Spring naar bijdragen

Dawn

Members
 • Aantal bijdragen

  37
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Over Dawn

 • Rang
  CrediGup

Contact Methods

 • MSN
  mwietsma@hotmail.com
 • Website URL
  http://home.wanadoo.nl/~mwietsma

Profile Information

 • Interesse
  Gitaar spelen, uitgaan, bowlen, laserquesten, snooker, poolen, zwemmen, reizen etc...
 • Beroep
  Field Engineer
 1. Dawn

  Lord of the Rings occult?

  het boek is ook een stuk uitgebreider verteld!
 2. Dawn

  Lord of the Rings occult?

  Quote: Op vrijdag 13 december 2002 19:03:43 schreef Glenn het volgende: Zie onderwerp. Ik heb er echt m'n vraagtekens bij. Het wordt door de EO aangeprezen om naar die film te gaan maar anderen zeggen weer dat het occult is. Ik heb geen boek gelezen of film gezien. Graag jullie mening! Hier denk ik ook niet eens over na, tís gewoon een goede film, en als je een beetje thuis bent is de AD&D stijl, vind je deze film erg cool. Maar ik vind dat de meesten hier echt zwaar christelijk zijn, als ik dat allemaal lees, hoe iedereen er mee bezig is, dat zou ik zelf niet kunnen en willen.
 3. Dawn

  Op zondag werken?

  mag ik vragen wat je zoal doet op zondag?
 4. Dawn

  Gij zult niet doden!

  inderdaad, dat was ik nog vergeten te noemen.
 5. Dawn

  Op zondag werken?

  ja, wat verstaat de bijbel onder "heilig", dr staat niets dat je niks mag doen op die dag... en na/voor het werk kun je altijd nog aandacht aan god besteden toch?
 6. Dawn

  Op zondag werken?

  Op zondag, moet je gewoon kunnen werken, ik werk regelmatig op zondag, als werk, los ik storingen op voor de Nederlandse Spoorwegen, en er zijn vaak storingen zoals jullie weten! Al denk ik dat zaken als winkels die niet zo zeer open hoeven op zondag, idd wel gesloten kunnen blijven.
 7. Dawn

  Gij zult niet doden!

  Iedereen doodt wel eens, al zijn het geen mensen, dan zijn het wel dieren, wie heeft er niet eens een vlieg of spin doodgemept...als je de 10 geboden erbij pakt, komt volgens mij iedereen in de hel...dus zullen er wel uitzonderingen zijn, dat het alleen op mensen slaat.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid