Spring naar bijdragen

Mullog

Members
 • Aantal bijdragen

  3269
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Mullog

 • Rang
  CrediRog

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Mullog

  Genesis 2:17

  Boeiend filmpje. Lijkt mij de trailor van de film Noah. Ik zie tenminste Russel Crowe. Die film volgt niet bepaald het bijbelse verhaal met aan boord gesmokkelde vrouwen en verstekelingen aan boord. En als dat je bewijsmateriaal is... Misschien kun je het verduidelijken: Heb je een lijst van plaatsnamen gebaseerd op Noah, kinderen en kleinkinderen. Dat geeft een beetje een beeld en is misschien wat overtuigender dan een losse bewering Kun je de namen geven van de steden, dorpen, gehuchten, wat dan ook, van namen in Noord of Zuid Amerika die gebaseerd zijn op Noah, kinderen en kleinkinderen. Wel graag van voor 12 oktober 1492, de dag dat Columbus Amerika ontdekt, om latere vervuiling te voorkomen
 2. Mullog

  Genesis 2:17

  Lemaitre beschreef als eerste in 1927 de oerknal en Hubble toonde in 1929 aan dat sterrenstelsels zich allemaal van ons af bewegen. Het heeft nog wel even geduurd voor dat deze algemeen geaccepteerd werd, maar in 1960 was dat feitelijk wel het geval. Ik wil er ook even op wijzen dat het christendom er 4 eeuwen over gedaan heeft om het dogma van de Triniteit te formuleren. Dus wat lul je nu over dat iets tijd kost. Iets kost altijd tijd.
 3. Mullog

  Genesis 2:17

  Lol. Dat mag je hopen. Heb jij wel in gedachte dat voor jou geloof hetzelfde geldt?
 4. Mullog

  Genesis 2:17

  60 jaar geleden. Dat is 1960. Ik dacht het niet. Ik vermoed een typevout. En vind ik het mooie van wetenschap. Naarmate de kennis toeneemt worden de conclusies daarop aangepast. In religie zie ik dat minder. Ik zie dat jij en @Thinkfree het al niet eens kunnen worden over een stukje tekst van 5 regels En dat @sjako cognitieve dissonantie toepast om een en ander in lijn te houden.
 5. Mullog

  Genesis 2:17

  Nou.... als je rekening houdt met allerlei foutmarges en uit gaat van verschillende meetmethodes kom je volgens de mensen die ervoor geleerd hebben op pakweg 4,5 miljard jaar. En al zitten ze er 10 of 15 procent naast. Wat maakt dat uit?
 6. Mullog

  Genesis 2:17

  Dat is ooit uitgerekend door een Engelse dominee, als ik mij niet vergis. Die wist zelfs datum en tijd erbij te noemen. Ik rond het af naar iets dat in de buurt ligt. Volgens mij weet jij dat ook. Verder is het niet relevant waar het staat. Het is een reactie op een opmerking van een @Fundamenteel die een jonge aarde creationist is. Ik redeneer vanuit zijn begrippenkader en dit is voor een jonge aarde creationist een feit.
 7. Mullog

  Genesis 2:17

  Dank, ik denk dat @Kaasjeskruid dan wat vollediger moet communiceren 😎 Nada, noppes, niks niet. Geen bewijs. Dat jij, of wie dan ook, iets frappant vindt heeft natuurlijk geen enkele bewijskracht. Om heel eerlijk te zijn heeft de mens nu ook de middelen niet om de aarde te vernietigen. We zijn heel goed in staat onszelf te vernietigen maar het is praktisch vrijwel onmogelijk het leven op aarde te vernietigen. Zelfs niet als alle atoommachten hun volledige arsenaal uitbraken, dan nog zijn er ecosystemen op, en vooral in, de aarde die daar niet door geraakt kunnen worden. Echt, Roodkapje is geloofwaardiger. En met zo'n wereldbeeld vraag ik mij altijd af waarom jullie niet collectief zelfmoord plegen in plaats van met "goed nieuws" voor de deur te gaan staan.
 8. Mullog

  Genesis 2:17

  Vreemd dat we dan toch nog hier zijn met z'n allen. Blijkbaar formuleert die God van je niet nauwkeurig genoeg 🤬
 9. Er zijn een aantal projecten waar je je computercapaciteit aan kunt "uitlenen" door lid te worden van de gemeenschap. Wat er dan gebeurt is dat processortijd die je niet gebruikt gevuld wordt met nuttige andere zaken. Je kunt zelf kiezen wat je nuttig vindt. Via BOINC ondersteun ik zo het project Rosetta@Home, waarvan je hier lid kunt worden om te helpen COVID-19 te bestrijden. Het laatste bericht van deze site:
 10. Mullog

  Genesis 2:17

  Er is een redelijke hoeveelheid archeologisch bewijsmateriaal hoe dat gelopen is. Waar over gediscussieerd wordt is wanneer het gebeurd is. Maar aan die discussie heb jij als jonge aarde creationist niks. Het is allemaal gebeurd voor God de wereld schiep. Het inderdaad makkelijker dat je een keertje gewoon toegeeft dat je er naast zat dan dat je je in allerlei bochten moet gaan wringen om toch op een of andere manier een soort van gelijk te halen. Chapeau, ik wist dat je het in je had 👍 Natuurlijk is dat niet consistent met de bijbel. God schiep de aarde 6.500 jaar gelden de laatste ijstijd was pakweg 20.000 jaar geleden. Een gapend gat zou ik zo zeggen.
 11. Mullog

  Genesis 2:17

  Deuhh... Amerika is bewoond omdat mensen tijdens de ijstijd door de lage waterstand de Beringstraat konden oversteken. Er zijn aanwijzingen dat voor Australië hetzelfde geldt. Rond de 16e eeuw hebben we de kleine ijstijd gehad.
 12. Mullog

  't Stamcafé; we praten over van alles!

  Je wilt zo ongeveer per direct een wereldwijde lockdown maar een werkend vaccin, als structurele oplossing, moet maar even blijven wachten? De hoeveelheid tegenstrijdige onzin die je uitkraamt loopt de spuigaten uit. Kom tot rust, je paniek is nergens goed voor en gaat niemand, zeker jou niet, helpen.
 13. Mullog

  Waar is God ...

  Weg.
 14. Mullog

  Moeten we bang zijn van het Coronavirus?

  Wat dacht je van OperationAIR, gewoon in Nederland, in Delft, die hetzelfde doen? Ow, hoe kon ik het vergeten. Het is een laboratorium van Bill dat het virus ontwikkeld heeft.
 15. Mullog

  Moeten we bang zijn van het Coronavirus?

  Wie zegt dat degene die vaccin's maken dezelfde zijn die vinden dat de wereld overbevolkt is? En aanvullend op het commentaar van @Dat beloof ik, heb je de disclaimer gezien die er groot onder staat? Dat schept vertrouwen!
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid