Spring naar bijdragen

alexs

Members
  • Aantal bijdragen

    66
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over alexs

  • Rang
    CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. alexs

    X-Box

    weet je zeker dat je een console nodig hebt? tenzij je een laptop heb kan het upgraden van een standaard pc een stuk goedkoper zijn. en je kan er natuurlijk de piraat mee uit hangen
  2. alexs

    My little pony fanthread!

    en het vervolg! nogal een chaotische episode, maar stelt niet teleur
  3. alexs

    een klap in je gezicht

    mooi als je zo'n groot geloof hebt. helaas mis ik dat. maar ik noem het ook geen slag van god, eerder een klap van realiteit.
  4. alexs

    Crea-topic!

    van al dat gepruts met zbrush krijg ik alleen maar enge gezichten...
  5. alexs

    "Kerken moeten Israël boycotten"

    groot probleem is dat veel mensen joden en israel over een kam scheren. hoe meer israel negatief in het beeld staat, hoe meer er kans is dat in een traditioneel orthodox pak lopen negatieve reacties opwekt. hetzelfde soort effect speelt ook met in europa wonende moslims zodra er weer een aanslag gebeurt.
  6. alexs

    Spoenk

    wat als "spoenk" nou dan toch een magisch woord blijkt te zijn? punt is, het is niet te bewijzen. en magie hoef je niet uit te leggen. simpel toch? omdat me hier over te discussiëren nogal zonde van onze tijd lijkt, stel ik voor dat we elkaar de hand schudden en lekker ijs gaan eten.
  7. alexs

    Spoenk

    wat schieten we daar nou weer mee op, jaq? @OP ik ben liever een agnostisch christen dan een gnostisch atheïst.
  8. alexs

    Spoenk

    waren veel monniken niet beter in wetenschap dan al die alchemisten en kruiden mannetjes van weleer?
  9. alexs

    My little pony fanthread!

    hier is ie, voor als je de livestream hebt gemist:
  10. alexs

    My little pony fanthread!

    seizoen 2 is vandaag begonnen! wat een episode zeg!
  11. alexs

    Ik wil geloven

    misschien is dit mijn eigen verwrongen idee van het woord, maar als ik geloven zeg dan heeft dat woord een onzeker element in zich. ook achter het woord vertrouwen zit dit, als voorbeeld, je vertrouwt erop dat iemand niet heeft gelogen omdat je hem al lang kent, omdat je niet KAN of misschien niet WIL geloven dat hij gelogen heeft. in een filosofisch opzicht kan je zeggen dat het allemaal hetzelfde is, maar te zeggen dat een vierkant vier hoeken heeft, daar heb ik geen geloof voor nodig.
  12. alexs

    Ik wil geloven

    stel jezelf eens de vraag wat het verschil is tussen weten en geloven. beide zijn een resultaat van een opstapeling van informatie die je hele leven door je je hoofd maalt. beide veranderen naar mate je leert, ontdekt. je kan wel iets geloven, maar dan betekend dat niet per se dat je het zeker weet. waar streef jij naar? denk je dat je dat via religie/christendom kan vinden? kan je überhaupt iets zeker weten? door jezelf dit soort vragen te stellen help je jezelf, je eigen doelen te zetten enzo.
  13. alexs

    My little pony fanthread!

    Ha! ik ben Twilight! wie had dat gedacht
  14. alexs

    Welke browser gebruik je?

    Chrome voor alledaags surfen. lekker overzichtig, snelle navigatie en crashbestandig. firefox gebruik ik alleen voor de plug ins, maar dat is niet vaak.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid