Spring naar bijdragen

Mullog

Members
 • Aantal bijdragen

  3145
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Mullog

 • Rang
  CrediRog

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Mullog

  In verband met de eerste baby op de planeet

  Ik pas geen komma toe. Ik constateer dat Pi en Phi geen eenheid hebben en dat jij er meters van maakt. Wiskunde kent sowieso geen eenheden en ook in de natuurkunde zijn Pi en Phi constanten zonder dat daar een eenheid aan verbonden is (en met eenheid bedoel ik kilo's, meters, Newton's, Volt etc...). De formule betekent helemaal niks. Het filmpje laat hem zien zonder er iets over te zeggen. In het filmpje wordt dat gezegd. Er wordt ook specifiek gemeld dat die lijn door het gebied van de Dogon loopt. Wat niet het geval is (ook zichtbaar op het plaatje dat je hebt meegestuurd). Prima dat je niks over Sirius hebt gemeld maar je stuurt wel een filmpje waarin daarover zaken worden gesteld die niet waar zijn. Verwacht je nu van iedereen dat we feit en fictie uit elkaar gaan rafelen? Inderdaad, het doet er niets toe. De hele berekening raakt kant noch wal. En dan wordt in het filmpje ook nog eens een volstrekt onduidelijk figuur als Schotse professor opgevoerd die als antwoord op de vraag of hij het wist, weet te verklaren dat hij het niet wist. Maar de vraagsteller is niet in beeld en de vraag kan net zo goed gemonteerd zijn dus de goeie man kan wel op een heel andere vraag antwoord geven dan die we te horen krijgen. Maar wetenschap is kommageneuk. En als jij dit soort fantasieën leuk vindt blijf ze vooral bekijken. Maar doet dat dan vooral kritisch en geloof niet op voorhand wat een paar lolbroeken allemaal verklaren. Ik vind Von Däniken lezen ook leuk. Nog leuker vind ik de weerleggingen van zogenaamde bewijzen en ontdekkingen lezen
 2. Mullog

  Is er nog moderatie?

  Lol, dat schrijf jij...?!?!?
 3. Mullog

  In verband met de eerste baby op de planeet

  Dat klopt. Ze zijn niet willekeurig. Ze bevinden zich in gebieden waar het vruchtbaar was waardoor er een economie kon ontstaan die het mogelijk maakte om die dingen te bouwen. Die cirkel van je plaatsje ligt geheel willekeurig op de aarde. De claims dat al die bouwwerken daar zo mooi op liggen raakt kant nog wal en bijvoorbeeld de Dogon liggen niet op de cirkel terwijl het filmpje dat uitdrukkelijk vermeld. Overigens heb je over die opmerkingen over Sirius nog niet gereageerd. Wat is de betekenis van 0,52? En je weet dat Pi en Phi geen eenheid hebben. Dus hoe kun je dan beweren dat die formule iets van meter betekent? Ik kan ook wel zeggen dat x-3y = 42, waarmee gelijk het antwoord op alles is gegeven (zie The hitchhikers guide to the galaxy). In afwachting van je behandeling van de overige punten.
 4. Mullog

  Is er nog moderatie?

  Bedoel je deze? https://wecanstopthegenocide.com/ Als ik naar de gegevens van die link kijk dan worden er ongeveer 4,5 mensen per dag vermoord omdat ze christen zijn (waar jij begint met 8 per dag). Wat er onder die aanvallen verstaan wordt is mij onduidelijk. En als er jaarlijks 23.000 christenen van huis en haard verdreven worden omdat ze christen zijn dan is dat een schijntje met 70 miljoen mensen die wereldwijd op de vlucht zijn. Dus wat wil je nu aantonen? Overigens doe ik dit alleen maar om te laten zien dat de herrie die je maakt nogal selectief is. Voor al die mensen die het overkomt is het verschrikkelijk (allemaal, niet alleen de christenen). En met de hulp die ik in Afrika verleen doe ik meer goed voor mensen dan jij met je geblaat op dit forum en ik ben ervan overtuigd dat ik daarmee er persoonlijk voor heb gezorgd dat een paar mensen bezig zijn daar hun bestaan op te bouwen en niet hier naar toe te komen waar jij vooral roept dat alle grenzen door anderen gesloten gehouden moeten worden. Je moet blij zijn dat ik niet iedere zin die je schrijft als een persoonlijke belediging opvat.
 5. Mullog

  Is er nog moderatie?

  Maar hoe zie je dan de cijfers die ik geef. In 2017 gemiddeld 1270 moorden per dag (let wel, moorden, geen oorlogsslachtoffers, mensen die gewoon door iemand om een of andere reden vermoord worden, crime passionele, voor geldelijk gewin, misdaad gerelateerd) tegen 8 moorden omdat iemand christen is. En 23 verkrachtingen van christenen per dag omdat ze christen zijn (wereldwijd, verder is dat een hele vreemde reden want iemand verkrachten omdat hij of zij christen is lijkt mij noui niet bepaald een voor de hand liggend motief) tegen 92 vrouwen per dag in India omdat ze vrouw zijn. Ik vind het een beetje vreemd om over genocide te spreken als er cijfermatig zo'n verschil is. Alsof je in Australië een struik probeert te doven terwijl het hele bos om je heen in de brand staat.
 6. Mullog

  Is er nog moderatie?

  Ik zie graag voorbeelden. Ook in het licht van de ervaringen van de JG's tijdens de tweede wereldoorlog?
 7. Mullog

  Is er nog moderatie?

  Ik ben blij dat je nog het morele besef hebt dat je foute uitspraken van jezelf herkent. Dat die herkenning tot verbetering leidt zul je mij niet horen zeggen. De exacte woorden van @Dat beloof ik waren: Wat jij zegt klopt niet. Niemand zoekt het, ook in Egypte niet, om geconfronteerd te worden met een geweer voor je neus en de vraag christen of moslim? Dat zoekt niemand op. Dat het verstandig is om over je antwoord na te denken moge duidelijk zijn. En daar heb je slimmeriken en dommeriken tussen (hoewel die laatste categorie zelf vooral zullen vinden dat ze eerlijk en principieel zijn terwijl de kogel zich van de voorkant naar de achterkant van het hoofd beweegt). Al die nazi's waar jij het over hebt stonden achter de trekker van het geweer en vroegen Jood of christen? Je weet wat er gebeurde met de mensen die Jood antwoordde. Je besmeurt met je propaganda de nagedachtenis aan de holocaust zoals je ook de nagedachtenis van Alexandra Mezher met je onwaarheden en morbide fantasieën hebt besmeurd en blijft besmeuren. Er is werkelijk niets christelijks aan je. Je gebruikt het alleen als propaganda voor vreemdelingenhaat en xenofobie. Met alle respect @sjako maar jij bent moderator. Ik kan mij werkelijk niet herinneren of je ooit enige daad van moderatie hebt gedaan. Als "propaganda machine" op de grens ligt dan wil ik tenminste als verweer inbrengen dat ik dat onderbouwd heb. De context waarin door @Fundamenteel nazi's gebruikt, namelijk met een duidelijke bedoeling te verwijzen naar de vernietigingskampen, is niet meer dan een poging mensen ten diepste te beledigen zonder zin of noodzaak. En als de wat slappe reactie daarop van @Trajecto beschouwd wordt als moderatie dan is de vraag in de OP van dit topic terecht.
 8. Mullog

  Christenvervolging

  Allemaal prima. Maar wat gaat er in 2024 gebeuren?
 9. Mullog

  Christenvervolging

  Mijn beeld is dat je mijn antwoorden (en die van anderen) doorgaans niet begreep of wilde begrijpen omdat ze niet in je straatje paste. Maar goed, ieder het zijne. Dat ga ik er maar vanuit dat ik er nooit achter ga komen waarom de formule π - ϕ^2 = 0,5236 zo belangrijk is. Jammer, had dat graag geweten. Wat gebeurd er 2024?
 10. Mullog

  Christenvervolging

  Ik zie die lijst met belangstelling tegemoet. Het enige waar je op teruggekomen bent is die vermeende lijn door de bouwwerken. Alle andere punten heb je niet op gereageerd.
 11. Mullog

  Christenvervolging

  Hoofdzakelijk omdat ik wel betere dingen te doen heb dan constant op die onzin van jou te reageren. Ik heb je "Een rare propaganda machine" genoemd. Een classificatie zie je blijft bevestigen . Voor mij is daarmee de kous ver af. En over stil worden gesproken... ik zit nog steeds op een reactie van je te wachten op onderstaande vragen uit
 12. Mullog

  Christenvervolging

  In 2017 werden er gemiddeld 1270 mensen per dag vermoord. Dat zijn er 1262 die om een andere reden werden vermoord dan dat ze christen waren. Alleen in India worden dagelijks al 92 vrouwen verkracht omdat ze vrouw zijn. Die brandblusser heb je gecorrigeerd. Later meldde je nog wel dat ze verkracht en vermoord was. Maar ze is niet verkracht. Je bent echt een rare propaganda machine.
 13. Mullog

  Bewijs leven na de dood

  Soms, heel soms, vraag ik mij af of jou fantasieën wel in lijn zijn met de verzinsel van de WTG Ik vraag mij dan altijd af hoe iemand na zijn dood nog kan schrijven.
 14. Mullog

  Bewijs leven na de dood

  In dit verband lijkt mij levensadem niets anders dan een synoniem voor ziel.
 15. Mullog

  Bewijs leven na de dood

  Onzin. https://bijbel.eo.nl/bijbel/johannes/11 In het hele verhaal wordt geen woord over de ziel gesproken. Als je de bovenstaande link leest dat gaat Jezus meer uit ergernis aan het werk dan uit mededogen. In jullie bijbel staat wat ook een beeld geeft dat hij zich eerder gedwongen voelde actie te ondernemen door de reactie van de farizeeërs dan om maar eens even te gaan bewijzen dat de ziel terug kan keren. En ik weet niet of je blij moet zijn om hier proefkonijn te zijn.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid