Spring naar bijdragen

Trajecto

Moderators
  • Aantal bijdragen

    778
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Trajecto geplaatst

  1. Trajecto

    Beëindigde accounts.

    Ik heb een e-mail naar @sjako gezonden. Dan kan de zaak hopelijk opgelost worden.
  2. Trajecto

    Beëindigde accounts.

    Mij lijkt het redelijk als mensen die op eigen verzoek tijdelijk niet meer meededen waarvoor er toen een "ban" is ingesteld -- waarbij het toentertijd niet duidelijk was dat hier op Credible het helaas niet mogelijk is die weer op te heffen door het moderaat -- om die in de gelegenheid te stellen weer mee te gaan doen met een nieuw account. Daarbij is het dan handig wanneer de naam de oude is met een toevoeging. Voorbeeld: Klaas wordt dan bijvoorbeeld Klaas1. Door de moderatie kan dan nog even bekend gemaakt worden dat het nieuwe account van dezelfde persoon is als het oude account.
  3. Je bedoelt waarschijnlijk het topic "Waarom steeds aanvallen op het jodendom?" in de "Vertrouwelijke hoek" in Geloofsgesprek. Daar wordt geprobeerd op vertrouwelijke wijze problemen op te lossen. Jij deed veelal vreemd zomaar uit de lucht vallend aanvallen op het jodendom en vooral ook reageerde je op callista op een wijze die niet kan. Zij is vanouds van christelijken huize maar is niet gelovig meer maar ze weet wel veel van de Bijbel. Haar uitmaken voor jodentroetelaar of iets van dien aard raakt kant nog wal. Men mag uiteraard zijn/haar visie op het jodendom in Geloofsgesprek v
  4. Welnee, zoiets is helemaal niet aan de orde. Chaim schreef een post aan Hopper met links erin naar posts in Geloofsgesprek. Dat waren echter posts die alleen te lezen zijn voor een forummer die daar ingelogd is. Hopper wilde even terug niet verder meedoen op Geloofsgesprek en daarom is zijn account daar gedeactiveerd. Hij kan dus niet inloggen om te gaan kijken wat er te vinden is met die links. Dat gaf ik even aan in mijn bericht hier.
  5. Dat de vete hier min of meer voortgezet wordt vind ik geen goede zaak. Dat jij weer verder gaat hier over wat er in GG gebeurde en wat zijn wortels vindt in Freethinker lijkt me niet iets dat een oplossing van problemen brengt. Een ieder die wat doet of juist niet doet terwijl het wel kan en nodig zou zijn heeft ook een verantwoordelijkheid in bepaalde mate. Zeker heeft de admin van een forum dat, en ook een moderator heeft dat. Niet dat de forum-deelnemers dat niet hebben, maar admin en moderators hebben in het bijzonder een taak op zich genomen. Dat dat zo is daarvan ben ik me bewust en
  6. @ Chaim De links die je geeft in het bericht zijn alleen bruikbaar voor degenen die een actief account hebben bij Geloofsgesprek. Hoppers account is gedeactiveerd en hij kan de berichten waarnaar je linkt niet meer zien.
  7. Ja, dat heeft hij. En al staat daar volgens mij ook niet iets dat recent is, iemand die het wil proberen kan van mij de info voor zijn Facebookaccount krijgen. Stuur Sjako een verzoek om weer toegelaten te worden onder nieuwe naam. Inderdaad was je geblokt op eigen verzoekt. Omdat dat helaas hier niet door een moderator op te heffen is en de eigenaar niet te bereiken is, is toelaten onder nieuwe naam iets wat al eens gedaan is. Omdat Sjako tegenwoordig de zaken hier modereert en ik me grotendeels teruggetrokken op de achtergrond houd en me er nauwelijks mee bemoei, kun je het beste vrag
  8. Het klopt dat HJW op eigen verzoek sinds toen niet meer mee kan doen. We hebben inmiddels gemerkt dat dat zo'n blokkering niet door ons weer op te heffen is. Eigenaar @Rommel zal dat vermoedelijk wel kunnen maar hij is helaas onbereikbaar. Op Geloofsgesprek kan ik in zo'n geval wel weer het account actief maken en vermoedelijk heb ik indertijd gedacht dat ik dat hier ook kon, maar helaas kan ik dat niet.
  9. Ai tja... Maar steeds wakker blijven werkt toch ook niet fijn. 🙁
  10. Oooow ja... Ja, jij loopt vooruit op ons. 🙂
  11. moderatie Trajecto: Het topic lijkt nu wel meer zakelijk te worden; het begon te veel als een oproep tot een klopjacht op een forummer, Bezwaren in verband met forummersgedrag worden echter liefst ingediend via berichten voor de moderatie of melden van posts die een forummer in kwestie geplaatst heeft. Met oordelen en een forummer in feite als duivel betitelen heel voorzichtig zijn.
  12. Zie: https://docplayer.nl/32893161-Circumcisie-in-historisch-perspectief.html
  13. Trajecto

    Het boek Enoch

    Dat is wel erg groot. ik kom in Henoch tegen: 30 cubits. Een cubit is een Romeinse maat van 44,4 cm. Met die dertig cubits kom je dan op ongeveer dertien en een derde meter. Wel heel erg groot nog steeds natuurlijk, maar als een verhouding van lengte bij geboorte en lengte bij volgroeid zijn wellicht denkbaar; en bij volgroeid zijn inderdaad een lengte die absoluut de term "reus" rechtvaardigt.
  14. In Arabisch-sprekende landen wordt de naam Allah ook wel gebruikt door christenen voor God. Zie ook info op: https://nl.wikipedia.org/wiki/Allah
  15. Hmm, veronderstellen dat een helderziende maar direct alles ziet en nooit enige vraag zal stellen lijkt me echt te kort door de bocht. Zo simpel stellen dat iets nep of niet nep is gaat volgens mij niet. Iemand kan volgens mij ook meer of minder gaven hebben in dit opzicht. Maar wat @Wijngaard1990 in het specifieke geval moet doen daar durf ik geen advies in te geven. Ik denk dat anderen al zo het één en ander ter overweging hebben gepost en ik laat het hierbij.
  16. @Rommel is een "softwareman" die dat vast zal kunnen, maar hij houdt zich erg verscholen, dus ik vrees dat het nog lang kan duren voordat het gebeurt.
  17. Trajecto

    Credible is er weer!

    Als er belangstelling is kan ik weleens uitzoeken of dat goed kan; of ik een vervanging kan opzetten. Op het moment werkt het hier wel gewoon.
  18. Trajecto

    Credible is er weer!

    Het verzorgen van de updates wordt door eigenaar @Rommel verzorgd. Contact met hem krijgen lukt niet helaas, maar volgens mij heeft hij eerder weleens een update gedaan ook toen hij al niet echt meer bereikbaar bleek voor overleg. Als hij toch nog wel let op de technische kant van het forum -- dus bijvoorbeeld of het niet op een inmiddels verouderde versie draait -- zal hij wellicht de nieuwe versie wel gaan installeren. Maar ja, ik kan niks beloven over wat iemand met wie het niet lukt om contact te krijgen zal gaan doen. 🙁
  19. Trajecto

    Credible is er weer!

    De admin/eigenaar @Rommel heb ik meermaals proberen te bereiken maar hij reageert helaas niet. Op moment van schrijven van dit bericht functioneert het forum weer, maar het zou best kunnen dat het binnenkort weer niet werkt. Ik heb mijn best voor het forum gedaan en als het er is kan ik ook modereren, maar eigenlijk heb ik ook de steun van de admin nodig en helaas blijkt overleg met hem niet te lukken. Waardoor het komt dat het forum technisch zo lang onbereikbaar was en een foutmelding gaf en nadat het enige tijd wel functioneerde opnieuw niet te bereiken was -- ditmaal met een
  20. Bedenk in ieder geval dat er verschillende richtingen/opvattingen zijn in het christendom. De verzen die je citeert zijn feitelijk niet accuraat al staan ze zo in de Bijbel. Er zijn ook giftige groene planten en er zijn ook dieren die giftig zijn en ongeschikt als voedsel. Dit geeft al aan dat accurate zaken niet steeds zomaar even gemakkelijk uit Bijbelverzen te halen is.
  21. Laat ik jullie om te beginnen een Gezegend Kerstfeest wensen. En Credible is weer online! Wie had dat gedacht? Vast niet velen.
  22. Trajecto

    Jouw droom met God

    moderatie: Mensen, probeer niet van het ene uiterste in het andere uiterste te schieten. Wat betreft "Ook Paulus verdiende geld met zijn werk". Ja, maar dat werk was voor zover mij bekend zeilmaker. Niet het prediken dat hij ook deed. Wat betreft Maurice de Korne: Geen idee hoe kundig hij is en in hoeverre hij zo veel berekent voor zijn cursussen dat je kunt stellen dat het meer gaat om fijn geld te innen dan religieus verantwoord hulp te geven en te dienen zonder zelf rijk te worden. Dat hij echter zelf wel wat meer dan droog brood kan gebruiken is toch beslist niet vreemd, zou
  23. Trajecto

    Vaccineren of niet?

    moderatie: Op vorige pagina wat modbreaks geplaatst. De coronatijd is geen gemakkelijke tijd maar probeer geen vreemde ongenuanceerde berichten te gaan plaatsen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid