Spring naar bijdragen

Absolution

Members
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Absolution

 • Rang
  CrediGup

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.flickr.com/photos/wilfredwel/

Profile Information

 • Locatie
  Veenendaal
 • Interesse
  Muziek, fotografie, geloof, politiek
 1. Absolution

  metal bands

  @joon En dit is nog maar het spreekwoordelijke topje van de ijsberg
 2. Absolution

  Muziek gezocht

  @Joon: ik kan je Anberlin wel aanraden. Het rockt de pan uit, terwijl het toch weer niet heel hard is ofzo. En de zanger kan erg goed zingen! Bekijk maar es:
 3. Absolution

  Favoriete tv-series/programma's

  Ik volg op dit moment alleen de Pelgrimscode, maar vorige seizoen daarvan vond ik wel een stuk spannender.
 4. Absolution

  Elektrische gitaar

  Thanx voor jullie enthousiaste reacties! M'n vingers moeten nog wel wennen aan die gitaar, maar is denk ik een kwestie van wennen. Tot nog toe moet ik het vooral hebben van YouTube filmpjes. @Weeseenlicht: die band is idd niet briljant, hij valt soms opeens van de gitaar Denk dat het wel klopt wat je zegt over les; ik zou idd graag feedback krijgen van een docent. @annzie: ik vond dat verhaaltje idd ook een beetje nep overkomen, maar kan jij na het volgen van alleen die cursus dan al aardig gitaar spelen of heb je daarnaast ook nog les gehad van een muziekdocent?
 5. Absolution

  Elektrische gitaar

  Zijn er op dit forum ook mensen die elektrische gitaar spelen? (dat moet wel, maar ik zag er nog geen topic over) Ik wil zelf binnenkort beginnen en ik zoek nog goed lesmateriaal op internet. Om te kijken of ik het elektrisch gitaar spelen echt wat vind, begin ik met een goedkopie gitaar van de Aldi
 6. Absolution

  Duizend fans ontvangen Bijbel na concert Iron Maiden

  Dat is nou wel weer een goede actie Dat van die drummer wist ik nog niet...
 7. Absolution

  Lady Gaga weer bezig?

  Niet drukker over maken dan nodig. Lady Gaga is duidelijk zo'n artieste die om aandacht schreeuwt. Negatieve aandacht is ook aandacht. Wat dat betreft maken veel christenen gratis reclame voor allerlei verwerpelijke artiesten Desalniettemin vind ik wel dat Lady Gaga zich moet schamen tegenover alle jonge fans die naar haar clips kijken
 8. Absolution

  Michael W. Smith komt met nieuw album

  Was ik net weer fan aan het worden van Michael z'n zang, brengt ie een instrumentale cd uit..... Ik blijft nog steeds bij New Halleluja en Wonder en dat soort albums. En natuurlijk Change Your World (heerlijk jaren 90 soundje)
 9. Absolution

  Fotografie - de hardware

  Leuk leuk leuk dat de hobby fotografie ook vertegenwoordigd is op dit forum (dit forum is sowieso al cool) Ik heb een Canon EOS 1000d en ben daar redelijk tevreden over (alleen die ruis bij 1600 iso is erg jammer). Ik zou nog wel es een Canon EOS 550d willen, maar ik investeer eerst in lenzen. Ik spaar nog voor een lichtsterke 50 mm lens.
 10. Absolution

  vragen over de bijbel

  Ik wil niet al te uitgebreid ingaan op de openingspost, maar ik denk dat je je zou moeten verdiepen in het waarom van de regels en niet in de regels zelf. De regels uit het Oude Testament zien grotendeels op de reinheid van het heilige volk Israël. Dat deze regels ons absurd in de oren klinken behoeft geen betoog, maar onze context is dan ook geheel anders. Alleen al het gegeven dat Israël ten tijde van Mozes (Exodus, Leviticus, Numeri, Deuteronomium) een theocratie was, is al een wereld van verschil met onze huidige scheiding van kerk en staat.
 11. Absolution

  favoriete muziek of artiest.

  Hmm, ik ga me er niet aan wagen om een uitputtende opsomming te geven van mijn favoriete bands, maar ik wil wat namen noemen. Voor mij is Muse in ieder geval een blijvertje, maar Evanescence vind ik ook al jarenlang prachtig. Nieuwe ontdekkingen zijn voor mij Red, Brian Head Welch en Gungor (alle drie op Flevo gezien). Hoe dan ook: er moet gitaar in zitten, anders spreekt het me niet snel aan.
 12. Absolution

  Concerten/Festivals

  Ik ga binnenkort met mijn vrouw en zwager naar Evanescence in Düsseldorf. Ben heel erg benieuwd
 13. Absolution

  favoriete muziek of artiest.

  Mijn favoriete bands zijn Muse, Evanescence, Tourniquet, Stryper (het oudere werk), Gungor, Red, Narnia, Johnny Cash en zo kan ik nog even doorgaan. Mijn smaak ik eigk best breed
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid