Spring naar bijdragen

kruisvis

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. @Ursa: die kende ik nog niet, bedankt voor het posten. Ik zie dat mijn mening niet erg overgenomen is door anderen. Ik vraag me af of men er hetzelfde over denkt als ze straks net zo groot zijn als bekende organisaties als evangelie en moslims om maar iets te noemen. Het lijkt wel alsof het voor jullie hetzelfde is of iemand een moslim is of een christen???
  2. Moslim zijn is toch wel even iets anders als christen zijn, laatst ook al dat programma op het 5e uur toen ze op Urk waren.
  3. Beste medegelovigen in Jezus, de Messias. Ik lees graag mee op fora maar heb besloten toch een account aan te maken vandaag. Dit omdat ik een website ben tegengekomen waarover ik graag van jullie wil weten wat jullie van zoiets vinden: http://www.waaromislam.nl Vinden jullie het kunnen dat er in een land met een Joods-Christelijke traditie op die manier opgeroepen wordt naar de Islam??? Grotendeels door "bekeerlingen" ook nog. Graag jullie mening!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid