Spring naar bijdragen

Trajecto

Moderators
 • Aantal bijdragen

  650
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Trajecto

 • Rang
  CrediGup

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

2553 profielweergaven
 1. Trajecto

  Wat is de basis van de menselijke moraal?

  Kan zijn, maar er was toch wel een verzoek van de topicstarter om flink wat te snoeien. Dat er dan ook weleens wat sneuvelt dat misschien toch niet echt off-topic was kan gebeuren.
 2. Trajecto

  Christelijke Reisbuddy

  Welkom MoMo777. Vertel nog wat over jezelf, zoals leeftijd, m/v, belangstellingen naast reizen, etc. Dat geeft meer kans om iemand te vinden voor een leuk op reis gaan, denk ik. Succes!
 3. Trajecto

  Wat is de basis van de menselijke moraal?

  moderatie: Het topic gaat weer open. Er is een flink aantal posts verwijderd. Let goed op dat je on-topic blijft.
 4. Trajecto

  Iedereen een fijne vakantie, en een gezegende kerst toegewenst

  Gezegende Kerstdagen toegewenst!
 5. Trajecto

  Geest

  moderatie: Dit topic blijft dicht. Het is al onduidelijk vanaf de start wat de kwestie is waarop we gaan studeren. Allerlei politieke uitspraken staan in het topic. Wat dit alles heeft te zoeken in Bijbelstudie onder de naam "Geest" wordt niet aangegeven.
 6. Trajecto

  Geest

  Dicht voor het modereren
 7. Trajecto

  Beste katholieke bijbel? Petrus Canisius?

  Oké. Dit topic kan dan als klaar worden gezien en ik sluit het.
 8. Trajecto

  Beste katholieke bijbel? Petrus Canisius?

  moderatie: De titel van dit topic is: Beste katholieke bijbel? Petrus Canisius? Jullie hebben het over heel andere dingen. Graag nu weer on-topic.
 9. Nou, voor België kijk b.v. hier: https://justitie.belgium.be/nl/themas_en_dossiers/straffen_en_boetes/strafregister Exact gelijk zal het in België en Nederland niet zijn.
 10. Trajecto

  't Stamcafé; we praten over van alles!

  Probeer deze link: https://www.credible.nl/settings/signature/ Dan kom je volgens mij op de juiste plek.
 11. Trajecto

  Wat deed jou glimlachen vandaag?

  moderatie: Nu draai je het min of meer om. Over wat je nu zegt glimlachen we niet maar verwachten we passende maatregelen. Als die uitblijven zijn we uiteraard niet blij. Zelf echter "tegenactie" gaan bedrijven via brandstichting is niet wat hier gepropageerd mag worden of worden goedgekeurd. Om over zulke zaken verder te praten -- binnen grenzen die sowieso voor heel het forum gelden -- zul je echter een topic op een andere plek moeten openen. Dit topic is er in geen geval voor.
 12. Trajecto

  Wat deed jou glimlachen vandaag?

  moderatie: Een bericht verwijderd. Men kan het met algemene beslissingen en politiek oneens zijn, maar brandstichting als tegenactie in het kader van zulke zaken hier melden als iets waarbij men glimlacht kan op dit forum niet.
 13. Trajecto

  Topic voor o.a. TTC en Fundamenteel

  Ja, dat is beter. Even afwachten maar of @Fundamenteel en @TTC graag zo'n topic hebben. Als er wordt gepost dan is het in orde.
 14. Trajecto

  Oeverloos gelul-topic voor TTC en Fundamenteel

  moderatie Nee, een topic met zo'n naam laten we niet voortgaan. Er mag best een topic komen hoofdzakelijk (maar niet alleen) voor gesprek tussen @Fundamenteel en @TTC maar dan toch wel onder een meer decente naam.
 15. Trajecto

  Vraag maar raak

  We hebben hier bij Credible maar weinig moderators en in een topic zowel meediscussiëren als moderator zijn kan lastig worden. Als moderator moet je een zekere mate van neutraliteit hebben een flinke mate van objectiviteit nastreven. Zeker als je erg duidelijk meedoet met een topic kan het moeilijk worden om ook nog te modereren. Dan kan het op zijn minst lijken dat je één van de gespreksdeelnemers bent maar dan wel eentje met een machtspositie die hij gebruikt. En zo moet het niet zijn. Op zich is het ook zo dat ik met hier moderator zijn en bij Geloofsgesprek beheerder/eigenaar en ook moderator al aardig wat werk heb. Dat wisselt wel, maar vooral als er ergens ruzie en/of onreglementair gedrag is, kan dat aardig wat tijd vragen.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid