Spring naar bijdragen

hann

Members
  • Aantal bijdragen

    498
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door hann geplaatst

  1. hann

    Vraag maar raak [7]

    nee, maar ik vind het wel altijd naar omdat je je mond altijd verder open moet doen dan voor je gevoel haalbaar. wat is je favoriete seizoen?
  2. hann

    Koffie!!!

    Koffie. het ruikt zo lekker als het vers gezet wordt! allereerst maal ik de koffiebonen (Sumatra, kenia, Columbia of zoiets bij de Albert Heijn vandaan) en dan gooi ik, afhankelijk van de hoeveelheid koffie die ik ga zetten, de gemalen koffie in het filter. Als ik 4 water in het apparaat doe, moet ik 1 bakje erin gooien. Dan zet ik het apparaat aan en klop ik ondertussen de verse melk op tot net voor het kookpunt zodat het lekker schuimt. Dan gooi ik de koffie met een scheutje melk in een beker, soms wat cacao erover en genieten maar.
  3. hann

    Vraag maar raak [7]

    de geur van versgebakken koekjes en brood uit de oven. laat je je ook zo snel afleiden terwijl je eigenlijk nuttig bezig zou moeten zijn?
  4. en wat ook goed is om mee te krijgen, je moet eerst jezelf accepteren en met jezelf leren leven zoals het nu gaat wil je een ander ook kunnen accepteren. Het is best lastig, maar wel de beste weg.
  5. hann

    koppeltopic

    Misschien wel, misschien niet. We will see
  6. hann

    Waarom ben jij uniek?

    Ik ben uniek omdat ik de enige ben die denkt zoals ik denk en doet zoals ik doe met als reden waarom ik iets doe omdat ik zo nou eenmaal iets doe.
  7. hann

    koppeltopic

    nou zeg, heb ik een lange poos niet op dit forum gekeken zie ik opeens dit. wat een geluk om te lezen dat er een stelletje ontstaan is
  8. hann

    Keukenprins(ess)entopic [3]

    ik heb een heerlijk toetje met appel, peer en kaneelroom uit de over gemaakt. Het smaakte ook echt als appel peer en kaneel. Nouja, het was dus gewoon lekker
  9. hann

    Ik ben vandaag blij met...

    ik ben blij met mezelf. Waarom? Omdat het kan en omdat het mag.
  10. hann

    Identiteitscrisis

    ach, het maakt toch niet uit of je een man of vrouw bent? Als ze het fout hebben dan zeg je dat tegen ze maar in principe maakt het niet uit voor je reactie lijkt me. Ik ben indd ook al vaak zat voor jongen aangezien.
  11. hann

    Wat ga je doen vandaag?

    vandaag ga ik lekker nagenieten van een geweldige week en een superleuk weekend. ik ben echt blij met mn leven op dit moment haha. niks is fijner dan een introkamp dat geweldig is, vervolgens brak thuis kunnen chillen en vroeg kunnen slapen, wakker geknuffeld worden, werken en dan weer leuke dingen doen als naar een concert gaan en bijkletsen met mensen en dan op den zondag weer een goede kerkdienst en lekker eten. me gustaaa
  12. hann

    Keukenprins(ess)entopic [3]

    er staan wat recepten van op de AH site bij allerhande, maar zelf hebben we hem uit een joods kookboek, ik zal m ff PM-en
  13. hann

    Keukenprins(ess)entopic [3]

    jummie, er staat worteltaart in de oven!
  14. hann

    Ik ben vandaag blij met...

    3 supervette dagen
  15. hann

    Ik ben vandaag blij met...

    ik ben blij met rijlessen Alleen wat minder met de rekening natuurlijk (A)
  16. hann

    Wat ga je doen vandaag?

    naar de jeugddienst van de evangelische gemeente hier, ben benieuwd.
  17. ja, maar m.i gaat het hier toch om het zaad laten vallen waardoor hij zijn plicht verzaakte. Anders had er moeten staan dat hij zijn zaad op de grond liet komen, en hij verwekte geen nakomelingen. Dan zou er namelijk sprake zijn van een opsomming en zou het toch logischer zijn? of is dat iets te vaag gedacht
  18. lijkt me dus het verzaken van de zwagerplicht
  19. hann

    Tongentaal

    ah dankjullie wel, ik zat al best een tijdje met die vraag maar nu dus een antwoord
  20. hann

    Tongentaal

    nouja, misschien ben jij niet de juiste persoon om hier op te antwoorden aangezien je er toch niet in gelooft is het wel?
  21. hann

    Tongentaal

    maar wat is dan de zin om hardop in tongentaal voor een gemeente te spreken als je toch alleen maar tot God spreekt?
  22. hann

    Tongentaal

    ik vraag me altijd af hè, hoe verklaar je dat toen de discipelen vervuld waren met de Heilige Geest iedereen verstond wat ze zeiden en als tegenwoordig mensen in tongentaal spreken volgens mij bijna niemand verstaat wat er wordt gezegd.
  23. hann

    Het grote scheld topic

    oh dat vind ik echt schattig klinken! dikbil
  24. hann

    Keukenprins(ess)entopic [3]

    hmmmm morgen eet ik erwtensoep, altijd lekkerder als ie de dag van te voren is gemaakt!
  25. dat is weer een heel andere vraag, maar dat is er eentje waar ik geen idee van heb. Ik vraag het me ook steeds af. Kijk, ik snap best dat mensen niet altijd eens zijn over de manier van geloven maar om mensen daar dan op aan te vallen? Daar zie ik de zin niet van in. Dus ik heb geen idee waarom zoveel geloofsstrijd er is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid