Spring naar bijdragen

Trajecto

Moderators
 • Aantal bijdragen

  675
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Trajecto

 • Rang
  CrediGup

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

2692 profielweergaven
 1. moderartie: Ik heb het topic verplaatst; het past toch niet zo erg in Theologie. Het is meer een soort filosoferen. Bedenk overigens dat Credible een christelijk jongerenforum is. Open liever eens wat meer topics om samen geloof te delen of de Bijbel te bestuderen.
 2. Trajecto

  Moeten we bang zijn van het Coronavirus?

  Helaas heeft mijn speurzin nog niet echt iets kunnen vinden wat houvast biedt.
 3. Trajecto

  Moeten we bang zijn van het Coronavirus?

  De beroemde filosoof en clown Bassie die in zijn forumleven voluit Bastiaan73 heet, wellicht? 😏 Hé, heb ik nu iets ontdekt of toch niet...? 🧐
 4. Trajecto

  Theologie, religieuze achterlijkheid.

  Topic naar ander suforum verplaatst.
 5. Trajecto

  Moeten we bang zijn van het Coronavirus?

  Een bacterie is niet hetzelfde als een virus. Een pneumokok is inderdaad een bacterie. Maar wat je verder zegt lijkt me niet juist. Zie bijvoorbeeld deze webpagina: https://www.microbiologie.info/Verschil tussen bacterie en virus.html Er staat daar een tekening van zowel een bacterie als van een virus. Bij de corona-kwestie gaat het om een virus.
 6. Trajecto

  Religie, herstel en paradox (destructie)

  moderatie: Dit topic heb ik verplaatst en ik sluit het ook. Gaarne topics openen met een heldere afbakening waarover we het gaan hebben en bijvoorbeeld de topicstart afsluiten met een paar duidelijke vragen in het kader van het onderwerp.
 7. Trajecto

  Onwetendheid (gedegen herstelonderzoek)

  Dicht voor de moderatie
 8. Trajecto

  Laatste dagen - Openbaring

  Tja, ik vertel echt niet een volstrekt onbekende zaak wanneer ik er op wijs dat er nogal wat verschillende organisaties binnen het christendom zijn. De grootste is, zoals bekend, de Rooms Katholieke Kerk. Protestanten zijn er, gesplitst in vele richtingen. En hiermee heb ik nog niet alles gehad, maar het is wel al voldoende om wat ik zei te ondersteunen.
 9. Trajecto

  Laatste dagen - Openbaring

  moderatie: Het topic gaat weer open. Er is een hele reeks berichten verwijderd. Weer prikken richting het WTG geeft strafpunten. Zonder uitleg iemands denkbeelden die uit het WTG is gestapt of gestuurd zijn van een negatief stempel voorzien is ook niet de bedoeling. Het geloof is veelvormig.
 10. Trajecto

  Laatste dagen - Openbaring

  moderatie: Dit topic gaat maar dicht. Het is ook al behoorlijk lang en nu raakt het helemaal offtopic en er is ruzie.
 11. Trajecto

  Laatste dagen - Openbaring

  Ja, volgens mij dubbelzijdig bedrukken (goed opletten wat op elk blad op welke manier op de achterkant gedrukt moet worden!). Dubbel vouwen en in elkaar keggen. Is wel een uitzoekerij maar als je het goed doet heb je een boekje gekregen.
 12. Trajecto

  Wandeltheater Dolorosa

  Ingezonden bericht Wilbert Goei ( info@wandeltheaterdolorosa.nl ) zei: Redactie, Graag wil ik u van Credible attenderen op Wandeltheater Dolorosa dat plaats vindt op 28 en 29 maart in de Bovenkerk in Kampen. Mocht u hieraan in een nieuwsbericht, interview of in de agenda aandacht willen besteden dan horen we dit graag. Hierbij een korte beschrijving: Maar liefst 150 vrijwilligers zijn druk met de voorbereiding van de 14e editie van wandeltheater Dolorosa bezig, om circa 1.500 toeschouwers een krachtige boodschap mee te geven. Dolorosa strijkt op 28 maart en 29 maart 2020 neer in Kampen. De boodschap van geloof en liefde uit het paasverhaal blijft mensen aanspreken. Door middel van theater, muziek, dans, tableaux vivants & beeldende kunst wordt op indringende en boeiende wijze dit eeuwenoude verhaal vertolkt. Theatermaker Carla Veldhuis realiseert jaarlijks een schouwspel dat mensen weet te raken. Jaarthema Jaarlijks wordt er een subthema gekozen om dit indrukwekkende verhaal kracht bij te zetten. Dit jaar is dat ‘Je mag er zijn…’ om aandacht te vragen voor buitensluiting. Jezus sloot geen mensen buiten; Hij wilde juist dat iedereen in de samenleving kon meedoen. Meer informatie: http://wandeltheaterdolorosa.nl/ Vriendelijke groet namens het pr-team van Dolorosa
 13. Trajecto

  Laatste dagen - Openbaring

  moderatie: Graag on-topic blijven. Er staan nogal wat berichten in die hier niet horen. Misschien worden die nog afgesplitst. Hoe dan ook: Hier on-topic verder gaan en letten op het subforum waarin het topic staat.
 14. Trajecto

  Kindermisbruik binnen JG-gemeenschap

  moderatie: Ik zet dit topic op slot. Ik heb momenteel de tijd niet om alle berichten te gaan bekijken maar in het algemeen gesproken kan ik wel zeggen het niet de bedoeling is om een geloofsrichting constant aan te gaan vallen. Dat er dingen niet goed gaan is nu uitgebreid in het topic naar voren gekomen en zonder einde daarop voorthameren in dit forum lijkt me niet een goede zaak. Verbetering in wat hier in het topic aangekaart werd gaat misschien (te) langzaam, maar er is denk ik beweging. Dus laten we het onderwerp hier maar even als voldoende besproken op het forum zien.
 15. Trajecto

  Kindermisbruik binnen JG-gemeenschap

  Goed, of @antoon kan doorgronden wat het motief van iemand is die aangifte doet, daar kun je een vraagteken bij zetten. Dat is zo. Dat de persoon in kwestie wellicht binnen de gemeenschap bekend is en dat zijn motieven in te schatten zijn is mogelijk, maar zo'n inschatting kan ook fout zijn. Dat klopt. Neemt echter niet weg dat ik het een goede zaak vind wanneer we ons wat terughoudend opstellen als personen die helemaal buiten die organisatie staan. Aanwijzen en aanklagen en daarmee toch ook JG-leden die hier meedoen "mee-veroordelen" is jammer.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid