Spring naar bijdragen

Hemzelf

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Ik vind dit best wel een lastig punt. Ik ken mensen die niet geloven in God of Jezus, maar wel gewoon vrijwilligerswerk doen. Ik ken mensen die nu een halfjaar in Afrika zijn om daar te helpen met een school bouwen. Ook hier buitenom zie ik ze echt als goede mensen. Vriendelijk, respectvol, houden met mensen rekening enzo. Maar zoals ik al zei: ze hebben duidelijk gezegd niet in God te geloven. Wat gaat er met deze mensen gebeuren na dit leven? Zal ik ze nog tegenkomen?
  2. Hemzelf

    Spinal & Steen

    Dat is wel vet! Gaaf dat er meer Christelijke rap is dan ik dacht! Thanx voor de tips, ik blijf doorzoeken, misschien vind ik nog meer!
  3. Hemzelf

    Spinal & Steen

    Heb hem al opgezocht. De tekst bevalt me, maar ik vind de muziek/beats een tikje tegenvallen. Ik luister nog even wat meer nummers, misschien ben ik iets te snel met mijn oordeel.
  4. Hemzelf

    Spinal & Steen

    Wow jij hebt kennis! Ik ga ernaar kijken man! Ken je trouwens Ongeordend? Wat vind je daarvan?
  5. Hemzelf

    Spinal & Steen

    Okee, kom maar met je aanraders! =D
  6. Hemzelf

    Spinal & Steen

    Kun je wat noemen? Dan zal ik er naar kijken!
  7. Hemzelf

    Spinal & Steen

    Ja. Ik houd nogal van HipHop en dan met name Nederlandstalig. Door een vriend van me, die zelf Christelijke raps maakt kwam ik op Spinal en Steen. Hij had alle muziek van Steen en ik vond het wel erg gaaf, maar ik weet niet of het goed is...
  8. Hemzelf

    Spinal & Steen

    Hallo, is het verkeerd als Christenen naar Spinal & Steen luisteren? Of überhaupt naar Steen? Ik zit er nu al een tijdje mee in de knoop, gezien het nogal ''aparte'' muziek is... groeten!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid