Spring naar bijdragen

WdG

Members
 • Aantal bijdragen

  3435
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over WdG

 • Rang
  CrediRog

Recente profielbezoeken

1484 profielweergaven
 1. WdG

  Vurige slangen, een koperen slang en engelen

  Ik begrijp je niet. Er staat vurige, maar er staat giftige? Ik lees in de KJV: And the LORD sent fiery serpents among the people, and they bit the people; and much people of Israel died. Fiery betekent vurig. In de tekst staat vurig, en er staat vurig. In de Nederlandse vertaling lees ik "Toen zond de HEERE vurige slangen onder het volk, die beten het volk; en er stierf veel volks van Israël." Er staat vurig en in de tekst staat vurig. Nu zeg jij dat er vurig staat maar dat in de tekst giftig staat. De mensen stierven, dus de vurige slangen waren vast dodelijk.
 2. WdG

  Vurige slangen, een koperen slang en engelen

  *vurige? Wat bedoel je met "ster"vurige? Hebben de slangen een sterretje?
 3. WdG

  Hoe ik tot het geloof gekomen ben

  Waar baseer jij je dan op?
 4. WdG

  Vurige slangen, een koperen slang en engelen

  Ik waardeer jouw onderzoeken Bastiaan!
 5. WdG

  Hoe ik tot het geloof gekomen ben

  Onderscheiding van geesten. Nu de vraag hoe dit in praktijk te doen?! Hoe weet je wat juist is wanneer je blootgesteld wordt aan tientallen verschillende leren?
 6. WdG

  Hoe ik tot het geloof gekomen ben

  Of juist naar oneindig. Het einde nadert. Kijktip:
 7. WdG

  Is Jezus een pacifist?

  Ik antwoordde slechts "nee". Ik had nog geen definitie van geweld gegeven.
 8. WdG

  Hoe ik tot het geloof gekomen ben

  Nee, ik stel het niet andersom. Maar, desondanks heb je volkomen gelijk! HIJ heeft ons NIET een geest van angst gegeven. Ofwel, God geeft ons geen demonen. Die geest komt ergens anders vandaan. En, zoals je aangeeft ben je lastig gevallen door diverse geesten [demonen]. Fijn dat je bevrijd bent. De duivel heeft nul komma nul recht op jou. We hebben macht over boze geesten. Jezus heeft ons die macht gegeven. DIE macht behoren wij te gebruiken. DAT is bij jou dus in dat gebed gebeurd. Dan is de vraag hoe je zeker kunt weten dat er geen demonen meer actief zijn in ons leven. Enig idee hoe je dat kunt weten of kunt voorkomen [zijn twee verschillende vragen]? Er is trouwens een enorm verschil tussen een demonische bezetting en lastig gevallen worden door een demon. Mee eens? Dan spreek je niet meer over mensen. Kunnen dieren op die manier bezet worden?
 9. WdG

  Hoe ik tot het geloof gekomen ben

  Dat was niet mijn vraag. Het gaat dus niet om angst, maar om een geest van angst. Hoe kan men de geest van angst kwijt raken? Zoals je weet is een kwade geest een demon, en, demonen zijn personen zonder lichaam [geestelijke wezens]. Hoe raakt iemand een dergelijke demon kwijt?
 10. WdG

  Hulp bij onderzoek

  Kerkdienst met Nederlandse ondertiteling: https://www.youtube.com/channel/UCZnUzoDzPgdscPkD_pdzRVQ/videos
 11. WdG

  Hoe ik tot het geloof gekomen ben

  van nu aan zullen er vijf in een huis verdeeld zijn, drie tegen twee, en twee tegen drie.
 12. WdG

  Hoe ik tot het geloof gekomen ben

  Angst of een geest van angst? Want God heeft ons niet gegeven een geest der vreesachtigheid, maar der kracht, en der liefde, en der gematigdheid.
 13. WdG

  Geboorte beperking

  Maken we er 200 van.
 14. WdG

  Geboorte beperking

  In 2018 woonden er ruim 7,46 miljard mensen op dewereld. Dit zijn er 52 per vierkante kilometer landoppervlak, en 15 per vierkante kilometer over het hele oppervlak. Verwant aan debevolkingsdichtheid is de adresdichtheid, die aangeeft hoeveel huisadressen er zijn op 1 km² van het betrokken gebied (https://nl.wikipedia.org/wiki/Bevolkingsdichtheid). Nederland heeft 410 inwoners per vierkante kilometer. Ofwel, acht keer zoveel. Nederland is prima leefbaar, als een van de rijkste landen ter wereld. Dat betekent dat onder dezelfde omstandigheden er ruimte is voor zeker 55 miljard mensen op aarde. Dus, inderdaad, geen overbevolking, eerder onderbevolking..... modbreak Trajecto: Link die niet goed werkte hersteld
 15. WdG

  Is Jezus een pacifist?

  Nee
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid