Spring naar bijdragen

WdG

Members
 • Aantal bijdragen

  2452
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over WdG

 • Rang
  CrediBakvis

Recente profielbezoeken

1092 profielweergaven
 1. WdG

  De Hemel

  Een leer die in dit forum-onderdeel niet toegestaan is (tenzij de koers gaat wijzigen). Luister eens naar onderstaande preek, een geweldig verhaal, slechts 30 minuten, maar zoveel waardevoller dan alle leerstellingen van het WTG. Luister er maar eens naar, beste sjako. Ik gun je dit zo, luister ernaar, en geef je hart aan de enige ware God, Jezus Christus! Ga op je knieeen, en bekeer je! Ik gun het je zo!
 2. WdG

  Wie is Jezus?

  "Wie is Jezus?", het lijkt een vreemde vraag, of een vraag met een vanzelfsprekend antwoord. Dat de vraag niet zo ongewoon is, legt Billy Graham uit, een groot evangelist, waar de wereld er veel te weinig van heeft. Een geweldige uitleg!
 3. WdG

  Verbieden leer WTG en islam in onderdeel geloof

  Dat is dus wat ik bedoel. En dan komt mijn "verschrijving" toch uit; een spiritistisch forum.... In het topic wedergeboren Christen plaatste ik deze video. Bekijk deze maar eens. Je kunt zeggen over Graham wat je wilt, maar ik wenste dat we meer van dit soort mensen hadden... Zou je de video van Graham willen bekijken? Als je geen zin of tijd hebt, begin dan bij minuut 7. Hier legt Graham uit dat het gemakkelijk is om te roepen "ik ben een Christen".... luister!
 4. WdG

  Verbieden leer WTG en islam in onderdeel geloof

  We hebben het over FORUM-afspraken. Het WTG spot met de Drie-ene God. Iedereen die Jezus God noemt, beledigt volgens deze organisatie.
 5. WdG

  Verbieden leer WTG en islam in onderdeel geloof

  Het staat in Wikipedia 6, hoofdstuk 6, vers 6.
 6. WdG

  Waarom moeten wij wedergeboren worden?

  Ik denk dat Billy Graham het mooi verwoord! Wat is een wedergeboren Christen? En hoe word je een wedergeboren Christen?
 7. WdG

  Verbieden leer WTG en islam in onderdeel geloof

  Jehovah's getuigen noemen het NT zelfs "anders". Ze hebben een valse Bijbel, waarin Jezus niet als God erkend wordt. Precies. Dus verbieden die troep in een Christelijk forum. Niet verbieden? Dan de koers wijzigen!
 8. WdG

  Boeken/films/docu's over bewijs bestaan van God.

  Onvoldoende maatregel.
 9. WdG

  Verbieden leer WTG en islam in onderdeel geloof

  De logica begrijp ik ook niet, Trajecto! De RKK erkent Jezus als God, erkent de Drie-eenheid, en voldoet dus aan de forum-afspraken. Hetzelfde geldt voor de pinksterkerk, gereformeerde kerken en tal van andere kerken. Het WTG, moslims, etc. voldoen daar niet aan. Ik verwacht dus dat je consequent daarop modereert en rommel van het WTG verwijdert, OMDAT het tegen de forumregels ingaat! Is dit zo moeilijk te begrijpen??? Je kunt toch lezen dat sjako, namens het WTG blijft prediken, blijft verkondigen dat katholieken (ben jij katholiek, Trajecto?), gereformeerden, leden van pinkstergemeenten, enz. beledigend zijn voor God? Heb je de agenda nu nog niet begrepen??? De leer van het WTG moet geband worden uit het onderdeel "Geloof", net zoals de islam daar ook niet thuishoort. Ik ga iedere keer als ik WTG-rommel aantref er tegen in, daar kan je nu op rekenen. Mijn "voorstel" is niet haalbaar, dan forumregels naleven. Jij ook, als moderator, Trajecto!
 10. WdG

  Waarom moeten wij wedergeboren worden?

  Om de doop in de Heilige Geest goed te begrijpen, moeten we weten Wie de Heilige Geest is. In de eerste plaats is de Heilige Geest een Persoon uit de Drie-eenheid. De Bijbel leert dat. Het ontkennen daarvan bewijst dat er geen sprake is van kennis op dat gebied, en waarschijnlijk is er ook geen sprake van wedergeboorte. Dat hoeft niet het geval te zijn, maar het kan. Iemand kan immers volmondig Christus accepteren als God, Zijn offer vol overtuiging aannemen, maar niet precies weten Wie de Heilige Geest is. Echter, wanneer iemand wedergeboren is, zal deze noodzakelijke kennis spoedig volgen. Wedergeboorte is dus een keuze! Een keuze voor Jezus Christus als God en Verlosser!
 11. WdG

  Waarom moeten wij wedergeboren worden?

  Ik neig ernaar het met je eens te zijn. Ik weet dat er verschillende visies zijn, hier omtrent. Is de gave van de Heilige Geest hetzelfde als de doop met de Heilige Geest? Aannemen van Jezus Christus als God en Verlosser. Praktisch: Hem belijden met je mond, geloven in je hart. De rest volgt "automatisch".
 12. WdG

  Waarom moeten wij wedergeboren worden?

  Lijkt me duidelijk, toch? Zonder wedergeboorte (aannemen van Jezus Christus als God en Verlosser) zullen we Gods Koninkrijk niet zien. Volgens mij is daar geen woord "Spaans" aan.
 13. WdG

  Stelling: Men kan niet zeker weten dat God bestaat.

  Wie weet kom ik er op terug, als ik in de buurt ben! Overigens heb je hier natuurlijk wel een punt. Dat er bewijs genoeg is, staat buiten kijf, daarvan ben ik overtuigd. Maar, inderdaad, er is verschil tussen evidence en proof. Echter, niemand kan ooit zeggen "ik wist het niet". Het is dus geen gokwerk. Ook een ongelovige kan door "onderzoek" het juiste vinden!
 14. WdG

  Boeken/films/docu's over bewijs bestaan van God.

  Dus sjako kan "ongestraft" reclame blijven maken voor het WTG? Ga je dit nu dus iedere keer doen? Lijkt me onbegonnen werk. Ik wil je wel een handje gaan helpen. Iedere keer wanneer ik de leer van het WTG tegen kom in het onderdeel "Geloof" zal ik een waarschuwing plaatsen. Akkoord? Of is dat dan ook weer niet de bedoeling? Plaatsen mag eigenlijk niet, maar, als het gebeurt, dan gebeurt er niets? Erg duidelijk ben je....
 15. WdG

  Stelling: Men kan niet zeker weten dat God bestaat.

  Dan blijf ik dat doen, toen ik die bak koffie krijg.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid