Spring naar bijdragen

Lobke

Members
 • Aantal bijdragen

  3500
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Lobke

 • Rang
  CrediRog
 • Verjaardag 18 mei

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

2293 profielweergaven
 1. Lobke

  Zelfverloochening

  Mijn voorgevoel ook.
 2. Lobke

  Zelfverloochening

  @Bastiaan, Fundamenteel heeft mij ook verschillende p-btjes gestuurd en ik heb hem advies gegeven (voor wat het waard is). Ik heb ook een link gestuurd via facebook naar de mensen in Oeganda. Ik heb nog geen bericht terug -ws zitten ze niet veel op facebook-. Een organisatie die bijna stalkend om geld vraagt is niet fris. Dus de foto van dat meisje zegt me niets over de waarheid.
 3. Lobke

  Israël

  Ik zie een nieuw topic ontstaan en zal het met belangstelling lezen. Want ik weet te weinig van deze materie.
 4. Lobke

  Muziek topic

  Jessye Norman een operazangeres met wereldfaam is overleden. Sterkte voor haar dierbaren.
 5. Lobke

  Nu of straks: op televisie

  Inderdaad Shtisel. 😍
 6. Lobke

  Muziek topic

  Mijn neef is de zanger in dit nummer. Hier werkt hij mee aan het programma Hessels Herberg.
 7. Lobke

  Muziek topic

  @Bastiaan73, Leuk het roept herinneringen op. Mijn neef(je) speelde dit met hun band, gewoon in de huiskamer en niet perfect maar wel leuk!
 8. Lobke

  Vraag maar raak

  Dacht ik eerst ook 😀. Inderdaad 1912, de fotograaf heeft ook een mooie kop. En kijk zijn foto's zo geweldig. https://nl.wikipedia.org/wiki/Edward_Sheriff_Curtis
 9. Lobke

  Vraag maar raak

  @Bastiaan73, Dit is een foto van een Quilcene Indiaan. De foto heet ook 'Quilcene boy'. https://www.artic.edu/artworks/50015/quilcene-boy ik was gefascineerd door de uitdrukking in het gezicht van deze jongen. De fotograaf Edward S. Curtis heeft prachtige foto's gemaakt; een hele serie van Indianen.
 10. Lobke

  Vraag maar raak

  Een vraag voor @Bastiaan73 Zijn er wereldproblemen die je bezig houden? En zo ja, welke?
 11. Lobke

  Nepbijbels: Is jouw bijbel echt?

  @Olorin, Een rijmbijbel fantastisch!!😊 Ik hou het nog steeds bij NBG-51 en het liefst gebruik ik die met soepele omslag.
 12. Lobke

  Vraag maar raak

  Een vraag aan @antoon, Waarom zijn Jehova getuigen zo geobsedeerd door de eindtijd? Mag je niet gewoon "genieten'' van je aardse leven?
 13. Lobke

  Het kruis dragen (cartoon)

  Ja, de ontbrekende. @Noel2, Bedankt voor het plaatsen.
 14. Lobke

  Het kruis dragen (cartoon)

  Het is niet echt belangrijk maar Abraham kwam uit Ur (ook wel Oer en in het Soemerisch: Urim) was een stad in Soemer, in het zuidelijk deel van Mesopotamië (hedendaags zuidoost Irak), waar de rivieren Eufraat en Tigris in de Perzische Golf uitmonden. De stad werd reeds ca. 4000 v.Chr. gesticht. Hoe zien ze er in Zuidoost Irak uit?? Niet zo als op de R-KK bidprentjes toch?
 15. Lobke

  Het kruis dragen (cartoon)

  @TTC, Ik ben niet goed in cartoons plaatsen, maar als je met de rechter muisknop op de afbeelding gaat staan -zoeken op google- dan kom je meer tegen . Ik zag nog één plaatje die een aanvulling was op de cartoon. Kijk maar eens.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid