Spring naar bijdragen

Lanfy

Members
 • Aantal bijdragen

  125
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Lanfy

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Lanfy

  Vraag aan zowel gelovigen als ongelovigen

  Ik en mijn toenmalige vrouw hebben bewust voor geen kinderen gekozen, en ik ben er nog steeds 100% content mee!
 2. Lanfy

  Het jaar 2017: 500 jaar protestantisme

  Dus wat is je probleem dan? Heb ik niet naar behoren geantwoord en mijn mening gegeven waar je om vroeg? Dat was toch je intentie? Tenminste, zo heb ik het begrepen.
 3. Lanfy

  Erfzonde

  Oke! Thanks! Maar waarom zou je hier dan wel voor gestraft moeten worden volgens God? Of is dit offtopic? en wordt de erfzonde hier goed uitgelegt? : http://prentencatechismus.org/uncategorized/de-zonden-in-het-algemeen-de-erfzonde/
 4. Lanfy

  Doodstraf

  Ik begrijp totaal niet wat het hele boek Handelingen te maken heeft met wat je bedoelt. Hoe houden christenen zich volgens Handelingen ten opzichte van het OT? En nogmaals, waar staat dat in Handelingen? Moet voor jouw toch niet zo moeilijk zijn om dat even duidelijk uit te leggen?
 5. Lanfy

  HARDE FEITEN over Christenvervolging!

  Sorry, ik was er niet van op de hoogte dat dit topic over aardappelen en wortels ging. Waar kan ik dat terugvinden? Mijn oprechte excuses indien ik ongelijk heb!
 6. Lanfy

  Het jaar 2017: 500 jaar protestantisme

  Waarom niet? Heb je de vraag van de TS niet gelezen dan? Die bracht Luther naar voren als Reformatiestarter en vroeg of er in dit jubileumjaar aandacht aan geschonken moet worden, en waarom wel of niet. Thats it en dat is waar ik op reageerde. Hoezo offtopic?
 7. Lanfy

  Het jaar 2017: 500 jaar protestantisme

  Aan MN, ik reageerde alleen op de TS, die schreef: Wat is er mis met een mening?
 8. Lanfy

  Erfzonde

  Maar misschien komt de erfzonde hier wel vandaan: Wel een beetje raar dat je gestraft wordt voor iets wat je vader, grootvader of overgrootvader verkeerd heeft gedaan. Of mis ik wat?
 9. Lanfy

  Het jaar 2017: 500 jaar protestantisme

  Thotgrem schreef: Ik ben van mening van niet. Neem alleen het boekje wat Luther geschreven heeft, over de Joden en hun leugens. http://www.positief-atheisme.nl/atheisten/jim_walker/het_smerige_boekje_van_maar.html We kennen allemaal het vervolg.
 10. Lanfy

  HARDE FEITEN over Christenvervolging!

  @ TS, is het erger om een christen te vervolgen en te doden dan een moslim, jood of aanhanger van wat voor religie dan ook, te vervolgen en te doden?
 11. Lanfy

  Doodstraf

  Welk hoofdstuk in Handelingen bedoel je precies?
 12. Lanfy

  Het bewijs dat God bestaat!

  Zelfdenker, dit topic heeft niets, maar dan ook niets met de Islam te maken!
 13. Lanfy

  Atheïsten en moraal

  At your service!
 14. Lanfy

  Hoe omgaan met vluchtelingen, migranten en vreemdelingen

  Een herhaling, zoals je gewoonlijk afhaakt. Jouw arrogantie word gedragen door discussies waarbij de uitkomst bij voorbaat al vastligt! Niet persoonlijk bedoelt, gewoon een constatering. Een uiterst onsamenhangende post. Niet in de laatste plaats door de gebrekkige zinsconstructies. Ik leer graag! Welke gebrekkige zinsconstructies? Hoewel het totaal offtopic is! Maar ben benieuwd hoe jij beter de puntjes op de i zet!
 15. Lanfy

  Hoe omgaan met vluchtelingen, migranten en vreemdelingen

  Om weer even ontopic te gaan, hoe om te gaan met vliuchtelingen, migranten en vreemdelingen: 1. Ik denk dat deze groepen zich gewoon, hoewel dat voor deze groepen waarschijnlijk niet zo gewoon is, zich allemaal moeten aanpassen aan het algemene oordeel van de nederlander, zoals algemeen bekend. 2. Welkom, maar pas je aan, we hebben en zien nog steeds de voorbeelden waar het fout ging. 3. Consequent zijn, degenen die zich niet aanpassen moeten gewoon terug, en vooral degenen die hier een Islamitische staat willen vestigen. Nog een tegenvraag aan de gewaardeerde christenen hier: ooit de illusie gehad om als christen naar Marokko te gaan, naar Dubai, naar Israel? Vraag je dat eens af, waarom je dan in het verdomhoekje komt! En dat is wel normaal? Ik ben er klaar mee om hiet in Nederland alles maar te moeten accepteren van alles en iedereen, Mensen trekken weg uit gebieden waar ze onderdrukt worden, om uiteindelijk in het land waar ze aankomen dezelfde wetten willen invoeren waarom ze uiteindelijk hun thuisland ontvucht zijn. Als voorbeeld Engeland.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid