Spring naar bijdragen

TTC

Members
 • Aantal bijdragen

  13882
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over TTC

 • Rang
  CrediOrca

Contact Methods

 • Website URL
  https://panarchisme.wordpress.com/

Profile Information

 • Religie
  Ietsisme

Recente profielbezoeken

3636 profielweergaven
 1. Wat jij de nuchtere realiteit noemt, is de duistere realiteit die berust op een systeem van beperkte rationaliteit. Eeuwen kan het doorgaan, tot we die beperkingen oplossen, wat natuurlijk niet zal gebeuren omdat jij het zegt.
 2. Of we kunnen ze gewoon eens nuchter bestuderen om dan naar de realiteit van alledag te kijken, de reacties hierop zeggen alles.
 3. TTC

  Waar is God ...

  Bedoel je hiermee dat de ziel dan verinnerlijkt en z'n ware afkomst herinnert, om vanaf dan een andere rol te spelen in het leven? Of zoals Jezus suggereerde, het zit van binnen? Waar zouden we uitkomen als we dat voorbeeld volgen?
 4. Het is werkelijk verwonderlijk hoe eenvoudige remedies voor complexe problemen zo doeltreffend kunnen zijn, net zoals het verbazingwekkend is hoe ze telkens versmacht worden binnen het complexe denken waartoe ze nu net een oplossing willen zijn. Op deze manier wordt de verwoestende impact van interferentie dan ook transparant gemaakt, om vervolgens nuchter te kunnen besluiten dat de mensheid strijdt tegen problemen die al opgelost zijn. Kortom, het is eenvoudiger om Einstein te begrijpen dan er geloof aan te hechten, wanneer hij stelt dat absurde ideeën ons hoop bieden, voor vanuit dat standpunt absurde problemen.
 5. TTC

  Waar is God ...

  En wat precies verandert er dan?
 6. TTC

  Waar is God ...

  Als de ziel monade wordt, bedoel je dat?
 7. TTC

  Waar is God ...

  Interessant: niet God is vermoord maar de ziel die dit claimt Diepzinnig, zo hebben we alvast de mens vermoord, of wat we daaronder meestal begrijpen dan toch.
 8. TTC

  Waar is God ...

  Misschien zoals Socrates het bedoelde, met ik weet dat ik niets weet. Zo stelt zich de vraag aan wie de vraag gesteld wordt, om van daaruit via een aparte hersenkronkel de vraag als blind te beschouwen met een esoterisch knipoogje van Thinkfree. Wat Jezus zei, ons verstand gebruiken?
 9. Succesvol veranderen is gestoeld op drie vormen van bewustzijn, omgevingsbewustzijn, sociaal bewustzijn en zelfbewustzijn. Deze niveaus van bewustzijn dragen bij aan succesvolle verandering en aan je eigen ontwikkeling. Je kunt alleen bewust zijn als je de rust neemt om naar jezelf te kijken, tijd hebt om aandacht te geven aan anderen en de ruimte neemt om waar te nemen wat er in je omgeving gaande is.
 10. TTC

  Waar is God ...

  Grappig, bijzonder.
 11. TTC

  Waar is God ...

  In tweestrijd, is God nu immanent of transcendent, en hoe verhoudt zich dat tot het individuele zelf?
 12. Pseudonatuurliefhebbers kan je nog het best herkennen wanneer ze ook een hond hebben, aan al hun plastic zakjes.
 13. Derde orde impulsen kunnen leiden tot radicale inzichten, hiermee zeggend een probleem aan de bron detecteren en ook op dat niveau aanpakken. Dit is tweeledig te beschouwen, enerzijds ten individuele titel door introspectie en herstelonderzoek, anderzijds de expressie daarvan in de vorm van hulpvragen aan de GGZ, in alle integriteit en sereniteit.
 14. TTC

  Waar is God ...

  Het strategoprofiel is de optelsom van alle zielen en hun aspiraties, en ongeloof verhindert inzicht.
 15. De realiteit is de werkelijkheid omgeven door een waas waarin we in het duister zoeken naar onszelf.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid