Spring naar bijdragen

Quest

Members
 • Aantal bijdragen

  1574
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Quest

 • Rang
  CrediBakvis

Recente profielbezoeken

1110 profielweergaven
 1. Quest

  Oproep aan de meelezende gasten

  Waarom is het laf en minderwaardig dan?
 2. Quest

  Oproep aan de meelezende gasten

  Euhm, ik heb aan jou geen verantwoording af te leggen. Neem nog wat geestverruimende middelen en ga weer de racist spelen. Ik snap sowieso niet waar jij je mee bemoeit,. Dat xenofobe narcistische gedoe van jou in elke topic heeft zo'n beetje elke weldenkende user van dit forum gejaagd. Je eigen mislukkingen in het leven dag in dag uit op anderen afreageren op alles en iedereen zonder naar jezelf te kijken, zielig. Maar goed, Sjako weigerde je weg te sturen, en kneep een oogje toe omdat juist de JG bekend staan om het werven van kwetsbare mensen in de samenleving. modbreak Trajecto: Kort en duidelijk: ophouden met dat getier over anderen anders komt er een maatregel.
 3. Quest

  Oproep aan de meelezende gasten

  Als hij anderen niet respecteert, liegt en bedriegt dan is hij wat mij betreft niks waard. Hij geeft af op het zondige leven van anderen, generaliseert en stelt zichzelf boven een ander, dit liet zich ook gelden in zijn moderatie gedrag. modbreak Trajecto: "Liegt en bedriegt" ook dit kan ik moeilijk gaan uitpluizen maar het gaat ver wat je allemaal zegt. Ik hoef niet dezelfde geloofsvisie als @sjako te hebben en daarbij de stellige overtuiging die hij bij zijn visie heeft en die hij dan graag ook zal willen overdragen op anderen. Maar ik kan er wel een stuk van begrijpen en ik geloof toch echt dat je hem onrecht aan doet met hem zo ongeveer als een misdadiger te etaleren. Dat kan echt niet.
 4. Quest

  Oproep aan de meelezende gasten

  Alles wat ik zeg kan de toets der waarheid doorstaan, alleen niet jou verwrongen waarheid. De volgende keer dat ik de JG aan de deur krijg trap ik ze er weg, met een link naar jullie op dit forum. Ik heb zelden zulk achterbaks gedrag gezien in de afgelopen jaren als van Sjako. Wat een minderwaardig mens. modbreak Trajecto: Ik heb niet de tijd om van alles na te gaan zoeken maar sowieso gaat dit echt niet. Zeker de laatste zin is onaanvaardbaar.
 5. Quest

  Oproep aan de meelezende gasten

  Dit is een discussie forum, geen forum om je eigen waarheid als DE waarheid te verkondigen om vervolgens als iemand reageert hem als dom, ongelovig te bestempelen, te negeren, topics te vervalsen, mensen vals te beschuldigen, positie als moderator te misbruiken etc. om maar niet de deuren langs te hoeven. Dat is wat jij en Sjako hier doen. Geen enkele medelijden met JG en wat mij betreft verdwijnen jullie hier van het forum. Geen enkele toegevoegde waarde en alleen met de intentie hier om zieltjes te winnen van mensen die kwetsbaar in hun schoenen staan. Dus ga alsjeblieft weg.
 6. Quest

  Opgelet! Criminele oplichters actief op het forum.

  Ze viel ook op mij, bericht gestuurd dat ik mannen val, geen antwoord meer 😁
 7. Quest

  Het begrip 'credible' ...

  Nu je leven weer op orde krijgen, ik hoop dat je eindelijk gelukkig gaat worden en de.liefde gaat vinden, de rest van je leven gefrustreerd blijven is ook niks. Als persoon ga je daar niet beter van worden.
 8. Quest

  Het begrip 'credible' ...

  Optie 2
 9. Quest

  2de coronagolf op komst

  Malaria middelen hebben serieuze bijwerkingen, ik heb er net als mullog een aantal lang gebruikt en dat was verre van een succes. En aan het gedrag van Trump te zien levert het bij hem wat waanideeën op. Daarnaast heeft ook nog niemand aangetoond in een gedegen onderzoek dat het WEL werkt en tot wanneer het nog invloed heeft. Die artsen die zeggen dat ze denken dat het een positieve invloed heeft, geven ook aan dat dit tot een bepaald stadium van de ziekte is. Dat betekent dat uitgebreid testen op mensen risico's met zich mee brengt waarbij mensen juist eerder doodgaan aan covid. Als dat gebeurt krijgt degene die deze testen uitvoeren ongetwijfeld, daarna weer een hele berg schadeclaims en complot denkers over zich heen. Dan is het opeens weer de schuld van big Pharma, G5, Bill Gates of wat jij nog meer gaat verzinnen. En dan nog wat, ik dacht dat gewoon gezond leven belangrijker was, vaccinaties en medicijnen van de duivel komen en virussen niet bestonden want allemaal verzinsels van de big Pharma. Tenminste dat las ik laatst uitgebreid hier op het forum 😝
 10. Quest

  2de coronagolf op komst

  Wauw je bent erachter gekomen wat kapitalisme is, supermarkten zien jouw ook als product, net als je energiemaatschappij etc..
 11. Quest

  Rellen Amerika

  Juist het wijzen met de vinger naar links of rechts, links of rechts bestaat helemaal niet, en daarmee het tegen elkaar opzetten van de ene helft tegen de andere. Dat de mensheid zich laat verdelen in hokjes is onderdeel van de chaos die momenteel heerst in Amerika. Discriminatie en het niet hebben van gelijke kansen, het verschil tussen arm en rijk, het nauwelijks hebben van een sociaal vangnet, extreem dure gezondheidszorg, het elk moment ontslagen kunnen worden, de nu extreem hoge werkloosheid, een narcistische president en een twee partijen stelsel waardoor altijd een behoorlijk deel van de bevolking zich niet vertegenwoordigd voelt. Het zijn allemaal oorzaken die in meer of mindere mate bijdragen aan een algemeen gevoel van machteloosheid en onvrede bij een deel van de bevolking. Dan is er vaak maar een kleine aanleiding nodig om te boel te laten escaleren. Daarnaast zijn er altijd mensen die bij demonstraties, voetbalwedstrijden zich niet kunnen gedragen en om wat voor reden gaan relschoppen. Dit zorgt vervolgens weer dat de onderliggende problemen niet aan de orde komen en de focus op de kleine minderheid komt te liggen die zich misdraagt. Met een president aan de macht die in plaats van de escalerend en verzoenend optreedt, laat hij een straat vol vreedzaam demonstrerende betogers met traangas en rubber kogels schoonvegen om met de bijbel in de hand opruiende teksten uit te slaan. Dit heeft dus niks met links vs rechts te maken maar met een president en een stel oppertunistische medestanders die puur en alleen voor eigen eer en geldelijk gewin gaan.
 12. Quest

  2de coronagolf op komst

  👍🏻
 13. Quest

  2de coronagolf op komst

  Zowel jij als willempie hebben tot nu toe niet laten zien een serieuze gesprekspartner te zijn om mee in discussie te gaan. Met bovenstaande basis discussie techniek zou je serieuzer genomen kunnen worden en misschien bereik je dan ook nog wat meer.
 14. Quest

  2de coronagolf op komst

  Misschien moet je proberen in je eigen woorden een punt te maken, dan laat je zien dat je weet waar je over praat. Je kan dan uiteindelijk aan het eind van je betoog dan nog een link plaatsen ter verduidelijking waarin je exact aangeeft waar in de link volgens jou de bevestiging staan van je betoog. Wat je nu doet is willekeurig filmpjes en links posten van soms tientallen pagina's of 2 uur durende YouTube filmpjes. Zo werkt het niet in een discussie en is om die reden ook eigenlijk verboden op dit forum.
 15. Quest

  2de coronagolf op komst

  Je hebt het over twee verschillende zaken de zon is een externe factor daar hebben we geen. Invloed op. De opwarming veroorzaakt door de mens daar hebben we wel invloed op, mocht het zonnevlekkeminimun aanhouden dan zou dit deels de opwarming door de mens kunnen verhinderen. Dat de aarde op dit moment snel opwarmt is een feit en heeft niks met religie of leugens te maken maar met gewoon harde data. Dat externe factoren de opwarming kan versnellen of deels tegen gaan zullen ook maar weinig onderzoekers tegen spreken. Daarnaast is klimaat iets anders dan het weer dat jij in je achtertuin ervaart. Dus als iemand het in 1540 warm vond omdat de mussen van het dak vielen, dan zegt dat niks over het klimaat.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid