Spring naar bijdragen

Cha0sMakerr

Members
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Cha0sMakerr geplaatst

  1. Cha0sMakerr

    Metalcafé

    Daar had ik ook al last van.
  2. Ik heb geen idee. Ik kijk namelijk bijna nooit tv. Als ik wat kijk is het (anime/sons of anarchy) gedownload met ''Dutch subs''.
  3. Cha0sMakerr

    Metalcafé

    Deathcore begind inderdaad wel wat saai te worden als je er te vaak naar luisterd. Zelf luister ik meer Death metal dan Deathcore. Deathcore vind ik opzich ook wel prima als het maar niet al te emo word (asking alexandria enz.). Hoe is asking alexandria deathcore dan? Dat is wat mij betreft toch echt een beetje zeggen 'Zelf luister ik meer death metal dan black metal, als het maar niet zo klinkt als Manowar. Monotheist, Antidemon, Extol, Shadows Of Paragon, The Famine, Living Sacrifice Thanks voor het lijstje! Zal zo eens wat gaan luisteren! Monotheist is toch een album van celtic frost?
  4. De EO zendt vanaf zondag 11 mei de grote Amerikaanse hitserie The Bible Series uit. De dramaserie vertelt het verhaal van het Oude en Nieuwe Testament aan de hand van de nieuwste film- en animatietechnieken. In Amerika is The Bible Series al door zo'n 50 miljoen mensen bekeken en werd genomineerd voor een Emmy. De makers bleven bij het maken van de serie zo dicht mogelijk bij de tekst van de bijbel: zowel Noachs ark, de tocht van het volk Israël door de woestijn, de veldslagen van koning David, als ook de geboorte van Jezus en Zijn lijden en sterven brengt de serie op onnavolgbare wijze in be
  5. Cha0sMakerr

    Noah de film

    Film ziet er goed uit! Plus dat Emma Watson meespeelt maakt het voor mij wel het kijken waard . De eo gaat ook al The Bible Series uitzenden. Dit word een goed jaar kwa gristelijke films en series .
  6. Cha0sMakerr

    Metalcafé

    Deathcore begind inderdaad wel wat saai te worden als je er te vaak naar luisterd. Zelf luister ik meer Death metal dan Deathcore. Deathcore vind ik opzich ook wel prima als het maar niet al te emo word (asking alexandria enz.). In mijn zoektocht naar goede christelijke death metalbands kom ik alleen maar Metalcore/Deathcore (Impending doom,TDWP,As i lay dying) tegen. Weten jullie wat goede christelijke Deathmetal bands? Mortification ken ik al allen vind ik maar niks Mijn style:Amon Amarth,Arsis,Children of Bodom,Death,Gorguts,Nile.
  7. Cha0sMakerr

    Metalcafé

    Iemand bekend met deze (christelijke) deathcore band: Zelf vind ik het niet slecht klinken voor een best onbekende band. Ook al ben ik niet zo'n groot fan van het genre.
  8. Cha0sMakerr

    metal bands

    Volgens deze site zou Stretch Armstrong een alternatief kunnen zijn. Mochten ze Stretch Arm Strong bedoelen: Dat is een hardcore-punk band en dat lijkt er voor geen meter op. Dat hoorde ik ook al. Is het trouwens 'slecht' om naar rob zombie te luisteren? Hij heeft namelijk nummers met titels als:lucifer rising en bij concerten zie je meestal wel een pentagram op het podium of 666 staan. Hier bijvoorbeeld op 3:55
  9. Cha0sMakerr

    [speltopic] Of... Of...

    Uitslapen Tv of Computer?
  10. Cha0sMakerr

    metal bands

    Volgens deze site zou Stretch Armstrong een alternatief kunnen zijn. Maar, ik ken het niet. Dus je zal zelf moeten bepalen of het echt een alternatief is Het is niet helemaal dezelfde stijl maar het klinkt best wel goed: Vooral vanaf 1:00
  11. Cha0sMakerr

    metal bands

    Kent iemand hier een christelijk band of artiest die een beetje gelijk is aan Rob Zombie (zoiets: )? Ik vind Rob Zombie namelijk een geweldige artiest alleen is het niet bepaalt christelijk volgens mij.
  12. Nee, een gesprek via facebook is toch veel socialer! Ik weet niet wat ik moet aantrekken met dit weer, wat zal ik aandoen?
  13. Op het moment is de anime 'fullmetal alchemist' mijn favorite serie. Zijn er nog meer mensen hier die dit ook kijken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid