Spring naar bijdragen

Trajecto

Moderators
 • Aantal bijdragen

  532
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Trajecto

 • Rang
  CrediGup

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1968 profielweergaven
 1. Trajecto

  God is een drie-eenheid

  Dat heeft volgens mij van doen met wat je hier ook kunt zien bij Jezus' woorden in (SV) Mattheus 13: 10 En de discipelen tot Hem komende, zeiden tot Hem: Waarom spreekt Gij tot hen door gelijkenissen? 11 En Hij, antwoordende, zeide tot hen: Omdat het u gegeven is, de verborgenheden van het Koninkrijk der hemelen te weten, maar dien is het niet gegeven. 12 Want wie heeft, dien zal gegeven worden, en hij zal overvloediglijk hebben; maar wie niet heeft, van dien zal genomen worden, ook dat hij heeft. 13 Daarom spreek Ik tot hen door gelijkenissen, omdat zij ziende niet zien, en horende niet horen, noch ook verstaan. 14 En in hen wordt de profetie van Jesaja vervuld, die zegt: Met het gehoor zult gij horen, en geenszins verstaan; en ziende zult gij zien, en geenszins bemerken.
 2. Trajecto

  Kalotheïsme

  moderatie: Zie voor de beschrijving in ieder geval ook het begin van de Wikipedia-pagina: Let op: Er ontstaat gauw verwarring rond de woorden kalotheïsme en kakotheïsme; het verschil is maar één letter maar dat is niet een typefout.
 3. Trajecto

  We gaan ze halen.

  Bedoel je misschien de Rotskoepel en de Al-Aqsamoskee? De blauwe moskee is te vinden in Istanboel.
 4. Trajecto

  Kosher eten?

  Ik citeer Wikipedia over de zogeheten open bloedsomloop:
 5. Trajecto

  Wat de maan in werkelijkheid nodig heeft

  opmerking moderatie: Niet speciaal van belang nu alleen voor dit topic maar nuttig om even op te merken: Forummer @Dat beloof ik is een man zoals uit zijn profielgegevens blijkt. Hij werd eerder in het topic met vrouwmens en meisje aangesproken. Een man zo aanspreken is vreemd en sowieso is het niet echt de bedoeling een forummer daarmee aan te spreken.
 6. Trajecto

  Nashville-verklaring

  Dat is natuurlijk jammer en het is ook niet de bedoeling. Ik sluit hier wel dit topic af want het gaat langzamerhand te weinig over het eigenlijke onderwerp. Dat is ook niet zo vreemd want het topic loopt al flink lang. Er is niet echt een reden om het gesprek te beëindigen, maar dat kan dan beter onder een nieuwe topicnaam. Ik heb daarom de posts die er verder nog stond afgesplitst naar een nieuw topic.
 7. Trajecto

  Antichrist - topic gesloten

  toelichting moderatie Het door @WdG bedoelde topic is nadat de moderatie het heeft behandeld weer open. -- @Bastiaan73, @WdG heeft een ban tot eind februari en hij kan dus voorlopig niet reageren op je post. -- @WdG, Waarom het topic dicht was stond er wel aangegeven. Dat was om de moderatie rustig de gelegenheid te geven de meest recente post -- en er was in hoog tempo een flinke nieuwe postreeks ontstaan -- door te nemen. Je mag je mening wel geven maar dat dan op een rustige en geschikte wijze. "Jehovah's getuigen, en daarmee dus ook antoon en sjako, zijn zo fel tegen de leer van de Drie-eenheid, dat het zelfs gekoppeld wordt aan de anti-christ. Ik geloof exact het tegenovergestelde!" zeg je. Wat hier op het forum al enige tijd opvalt is juist jouw felheid, en dat niet een enkele keer waar het past, maar steeds en op plaatsen waar dat weinig past.
 8. Trajecto

  Duizend jarige vredesrijk

  Topic weer open. Er is een reeks berichten verwijderd die geen rustig discussiëren inhielden maar eerder gedram en stemmingmakerij door een forummer. De reacties die erop kwamen zijn ook verwijderd. De forummer die verantwoordelijk was voor het gebeuren heeft een ban. Zie: LINK
 9. Trajecto

  banmeld topic

  WdG gebruikt elk topic om een veldtocht tegen het wtg en JG's te laten plaatsvinden. Dit is onaanvaardbaar gedrag waarvoor hij een ban krijgt tot eind februari.
 10. Trajecto

  Duizend jarige vredesrijk

  Dicht voor de moderatie.
 11. Trajecto

  Zijn de dagen van de schepping letterlijk 24-uurs dagen?

  moderatie: Reeks berichten weggehaald door en voor iemand die duidelijk niets heeft met het geloof, plus enige andere die niet bijdroegen aan een goed rustig gesprek.
 12. Trajecto

  Vraag over bronvermelding

  Bij de actieve forummers zal het vaak ook wel bekend zijn wie normaal gesproken waaruit citeert, maar het is toch wel handig even die vermelding te doen. Ik ga er niet heel streng op modereren of het steeds gebeurt, maar liefst toch wel even eraan denken.
 13. Trajecto

  Vraag over bronvermelding

  Ja, dat is ook gewoon handig voor de lezer. Bijvoorbeeld dus SV of WV75
 14. Trajecto

  Barmhartigheid wil Ik en geen offers

  Het topic gaat op verzoek weer open!
 15. Trajecto

  Vraag over bronvermelding

  Ja, er moet steeds een bronvermelding bij. En de tekst hoort in een "hok" voor citaten te worden geplaatst. Bijbeltekst hoeft niet in een "hok" maar er moet wel even worden aangegeven uit welke Bijbelvertaling hij komt. Als de bron een internetpagina is, is het handig om een link daarnaartoe te plaatsten. die kan via de het icoontje boven het invulveld waarin je je forumbericht schrijft gekozen worden. in het pop-up-scherm dat je dan krijgt kun je de URL invullen en een tekst die de lezer van je bericht ziet. Dat laatste kan weer de hele URL zijn maar dat hoeft niet. Je kunt daar bijvoorbeeld ook LINK of Bron invullen. Hele lappen tekst citeren is niet de bedoeling en dat mag ook doorgaans niet vanwege copyright. Je forumbericht moet ook niet uitsluitend uit een citaat bestaan. Op zijn minst moet je aangeven waarom je het citaat geeft; toont het iets aan / is het misschien iets waarover je verder wilt praten / etc. ... Inderdaad, zoals @Tomega ook wel aangeeft, moeten citaten meer een ondersteuning zijn bij wat je aan het vertellen bent, of wat je vraagt. Dus het moet duidelijk zijn waarom je het citaat plaatst.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid