Spring naar bijdragen

Quest

Members
 • Aantal bijdragen

  1497
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Quest

 • Rang
  CrediBakvis

Recente profielbezoeken

873 profielweergaven
 1. Quest

  Oproep aan de meelezende gasten

  Denk dat veel mensen wel willen reageren, maar letterlijk geen zin hebben wegens de keuzes die het moderatie team maakt. Vooral het toestaan van de alu hoedjes en het daarbij behorende geklets. Ik zie het regelmatig gebeuren dat iemand een inhoudelijk onderbouwde reactie geeft op een onderwerp, vervolgens 8 uur later weer kijkt en het onderwerp is 50 reacties verder en gaat nergens meer over. Ik kan me voorstellen dat iemand dan niet weer de moeite neemt te reageren.
 2. Quest

  Topic voor o.a. TTC en Fundamenteel

  Zou een verbetering zijn als je alleen hier zou post in dit topic, kan de rest weer gewoon een discussie voeren in de andere topics.
 3. Quest

  Profeten extremisten?

  Nee, slechts holle voorgeprogrammeerde zinnen.
 4. Quest

  Profeten extremisten?

  Beter tegen Sjako zeggen die zit hier enkel en alleen om zieltjes te winnen en punten te scoren om aanzien te winnen binnen zijn clubje. Een alles overstijgende mantra.
 5. Quest

  Uitlokken van een discussie

  Twitter als bron 🤣🤣😂
 6. Quest

  Uitlokken van een discussie

  Pfff, het heeft echt geen zin om ook maar een poging te wagen je slecht onderbouwde door drugs en psychische problemen ingegeven tirades te beantwoorden. Zonde van het forum dat je volkomen de vrijheid krijgt om hier de boel kapot te terroriseren. Het is gewoon een oneindige herhaling van tirades, vele allang ontkracht die keer op keer weer terug komen. modbreak Trajecto: Het wordt wat te veel ad hominem. En de vrijheid wordt toch wel wat beperkt. Zie:
 7. Quest

  Uitlokken van een discussie

  1. Je hebt niet gestemd. Dus wat geeft je het recht om nu te klagen? 2. Welk goed onderbouwde onderzoek laat zien dat de meeste burgers Europa willen verlaten? 3. De EU is democratisch. 4. De EU is niet perfect en zal dat ook niet worden, maar we hebben de samenwerking nodig, anders worden we economisch onder de voet gelopen door China, India, Amerika.
 8. Quest

  Uitlokken van een discussie

  Nu opeens ben je Europeaan?
 9. Quest

  Uitlokken van een discussie

  Op dit moment is een groot deel van de ongeveer nog 8 actieve deelnemers alleen maar ongefundeerde complottheorieën aan het posten. De rest leest alleen mee of is vertrokken (weggejaagd door spammende aluhoedjes), de moderatie heeft gekozen voor kwantiteit in plaats van kwaliteit en dat is altijd een hellend vlak naar het einde. Als het gedrag dat enkele personen nu vertonen drie jaar geleden had plaatsgevonden, dan hadden we voor jaren en jaren bans uitgedeeld zien worden. Maar goed, de forum beheerder heeft hier voor gekozen, dus zo is het nou éénmaal. Als er echt behoefte is aan een inhoudelijk forum ontstaat dit vroeg of laat wel weer ergens.
 10. Quest

  Eindtijd

  Ik hoop serieus dat het binnenkort wat beter met je gaat. Sterkte
 11. Quest

  Eindtijd

  Precies een onafhankelijk België, Westerschelde maar dicht voor schepen richting Antwerpen, is tenslotte concurrentie voor Rotterdam. Hup Nederland.
 12. Quest

  Af van Google

  Het citeren van obscure sites is wat anders dan het presenteren van feiten. Je bent al tientallen keren in de hoek gezet met argumenten door mullog. Vermakelijk om te lezen.
 13. Quest

  Seks voor huwelijk stoppen

  Seks is een combinatie van lust en liefde niet alle koppels hebben daarbij dezelfde behoeften. De 1 wil 5 keer per week de ander 1 keer per maand, of de 1 wil uitgebreid voorspel en de andere wil zo snel mogelijk verder met die leuke serie op Netflix. En dan heb ik het nog niet eens over de verschillende voorkeuren die mensen kunnen hebben op seksueel gebied. Waarmee ik wil aangeven dat verschillen in beleving soms zo groot zijn dat er geen compromissen mogelijk zijn, als je daar pas na je huwelijk achter komt heeft dit op korte en lange termijn grote gevolgen voor de relatie. En voor we nu gaan beginnen dat seksualiteit niet het belangrijkste is binnen een relatie, dat klopt, maar het is wel 1 van de factoren die een relatie kan maken of breken. De kans op langdurig huwelijksgeluk is het grootst als je van te voren weet dat je ook qua seksualiteit bij elkaar past.
 14. Quest

  Is masturberen een zonde?

  🤣 Sorry man ik kon het niet laten je een spiegel voor te houden
 15. Quest

  Is masturberen een zonde?

  Ik ben echt vet concreet en het is allemaal duidelijk toch. Vrouwen moeten boerka's dragen en dat is de schuld van globalisme en de fascistische EU die hier aan meewerkt door middel van resolutie 1743. Dat beperkt de seksualiteit en werkt dit soort discriminerende linkse sexshops in de hand. Als je dat niet snap hebben de chemtrails of 5g je hersens al aangetast.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid