Spring naar bijdragen

faithopelove

Members
 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. faithopelove

  Beamer in de kerk, erg of niet?

  In onze kerk hebben wij een beamer maar geen internet. Is natuurlijk wel handig, zodanig dat we geen zangbundels meer hoeven te gebruiken want de tekst komt op het scherm. & vele predikers gebruiken powerpoint om hun preek wat extra touch te geven.
 2. faithopelove

  Piercings

  Ik heb 2 piercings, één in mijn neus, één in mijn lip.. Zou graag wel nog wat piercings hebben
 3. faithopelove

  Ik ben vandaag blij met...

  Ik ben vandaag blij dat ik morgen naar de Bijbeldag kan gaan in Antwerpen
 4. faithopelove

  De Smalle weg

  En ik snap niet waarom je suggereert dat ik vind dat zij niet mag genieten, en waarom je mijn post categoriseert als gezeur? Eens. Akkoord !
 5. faithopelove

  De Smalle weg

  Denk niet dat we echt een voorstelling kunnen maken van het leven na de dood. Maar de voorstelling van een perfect leven zonder ups en downs, waarin alles perfect is tot in het oneindige, zonder uitdagingen, zonder veranderingen dat lijkt me vervelend. Absoluut niet, volgens mij Bij God is het goed
 6. faithopelove

  De Smalle weg

  Voor altijd is vrij lang. Je denkt niet dat verveling zal toeslaan na een jaartje of 700? Btw ik ben benieuwd waar in de Bijbel staat dat mensen voor altijd in de hemel of in de hel vertoeven. Kun je dit onderbouwen? Bij God is het nooit vervelend, volgens mij.. Ook niet na 1000 jaar.. of langer. Het staat heel vaak in de Bijbel
 7. faithopelove

  christenen zijn moeilijk met daten

  Zo had ik het nog niet bekeken, mooi zo
 8. faithopelove

  De Smalle weg

  We krijgen een nieuwe aarde en een nieuwe hemel.
 9. faithopelove

  De Smalle weg

  Vervelend ? Bij God zijn voor altijd noem jij vervelend ?
 10. faithopelove

  christenen zijn moeilijk met daten

  Paulus zelf ziet het anders, de besten zullen geroepen zijn tot het celibataire leven, maar voor anderen die dat niet aankunnen kan je ook een goed leven leiden op getrouwde wijze. Natuurlijk, maar bij welke groep hoor ik ? Dat is iets waar ik elke dag mee worstel..
 11. faithopelove

  christenen zijn moeilijk met daten

  Ben je een vrouw of een man & waar loop jij tegenaan? Ik ben een vrouw, en worstel elke dag met de vraag of ik beter alleen zou blijven of niet. Ik kan amper een relatie aan, heb heel veel meegemaakt in mijn leven.
 12. faithopelove

  De Smalle weg

  En wat is dat volgens jou, de hemel? En wanneer ben je daar? Volgens mij, is de hemel, een prachtige plaats waar we een eeuwigheid bij Hem zullen zijn. Een plaats waar we geen tranen, pijn of lijden meer zullen hebben. We zullen bij God zijn, en dan zal het perfect zijn. Je bent daar als je sterft. Dus wees niet bang voor de dood, want er wacht nog iets veel mooiers. De hel is dan weer een plaats waar je een eeuwigheid lang, pijn en lijden zal hebben. Niks is te vergelijken daarmee. Denk goed na, een eeuwigheid is oneindig, de keuzes die je hier maakt op onze tijdelijke verblijfplaats, hebben eeuwige gevolgen.
 13. faithopelove

  christenen zijn moeilijk met daten

  Het is niet makkelijk om een christen partner te vinden, maar ik geloof 2 dingen. Velen zullen een partner vinden, die God hen heeft gegeven. Weinigen.. zullen zoals Paulus zijn. En blijven beter alleen. Dat is iets waar ik elke dag mee worstel.. Weet nog niet goed wat God van me verlangt
 14. faithopelove

  De Smalle weg

  Ik geloof dat je dan de smalle weg gaat volgen , je bent nog niet door de poort heen. De poort ga je pas door als je in de hemel bent !
 15. faithopelove

  Game-topic

  Gta 5, FIFA 14, Saints Row, Metal Gear Solid, Far Cry 3, shooters en nog zoveel meer.. I love to game
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid