Spring naar bijdragen

Quest

Members
 • Aantal bijdragen

  1447
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Quest

 • Rang
  CrediBakvis

Recente profielbezoeken

578 profielweergaven
 1. Quest

  Is seks een basisbehoefte?

  Prachtig hoe elk mens weer verschillend is, met zijn verschillende behoeften, talenten en roepingen. Dat is wat mij betreft meest wonderlijke aan de Gods schepping. Het is alleen jammer dat we vaak niet volwassen genoeg zijn om in te zien dat wat we zelf ervaren niet naar een ander te kopiëren is. Al het gekonkel van mensen over dat ze het ware geloof aanhangen en het juiste pad gekozen hebben, zijn slechts een mantra om de eigen onzekerheid en ongeloof te verhullen. Als iemand zichzelf liefde,genegenheid en gezondheid ontzegd terwijl dat niet zijn ware ik vertegenwoordigd dan is mijns inziens die persoon gedoemd een ongelukkig en gefrustreerd leven te leiden.
 2. Quest

  Is seks een basisbehoefte?

  Net zoals sex en genegenheid een normale lichamelijke behoefte zijn, waarvan het goed is dat het voorkomt. Als lichamelijk behoeften ontzegd worden dan heeft dat altijd een negatief effect op de ziel.
 3. Quest

  Is seks een basisbehoefte?

  Goede voorlichting geven, hoe geforceerder je doet, hoe minder ze zich iets van je zullen aantrekken.
 4. Quest

  Is seks een basisbehoefte?

  Seksualiteit is voor iedereen anders, voor de meeste mensen is het een basisbehoefte. Voor een kleiner deel is het allemaal niet zo belangrijk. Belangrijkste is om een partner te hebben die seksualiteit ongeveer op dezelfde wijze beleefd. Daarom is het ook absoluut belangrijk om sex voor het huwelijk te hebben. Scheelt een hoop problemen en vreemd gedrag later.
 5. Quest

  Nashville-verklaring

  Je doet nu voorkomen dat christelijke homo's die een relatie hebben dit doen omdat alleen zijn niet makkelijk is.
 6. Quest

  Nashville-verklaring

  Nah, wat ik in mijn omgeving merk is dat zo'n beetje elke homo zijn schouders ophaalt. Wat ik ook merk en wat jij al aanhaalt is dat vooral media en politiek hier aandacht aan geven en natuurlijk de groep standaard beledigde homo's. Maar ja zo heeft elke groepering een aantal mensen die doorslaan in uitersten.
 7. Quest

  Nashville-verklaring

  Ik persoonlijk zou het contact met mijn vader verbreken in zo'n geval. Je kan het ergens niet mee eens zijn, maar om je zoon bewust te negeren op een voor hem mooiere dagen in het leven vind ik niet kunnen.
 8. Nee, ze doen maar met hun manifest. Het is een strijd tussen uiterste aan beide kanten. Alles er tussen in maakt zich niet zo druk.
 9. Niemand tot nu toe. Als een stel geestelijk gestoorden een manifest opstellen gaan ze hun gang maar. Als een stel nichten op een bootje hun geaardheid willen uiten helemaal prima. Maar zodra een partij oproep tot geweld of het ontzeggen van fundamentele rechten dan is het gewoon oog om oog tand om tand.
 10. Op het moment dat fundamentalisten mensen gaan beperken in hun mogelijkheden en rechten. Dan zeker oog om oog tand om tand.
 11. Quest

  Nashville-verklaring

  Waar zegt de laatste schrijver dat we in een verziekt land leven?
 12. Quest

  Nashville-verklaring

  Ik snap het doel niet helemaal van zo'n verklaring. Iedereen is zondig dus waarom is het zo belangrijk om op vermeende zonden van andere te wijzen? Vluchten in rigiditeit, fanatisme, extremisme en conservatisme gaat ze echt niet van hun eigen zonden afhelpen. Maar goed liever dat ze in het openbaar dit soort nonsens en opzichtige onwaarheden verkondigen en ondertekenen, dan weten we tenminste wat we er aan het hebben. Het zal alleen maar meer mensen van God doen afkeren.
 13. Quest

  GELOOF

  Nog niks veranderd hier in 2019, de JG doen nooit wat verkeerd en de rest heeft in alles ongelijk. Als iemand er wat van zegt dan krijgt deze persoon strafpunten, waarschuwingen en een ban vanwege aanval op de moderators. In 2018 was er op dit forum, nauwelijks een interessante discussie. Hopelijk komt er in 2019 een beetje meer zelfreflectie en krijgt extremisme en fantasime zonder de intentie tot discussie wat minder kans.
 14. Quest

  Vrouwen in het ambt

  Als je 150 mensen uitnodigd en 20 stoelen neerzet, dan kun je het heel makkelijk een succes laten lijken. Dus het zegt.allemaal niet zoveel.
 15. Quest

  De censuur op dit conservatieve forum wordt steeds stuitender

  Ik lees nog wat mee, maar verder vertrokken na 5000+ berichten in een jaar of 10. De laatste ban van een maand was de druppel, die was volledig onterecht, nooit antwoord gehad op vragen daarover. Gewoon onbeleefd. Blijkbaar is de Bijbelse visie van de hoofdmoderator doorslaggevend. Sektes toegestaan mensen met een andere levenstijl niet. Daarnaast is er nauwelijks discussie, slechts het smijten met bijbelteksten. De oorzaak daarvan is wederom het toestaan sektes die hier aantoonbaar niet voor de discussie zitten. Maar goed niet mijn forum dus succes ermee veel geleerd in het verleden, tegenwoordig inhoudelijk niet interessant meer.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid