Spring naar bijdragen

Chaim

Members
 • Aantal bijdragen

  681
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Chaim

 • Rang
  CrediGup

Profile Information

 • Locatie
  Sevilla
 • Religie
  agnost

Recente profielbezoeken

702 profielweergaven
 1. Chaim

  Noach ark gevonden maar bewust stilgehouden.

  Absoluut. Easy money.
 2. Chaim

  Noach ark gevonden maar bewust stilgehouden.

  Claims. Toon je claims gewoon aan. Zo werkt objectieve wetenschap. Je overtuiging is je eigen zaak.
 3. Chaim

  Noach ark gevonden maar bewust stilgehouden.

  klik, klik, etc. Een claim zal moeten worden aangetoond en slechts claimen dat iets is aangetoond, is niets meer dan geclaim.
 4. Chaim

  Noach ark gevonden maar bewust stilgehouden.

  Dat is dus de claim waarvan reeds snel helder werd dat hij niet alleen zijn vondsten niet kon bewijzen, maar dat het nep was: Claims die men weigert te laten verifiëren door onafhankelijke wetenschappers zijn claims die men weigert te laten verifiëren door onafhankelijke wetenschappers, meer niet. Je overtuiging doet de rest, maar geloof toont niets aan.
 5. Chaim

  Noach ark gevonden maar bewust stilgehouden.

  Je komt aanzetten met een claim en verzaakt aan te tonen dat het onderzoek waarvan men het ''bewijs'' niet kan verifiëren, bewezen is. Dan hebben we slechts je overtuiging en een overtuiging toont niets aan. Dat is de status.
 6. Chaim

  Noach ark gevonden maar bewust stilgehouden.

  Prima. Je doet een claim. Toon allereerst maar aan dat het onderzoek waarvan men het ''bewijs'' niet kan verifiëren, bewezen is.
 7. Chaim

  Noach ark gevonden maar bewust stilgehouden.

  Als gezegd, is godsdienst wel vaker ergens van overtuigd en overtuiging toont niets aan. Toon eerst maar aan dat het onderzoek waarvan men het ''bewijs'' niet kan verifiëren, bewezen is.
 8. Chaim

  Noach ark gevonden maar bewust stilgehouden.

  Godsdienst is wel vaker ergens van overtuigd. Overtuiging toont niets aan. Indien je claim correct zou zijn dat de Ark van Noach gevonden zou zijn - waarmee een man, z'n familie en honderdduizenden dier-paren, inclusief al het benodigde voedsel en de tonnen aan dagelijkse ontlasting, op een relatief veel te klein vaartuigje op de wateren dobberden terwijl vrijwel de gehele fauna en mensheid de verdrinkingsdood stierven - dan toon maar aan dat de publiekelijke suggestie wetenschappelijk bewijs te hebben gevonden welke tegelijk ''bewust stil'' is gehouden, waardoor men het ''bewijs'' niet kan verifiëren, daadwerkelijk bewezen is.
 9. Chaim

  Noach ark gevonden maar bewust stilgehouden.

  Natuurlijk. Publiekelijk claimen wetenschappelijk bewijs te hebben gevonden en het tegelijk ''bewust stil'' houden, zodat men het ''bewijs'' niet kan verifiëren, is reeds bijzonder verdacht. Klopt. De vraag naar iets bepaalt de prijs die ervoor wordt betaald. Naïevelingen vormen een eenvoudige afzetmarkt. Heb verder geen medelijden met naïevelingen die zich bereid vinden te betalen voor ongeverifieerde claims.
 10. Chaim

  The Family

  Dat Trump druk bezig is de wereld te destabiliseren, weerlegt nergens dat hij de domme versie is van een empathieloze dictator die qua gebrek aan inlevingsvermogen niet onderdoet voor types als Hitler, maar verstandelijk gelukkig ernstig tekortschiet om echt gevaarlijk te kunnen worden. Het ziet er juist bijzonder sterk naar uit dat de enorme aversie die de overgrote meerderheid van de mensen tegen hem voelt, de motor is achter het enorm sterk opkomende sociale gedachtengoed waarbij men eindelijk de hyperrijke 0,1% aanpakt die wereldeconomie in handen heeft, wereldwijd dagelijks tienduizenden onschuldige mensen van armoede en honger laat omkomen en de pluriforme mensheid in de gepolariseerde greep houdt door hen te laten vechten om de kleine kruimeltjes: allochtonen vs autochtonen, wij tegen zij, etc. Laten we die rijke empathieloze moordmachine, in stand gehouden door politiek ge-lobby, eindelijk aanpakken.
 11. Chaim

  The Family

  Goed voor Israel (ik heb daarover niets te klagen), slecht voor de arme Palestijnen in hun benarde situatie. Dat hij geen vrede zal bewerkstelligen is reeds zonneklaar. Goed voor Noord Korea. Ze zullen de kernwapens niet opgeven en worden nu heerlijk serieus genomen. Dat nu weer van plan is verder te gaan met het atoomprogramma. Een actie die hem veel kritiek heeft opgeleverd en reeds veel stemmen heeft gekost. Onder Obama is de economie uit het slop geholpen, onder Trump hebben we weer de eerste tekenen van een aankomende recessie. Dat Marco Rubio's ouders niet in de VS zouden zijn geboren, dat Obama ook niet in Amerika zou zijn geboren, dat Ted Cruz's vader bij de moord van president Kennedy was betrokken, dat zijn eigen inauguratie groter zou zijn geweest dan die van Obama terwijl videobeelden eenvoudig aantoonden dat dit niet zo was, dat het gevaar van asbest een komplot zou zijn, dat Clinton achter de zelfmoord van Vince Foster zou zitten en eveneens achter de zelfmoord van Ebstein, dat klimaatverandering niet door milieuvervuiling zou komen, in tegenstelling tot wat 97% van de klimaat-wetenschappers zegt; dat Prins Alwaleed bin Talaletc mede-eigenaar van Fox zou zijn; dat de "Access Hollywood" tape niet echt zou zijn; dat MSNBC medewerker Joe Scarborough een van z'n werknemers zou hebben vermoord, etc., etc., etc. Trump is een overduidelijke narcist en een onhandige demagoog. Het zwarte schaap van the Family. Het zou me niet eens meer verwonderen als hij na z'n presidentschap heerlijk de bak indraait. Heb nu 666 berichten. Tijd om te stoppen
 12. Chaim

  The Family

  Is dat een mop?
 13. Chaim

  The Family

  Dat het allemaal figuren uit dezelfde sloot zijn, ontken ik niet. De ene is alleen erger dan de andere. Trump hoort bij de ergsten, is duidelijk narcistisch, toont bizar weinig inlevingsvermogen, maar schiet daarbij verstandelijk ook nog eens tekort dit allemaal te kunnen verbergen achter een acceptabel masker. Mensen als de oude Bush (ex CIA directeur) of Henry Kissinger waren potentieel in staat tot grotere wreedheden dan Trump in staat zou zijn, maar ze hadden de capaciteit dit te verhullen.
 14. Chaim

  The Family

  De ene is wat erger dan de andere. Dat is wat Trump suggereert met z'n eeuwige complot-theorieën om z'n tegenstanders de schuld toe te schuiven. Het is uiteraard gewoon zelfmoord.
 15. Chaim

  The Family

  Hij is de domme versie van een empathieloze dictator. Qua gebrek aan inlevingsvermogen doet hij niet onder voor types als Hitler, maar verstandelijk schiet hij gelukkig ernstig tekort om echt gevaarlijk te kunnen worden.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid