Spring naar bijdragen

Szuustof

Members
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Jammer dat er vanalles geknipt wordt. Ik mag het misschien niet zo zeggen, het is toch onzin dat voor ieder nieuwe vraag een nieuw topic geopend moet worden..
  2. Adam is inderdaad een zoon van God, oftewel: hij is voortgekomen uit God. Jezus is ook voortgekomen uit God. Zoals iemand anders al opmerkte, zijn er veel zonen en dochters van God. Eindelijk iemand met een antwoord, hartelijk dank Eulogia. Maar wat ik niet begrijp waarom dan juist Jezus kiezen als DE zoon van god en niet iemand anders?
  3. Je zou Wikipedia eens kunnen lezen. Of Christendom voor Dummies. En vervolgens vragen stellen. Geen antwoord dus.
  4. Dat is dus sarcasme. Nee joh ik wil gewoon de bijbel beter begrijpen. Ik kan toch die toch niet begrijpen zonder dat iemand mij antwoord geeft op mijn vraag.
  5. Hahah ,maar kan je mij nou meer uitleg geven of niet?
  6. Daar had ik nou echt nog nooit over nagedacht, en meer dan tweeduizend jaar theologie heeft er gewoon zomaar pardoes overheen gekeken. Wat oliedom. Ja blijkbaar wel he!
  7. Graag wat meer uitleg bij het volgende: Num 23:19 God is geen mens, dat hij zijn woord zou breken of terug zou komen op zijn besluit. Ik vind dit helemaal waarheid god is geen mens dus hij maakt geen fouten! Maar dan.. Lukas 3:38 de zoon van Enos, de zoon van Set, de zoon van Adam, de zoon van God. Adam zoon van god? Dat was toch Jezus??
  8. Maar je moet toegeven dat het nogal raar is om het doodswapen om je nek te dragen en te aanbidden he.
  9. maar waarom dan de kruis zelf. De gedachte erbij lijkt me niet echt prettig.
  10. Waarom vele een kruis om hun nek hangen.. Eigenlijk in het algemeen. En idd, ik ben moslims. Ik wil me niet bekeren of iets dergelijks. Ik lees graag, en zie graag hoe anderen in het leven staan. Vooral als het gaat om godsdienst.
  11. Admod note: Gesplitst uit dit topic: viewtopic.php?f=17&t=23321 Iets wat ik ook niet snap; Waarom dragen jullie het kruis?
  12. In God, de Schepper van alle zichtbare en onzichtbare dingen, en in Jezus, Zijn Zoon, die naar de aarde gekomen is om voor ons te sterven, om te betalen voor onze zonden en ons weer te verzoenen met God. En in God de Heilige Geest, die het geloof in ons werkt. Daarbij kan ik me aansluiten met wat anderen hierboven gezegd hebben; ik begrijp dan ook niet zo goed wat er onduidelijk aan is. Als je iets niet snapt kun je natuurlijk altijd vragen stellen. Maar ik heb meer het idee dat je het er gewoon niet mee eens bent. Dat kan, maar sta je dan wel open voor uitleg van christenen? Moet er een
  13. Maar dan moet het nog wel logisch klinken.
  14. Er worden zoveel verschillende dingen gezegd. Het ziet er naar uit dat niemand echt weet hoe en wat. vele spreken zichzelf tegen, en weten totaal niet waar ze het over hebben als je vragen gaat stellen.. Over de kern zijn christenen het met elkaar eens, maar er zijn details / niet-kernzaken waarover christenen in mening van elkaar verschillen, net zoals bijvoorbeeld moslims erg van elkaar verschillen over geloofsopvattingen. In een familie kunnen er ook veel verschillende opvattingen zijn tussen de familieleden, maar ze behoren toch tot dezelfde familie. Zo kunnen binnen het christendom o
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid