Spring naar bijdragen

mistermania

Members
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Ik heb diverse psychoses gehad waarin ik dacht dat ik de Stem van God hoorde, Die me opdrachten gaf, e.d. Ik had hele gesprekken met Hem, dacht ik. Dit heeft geleid tot verwarring en daardoor heb ik tijden gekend dat ik me meer verbonden voelde met een andere (niet christelijke) monotheistische religie. Gelukkig ben ik nooit tot een ander geloof bekeerd dan het christendom. Ik geloof dat Jezus Christus onze Redder is. Vanaf dat ik 4 ben tot nu en altijd!
  2. En er zijn mensen zoals ik: opgegroeid in een niet-gelovig gezin. Maar Christus leren kennen en me op latere leeftijd bewust laten dopen! Even terugkomend op de vraagstelling: God is barmhartig. Het lijkt mij dat mensen die nog nooit van God hebben gehoord, bijvoorbeeld zeer jonge kinderen die overlijden, alsnog naar de hemel zullen gaan.
  3. mistermania

    Ziektes & geloof

    Wat anderen ervan vinden boeit mij werkelijk niet. Ik geloof in God en heb me bewust laten dopen. Ik kies voor God, nu, in de toekomst, voor eeuwig!! Heb me in die tijd enorm verdiept in religie. In alle religies eigenlijk wel. Maar ik voel me toch alleen verbonden met de christelijke leer... Verder heb ik dus last van diverse psychiatrische klachten. Maar ik zie het zo: ik ben nooit in balans. Het een (manische) overheerst het andere (depressieve) of andersom. Maar als je het uiteindelijk bij mekaar optelt heb ik een zeer goed leven!!
  4. mistermania

    Marijuana

    Waarom zou softdrugs niet toegestaan zijn en alcohol wel? In de Bijbel dronken mensen alcohol. Ik vind hasj echt een gift van God. En maak daar dan ook gebruik van, niet op doktersvoorschrift, maar wel op medicamenteuze wijze. Het maakt me rustiger in mn hoofd.
  5. mistermania

    Ziektes & geloof

    Ik liet me op volwassen leeftijd bewust dopen, maar ben sindsdien ziek geworden. Last van (veelal maar niet uitsluitend manische) psychoses. Diepgaande periodes van intense gelukzaligheid zo zou ik het omschrijven. Hoe ik dat verklaar: de Heer heeft mij korte intense periodes van geluk en euforie Gegeven. Maar daar moet ik ook een prijs voor betalen, namelijk het depressieve / angstige. Wat ik wil zeggen is; ziek zijn hoeft niet altijd te betekenen dat je niet gelukkig kan zijn.
  6. Volgens mij kun je het beste veel bidden, dan brengt de Heer je wel waar je wezen moet... Is bij mij altijd het geval geweest.
  7. Als het God is , dan WEET je het. en aangezien jij het nu in vraagt stelt, zou ik toch stellen dat het niet van God komt. Hmm op dat moment wist ik zeker dat het God was. Maar Hij kwam wel met vreemde opdrachten; zo moest ik een martelaar worden. Ik wist geeneens precies wat dan nou was..... Nu twijfel ik, mede omdat anderen (eigenlijk iedereen in mn omgeving) vond dat ik (weer) in een manische psychose zat. Ik voelde me veel specialer dan anderen....
  8. mistermania

    Ziektes & geloof

    Ik heb juist door ziekte een veel hechtere band met God gekregen.
  9. Hallo allemaal, Kan het zijn dat je in direct verband staat met God en dat Hij je berichten / opdrachten geeft? Volgens mijn psychiater had ik last van een manische psychose...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid