Spring naar bijdragen

Karin63

Members
  • Aantal bijdragen

    41
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Karin63

  • Rang
    CrediGup
  • Verjaardag 27-04-1963

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.falundafa.org/Dutch/

Profile Information

  • Locatie
    Alken
  • Interesse
    Meditatie - Falun Dafa / Falun Gong - Spiritualiteit - Oude Mystieke Wijsheden - Kwantumfysica
  • Beroep
    Verpleegkundige
  1. Hey Wisdom, Dit interessante topic doet me denken aan het onderstaande verhaal over een Cherokee indiaan. Hier komt het: Een oude Cherokee indiaan geeft zijn kleinzoon onderricht over het leven. "Binnen in me is een gevecht gaande", zegt hij tegen de jongen. "Het is een afschuwelijk gevecht tussen twee wolven. De ene wolf is slecht - hij bestaat uit woede, jaloezie, verdriet, spijt, hebzucht, verwaandheid, zelfmedelijden, schuldgevoelens, wrok, minderwaardigheid, leugens, valse trots, superioriteit en ego. De andere wolf is goed - hij is vreugde, vrede, liefde, hoop, kalmte, nederighe
  2. *Steekt vinger op* Nog een Hasselaar aanwezig (Alkenaar)
  3. Goede vraag. Uiteraard geloof ik in Jezus! Hij is een eerbiedwaardige meester en leefde ongeveer 2000 jaren geleden onder de mensen om zijn leer te verkondigen. Latere volgelingen herinnerden zich de woorden van Jezus en namen ze op in boeken. Ik geloof dat Jezus, net zoals Boeddha Sakyamuni en Lao Tse gekomen zijn om mensen te redden, om mensen de kans te geven naar een hoger niveau te gaan.
  4. Hey Joon, ik kom weinig op het forum en ken de leden niet goed. Maar ik denk dat er ook leden zijn die niet-Christen zijn.
  5. Hey Joon, ik ben van België, een Limburgse. Op het forum zijn nog Belgen, maar niet veel.
  6. Karin63

    Bier en sterke drank topic

    Voor mij geen van beiden... Bah, ik drink nooit bier of sterke drank, heb er totaal geen behoefte aan.
  7. Karin63

    Dode zeerollen online

    Hey, neen, volgens mij bedoelde hij niet Johannes en ook niet Encyclopedia Brittanica. Profeet Jesaja had het over de toekomst, over de tijd van nu. Maar het maakt niet uit, ik heb het boek 'De Jesaja rol' weg gedaan en weet zijn juiste woorden niet meer maar kwam achteraf wel te weten welk boek hij bedoelde.
  8. Karin63

    Dode zeerollen online

    Een jaar of 6 geleden heb ik dat boek gelezen. De naam van de auteur van het boek schiet me niet meteen te binnen. Ik herinner mij nog heel goed de passage waar profeet Jesaja het heeft over een boek. Het ging erover dat er in de toekomt een boek zou komen, 'Het boek der Waarheid'. En dat de mensen die het boek begrepen het ook aan anderen lieten lezen met de woorden 'Lees dit!' Maar vele mensen begrepen het boek niet en zeiden 'Ik kan het boek niet lezen, het is verzegeld'. Hetgeen de profeet Jesaja duizenden jaren geleden heeft voorspeld is nu aan het gebeuren. We hebben het boek 'De J
  9. Ben het volledig met je eens Enola Gay.
  10. Karin63

    'Niets tussen hemel en aarde'

    Hey Shevan, dat is vreemd want deze zinnen heb ik niet gelezen in Zhuan Falun en ik heb het boek nochtans meermaals gelezen.
  11. Karin63

    'Niets tussen hemel en aarde'

    Hey Shevan, het boek Zhuan Falun is gratis op het internet beschikbaar. http://www.falundafa.org/Dutch/boeken/zfl_dutch_htm_bestanden/zfl_dut.htm Het boek is zeer diepgaand en om het te begrijpen raad men aan het boek minstens drie maal te lezen.
  12. Karin63

    'Niets tussen hemel en aarde'

    Natuurlijk kan ik hier antwoord opgeven. Ik heb antwoord op deze vragen gekregen door te onderzoeken, leren en logisch nadenken. Hey Shevan, bedankt voor de reactie. Ik heb alle antwoorden gevonden in het boek Zhuan Falun van Dhr. Li Hongzhi.
  13. Karin63

    'Niets tussen hemel en aarde'

    Hey Shevan, ik ben benieuwd waar / hoe jij deze antwoorden hebt verkregen. Kan je hier iets meer over vertellen?
  14. Karin63

    Crea-topic!

    De kussens vind ik heel mooi!
  15. Karin63

    'Niets tussen hemel en aarde'

    Interessant onderzoek! Volgens mij zijn het niet alleen de studenten die niet geloven in het bestaan van God / Goden. Vele mensen geloven niet meer. Ze geloven dus niet dat er meer is tussen hemel en aarde vanwege een gebrek aan wetenschappelijk bewijs... Dan kunnen ze volgens mij nog heel lang wachten... Het waarom van lijden/onrecht, het doel van het leven en wat er is na de dood... Op die vragen weet ik het antwoord al lang.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid