Spring naar bijdragen

Lobke

Members
 • Aantal bijdragen

  3471
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Lobke

 • Rang
  CrediRog
 • Verjaardag 18 mei

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

2183 profielweergaven
 1. Lobke

  Muziek topic

  Heerlijke muziek ! Nog eens; Van Morrison En nog eens Paul Brady met Karen Matheson van de groep Capercaille.
 2. Lobke

  Muziek topic

  Paul Brady, mooi!! @bastiaanben je een broer van Kaasjeskruid?
 3. Lobke

  Muziek topic

 4. Lobke

  GEJUBEL ♥️

  Cynisme, oh ik ken het . Maar ik ken ook overgave.... De woorden nu gezongen.
 5. Lobke

  Geestig/Humor/grappig

 6. Lobke

  Rentmeesterschap

  Inderdaad veel christenen zijn niet constant met de eindtijd bezig, zijn niet bezig met wachten tot deze aarde kapot gaat. Maar ze hebben wel de taak om voor deze schepping te zorgen, in de Bijbel heet dat "goed rentmeesterschap''Het kerkgenootschap waar ik uit kom en weer terug ben was 25 jaar geleden al heel bewust bezig met de milieu problematiek. Ze starten een wereld winkel en wordt alleen Max Havelaar koffie geschonken na de kerkdienst en men wordt aangespoord met de fiets of lopend naar de kerk te gaan als dat kan. Juist in veel kerken wordt daar ook in preken aandacht aan geschonken.
 7. Lobke

  De grote misleiding

  Nee, ik zou drugs niet promoten, nooit! Maar of het zielig doenerij is kan ik niet inschatten. Al zie ik liever dat Fundamenteel naar de huisarts gaat die hem ook medicatie kan voorschrijven. Of in ieder geval feeling houdt.
 8. Lobke

  De grote misleiding

  Nee, niemand hier heeft het recht om je dat af te pakken, ook niet met verwijzingen naar geloven. Helpt het je beter dan medicatie die je via de huisarts zou krijgen?
 9. Lobke

  Muziek topic

  @antoon, Frans is een prachtige taal, maar je vergeet het zo snel als je het bijna nooit spreekt. Met mijn school-Frans dacht ik mij te redden op vakanties nou vergeet het maar. Ze praten zo snel die Fransen.
 10. Lobke

  Muziek topic

  Ik ook mijn dochter heet Marieke.
 11. Lobke

  Tijd met God

  Luther schreef':"zingen is twee keer bidden". Bij mij geldt dit ook, via het lied ervaar ik meer van God. Ik spreek niet op vaste tijden een gebed uit, maar toch wel als ik net in bed lig en wanneer ik fiets, of wandel.. En natuurlijk wanneer ik nood voel om te bidden.
 12. Lobke

  Geestig/Humor/grappig

  .Duur bootritje Tijdens zijn vakantiereis komt Jan met zijn gids aan de oever van het Meer van Galilea. "Hoeveel kost het mij als ik met de boot het meer over vaar?" vraagt Jan. "Dertig dollar, meneer." Jan: "Dat is erg duur!" "U moet niet vergeten dat dit een heel beroemd meer is, Jezus heeft over dit water gelopen!" Jan:"Ja, geen wonder met zulke prijzen!"
 13. Lobke

  Wie inspireert je en waarom.

  Ik vond dat ze in haar manier van doen iets weg had van Majoor Bosshardt. Ja, ik heb ook een aantal boeken van haar. Natuurlijk ook: "de Schuilplaats." En de film gezien.
 14. Lobke

  Uitlokken van een discussie

  Inderdaad joh de meesten hier zijn nogal impulsief en temperamentvol. Ik zet soms ook te snel wat neer, maar goed dat is dan wat in mij opkomt en wat misschien niet slim is. Maar ik ga daar ook niet meer aan sleutelen. Maar dat heeft dan ook met onrecht te maken; maar net de andere kant op.
 15. Lobke

  Uitlokken van een discussie

  @Fundamenteel, Alles is weer kits, je bent een toffe peer. #jenoemtmemeisje# Ik stop met doordrammen en besef dat ik niet altijd mijn goesting kan krijgen. Zo nu mag jij weer verder doordrammen. En ik ben het oprecht met je eens dat Kaasje de juiste persoon is om je te benaderen.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid