Spring naar bijdragen

Lobke

Members
 • Aantal bijdragen

  3367
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Lobke

 • Rang
  CrediRog
 • Verjaardag 18 mei

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

2104 profielweergaven
 1. Lobke

  Muziek topic

  Met dank aan Gershom van wie ik deze ooit ontving.
 2. Lobke

  Smelten Poolkappen?

  Misschien maar zoals boeren/veehouders vroeger met hun varkens en koeien omgingen dat is wel even anders dan nu. Een varkenshouderij met duizend varkens kwam vroeger niet voor. Kunstmatige inseminatie ook niet, constant zwanger zijn; ik snap niet dat christelijke boeren hier mee uit de voeten kunnen. Terwijl sommigen zelf in hun persoonlijk leven de natuur hun gang willen laten gaan. Het wringt aan alle kanten. In mijn omgeving ook weer grootschalige fraude w.b.t mestoverschotten, de boeren en diegene die alles verdoezelt zijn christenen, ik kan het soms niet rijmen.
 3. Lobke

  Smelten Poolkappen?

  Nee, paniek zaaien hoeft niet, en niet alle landen nemen hun verantwoordelijkheid. Maar het ontslaat ons niet om ieder zoals in zijn vermogen ligt er rekening mee te houden. We kwamen meer dan 30 jaar geleden al in Zwitserland en in Grindelwald liep de gletsjer tot in het dorp, er was zelfs een soort ijskasteel. Vijfentwintig jaar later was er geen gletsjer meer te zien, ja hoog op de Eiger. Een dorpsbewoner vertelde dat ze in haar jeugd over de gletsjer naar school ging, deze mensen twijfelen niet aan de opwarming van de aarde.
 4. Lobke

  Smelten Poolkappen?

  Ik denk dat we het heel serieus moeten nemen de opwarming van de aarde, ach de meeste mensen weten dat ook wel. Je kunt het naast je neerleggen en je schouders over ophalen, je kunt ook denken;"ik hoop dat de mensen na ons nog een goed leven hebben''. Want op en wederkomst wachten terwijl we er zelf een zootje van hebben gemaakt dat wil er bij mij niet in. Wat als Jezus zegt; wat heb je met al die mestoverschotten gedaan, met die troep overal dumpen jullie rupsen nooitgenoeg??
 5. Lobke

  Kinga Esther Bán

  Ook mijn favoriete nummer Dolce Vita.
 6. Lobke

  Kinga Esther Bán

 7. Lobke

  De gave van het geloof.

  Wat weet jij daarvan???? Ik vind het een grote belediging voor allen die zich inzetten voor anderen. Lees nog maar eens het verhaal van de "barmhartige Samaritaan''.
 8. Lobke

  Kinga Esther Bán

 9. Lobke

  Kinga Esther Bán

  Ja, waar ik ook post, of ik nu Storm of Lobke heet mijn reacties zullen hetzelfde zijn. En ik schaam me daar niet voor.
 10. Lobke

  Muziek topic

  Ja, het zijn oude koeien die uitgeveegd zijn. Maar je vroeg erom en ik dacht dat er nog wat stond. Valse start zullen we maar denken. @Kaasjeskruid, deze is voor jou, alleen het is gezongen door karkvolk ik hoop dat je het niet erg vindt. Tenslotte gaat het om de tekst. Vleugels Liedtekst Heer, wil mij op uw vleugels nemen, zoals een arend met haar jongen doet. Totdat de stormwind is verdwenen, dekt Gij mij met uw vleugels toe. Heer, wil mij op uw vleugels dragen, zoals een arend met haar jongen doet. Als ik vermoeid door zorg en vragen, soms niet meer weet, hoe ik vliegen moet. Want ik roep, Heer van dood en leven, vang mij op, voordat ik val. Blijf met uw liefde om mij zweven, zodat ik nimmer vallen zal. Heer, wil mij op uw vleugels leiden, zoals een arend met haar jongen doet. Onder mij steeds uw vleugels spreiden, in voor-, maar ook in tegenspoed. Want ik roep, Heer van dood en leven, vang mij op, voordat ik val. Blijf met uw liefde om mij zweven, zodat ik nimmer vallen zal. Al zijn mijn vleugels lam geslagen en vind ik vliegend niet de weg terug. Ik voel uw vleugels die mij dragen, mij vergezellen in mijn vlucht, mij vergezellen in mijn vlucht. Want ik roep, Heer van dood en leven, vang mij op, voordat ik val. Blijf met uw liefde om mij zweven, zodat ik nimmer vallen zal. Blijf met uw liefde om mij zweven, zodat ik nimmer vallen zal, zodat ik nimmer vallen zal, zodat ik nimmer vallen zal.
 11. Lobke

  Muziek topic

  @Kaasjeskruid, Het was zo erg dat je rood kreeg. Maar het geeft niets hoor, ik kan er wel tegen. Maar ik ben blij dat je nu herkend dat het goed is dat iemand die zo ernstig ziek was, volledige overgave ervaart. Jij en ik missen dat misschien nog.
 12. Lobke

  Kinga Esther Bán

  @Kaasjeskruid, Ken jij geen onzekerheid wat betreft geloven?
 13. Lobke

  Kinga Esther Bán

  Ik mis de clou niet...... Jezus ik vermoed dat Hij mij beter begrijpt dan sommige christenen. Ik kan niet zonder Jezus maar ik kan geen mensen afwijzen; zoiets als de rijke jongeling?
 14. Lobke

  Kinga Esther Bán

  Kaasje ik ken deze liederen misschien beter dan jij. En zo'n vast vertrouwen, ja fijn dat je het mij gunt.
 15. Lobke

  Kinga Esther Bán

  Ja, al eerder vermeldde ik dat ze ziek was en postte muziek van haar. Je ging toen echt te keer Kaasje, over emo muziek etc. Je bent een onvoorspelbaar mens maar dat is misschien ook wel leuk. Ja ze had een vast vertrouwen en ervoer veel kracht uit haar geloof en dat is mooi!
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid