Spring naar bijdragen

Trajecto

Moderators
 • Aantal bijdragen

  637
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Trajecto

 • Rang
  CrediGup

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

2398 profielweergaven
 1. Trajecto

  Topic voor o.a. TTC en Fundamenteel

  Ja, dat is beter. Even afwachten maar of @Fundamenteel en @TTC graag zo'n topic hebben. Als er wordt gepost dan is het in orde.
 2. Trajecto

  Oeverloos gelul-topic voor TTC en Fundamenteel

  moderatie Nee, een topic met zo'n naam laten we niet voortgaan. Er mag best een topic komen hoofdzakelijk (maar niet alleen) voor gesprek tussen @Fundamenteel en @TTC maar dan toch wel onder een meer decente naam.
 3. Trajecto

  Vraag maar raak

  We hebben hier bij Credible maar weinig moderators en in een topic zowel meediscussiëren als moderator zijn kan lastig worden. Als moderator moet je een zekere mate van neutraliteit hebben een flinke mate van objectiviteit nastreven. Zeker als je erg duidelijk meedoet met een topic kan het moeilijk worden om ook nog te modereren. Dan kan het op zijn minst lijken dat je één van de gespreksdeelnemers bent maar dan wel eentje met een machtspositie die hij gebruikt. En zo moet het niet zijn. Op zich is het ook zo dat ik met hier moderator zijn en bij Geloofsgesprek beheerder/eigenaar en ook moderator al aardig wat werk heb. Dat wisselt wel, maar vooral als er ergens ruzie en/of onreglementair gedrag is, kan dat aardig wat tijd vragen.
 4. Trajecto

  Vraag maar raak

  moderatie: De berichtenreeks over offeren is verplaatst en er is een apart topic van gemaakt. Het topic hier "Vraag maar raak" is niet zozeer voor lange gesprekken, maar meer voor korte vragen die tamelijk luchtig zijn. Het staat in het gedeelte "Spelletjes".
 5. Trajecto

  Abortus

  @Fundamenteel Een weerzinwekkende tekst als hier stond kopiëren en plaatsen in het forum is volkomen ontoelaatbaar. Hiervoor noteer ik 2 waarschuwingspunten. Weer zoiets en er volgt dan een flinke ban.
 6. Trajecto

  banmeld topic

  Dolce Vita doet niet meer mee met het forum. Ze heeft zelf aangegeven niet meer mee te willen doen.
 7. Trajecto

  Abortus

  moderatie: Dit topic is er wel aan toe eens gesloten te worden. Er is veel gezegd en het dwaalt wat af naar aanverwante onderwerpen. wie daarover wil spreken kan eventueel een nieuw topic openen.
 8. Trajecto

  banmeld topic

  Kaasjeskruid heeft een ban van twee weken.
 9. Trajecto

  Ontwijkende persoonlijkheidsstoornis

  Hier is geen beginnen aan. Dit topic blijft dicht. Dit temeer aangezien ik zie dat er weer een topic is geopend waar het er sterk op lijkt dat het dezelfde kant op gaat. Het is zelfs opgezet als simpelweg verder praten. Dus dit weer openen is sowieso niet nodig.
 10. Trajecto

  Ontwijkende persoonlijkheidsstoornis

  moderatie: Dit topic gaat dicht ter bestudering. Er gebeuren hier vreemde dingen en ik hoop zondag wat tijd te hebben er naar te kijken
 11. Trajecto

  Branden in Amazone en Afrika

  moderatie: Lijkt me een uitstekend idee, Thorgrem. Dus ik ga de daad bij het woord voegen. Er is zo wel het één en ander gezegd en er pagina's lang over doorgaan zal naar waarschijnlijkheid niet nog een duidelijke eendrachtige mening over de kwestie naar voren brengen.
 12. Trajecto

  Verwarring, escapisme en stigma

  moderatie Dit topic gaat (op zijn minst voorlopig) dicht.
 13. Trajecto

  Ontwijkende persoonlijkheidsstoornis

  Oké, gaarne opletten met afkortingen. Er kunnen gemakkelijk misverstanden ontstaan wanneer een afkorting voor meerdere zaken gebruikt wordt. Ik ben in het topic gaan kijken en heb de link aangeklikt hier: Vervelend voor je dat je OPS hebt opgelopen. http://www.stichtingops.nl/pagina/symptomen (...) Pas hier verderop blijkt dat er een spraakverwarring is ontstaan omdat er gepraat wordt over verschillende zaken. Kennelijk heb je die link niet aangeklikt want anders had je gezien dat waar het daar op die site om gaat niet is wat je wilt bespreken. Daarom: Graag zuinig zijn met afkortingen en liever iets uitschrijven om verwarring te voorkomen. De titel van het topic heb ik gewijzigd aangezien er misverstanden ontstonden. "OPS" kan zowel duiden op "Ontwijkende Persoonlijkheidsstoornis" als op het "Organisch Psycho Syndroom".
 14. Trajecto

  Ontwijkende persoonlijkheidsstoornis

  Iets onder de aandacht brengen en willen bespreken kan natuurlijk vanuit belangstelling "extern" maar ook vanuit een zelf beleven en er aandacht voor vragen omdat je als je het zelf hebt je wellicht problemen met de interactie met je omgeving en de samenleving ervaart. Dus vandaar de vraag of je zelf aan OPS leidt; dit niet om je wel of niet in een bepaald etiket op te plakken maar om het geheel te kunnen volgen. Het topic is namelijk moeilijk te volgen. Mja..., leven, gestigmatiseerd wordend binnen de samenleving is natuurlijk niet prettig om het maar met een understatement uit te drukken. Dat er dan een hoog percentage aan zelfmoorden op kan treden is droevig maar vermoedelijk waar. Maar wat is het geheel de link die er schijnt te zijn als je die Engelstalige pagina bekijkt waarnaar je een link gaf. Mijn Engels is niet zo goed en het is een moeilijk stuk tekst. Het gaat o.a. over Griekse filosofen. Wat hebben Griekse filosofen van doen met deze kwestie die kan optreden bij mensen die veel met oplosmiddelen, bestrijdingsmiddelen e.d. werken? Suggereer je dat mensen die lijden aan het het syndroom in kwestie zo ongeveer filosofen worden?
 15. Trajecto

  Ontwijkende persoonlijkheidsstoornis

  Gaat het over waar dze stichting voor is? http://www.stichtingops.nl/ En zo ja, lijd je zelf aan het Organisch Psycho Syndroom?
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid