Spring naar bijdragen

Prince2016

Members
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Prince2016

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Prince2016

  Is de islam wel zo vredelievend?

  Allemaal vragen die in de basiscursus christendom aan bod zouden komen. Waarschijnlijk zelfs al in les één. Wellicht heb je over het volgende heen gelezen:daarin de tweedeling van t Oude Verbond vs het Nieuwe, de Joden vs de christenen, de Wet vs de Genade etc etc. en waar de christenen hun morele instructies wel vandaan halen (hint: staat in t NT). Het feit dat t OT en t NT 'gekoppeld zijn' (whatever that may mean), staat verder los van t feit dat wij christenen Jezus (die vaak genoeg tegen de Wet inging, danwel m nuanceerde, danwel m uitlegde op n andere manier) volgen en geen Joden zijn. Wellicht zou je t boek Handelingen eens moeten lezen. Gaat grotendeels over de desbetreffende materie. Nee, dat is niet net zoiets. Wellicht wat minder one-liner kreten. Ik heb geen idee hoe ik hier op moet reageren. Overigens gok ik nog steeds op t feit dat jij een trol bent. Misschien wel van dat 'vrijdenkers' forum. Waar haalde Jezus zijn moraal uit? Hij had geen NT. Is dat zo moeilijk? maar blijkbaar heb je erg weinig verstand van christenen, ik ken ze in alle soorten en maten, en ja, deel is met jou eens, maar ook een deel niet.
 2. Prince2016

  Jongeren die met Stichting Different traject te maken hebben

  Goede grap!! :D Oh nee, wacht ff, je meent dit? Je snapt t verschil tussen homofilie (waarbij twee volwassenen toestemmen in een relatie) en pedofilie (waarbij één van de twee nog niet de cognitieve capaciteit heeft om toestemming te geven)? Dit is een veel gehoord en compleet ignorant 'argument'. Op welke leeftijd ligt die cognitieve capaciteit dan? Enig verstand van hersenen? Als ik goed begrijp besef je niet dat heterofilie en homofilie zich ook afspeelt bij leeftijden onder 25 jaar? Ongeveer de leeftijd waarop hersenen volwassen zijn? Toevallig nog nooit de wet gelezen? Je draait het 100% om. Bovendien heb ik iets heel duidelijk aangegeven dat ik tegen pedofilie ben en niet tegen homofilie. Maar wat een zeikforum is dit.
 3. Prince2016

  Jongeren die met Stichting Different traject te maken hebben

  En voor een ieder, pedofilie is voor mij onacceptabel, en zal naar mijn mening strafbaar moeten blijven, zelf geen probleem met homoseksuelen, maar ik accepteer wel dat mensen het recht hebben er anders over na te denken, zonder dat er een paar dombo's rondlopen die van mening zijn dat slechts hun mening normaal is. Helaas lopen die dombo's er altijd rond.
 4. Prince2016

  Jongeren die met Stichting Different traject te maken hebben

  Slimmer ben je niet? Kom je gewoon aan met een standaard preekje? Geeft wel aan hoe verrekt weinig kennis je hebt. Wat als de samenleving zich er niet druk om zou maken, zou er dan schade zijn? Nederlandse wet ken je ook niet zeker? En goedkoop scoren doe je, je bent zeker sportliefhebber? Of steek je graag je kop in het zand? Waar veel kinderen zijn, daar gaan pedofielen naar toe. Volg je nieuws een klein beetje? En bewijs, bewijs, bewijs, welk bewijs? Kinderachtig geneuzel Thomas.
 5. Prince2016

  Is de islam wel zo vredelievend?

  Interessant, waarom hebben christenen dan OT in bijbel? En waar staan de 10 geboden? Of gelden die niet meer? En ik denk dat je heel veel basiscursussen mag gaan doen, want er zijn grote verschillen. Daarnaast vergeet je blijkbaar dat NT wel gekoppeld is aan OT, moest de zoon niet sterven? Voor iemand met hoog moraal toch echt wel moeilijk te begrijpen, kon God het niet op andere manier? Waarom niet? Zijn morele instructies net zoiets als moraal? Als moslims hun moraal uit koran halen en christenen uit NT, waar halen ongelovigen hun moraal dan uit? is het niet eerder andersom? Als ongelovigen moraal hebben dan christenen en moslims ook, en lezen hun boek op eigen manier aan de hand van moraal. En dan geef jij dus aan dat christenen moraal uit NT halen, want OT, pfff. Waar haalde Jezus zijn moraal uit? Hij had geen NT. Wat een onsamenhangende brij met vragen... Sorry, ging uit van enige intelligentie. Maar wees gerust, de vragen waren ook niet voor jou. Ben net op forum, kan gerust zeggen dat er klootzakken rondlopen hier, in ieder geval 1.
 6. Prince2016

  Jongeren die met Stichting Different traject te maken hebben

  Geldt ook voor pedofilie, komt ook gewoon voor in natuur. Waarom doen zovelen daar dan spastisch over? Ergens is blijkbaar meerderheid er toch voor dat er een grens getrokken wordt, maar mag de meerderheid ook bepalen waar de grens moet liggen in de hoofden van de minderheid? Zou vreemd zijn, vroeger was meerderheid tegen homo-huwelijk, hoe heeft de minderheid het toen voor elkaar gekregen om meerderheid te worden? Evolutie van het brein. In een paar jaar tijd? Of ben je zo iemand die zichzelf ziet als superieur?
 7. Prince2016

  Het Woord brengt een gemoed dat kennis openbaart

  ... En als je gevoel voor timing door Gregoriaanse muziek of Bijbelse poëzie toeneemt, dreig je uur en tijd even te vergeten. (= het wereldlijke) ... Had ik vandaag met werk ook, was 5 uur voordat ik het wist.
 8. Prince2016

  Jongeren die met Stichting Different traject te maken hebben

  Geldt ook voor pedofilie, komt ook gewoon voor in natuur. Waarom doen zovelen daar dan spastisch over? Ergens is blijkbaar meerderheid er toch voor dat er een grens getrokken wordt, maar mag de meerderheid ook bepalen waar de grens moet liggen in de hoofden van de minderheid? Zou vreemd zijn, vroeger was meerderheid tegen homo-huwelijk, hoe heeft de minderheid het toen voor elkaar gekregen om meerderheid te worden?
 9. Prince2016

  Is de islam wel zo vredelievend?

  Interessant, waarom hebben christenen dan OT in bijbel? En waar staan de 10 geboden? Of gelden die niet meer? En ik denk dat je heel veel basiscursussen mag gaan doen, want er zijn grote verschillen. Daarnaast vergeet je blijkbaar dat NT wel gekoppeld is aan OT, moest de zoon niet sterven? Voor iemand met hoog moraal toch echt wel moeilijk te begrijpen, kon God het niet op andere manier? Waarom niet? Zijn morele instructies net zoiets als moraal? Als moslims hun moraal uit koran halen en christenen uit NT, waar halen ongelovigen hun moraal dan uit? is het niet eerder andersom? Als ongelovigen moraal hebben dan christenen en moslims ook, en lezen hun boek op eigen manier aan de hand van moraal. En dan geef jij dus aan dat christenen moraal uit NT halen, want OT, pfff. Waar haalde Jezus zijn moraal uit? Hij had geen NT.
 10. Prince2016

  BDE

  Waarom moeten we het geloven?
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid