Spring naar bijdragen

Willempie

Members
 • Aantal bijdragen

  2800
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Willempie

 • Rang
  CrediRog

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Willempie

  't Stamcafé (Praatvaria)

  God laat zich niet begrenzen. Dat neemt niet weg dat deze dingen gebeuren in naam van Jezus, de grote Geneesheer en de komende Koning.
 2. Willempie

  't Stamcafé (Praatvaria)

  Ik begrijp het volkomen. Wij hebben deze dingen niet geleerd. Het was een beetje taboe geworden. Tweeduizend jaar geleden was het normaal. Daarna werd het langzaam minder, totdat het bijna weg was. Als het nu voor steeds meer christenen weer normaal gaat worden, zou dat dan een teken kunnen zijn dat het Koninkrijk weer dichtbij begint te komen? Ik weet het ook niet zeker hoor maar het is een sterke gedachte van me.
 3. Willempie

  't Stamcafé (Praatvaria)

  Maar geen tasje gestolen deze keer. Hij gaat toch vooruit. Je kunt zo wantrouwend zijn als je wilt, maar het gebeurt steeds meer, door steeds meer christenen. Tekenen van het Koninkrijk, denk ik. Durf jij het aan? Ik nog niet zo maar mijn geloof is groeiende.
 4. Willempie

  't Stamcafé (Praatvaria)

  Nog één van de "tasjesrover" : Tja, Jezus is echt of Hij is niet echt. Maar Hij is niet half echt!
 5. Willempie

  't Stamcafé (Praatvaria)

  Grapjas! Denk toch even na.......
 6. Willempie

  't Stamcafé (Praatvaria)

 7. Willempie

  't Stamcafé (Praatvaria)

  Dit gebeurt momenteel over de hele wereld! Wie kan hier nu iets op tegen hebben? Stop met twijfelen en geloof in Jezus.
 8. Willempie

  Muziek topic

 9. Willempie

  't Stamcafé (Praatvaria)

  Predikant Andrew Brunson, net vrijgelaten door Turkije, dankt en bidt voor president Trump. Ontroerend! Pakt de uitbuiting door de pharmaceutische industrie aan: Is bezig de Nieuwe Wereld Orde te slopen:
 10. Willempie

  't Stamcafé (Praatvaria)

  Stoppen?
 11. Willempie

  't Stamcafé (Praatvaria)

  Exact.
 12. Willempie

  't Stamcafé (Praatvaria)

  Jij mag selectief luisteren als je daarvoor kiest. Maar rechten heb je niet echt. We zullen allemaal naakt voor de Schepper komen te staan om verantwoording af te leggen. Jij en ik en wij allemaal. Als ik iemand veroordeel zal ik daar verantwoording voor af hebben te leggen. Als ik jou veroordeel veroordeel ik dus mezelf. Met economische rommel bedoel jij dat ter wille van eenheid de waarheid wordt ondergespit. Dat is uiteraard verkeerd. Toch is het God's bedoeling, en dat staat duidelijk in de Bijbel, o.a. in het Hogepriesterlijke gebed van Jezus, dat we één zullen worden en elkaar zullen liefhebben. Ondanks de verschillen want ieder mens is verschillend van de ander. Zelfs onze vingerafdrukken zijn allemaal anders.
 13. Willempie

  't Stamcafé (Praatvaria)

  Je kunt ook wel eens naar anderen luisteren en overwegen wat die hebben te zeggen. Jij bent niet alwetend en het is ook helemaal niet God's bedoeling dat iemand in zijn eentje de waarheid in pacht heeft, zelfs jij niet. God wil dat we er samen uitkomen en elkaar verrijken en met elkaar Zijn veelkleurige wijsheid ontdekken en proclameren. Dat is de bedoeling van Zijn Kerk.
 14. Willempie

  't Stamcafé (Praatvaria)

  Bidden en de Bijbel lezen.
 15. Willempie

  't Stamcafé (Praatvaria)

  Ik meen het oprecht.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid