Spring naar bijdragen

Anke

Members
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  1. Anke

    Stoppen met opleiding?

    Iedereen bedankt voor de reacties. Ik heb vandaag een gesprek gehad met de decaan, slber en mijn ouders. Alleen ben ik daar niet veel wijzer uit geworden. Ik doe nu niveau 3 en ze zeiden dat ik qua cijfers best niveau 4 kan doen volgend jaar, maar dat de kans dan erg groot is dat ik in mijn stage helemaal vast loop en dan aan het eind van het jaar weer terug moet naar niveau 3. Verder vond ik nog steeds dat ze het beter vinden als ik stop, al hebben ze het niet zo gezegd. Maar ik heb mij niet van de wijs laten brengen en heb ze even laten weten dat ik dit erg graag wil doen en dat ik verwacht
  2. Anke

    Stoppen met opleiding?

    Jaa maar geeft dat de school het recht om te zeggen dat het beter is om te stoppen met mijn opleiding en dat dan 7 weken voor de zomervakantie? Met dus geen tijd meer voor het kiezen van een andere opleiding?
  3. Anke

    Stoppen met opleiding?

    @Thorgrem: Als ik nu nog een andere opleiding moet kiezen voor het volgend school jaar, verspil ik waarschijnlijk ook een jaar omdat ik nu binnen 7 weken een nieuwe opleiding moet kiezen en dan iets kies wat waarschijnlijk niet bij mij past. Helaas is het geen goed MBO en moet je veel dingen maar gewoon zelf uitzoeken. @Étoile Het zijn inderdaad dingen die kan leren, maar als ik nu stop met de opleiding omdat ik hier niet goed in ben, zou ik daar in een andere opleiding ook niet tegen aanlopen? Ik zou graag die tips willen hebben! Ik zie inderdaad mijn toekomst in dit vak!
  4. Hallo, mijn naam is Anke. Ik zit nu in het eerste jaar van de MBO opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang. Ik vind de opleiding best wel leuk! Ook loop ik 1 dag in de week stage op een christelijk kinderdagverblijf en ik zit daar helemaal op mijn plek. Op school gaat het best goed, sommige werkstukken moet ik nog inleveren die eigenlijk al twee periodes geleden ingeleverd moesten worden. Helaas ben ik niet zo'n held in het plannen en loop ik dus een beetje achter met sommige dingen. Ook op stage gaat het best wel goed. Alleen mag ik iets meer initiatief tonen en meer dingen uit mij zelf
  5. Anke

    twijfels

    Ik zou best met hem willen afspreken en met de trein kom je in dit geval al een heel eind, maar ik kan hem toch niet zomaar vragen of die het leuk vind om een keer af te spreken? Komt dat niet heel raar over?
  6. Anke

    twijfels

    Ik weet het niet, laatst zei die wel dat het hem leuk leek om elkaar weer eens te zien. Maar daarna heeft hij een paar dagen weer niet tegen mij gepraat.
  7. Anke

    twijfels

    Hij woont in Friesland en ik in Gelderland dus afspreken is moeilijk. Ik kwam hem vorige week tegen en daarna weer op facebook gepraat.
  8. Anke

    twijfels

    Ik kan me voorstellen dat het lastig is als iemand die jijzelf leuk vindt de ene keer met je kletst en dan weer tijden niet. Misschien is het moeilijk om te doen, maar het zou weleens handig kunnen zijn om gewoon te vragen wat hij van jou vindt. Ben je gewoon maar een kennis dan weet je dat meteen. En dat is handiger dan nog een paar maanden met deze vragen rondlopen. Mocht hij aangeven jou wel leuk te vinden dan heb je die duidelijk ook. Het lijkt mij zelf niet prettig om nog weken met een zulke vragen rond te blijven lopen. Succes! Hier heb ik zelf ook over gedacht, maar dat durf ik n
  9. Anke

    twijfels

    Ik weet niet wat ik voor hem beteken. De ene keer denk ik dat ik meer voor hem beteken dan een gewone vriendin, maar wanneer hij mij weken lang negeert begin ik weer te twijfelen.
  10. Anke

    twijfels

    Hallo, ik ben Anke en ik ben 16 jaar. Vorig zomer heb ik een hele leuke gelovige jongen ontmoet. Ik heb hem toegevoegd op facebook en we hebben een aantal keer gezellig gepraat. Een tijdje later had ik het idee dat ik meer voor hem betekende dan andere meisje. Maar na een paar weken reageerde hij opeens niet meer. Ik heb het toen maar zo gelaten. Nu dacht ik dat ik hem laatst had gezien en heb hem toen opnieuw op facebook een berichtje gestuurd. Daar reageerde hij op en we hebben een leuk gesprek gehad. Op een gegeven moment liet hij mij merken, althans dat is wat ik er van gemaakt heb, dat hi
  11. Anke

    Examens 2013

    Jaa ik sta er goed voor alleen is engels moeilijk. Ik heb vrijdag mijn eerste examen pas dus ik kan deze week nog heel veel leren!
  12. Hallo allemaal, wat fijn dat er zoveel mensen zijn die mij willen helpen! Het voelt voor mij zelf niet goed, omdat mijn oudere broer al 4 jaar verkering heeft en zijn vriendin gelooft ook niet, ze gaat wel met ons mee naar de kerk enzo, maar toch merk ik dat ze zich een beetje afsluit van het geloof. Natuurlijk hopen we dat ze zal gaan geloven, maar door dit alles voelt het voor mij niet goed.
  13. Anke

    Examens 2013

    Hallo ik moet dit jaar mavo examen doen! Ik wens iedereen die ook examen moet doen gods zegen en ik bid voor iedereen!
  14. Hallo, mijn naam is Anke en ik ben 15 jaar. Sinds een maand heb ik verkering met een hele lieve jongen, maar hij is niet christelijk. Ik heb het thuis nog niet verteld omdat het voor mezelf niet goed voelt. Ik kan er met niemand over praten, omdat de mensen die het weten ook niet gelovig zijn en mij dus niet snappen als ik hun om raad vraag. Ik weet niet wat ik moet doen, het uitmaken of niet en afwachten of hij tot geloof zou komen. Ik hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen! Liefs, Anke.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid