoon een optie, stel dat ik een tussenjaar ga doen tussen mijn middelbare school en mijn studie. Het lijkt me wel heel leuk.
  8. Ik ben bij een voorlichting geweest van Projects Abroad, misschien heb je hier wat aan> http://www.projects-abroad.nl/ Dit zijn hun bouwprojecten> http://www.projects-abroad.nl/vrijwilli ... uitenland/ In ieder geval veel succes ermee en ontzettend leuk dat je zoiets wilt gaan doen!
  9. Ik moet voor morgenochtend 4 kantjes hebben van een werkstuk en heb er met moeite één volgeschreven. Er valt zo weinig over mijn gedeelte te vertellen..
  10. Hinata

    GMM - graspop metal meeting

    Uit de GMM nieuwsbrief: EEN FLINKE LADING NIEUWE NAMEN Vorige vrijdag kondigden we de legendarische band BLACK SABBATH aan als eerste headliner voor Graspop Metal Meeting 2012. Vandaag kunnen we de affiche opnieuw aanvullen met maar liefst 22 nieuwe namen! Een mooie mix van wat de hedendaagse metalwereld te bieden heeft: hondsbrutale deathcore, snedige black metal, death metal annex grindcore pur sang, thrashacts met ballen, bloedstollende hardcore, heavy rock’n’ roll,… BLACK SABBATH - MOTÖRHEAD - TRIVIUM – DIMMU BORGIR – CHILDREN OF BODOM - AMON AMARTH – LAMB OF GOD – SICK
  11. Hinata

    GMM - graspop metal meeting

    Ik wil er zooo graag heen! Mag denk ik niet..
  12. Archillion: Schrijft spannende verhalen, houdt heel erg van Lego. Zijn avatar vind ik duister, maar ik kan, behalve de maan, niet goed zien wat het voorstelt. Zijn onderschrift past waarschijnlijk bij zijn avatar en bij het boek wat hij aan het schrijven is. Ik vind hem persoonlijk heel aardig. Groetjes aan E trouwens!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid