Spring naar bijdragen

Quest

Members
 • Aantal bijdragen

  1485
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Quest

 • Rang
  CrediBakvis

Recente profielbezoeken

647 profielweergaven
 1. Quest

  Seks voor huwelijk stoppen

  Seks is een combinatie van lust en liefde niet alle koppels hebben daarbij dezelfde behoeften. De 1 wil 5 keer per week de ander 1 keer per maand, of de 1 wil uitgebreid voorspel en de andere wil zo snel mogelijk verder met die leuke serie op Netflix. En dan heb ik het nog niet eens over de verschillende voorkeuren die mensen kunnen hebben op seksueel gebied. Waarmee ik wil aangeven dat verschillen in beleving soms zo groot zijn dat er geen compromissen mogelijk zijn, als je daar pas na je huwelijk achter komt heeft dit op korte en lange termijn grote gevolgen voor de relatie. En voor we nu gaan beginnen dat seksualiteit niet het belangrijkste is binnen een relatie, dat klopt, maar het is wel 1 van de factoren die een relatie kan maken of breken. De kans op langdurig huwelijksgeluk is het grootst als je van te voren weet dat je ook qua seksualiteit bij elkaar past.
 2. Quest

  Is masturberen een zonde?

  🤣 Sorry man ik kon het niet laten je een spiegel voor te houden
 3. Quest

  Is masturberen een zonde?

  Ik ben echt vet concreet en het is allemaal duidelijk toch. Vrouwen moeten boerka's dragen en dat is de schuld van globalisme en de fascistische EU die hier aan meewerkt door middel van resolutie 1743. Dat beperkt de seksualiteit en werkt dit soort discriminerende linkse sexshops in de hand. Als je dat niet snap hebben de chemtrails of 5g je hersens al aangetast.
 4. Quest

  Is masturberen een zonde?

  Ik mis het gay gedeelte, ik voel me gediscrimineerd. Het is een complot van links, globalisme, 5g straling, de fascistische EU, de paus, de islam en resolutie 1743.
 5. Quest

  Leven wij in een democratie ?

  Ik moet niks, en dat is vrijheid.
 6. Quest

  Leven wij in een democratie ?

  Omdat iemand er zelf voor kan kiezen? Je eigen keuzes maken is het overschrijden van iedere vorm van menselijkheid? Denk eerder dat het andersom is, dat als we mensen gaan verbieden hoe ze zich in hun vrije tijd kleden een vorm van onmenselijkheid is.
 7. Quest

  Leven wij in een democratie ?

  Je haalt er weer van alles bij, kortom je hebt weer te hoog van de toren geblazen en kunt niks weerleggen van wat je in eerste instantie via allerlei vage websites over resolutie 1743 geplukt hebt. Je bent een speelbal van fake news en complottheorieën. Je bent daar geheel vrij in trouwens we leven ten slotte in een democratie waar je mag zeggen wat je wil. Als een vrouw er voor kiest dan past dat perfect in onze cultuur van vrijheid voor iedereen om binnen de wet zich te uiten zoals een persoon dat wil. Dat jij of ik het er niet mee eens zijn of ons er niks bij kunnen voorstellen doet niet ter zaken.
 8. Quest

  Leven wij in een democratie ?

  Wat onder hatespeech valt staat verderop in artikel 5 Een boerka is gewoon toegestaan als een vrouw daar zelf voor kiest, behalve dan in bepaalde functies.
 9. Quest

  Leven wij in een democratie ?

  Waar staat dat kritiek op de islam niet mag? Waar in de resolutie worden we beperkt in de vrijheid van meningsuiting?
 10. Quest

  Leven wij in een democratie ?

  Wat is er mis met die resolutie dan? Maak een programma, zoek medestanders en richt een partij. Allemaal mogelijk in een democratie.
 11. Quest

  Leven wij in een democratie ?

  http://www.assembly.coe.int/nw/xml/XRef/Xref-XML2HTML-en.asp?fileid=17880&lang=en
 12. Quest

  Leven wij in een democratie ?

  Niks mis met die resolutie. En nogmaals als je het er niet mee eens bent ga stemmen de volgende keer, richt een partij op, zoek medestanders. Allemaal mogelijk in onze democratische samenleving.
 13. Quest

  Seks voor huwelijk stoppen

  En dan heb je een aantal jaren gewacht en dan blijkt dat de sex gewoon waardeloos is. Zit je er mooi voor de rest van je leven aan vast.
 14. Quest

  Leven wij in een democratie ?

  Je hebt niks begrepen van democratie, klik op de link die thorgrem je een keer gegeven heeft daar staat de basis uitgelegd.
 15. Quest

  Leven wij in een democratie ?

  Ik weet globaal waar het over gaat. En ik vertrouw er op dat degene waarop ik gestemd heb me goed vertegenwoordigd.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid