Spring naar bijdragen

Dat beloof ik

Members
 • Aantal bijdragen

  5484
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Dat beloof ik geplaatst

 1. Dat beloof ik

  Het oorspronkelijk christendom bestaat niet

  Volkomen onzin. Bewijs is volgens Van Dale de grond waarop een bewering rust. En een bewijsstuk is en voorwerp, overgelegd om iets te bewijzen. Bewijzen is: de waarheid of juistheid van iets aantonen. Als iemand dood is, valt zijn bestaan dus prima te bewijzen. Dat ligt er maar net aan wat je er mee wil bewijzen. Het bestaan van iemand valt er vrij eenvoudig mee aan te tonen.
 2. Dat beloof ik

  Christenvervolging

  Ik vind het eerlijk gezegd nogal lachwekkende punten. Waarom zou ik me er aan houden of druk om maken ?
 3. Dat beloof ik

  't Stamcafé; we praten over van alles!

  We mogen niet speculeren... 😛 Ga toch weg. Dus niemand mag hier speculeren, behalve als jij zelf even alle andersgekleurden een oor wil aan naaien.
 4. Dat beloof ik

  Het oorspronkelijk christendom bestaat niet

  Ik denk dat iedereen die een fatsoen;ijk argument wil opzetten, precies moet aangeven waarom iets is zoals ze beweren. Dit is dan ook een erg zwakke in zit, in dat kader gezien.
 5. Dat beloof ik

  Christenvervolging

  Wat zegt 'ie ?
 6. Dat beloof ik

  't Stamcafé; we praten over van alles!

  Ondertussen is bekend dat hij Maurice heet. Echt een naam voor een aanhanger van Mohammed ? Dacht het niet he....
 7. Dat beloof ik

  Zijn dit echt demonen in mensen?

  Dus ik denk dat je bent vergeten er een eigen zinnig stukje tekst bij te zetten. Ik zie niets geks, alleen een jankende baby die op de rand van zijn bed staat en vervolgens achterover dondert.
 8. Dat beloof ik

  Hoe denken christenen over een ongeloof zoals het atheïsme?

  Ze dulden geen goden buiten zichzelf, daarom staat er een a voor. Die a betekent, dat men helemaal zonder goden denkt. Dus men beschouwt zichzelf ook niet als god. Dat begrijp ik, daarom denk je ook waarschijnlijk dat atheisten zichzelf als god beschouwen. Immers: is het niet de een, dan moet het de ander zijn. Atheisten echter, denken volledig zonder.
 9. Dat beloof ik

  Hoe denken christenen over een ongeloof zoals het atheïsme?

  Maken/noemen zij zichzelf geen goden? Nee, absoluut niet. Alhoewel ik me kan voorstellen dat theisten dat wel zo zien, vanuit hun achtergrond.
 10. Dat beloof ik

  't Stamcafé; we praten over van alles!

  Die nieuws kanalen van jou zijn ook niet erg betrouwbaar dan.
 11. Dat beloof ik

  't Stamcafé; we praten over van alles!

  Waarom schreef je dat een paar dagen geleden niet na het bloedbad in Hanau, waar een blanke 9 vreemdelingen doodschoot? https://www.ad.nl/buitenland/bloedbad-hanau-dader-haatte-vreemdelingen-alle-negen-shishabar-doden-hebben-migratieachtergrond~ae67209f/
 12. Dat beloof ik

  Moeten we bang zijn van het Coronavirus?

  Dat liep in Korea toch wat anders. Daar was ook een vrouw die dacht dat het wel zou overgaan als ze op God vertrouwde, mensen die als jou redeneren zouden m.i. nu al preventief moeten worden geïsoleerd, met het oog op mogelijk besmettingsgevaar. https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/zuid-koreaanse-vrouw-blijkt-superbesmetter-van-geloofsgenoten-met-coronavirus~b2985693/
 13. Dat beloof ik

  Moeten we bang zijn van het Coronavirus?

  So what? Corona is nog niet half zo gevaarlijk als hier als mooie vrouw een avondwandeling maken. Ook verdwalen hier meermaals kogels. Werkt goed een wapenwet... Het is toch niet te filmen, hoe iemand als jij alles toch wel weer meent terug te kunnen brengen op allochtonen in Belgie,
 14. Dat beloof ik

  Moeten we bang zijn van het Coronavirus?

  Het komt nog niet eens een heel klein beetje in de buurt van de getallen van de jaarlijkse griepgolf.
 15. Dat beloof ik

  Opstanding van het vlees

  Ezechiël 18:3 Alle zielen behoren mij toe. Zowel de ziel van de vader als de ziel van de zoon behoort mij toe. DE ZIEL DIE ZONDIGT, die zal sterven. Dat is toch onzin, als het hele Christendom er op is gericht dat zonden kunnen worden vergeven.
 16. Dat beloof ik

  Opstanding van het vlees

  Daar heb ik dan overheen gelezen. Help eens, waar precies in Genesis staat dat ? Staat niet als zodanig in de Bijbel, maar ik zal soms gaan schrijven; m.i. O, je verzint het gewoon zelf. Dan is het duidelijk,
 17. Dat beloof ik

  Opstanding van het vlees

  Daar heb ik dan overheen gelezen. Help eens, waar precies in Genesis staat dat ?
 18. Dat beloof ik

  Moeten we bang zijn van het Coronavirus?

  Jij hebt wel meer niet meegemaakt. Toch wordt het regelmatig gedaan, al meer dan 500 jaar. Nu het daar is , kun je er van op aan dat het door heel Europa gaat. Als ik jou was zou ik maar gauw weg vluchten. Nee he. 😂😂😂
 19. Dat beloof ik

  Opstanding van het vlees

  Dat is niet wat er staat. Dat maak jij er van. Je beweert hier van alles, zonder ook maar een spoor van de geringste verwijzing te geven. Waar staat dit in de Bijbel volgens jou ?
 20. Dat beloof ik

  't Stamcafé; we praten over van alles!

  Hij wijkt daarmee niet af van de imam en de priester die in het publiek zitten en eerder in de uitzending homo's en vrouwen in een kort rokje te kakken hadden gezet. En daarbij zegt hij terecht dat deze mensen niet het alleenrecht hebben om zich beledigd te voelen. Wat hij laat zien is dat veel mensen anderen zaken kwalijk nemen, die ze echter zelf wel menen te kunnen maken.
 21. Dat beloof ik

  't Stamcafé; we praten over van alles!

  Historische televisie. Hoe vaker je het ziet, hoe beter het wordt.
 22. Dat beloof ik

  ASMR

  Serieus? Als ze branden van verlangen dan mogen ze trouwen en gemeenschap hebben. Als je ongetrouwd blijft doe je daar beter aan, maar dan mag je geen seks hebben. Dus die keus heb je. En beide keuzes zijn goed. Ja, serieus. Op grond van de tekst zijn er geen regels voor ongehuwden en kun je dus ook niet stellen dat je moet trouwen om seks te hebben.
 23. Dat beloof ik

  Hoe denken christenen over een ongeloof zoals het atheïsme?

  Zo kun je het ook bekijken. Ik wilde helemaal dat onderscheid niet hebben. Jij hebt die term er in gegooid om je er uit te praten: Op enig moment wees ik er op dat jouw stelling niet klopte, dat atheisten er van uitgaan dat alleen het natuurlijke bestaat en niet het bovennatuurlijke. Jij vond het toen nodig om er aan toe te voegen dat je het allen maar had over naturalistische atheïsten. Dat kan ik me voorstellen, als je voortdurend wordt geconfronteerd met lastige dilemma's die ontstaan door je eigen inconsequente redenaties. In dit geval ging het om kenmerken van alle atheisten. Je slaat dan de plank mis en gaat dan beweren dat je het had over slechts een bepaalde groep.
 24. Dat beloof ik

  ASMR

  Waarom maak je de tekst 'laat hij doen wat hij wil, hij zondigt niet' niet vet?
 25. Dat beloof ik

  ASMR

  Dat hij voor de ongehuwden geen voorschriften van de Heer heeft. En dat betekent dat hij voor de ongehuwden geen voorschriften van de Heer heeft. Dat schreef ik omdat jij iemand het kwalijk nam dat hij hij zijn vriendin nam zonder te zijn getrouwd.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid