Spring naar bijdragen

Ol Moth

Members
  • Aantal bijdragen

    5.425
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Ol Moth geplaatst

  1. Six Feet Under al eens geprobeerd? Zo niet moet je daar de pilot eens van proberen.
  2. Doe mij dan maar de brede volkskerk, de heilige restkerk heeft toch ook een portie heilige boontjes. Toch grappig omdat de heilige restkerk die ik ken graag met laagdrempelige kerstdiensten mensen graag weglokt uit de brede volkskerk terwijl ik in kerstdiensten van de brede volkskerk meer oprechtheid en sereniteit meen te vinden. Kunnen we verder de beestjes niet beter gewoon bij naam noemen? Edit: wat nuance.
  3. Mocht je zorgen maken over wie je huisdier verzorgd en uitlaat na de Opname, ik hoorde dat er ongelovige initiatieven zijn om dat voor je te doen. Ikzelf wil ook best honden en katten verzorgen. Lijkt me wel horen bij een goede voorbereiding op een abrupt vertrek toch?
  4. Een bewogen leven. Hoop dat hij in vrede mag rusten.
  5. Ik zou het rapporteren aan de Paus!
  6. Goed nieuws voor Katholieken en Brabanders denk ik zo; Katholieke Brabanders helemaal.
  7. Ol Moth

    Wat is vrijdenken?

    Ik zie niet vaak wat voorbij schuiven van je waar ik het mee eens ben, maar ik moet zeggen dat ik vind dat je hier inderdaad gelijk hebt. "Je bent vrij om te denken wat wij denken." Daar komt het op neer. Ik moet zeggen dat ik tegen elke vorm van bekeringsdrang ben. En de agressieve benadering van sommige Atheïsten of nu dat woordje te mainstream is geworden "vrijdenkers" kan ik ook niet waarderen.
  8. Ol Moth

    Bewijzen evolutie overweldigend

    Ik stuur hem wel mee met de pizza koerier. Kan die meteen mijn bestelling ophalen.
  9. Ol Moth

    Metalcafé

    Ik was altijd fel tegen *core invloeden in Metal maar dit heeft gewoon zo'n eigen draai gekregen dat ik niet anders kan dan het geweldig vinden. Maar deze band is een uitzondering op de regel.
  10. Misschien helpt denken aan een dood konijn daar ook wel tegen.
  11. Je zal maar net je fetisj ontdekken, blijkt het niet te werken.
  12. De materie wordt behandelt op een manier die geen recht doet aan de wijsheid van kinderen of de aard van de materie. Naar mijn idee creëert het geen goede bodem om de materie bespreekbaar te maken of te bespreken. Als je een harde plasser krijgt moet je denken aan je dode konijn en dan gaat het weer over.
  13. Democratie is twee wolven een geit die discussiëren over wat er vanavond op het menu staat. Ik dacht dat het drie Finnen met een fles wodka was, waarvan de eerste twee besluiten de fles van de derde te delen en daarna hun eigen fles buit te maken.
  14. Ik ben niet tegen seksuele voorlichting maar ik geloof niet dat dit een zinvol medium is. Het is bijzonder slecht gespeeld, slecht verwoord en in eerste instantie dacht ik dat dit een nieuwe slechte comedy sketch was.
  15. Ol Moth

    Metalcafé

    Audities voor een varkensslacht?
  16. Ol Moth

    Grave Declaration

    Het mist die ferociteit en omineuze atmosfeer van lekkere Blackmetal. Dan doet Slechtvalk het toch beter.
  17. Ol Moth

    Metalcafé

    Het is weer herfst dus het is tijd voor een aardige dosis Insomnium. Die Finnen weten wel hoe ze melancholische muziek moeten maken. But now the summer`s dreams are bent like grain against the scythe and memories of blissful days they fall like leaves For autumn`s songs are made of loss of yearning and regret in bitter tone they are recited uttered with a heavy heart
  18. Je gaat er nog steeds vanuit dat het Assad was die erachter zat terwijl daar geen consensus over bestaat en dat dat niet waterdicht is. Om het om te draaien kan je ook stellen dat als je ingrijpt je het signaal afgeeft aan (mogelijk) rebellerende minderheden dat als ze dit soort wapens bemachtigen en gebruiken ze hun overheid vrij snel en makkelijk kunnen laten verzwakken door de VS.
  19. Ik luister nog even naar een nummer wat ik gister Live heb gehoord en wat adem benemend was. Een nummer wat ik niet heel goed kende of vaak luisterde maar wat me heeft geraakt. VNV Nation Homeward The hallowed lands so far behind as fleeting dreams still linger Like distant voices through the rain Like grains of sand cast from my hands I never thought I'd go this far without a star to cross the seas So far from shores I left behind Still far from shores I've yet to reach Try to find the strength I need To calm the doubts in my beliefs With the will, I know my heart won't break
  20. Echt iets voor deze tijd, maatschappij en aandachtsgeile sociale media. En dan ook nog de mensen die doen alsof het een literair hoogstandje is. Waanzin.
  21. Tja, je kan die vraag inderdaad stellen, maar wat is het nut ervan? We kunnen ons ook een voorstelling maken van kabouters. Subjectief gezien bestaan die dus ook, en kunnen we ze vragen stellen. Subjectief gezien. Maar als jijzelf, niet gelovend in het bestaan van kabouters, met ze probeert te communiceren...zou je dan niet denken dat het tijd is om jezelf in te checken in een psychiatrische instelling voor een grondig onderzoek? Bij deze doe ik een uitnodiging aan alle kabouters om, als ze bestaan, dat aan mij duidelijk te maken. Zelf geloof ik niet dat ze bestaan, maar als de kabouterdes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid