Spring naar bijdragen

Willempie

Members
 • Aantal bijdragen

  4806
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Willempie

 • Rang
  CrediRog

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Willempie

  Genesis 2:17

  Het is niet mijn bedoeling jou persoonlijk te beledigen. Mijn bedoeling is om je tot nadenken te stemmen. Daarnaast wil ik je ontmaskeren als een charlatan, omdat je hier voortdurend bezig bent om dit forum te vervuilen met jouw "alwetende" onzinnige argumenten. Jij denkt dat je hier te maken hebt met domme gelovigen die je gemakkelijk wel even de les kunt lezen. In werkelijkheid stel je alleen maar jouw onwetendheid en dwaasheid ten toon.
 2. Willempie

  Genesis 2:17

  Ik hoop van niet. Ik hoop dat de meelezers begrijpen wat ik zeg.
 3. Willempie

  Genesis 2:17

  Je bent echt erg dom. Als God ons een vrije wil geeft, mag Hij dan uitzien naar onze omgang daarmee? Het begint met verlossing.
 4. Willempie

  Genesis 2:17

  De geboden beginnen met: "Ik ben de Here, die U verlost heeft uit de slavernij van Egypte." Nogmaals: Ik verwacht ook niet dat jij dit zult begrijpen. God geeft de mens hier een kans om zich te verontschuldigen of te verklaren. Zo doen wij mensen dat ook in normaal menselijk verkeer. Dat jij dat niet kunt of wil begrijpen heeft te maken met jouw eigen instelling. Je bent hier niet om een gesprek te voeren. Je bent hier om een ziekelijke reden, namelijk om jezelf intellectueel te bevredigen. Je bent ook verschrikkelijk eigenwijs en dom. Je hebt hier al heel veel onzin verkondigd. Bijvoorbeeld dat Israël een theocratie zou zijn. Als je dan terechtgewezen wordt reageer je daar niet op. Je zult nooit toegeven dat je iets verkeerd hebt. Door mij wordt je dan ook niet langer serieus genomen. Je mag blij zijn dat je nog een baan hebt.
 5. Willempie

  Vaccineren of niet?

  Het gaat nu heel hard richting verplichte vaccinaties. Wat ze dan allemaal bij je inspuiten weet je niet. Ik ga in ieder geval weigeren, indien het zover komt. Ik ben geen slaafje. De consequenties daarvan zal ik dan accepteren, hoe moeilijk het mij ook gemaakt wordt. Ik ben nogal koppig van aard maar ik ben natuurlijk niet de enige.
 6. Willempie

  Genesis 2:17

  Dat had je al lang kunnen weten, indien je oprecht geïnteresseerd was. Maar dat ben je niet. Zoveel is mij al lang duidelijk. Volslagen onzin. God roept de mens ter verantwoording en geeft die de mogelijkheid om zich te verdedigen of iets toe te geven. Ik verwacht trouwens niet eens dat je dit begrijpt. Ik reageer alleen maar voor meelezers. Ja hoor. Dat kan juist heel goed. Dat atheïsten zoals jij dat niet kunnen of willen begrijpen is bekend en weer een ander onderwerp.
 7. Willempie

  Moeten we bang zijn van het Coronavirus?

  Nee. Het Duitse volk niet. De NSP wel. Die ligt inderdaad voor eeuwig op de vuilnisbelt van de geschiedenis. Het gaat niet over volkeren maar over ideologieën. Socialisme betekent totale staatscontrole. Het individu telt niet meer. Slechts het collectief en klassen tellen nog. Maar wat verstond of verstaat de Democratic Party nu eigenlijk onder democratie?
 8. Willempie

  Moeten we bang zijn van het Coronavirus?

  Het is niet echt helemaal off topic want bevlogen politici zullen alles aangrijpen om hun doelstellingen te verwezenlijken, zelfs een virus. Uiteindelijk komen we allemaal onder de knoet van de overheid. Dat deelt de Bijbel ons al van te voren mee. Tenzij de Kerk wordt opgenomen voordat de ellende pas goed losbreekt. Daar hoop ik op. En anders moeten we maar standhouden, zelfs als dan onze kop eraf gehakt wordt. Deze wereld is ons dan niet langer waardig.
 9. Willempie

  Moeten we bang zijn van het Coronavirus?

  Het misverstand tussen ons is dat jij socialisme gelijkstelt met sociaal. De landen die zich socialistisch noemen zijn juist het minst sociaal, net zoals de landen die zich democratisch noemen het minst democratisch zijn. Wij hebben het ziekenfonds ontvangen van socialisten (de nazi's). Gelukkig hebben we nog nooit een socialistische bewind gehad. Anders zou je wel anders piepen. We hebben wel sociale en integere bewindvoerders gehad, met als voorbeeld "vadertje" Drees, die eerder een uitzondering vormden dan de meerderheid. De uitzondering bevestigt de regel. Heb je al uitgevonden door wie en waarom de Democratic Party is opgericht? En heb je een verklaring voor het feit dat bijna niemand dat weet?
 10. Willempie

  Wat is waarheid?

  En dat geldt dus niet voor een bepaalde klasse maar gewoon ook voor jou.
 11. Willempie

  Moeten we bang zijn van het Coronavirus?

  Zoals altijd komt jouw oordeel hard en genadeloos over. Maar je hebt wel degelijk een punt. Ik zou dat liever wat anders verwoorden.
 12. Willempie

  Moeten we bang zijn van het Coronavirus?

  De economie is niet afhankelijk van "geschoolden". Bovendien gaan niet alle geschoolden dood. Elk nadeel heb ze voordeel. Johan Cruijff. Maar je denkt toch niet werkelijk dat dit virus een einde maakt aan geldzucht en korte termijn (en dus kortzichtige) doelstellingen van de mens? Met dit soort kretologie kan ik helemaal niets. Ik heb familie en vrienden in Amerika. En zelfs als ik die niet zou hebben gaat het lot van Amerikanen mij nog steeds aan het hart.
 13. Willempie

  Moeten we bang zijn van het Coronavirus?

  Zoals Trump zegt (want die praat niet alleen maar onzin) moet het middel niet erger worden dan de kwaal. Als de economie maandenlang stil ligt, kost dat ook mensenlevens. Doordat mensen niet langer in hun eerste levensbehoeften kunnen voorzien, door allerlei andere ziektes die nu naar de achtergrond geschoven worden en door zelfmoorden. We moeten maar bidden voor onze koningen en leiders. Het is niet gemakkelijk om de juiste beslissingen te nemen in deze nare tijd.
 14. Willempie

  Moeten we bang zijn van het Coronavirus?

  En toch had je op een bizarre manier wel gelijk. Je ziet in socialistische landen inderdaad geen mensen in kartonnen dozen. Die zitten daar in gevangenissen en kampen.
 15. Willempie

  Moeten we bang zijn van het Coronavirus?

  Ik kan het niet laten. Je hoeft alleen maar kennis te nemen van wie de Democratic Party hebben opgericht en waarom. En als je dan bent bijgekomen van de schok kun je nog lezen waar Mussolini zijn inspiratie uit putte.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid