Spring naar bijdragen

Quest

Members
 • Aantal bijdragen

  1443
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Quest

 • Rang
  CrediBakvis

Recente profielbezoeken

530 profielweergaven
 1. Quest

  Nashville-verklaring

  Je doet nu voorkomen dat christelijke homo's die een relatie hebben dit doen omdat alleen zijn niet makkelijk is.
 2. Quest

  Nashville-verklaring

  Nah, wat ik in mijn omgeving merk is dat zo'n beetje elke homo zijn schouders ophaalt. Wat ik ook merk en wat jij al aanhaalt is dat vooral media en politiek hier aandacht aan geven en natuurlijk de groep standaard beledigde homo's. Maar ja zo heeft elke groepering een aantal mensen die doorslaan in uitersten.
 3. Quest

  Nashville-verklaring

  Ik persoonlijk zou het contact met mijn vader verbreken in zo'n geval. Je kan het ergens niet mee eens zijn, maar om je zoon bewust te negeren op een voor hem mooiere dagen in het leven vind ik niet kunnen.
 4. Nee, ze doen maar met hun manifest. Het is een strijd tussen uiterste aan beide kanten. Alles er tussen in maakt zich niet zo druk.
 5. Niemand tot nu toe. Als een stel geestelijk gestoorden een manifest opstellen gaan ze hun gang maar. Als een stel nichten op een bootje hun geaardheid willen uiten helemaal prima. Maar zodra een partij oproep tot geweld of het ontzeggen van fundamentele rechten dan is het gewoon oog om oog tand om tand.
 6. Op het moment dat fundamentalisten mensen gaan beperken in hun mogelijkheden en rechten. Dan zeker oog om oog tand om tand.
 7. Quest

  Nashville-verklaring

  Waar zegt de laatste schrijver dat we in een verziekt land leven?
 8. Quest

  Nashville-verklaring

  Ik snap het doel niet helemaal van zo'n verklaring. Iedereen is zondig dus waarom is het zo belangrijk om op vermeende zonden van andere te wijzen? Vluchten in rigiditeit, fanatisme, extremisme en conservatisme gaat ze echt niet van hun eigen zonden afhelpen. Maar goed liever dat ze in het openbaar dit soort nonsens en opzichtige onwaarheden verkondigen en ondertekenen, dan weten we tenminste wat we er aan het hebben. Het zal alleen maar meer mensen van God doen afkeren.
 9. Quest

  GELOOF

  Nog niks veranderd hier in 2019, de JG doen nooit wat verkeerd en de rest heeft in alles ongelijk. Als iemand er wat van zegt dan krijgt deze persoon strafpunten, waarschuwingen en een ban vanwege aanval op de moderators. In 2018 was er op dit forum, nauwelijks een interessante discussie. Hopelijk komt er in 2019 een beetje meer zelfreflectie en krijgt extremisme en fantasime zonder de intentie tot discussie wat minder kans.
 10. Quest

  Vrouwen in het ambt

  Als je 150 mensen uitnodigd en 20 stoelen neerzet, dan kun je het heel makkelijk een succes laten lijken. Dus het zegt.allemaal niet zoveel.
 11. Quest

  De censuur op dit conservatieve forum wordt steeds stuitender

  Ik lees nog wat mee, maar verder vertrokken na 5000+ berichten in een jaar of 10. De laatste ban van een maand was de druppel, die was volledig onterecht, nooit antwoord gehad op vragen daarover. Gewoon onbeleefd. Blijkbaar is de Bijbelse visie van de hoofdmoderator doorslaggevend. Sektes toegestaan mensen met een andere levenstijl niet. Daarnaast is er nauwelijks discussie, slechts het smijten met bijbelteksten. De oorzaak daarvan is wederom het toestaan sektes die hier aantoonbaar niet voor de discussie zitten. Maar goed niet mijn forum dus succes ermee veel geleerd in het verleden, tegenwoordig inhoudelijk niet interessant meer.
 12. Stuur hem een berichtje dan mag je het vast wel plaatsen.
 13. Quest

  Vragen van HJW

  Enige steun voor HJW, welke zaken dan? Gewoon op ingaan en vertellen waar hij de mist in zou gaan volgens jou. Ik vind het namelijk best reële vragen allemaal. En beschuldigingen en beledigingen lees ik voornamelijk van anderen.
 14. Quest

  Homoseksualiteit

  Ik heb de meeste hier respectvol zien discussiëren, helaas is dat vanavond gestopt. Niemand heeft jou keuze hier veroordeeld tot nu toe. Het tegenovergesteld gebeurt nu wel en wel op een in mijn ogen zeer kwalijke manier.
 15. Quest

  Homoseksualiteit

  Wat heeft het dit te maken met homoseksualiteit? Je doet het nu voorkomen of elke homo er eerst losbandig op los leeft, drugs gebruikt en smerige clubs bezoekt. Ik ken genoeg hetero's die zich op die wijze gedragen maar die zie ik niet tot God komen door zichzelf een monogame relatie te ontzeggen.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid