Spring naar bijdragen

Dawn

Members
  • Aantal bijdragen

    37
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Dawn

  1. Ok mensen,

    dit is niet wat ik van t forum had verwacht, de mensen hier, zijn mij veels te bijbelgericht aangelegd. De "normale" christelijke personen zijn hier niet, ben ik althans niet tegengekomen. Alle interessante topics worden gelijk verwijderd enzo...tis hier niet voor mij weggelegd.

    op een of andere manier kan ik mn account ook niet verwijderen, dus dat mogen jullie voor me doen!

    Ciao, peoples

    grtz, Dawn

  2. Quote:
    Op vrijdag 13 december 2002 19:03:43 schreef Glenn het volgende:

    Zie onderwerp. Ik heb er echt m'n vraagtekens bij. Het wordt door de EO aangeprezen om naar die film te gaan maar anderen zeggen weer dat het occult is. Ik heb geen boek gelezen of film gezien. Graag jullie mening!

    Hier denk ik ook niet eens over na, tís gewoon een goede film, en als je een beetje thuis bent is de AD&D stijl, vind je deze film erg cool.

    Maar ik vind dat de meesten hier echt zwaar christelijk zijn, als ik dat allemaal lees, hoe iedereen er mee bezig is, dat zou ik zelf niet kunnen en willen.

  3. God zie ik meer als een vader/moeder persoon, iemand bij wie je al je vragen kwijt kan, iemand die er voor je is, in mindere tijden maar ook goede tijden, iemand waar je op kan vertrouwen, iemand die je helpt om keuzes te maken.

  4. Op zondag, moet je gewoon kunnen werken, ik werk regelmatig op zondag, als werk, los ik storingen op voor de Nederlandse Spoorwegen, en er zijn vaak storingen zoals jullie weten! Al denk ik dat zaken als winkels die niet zo zeer open hoeven op zondag, idd wel gesloten kunnen blijven.

  5. Iedereen doodt wel eens, al zijn het geen mensen, dan zijn het wel dieren, wie heeft er niet eens een vlieg of spin doodgemept...als je de 10 geboden erbij pakt, komt volgens mij iedereen in de hel...dus zullen er wel uitzonderingen zijn, dat het alleen op mensen slaat.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid