Spring naar bijdragen

Dat beloof ik

Members
 • Aantal bijdragen

  5260
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Dat beloof ik

 • Rang
  CrediShark

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Religie
  Nee, dat heb ik achter mij gelaten.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dat beloof ik

  Christenvervolging

  Omdat ze zijn gevlucht. Heel sim van die mensen Jammer alleen dat je die zin er niet in zet. En als ze dan in België aankomen betitel jij ze als 'rapefugees' , da's ook niet plezant voor ze he? Dringend en serieus advies om dit soort stupide opmerkingen achterwege te laten. Check je feiten toch eens man, niks geleerd van je brandblusser-zeperd? : https://en.wikipedia.org/wiki/Huddersfield_grooming_gang Dat was een groep voornamelijk Pakistaanse jongeren waarvan de leider een Sikh was. Niet iedereen die donkerder dan jij is, is moslim hoor. Dat Robinson de daders wilde filmen, maakt voor de bekendheid van de zaak niets uit. Die was ook zonder hem groot nieuws.
 2. Dat beloof ik

  Wat is de basis van de menselijke moraal?

  De link van Willempie gaat over de vraag in welke landen homoseksualiteit strafbaar is. Jij stelde wat anders: Blijft mijn vraag: Ik ken ze niet, noem eens een paar voorbeelden?
 3. Dat beloof ik

  Christenvervolging

  Nee. Het is jouw punt dus aan jou om te beargumenteren. Als je dat zelf al te veel werk vind, dan is dit waarschijnlijk niet belangrijk genoeg voor je. Waarom zou ik dat dan voor jou gaan doen. Bovendien: als ze in Egypte met een geweer voor je staan en de vraag "christen of moslim", dan zou ik direct zeggen 'moslim', wetende dat ik daar mee overleef. Persoonlijk maak ik me drukker om de kankerbestrijding, die mensen hebben die keus niet. Ik steek daar jaarlijks veel tijd en geld in en dat is nuttiger besteed dan aan mensen die kunnen kiezen en zo dom zijn om in Egypte 'christen' te antwoorden.
 4. Dat beloof ik

  Christenvervolging

  Het is jouw bewering, dan zou je dat met cijfers moeten aantonen. Ik zou zeggen, laat maar zien... Hier is het antwoord heel snel gegeven, als dat de cijfers zijn. Hier is geen sprake van volkerenmoord.
 5. Dat beloof ik

  Christenvervolging

  Het is jouw bewering, dan zou je dat met cijfers moeten aantonen. Ik zou zeggen, laat maar zien...
 6. Dat beloof ik

  Christenvervolging

  Nee, dat valt niet te bedenken. Want je schreef: Dan is dus de vraag: 100% van wat? De oudejaarsnachten? Het hele jaar? December? Keulen ? Heel Duitsland? De vrouwen? Kortom: wees duidelijk in wat je schrijft. Ik neem aan dat het toch de bedoeling is dat anderen snappen wat je wil zeggen. Zorg daar dan ook voor. Toch wel. Voordat je anderen de schuld geeft, moet je zorgen zelf de zaken op orde te hebben. Zoniet, dan heb je geen recht van spreken. Om dat te erkennen zo je moeten komen met vergelijkende cijfers. Het is jouw bewering, dus ik zou zeggen, laat maar zien!
 7. Dat beloof ik

  Christenvervolging

  Dat heb ik hierboven al gedaan. Genocide is een vorm van democide. Misschien dat het goed zou zijn als je eerst eens je moedertaal onder de knie krijgt. Dat voorkomt onmogelijke beweringen als: Werkelijk? Volgens jou is dus meer dan 100% van de vrouwen die nacht verkracht? Man, man, man, zo is er niemand maar die jouw schrijfsels nog serieus neemt se.
 8. Dat beloof ik

  Bewijs leven na de dood

  Het antwoord is dat je volgens jouw verwrongen beeld van bewijs niet eens kan bewijzen dat je zelf bestaat. Ik ging er vanuit dat je dit inmiddels had begrepen. Even resumé dan: Ji maakt de opmerking dat ik niet in staat bij om het bestaan van mezelf te bewijzen. Ik vraag je welk bewijs je dan n\in gedachten hebt en dit is dan je antwoord? Dat is geen antwoord Willempie, dat is een herhaling van je eerste opmerking. Het laat zien wat ik eerder zei: er gaat geen antwoord meer komen, je ontwijkt alleen maar. Ik heb mijn mening over het artikel gegeven. Dat kan in een discussie. Als je het daar niet mee eens bent, zoek tegen argumenten in plaats van calimero te spelen. Ik heb niet gezegd dat dit bewijs is. Blijkbaar heb jij dit ten onrechte zo begrepen. Dat is niet ten onrechte. Als je aangeeft geen reden te hebben om te twijfelen, neem je het verhaal dus als waar aan.
 9. Dat beloof ik

  Christenvervolging

  Je draait weer door. Ze werd slachtoffer van 1 man die daar zat, en alle andere aanwezigen hebben haar geholpen. En als reactie scheer jij ze nu even over één kam met 'rapefugees'. Je schreef hier eerder 'sorry' maar dat was loos want je meent er helemaal niets van. Bah. Het zou democide kunnen zijn. Taaldingetje. Genocide kan alleen etnisch, het is een vorm van democide. Het grappige is dat je die definities hier zelf hebt geplaatst, maar dus kennelijk alleen maar knipt en plakt zonder de inhoud te begrijpen.
 10. Dat beloof ik

  Bewijs leven na de dood

  Mooi. Kun je dan ook aangeven waar mijn gebruik van het woord bewijs niet consistent is ...? Ik ben me daar niet van bewust , maar als het zo is dan wil ik leren van mijn fouten. Wat ik wél weet: Ik heb een voorbeeld gegeven, waarbij ik bewust jouw maatstaf van bewijs aannam om jou daarmee te spiegelen (en die is: ik heb het van horen zeggen en heb geen reden om te twijfelen) Dat heb ik ook duidelijk aan gegeven en daar uitleg bij gezet: Ook bij je laatste post ga je domweg niet in op de simpele vraag die ik stel: Deze vraag heb ik nu al 3 keer gesteld, en er komt geen antwoord. Nu ga ik er dus maar vanuit dat het antwoord helemaal niet meer gaat komen, want elke keer als ik hem stel ontwijk je hem door over iets anders te beginnen. Helaas gaat door dit gesteggel ook deze discussie naar de knoppen. In plaats van over de inhoud gaat wederom om definities van woorden.
 11. Dat beloof ik

  Wat is de basis van de menselijke moraal?

  Ik ken ze niet. Noem eens een paar voorbeelden? Is dat zo? Ik kan alleen: heb uw naaste lief als uzelf. Dit is een woordenbrij. Menselijk handelen houdt per definitie in dat je rekening houdt met anderen en dat het dus niet nadelig is voor andere mensen.
 12. Dat beloof ik

  Bewijs leven na de dood

  Dat is toch bij bijna dood ervaringen ook zo? Ja. Maar deze opmerking was dan ook bedoeld om Willempie te laten zien dat je zo niet kunt redeneren: ik heb geen reden in te twijfelen. Je zou namelijk altijd moeten twijfelen, en dat heb ik in dit topic al eerder uitgelegd.
 13. Dat beloof ik

  Bewijs leven na de dood

  Jij begon zelf over het bewijsvraagstuk. Ik niet. Volgens mij ligt het al in de titel van het topic. Jij stelde op een moment dat ik maar eens moest proberen om te bewijzen dat ik zelf besta. Vandaar mijn vraag, welk bewijs had je in gedachten dan? Ik zie die vraag namelijk vaker terug: "Probeer maar eens te bewijzen dat je zelf bestaat." Ik begrijp niet goed wat mensen bedoelen als ze dit vragen, en eerlijk gezegd denk ik dat je daar zelf ook geen idee van hebt. Vandaar dus mijn vraag aan jou: welk bewijs had je in gedachten.
 14. Dat beloof ik

  Bewijs leven na de dood

  Ik heb dit nooit bewijs genoemd. Er is een verschil tussen ervaringen en aanwijzingen en bewijs. Ik weet niet zeker van wie dit oorspronkelijk afkomstig is maar het moet een wijs mens zijn geweest: "The proof is in the pudding." C.S. Lewis? Je hebt geschreven dat ze werkelijk vlak voordat ze stierf de hemel zag, dat ze dat aangaf en dat je geen enkele reden hebt om er aan te twijfelen. Welnu, mijn dochter zegt altijd 'Hallo pa' als ik haar zie. Dan ziet ze mij dus ook. Wat voor bewijs had je dan in gedachten om het bestaan van mezelf te bewijzen ?
 15. Dat beloof ik

  Doodgaan, wat is dat dan?

  Waarschijnlijk heb je het zelf niet in de gaten, maar je brengt hier alleen maar argumenten die voor WTG-leden goed klinken. Voor anderen bevestigt dit alleen maar dat de NWV een slechte vertaling is. Dat komt doordat : - je de anonimiteit van de schrijvers verdedigt. Anonimiteit is nooit een goed punt, want het maakt de onverifieerbaar. - je aangeeft dat consequent de naam van de auteur Jehovah wordt gebruikt. Ook dit geeft aan dat er sprake is van vooringenomenheid, iets dat bij een goed vertaling desastreus is. Dit betekent dat ook daar, waar er helemaal geen Jehovah staat, toch deze naam wordt gebruikt. Daarmee wordt de Hebreeuwse/ Griekse versie geweld aangedaan.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid