Spring naar bijdragen

TTC

Members
 • Aantal bijdragen

  9366
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over TTC

 • Rang
  CrediShark

Contact Methods

 • Website URL
  https://panarchisme.wordpress.com/

Profile Information

 • Religie
  Syncretisme

Recente profielbezoeken

2520 profielweergaven
 1. TTC

  Tweedeling, on the edge

  Wat begint met iets ernstig wordt steeds ondermijnd door de Duivel, en zijn onwetende volgelingen.
 2. TTC

  Tweedeling, on the edge

  Je zou zomaar kunnen beginnen denken dat je voor dat woord een andere naam kan verzinnen en niemand heeft er nog een probleem mee.
 3. TTC

  Tweedeling, on the edge

  Maar het is alweer gelukt, zo gaat het verder.
 4. TTC

  Tweedeling, on the edge

  Je weet ook niet hoe pijnlijk jouw woorden voor die mensen zijn, het kan de laatste druppel zijn om deze zielloze wereld definitief te verlaten.
 5. TTC

  Tweedeling, on the edge

  Er zijn nogal wat planeten, ik leef nu hier.
 6. TTC

  Tweedeling, on the edge

  Hoeft natuurlijk niet, er zijn ook mensen op aarde die weet hebben van die kapitale denkfouten. Die denken dan weer dat ze in een verkeerde wereld terecht zijn gekomen, een aantal pleegt dan ook zelfmoord.
 7. TTC

  Tweedeling, on the edge

  Zelfs een wereld waarin men kapitale denkfouten niet eens opmerkt maar zich wel elke dag beklaagt over de blindheid van de mens, zo kunnen we de hemel buiten de dampkring plaatsen en de hoop koesteren dan men ons van daaruit gaat komen helpen. Als manifestatie is het een wonder, dat het überhaupt mogelijk is.
 8. TTC

  Tweedeling, on the edge

  Het is altijd wel iets.
 9. TTC

  Tweedeling, on the edge

  Cognitieve flexibiliteit kan op verschillende manieren aangewend worden, zelfs vastroesten.
 10. TTC

  Tweedeling, on the edge

  Niet anti-bijbels, er zijn mensen die de Bijbel honoreren maar dat is blijkbaar een beetje lastig om te moeten (h)erkennen.
 11. TTC

  Tweedeling, on the edge

  Ja, je kan dat zien aan de Bijbel en dan vooral de passages die men al duizenden jaren niet toepast. We kunnen niet zeggen dat het niet in de Bijbel staat, je kan zelfs in de Bijbel zetten dat mensen onwetend zijn over wat er in de Bijbel staat, het blijft kloppen en naar ieders perceptie invulbaar.
 12. TTC

  Tweedeling, on the edge

  Duizenden jaren wordt door grote profeten al aangekondigd dat de oude wereld ophoud. Waarom dan soms gewoon doorgaan alsof er niets aan de hand is en onze ziel niet beter voelt/weet!? De oude mens verdwijnt en een hele nieuwe Mens verschijnt op een veel hoger niveau van gevoeligheid, bewustzijn en eenheid en dat moet allemaal geïntegreerd worden in het dagelijks leven. Over de gnosis en de spirituele ontwikkeling van het individu, maar ook over de grote Transformatie voor de hele mensheid en Aarde. (bron)
 13. TTC

  Tweedeling, on the edge

  Dat is gnostiek wat je hier verkondigt Sjako, was je daar niet tegen?
 14. TTC

  Tweedeling, on the edge

  Het is zoals in de tekst staat, heel transparant is het.
 15. TTC

  Tweedeling, on the edge

  Handig, het zal niet in de woorden liggen maar in het doen, geen woorden maar daden. Maar als het weer tot polarisatie moet leiden, veel succes. De tweedeling kan inderdaad pijnlijk zijn, alsof iemand dat kan claimen misschien?
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid