Spring naar bijdragen

janna-anja

Members
 • Aantal bijdragen

  66
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over janna-anja

 • Rang
  CrediGup
 • Verjaardag 12/31/1977

Profile Information

 • Locatie
  Assen
 • Interesse
  Ik hou van lezen, puzelen (leg en Sudoku), 3D-kaarten maken en dwarsfluit spelen
 • Beroep
  Ik werk op een sosiale werkplaats en daar doe ik alles wat nodig is. Ik heb hier de leiding over een groep mensen
 1. janna-anja

  Hoe is Judas gestorven?

  Olorin, Jij schreef: misschien hadden bijde geen gelijk. Als dat waar is, waarom staat het dan in de bijbel? Ik ben van mening dat er geen onwaarheden in de bijbel staan.
 2. janna-anja

  Hoe is Judas gestorven?

  Als het 2 verschillende verhalen zijn is in mijn ogen de bijbel ook niet meer betrouwbaar. wat moet ik dan nog geloven uit de bijbel?
 3. janna-anja

  Waar geloof jij in: volwassen of kinderdoop

  Chappo, Je hebt gelijk! weet jij, of iemand anders, hoe ik dit kan veranderen? Oldrin, Jij zei dat jij dat je als volwassen hebt laten dopen en dat je geen spijt hebt dat je ouders er ook zo over denken. Waarom wil jij dan toch als je kinderen krijgt ze als kinderen laten dopen?
 4. janna-anja

  Hoe is Judas gestorven?

  Ik dacht ophanging maar het verhaal uit Handelingen las ik nu voor het eerst goed, maar misschien moet je het inderdaad naast elkaar zien, zoals hier boven oo al is genoemt. Zelf denk ik dat dat wel, want ik geloof dat de bijbel van a tot z waar is.
 5. janna-anja

  Wekelijks naar de kerk is goed voor de bloeddruk

  Hoe zou het met mijn bloeddruk zijn? Ga elke zondag 2x en heb ook nog 1x in de 3 weken bijbelstudie
 6. janna-anja

  Er komen verkiezingen. Ga jij stemmen

  Ik hoorde dat Roemer niet mee heeft gepraart over het bzuinigings paket. Hij vond het geen goed paket en wil het na de verkiezingen van tafel gooien. Ik denk dan bij mezelf: had je maar mee moeten praten. Jij wilde wachten tot na de verkiezingen en dat was telaat. Ik denk dat er nu een goed sociaal paket ligt, waarin de armen hun hoofd nog boven water kunnen houden. Dat we moeten inleveren staat vast, maar ze hebben het op een manier gedaan dat hoe hoger je inkomen hoe meer je uitgaven is. En dat vind ik terecht
 7. janna-anja

  Vraag je vraagje!

  Helaas goed. Krijg nog weleens een antwoord in de geest van net waar hij zijn kont heeft. Zeg ik: goed je hebt het over een hij. Heb je ooit een manlijke vogel een ei zien leggen Mannen met kort haar. Het liefst een golfbal
 8. janna-anja

  Vraag je vraagje!

  Ken ik niet Een haan staat op het 3-landen punt. Waar legt hij zijn ei.
 9. janna-anja

  Dieren

  Ik heb net het filmpje van die planteneter gezien, maar het leek mij niks. Wel ben ik vegetarier. Voor mij betekend dat, dat ik geen vlees, vis of eieren eet, maar verder wel andere zuivelprodukten. Die heb je ook nodig want daar worden geen dieren voor geslacht.
 10. janna-anja

  Waar geloof jij in: volwassen of kinderdoop

  Ik denk zelf wel dat het bijbels is. Kinderen worden overal bij betrokken, door God, waarom dan niet bij de doop? - uittocht uit Egypte - besnijdenis - Jezus zegent de kinderen - Jezus zecht dat we het geloof van een kind moeten hebben. Dannyr, Mag ik vragen of jij gedoopt bent en zo ja was dat als baby of als volwassen?
 11. janna-anja

  Er komen verkiezingen. Ga jij stemmen

  Maar partij voor de dieren is om die reden geen optie?
 12. janna-anja

  Tot stand koming hervormde kerk

  Luther was de voorloper van de hervormde kerk. Die kerk is net als bijvoorbeeld de gereformeerde chritelijk. In die kerk belijden ze de God van de bijbel. Hoe kun jij st.Ignatius zeggen dat luher het geloof de rug heeft toegekeerd? Ik snap ook niet dat jullie mensen heilig verklaren terwijl die net zulke grote zondaren zijn als ieder ander zijn. Waarom zou ik deze zondaars vereren. Ik vereer allen de 3 enige God. Hij heeft in de bijbel gezecht vereer Mij alleen.
 13. janna-anja

  Tot stand koming hervormde kerk

  Luther wou de misstanden rond het aflaatsisteem in de RKK aanklagen en recht te zetten. Hij had de hoop dat de paus er in mee zou gaan. Dit gebeurde niet en heeft hij de RKK verlaten en de stellingen op de kerkdeuren heeft gehangen. Het was een reactie op de aflaathandel.
 14. janna-anja

  Er komen verkiezingen. Ga jij stemmen

  Kun je het huis niet uit?
 15. janna-anja

  Tot stand koming hervormde kerk

  Luther heeft afstand van de RKK gedaan.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid