Spring naar bijdragen

DLG

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door DLG geplaatst

  1. veel succes met de overdracht en wat goed dat credible tóch doorgaat.
  2. hahaha ik had een vraag gesteld en vervolgens vind ik tóch het antwoord .... waar ik eerst overheen had gelezen ... sorry .... (kan het bericht helaas niet verwijderen .. dus daarom zo maar )
  3. DLG

    Vitamine K noodzakelijk!

    ik denk niet dat ik dit topic begrijp ....
  4. grrrrrrrrrr sorry .... ik maakte een fout(je) ik quote ipv bericht wijzigen en had het te laat door .... (tja erg laat )
  5. deze is de link naar de DVD's .... http://www.drdino.nl/overzicht.php (zie nu pas dat ik gewoon had kunnen toevoegen aan vorig bericht ... dacht dat het niet meer kon ... )
  6. ff een kort bericht alvast. (dit is nu het eerste dat in me opkomt en het is nogal laat dus moet even goed nadenken over verder antwoorden ) in ieder geval: ik heb heel veel gehad aan de DVD's van Kent Hovind en Eric Hovind. (de eerste is de vader van de tweede ) Hij legt héél goed uit waarom evolutie gewoonweg niet kán! wetenschappelijk en verantwoord (Kent wordt ook wel Dr. Dino genoemd ) écht heel interessant linkje: http://www.drdino.nl (nederlands vertaald)
  7. DLG

    Slaapverlamming

    nou .... ik hoop eigenlijk van wel!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid