Spring naar bijdragen

Jezusisheer

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Erg vervelend voor je ik weet het, maar ook homo's zijn je naaste, als jij mensen die oprecht van elkaar houden en elkaar lief hebben veroordeeld dan heb je ze niet echt lief vind je wel?En bij homo's gaat het zoals jij waarschijnlijk denkt echt niet alleen om de sex, maar net als bij hetero's ook om het delen van het leven met elkaar, elkaar vertrouwen en liefhebben. De meeste mensen hebben iemand nodig in hun leven om goed te kunnen functioneren, iemand die ze steunt en waar ze op terug kunnen vallen. Als dit alleen werkt met iemand van hetzelfde geslacht dan lijkt me het geen enkel probleem
  2. Wat jij doet is geen naastenliefde, romeinen1vers26 Daarom heeft God hen overgegeven aan schandelijke lusten, want hun vrouwen hebben de natuurlijke omgang vervangen door de tegennatuurlijke. 27 Eveneens hebben de mannen de natuurlijke omgang met de vrouw opgegeven, en zijn in wellust voor elkander ontbrand, als mannen met mannen schandelijkheid bedrijvende en daardoor het welverdiende loon voor hun afdwaling in zichzelf ontvangende. En niet alleen degene die het doen, maar ook degene die er goedkeuring aan geven spreekt God zijn oordeel over uit.
  3. Ligt eraan wat ze ermee bedoelen, als iemand het niet praktiseerd niet nee. Maar er staat ook een geregistreerd partnerschap, als ze daarmee een homoseksuele relatie bedoelen, dan klopt het wel wat ik zeg. Maar niet als een man met een vrouw, bv getrouwd is.
  4. Schandalig dat een kerk dit doet, iets dat een gruwel in Gods ogen is. levicitus18vers22 En gij zult geen gemeenschap hebben met een, die van het mannelijk geslacht is, zoals men gemeenschap heeft met een vrouw: een gruwel is het Elke kerk die dingen als een homoseksuele levensstijl en het homohuwelijk toelaat, geloof ik dat het oordeel van God over zich heenhaalt. Zoiets kun je ook geen kerk meer noemen en zijn een tegengetuigenis.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid