Spring naar bijdragen

Quest

Members
 • Aantal bijdragen

  1531
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Quest

 • Rang
  CrediBakvis

Recente profielbezoeken

945 profielweergaven
 1. Quest

  't Stamcafé; we praten over van alles!

  Omdat het een nepwapen betrof en niemand aangifte doet.
 2. Quest

  Moeten we bang zijn van het Coronavirus?

  1. Offtopic 2. Onderbouwing ontbreekt.
 3. Quest

  Kindermisbruik binnen JG-gemeenschap

  Hij is homo, net als jij, en is omdat hij voor een relatie gekozen heeft uit de JG gezet. Niet hij koestert rancune jegens de JG, maar het is me nu duidelijk, jij persoonlijk kan het denk ik niet verkroppen dat hij een ander pad gekozen heeft. Je bent een medestander kwijt geraakt, iemand die met hetzelfde worstelt. Een pad dat jij ook had kunnen kiezen en dat je een ander leven had kunnen leven zal altijd ergens in je achterhoofd blijven zitten. Lees dit interview met hem maar eens, https://www.voxweb.nl/nieuws/voormalig-jehovahs-getuige-voert-strijd-tegen-misbruik
 4. Quest

  Kindermisbruik binnen JG-gemeenschap

  Dus als je actief lid bent van een organisatie waar misstanden plaatsvinden en jij schuift alle bewijzen daarvan onder het tapijt. Dan ben jij niet verantwoordelijk? Volgens mij ben je dan gewoon moreel verplicht om in ieder geval niet de slachtoffers af te schilderen als mensen die nog een appeltje te schillen hebben met de JG. Ben benieuwd hoe jij dit tegenover God gaat recht praten.
 5. Quest

  Kindermisbruik binnen JG-gemeenschap

  Tja vlucht maar weg, verstop je, je verstoppen doe je wel met meer dingen in je leven. Jammer wel voor de slachtoffers het is een trap na, dat een JG gewoon vol iedereen en alles niet gelooft en afvallig noemt als het niet in zijn straatje past.
 6. Quest

  Kindermisbruik binnen JG-gemeenschap

  En zo zal niemand met kritiek in jou ogen een neutraal persoon zijn.
 7. Quest

  Kindermisbruik binnen JG-gemeenschap

  Hoe vaak lezen we dit niet in de krant, 'het was zo'n aardige man, was al 25 jaar vrijwilliger bij de voetbalclub'. Het toont een absolute wereldvreemdheid om te concluderen dat omdat iemand die veel voor een gemeenschap betekend, dat het risico dan minder zou zijn.
 8. Quest

  Kindermisbruik binnen JG-gemeenschap

  Het is vrij simpel, slachtoffer doet aangifte bij de politie, politie neemt de zaak aan, politie arresteert de persoon in kwestie, er volgt een rechtzaak, de rechter doet uitspraak. De jg doen onderzoek hoe de kans op een volgend misbruik geval zo klein mogelijk gemaakt kan worden. Ik snap werkelijk niet waarom de jg zich verder nog moeten bemoeien met de zaak, door middel van ouderlingen. Jullie creëren een extra drempel en willen de vuile was gewoon binnen houden. Kenmerk van een sekte.
 9. Quest

  Kindermisbruik binnen JG-gemeenschap

  Misbruik hoort gewoon zonder tussenkomst van een organisatie bij de politie gemeld te worden. Als aangifte door slachtoffer is gedaan dan heeft in principe een kerk/organisatie daar weinig meer mee te maken. Het rechtssysteem handelt het vervolgens verder af. Jullie creëren een onnodige extra laag, we weten hier allemaal op dit forum waarom dat gebeurt.
 10. Quest

  Zijn dit echt demonen in mensen?

  Daarom waarschuwen ook veel mensen voor de JG sekte en de misstanden. Het grappige is dat diezelfde JG me dus blijkbaar voor egoïst uitmaken als ik het niet zou doen. modbreak Trajecto: Of dat nou wel een behoorlijke vergelijking is...(?) Wat meer zorgvuldigheid betrachten graag.
 11. Quest

  Maagdelijke geboorte, stoffelijk of geestelijk te verstaan?

  Je zegt dat je niet alles wil verklaren, maar verklaart wel verassend veel. Al heb ik nog nergens iets over genen en embryo's die bij Maria geplant zijn gelezen in de Bijbel.
 12. Quest

  Is er nog moderatie?

  En de beledigingen gaan gewoon door.
 13. Quest

  Is er nog moderatie?

  Goede raad van mij, geef eens antwoord op wie dat dan doet op het forum, het ontkennen van vervolgingen.
 14. Quest

  Is er nog moderatie?

  Jij? Hij vindt dat een aantal mensen hier te vergelijken zijn met bruinhemden, omdat ze volgens hem ontkennen dat er christenvervolging plaatsvind. Jij verdedigd het omdat je het daar schijnbaar mee eens bent. Ik vraag je wie dat dan precies doet op dit forum.....en het antwoord blijft uit.
 15. Quest

  Is er nog moderatie?

  Ik stel je gewoon vragen, waar je geen antwoord op had. Heeft niks met politiek correct te maken, uitzuigen of kotsen. Je kan ook gewoon je excuses aanbieden.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid