Spring naar bijdragen

Antilope

Members
 • Aantal bijdragen

  62
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Antilope

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Antilope

  Het bewijs dat God bestaat!

  Wat zou jij als vader van een kind het liefst willen hoe je kind over je dacht? Zijn eerlijke mening, geen geslijm om iets van me gedaan te krijgen. Juist.
 2. Antilope

  Het bewijs dat God bestaat!

  Ben je het wel met God eens of gaat het je om de goede afloop? Wat zou jij als vader van een kind het liefst willen hoe je kind over je dacht?
 3. Antilope

  Het bewijs dat God bestaat!

  Dat maak jij ervan, misschien wel gewoon vernietiging. Het tegengestelde van redding is vernietiging. Een goed stel hersens heeft er niet zo veel mee te maken, miisschien wel juist niet, maar het vermogen en de bereidheid om je eigen wil opzij te schuiven en in plaats daarvan op God te vertrouwen voor een goede afloop.Wij vergeven niet om iets te verdienen, maar omdat ons vergeven is.
 4. Antilope

  Het bewijs dat God bestaat!

  Misschien zijn bepaalde, te rationele mensen wel helemaal niet geschikt voor het volgende stappenplan van God, waardoor je naast de boot valt.Ik hoef helemaal niet nog meer bewijzen, het Verhaal bestudeerd hebbende , het is van een te hoog nivo voor toevalligheid. Zelfs de satan trapte erin en verloor zijn aanspraak en aanklacht, en die is veel slimmer dan een mens, geloof me.
 5. Antilope

  wie/wat is de katholieke Kerk?

  Ja ja, Inquisitie en excommunicaties.
 6. Antilope

  wie/wat is de katholieke Kerk?

  Pardon, vind je dat een christelijk gebaar; iemand voor Asperger uitmaken, (alsof ik dat zou hebben, als ik het had zou je je helemaal moeten schamen), Je hebt het, dat heb je zelf gezegd op andere fora, daarnaast bleek het ook uit je gedrag. En is het christelijk? Ik zie helemaal niets over asperger in de bijbel staan dus dat zal wel ter eigen invulling. Je hebt nu al meerdere christelijke fora jaren en jaren verziekt en vroeg of laat wordt je er altijd afgetrapt. Het lijkt me niet meer dan logisch om iedereen hier te laten weten wat voor vlees we met jou in de kuip hebben. Nee, heb I-K beantwoord en Olorin heeft dat nadien ook gedaan. Of jij het afdoende vindt zal mij werkelijk worst wezen, want ik weet wie jij bent en waar je voor staat. Ik zal mijn best doen om je ook van dit forum te laten verwijderen. Het is niet mijn gewoonte om mensen op een forum te outen wat betreft hun identiteit.Evenmin hun tekortkomingen of ziekten.Als dat hier allemaal wel kan en mag, doe ik liever niet mee, nee.Ik hoor het wel. Back on topic: Het woord ‘kerk’ is afgeleid van het Griekse "kuriakè" (van de Heer), dat echter in de Bijbel nergens voor de gemeente wordt gebruikt. ‘Gemeente’ is de vertaling van het Griekse "ekklesia" (vergadering). De eerste naam komt in de Griekse grondtekst dus nergens voor; de tweede 120 maal. Het woord ekklesia wordt in twee betekenissen gebruikt in het Nieuwe Testament: de universele en plaatselijke gemeente . http://www.st-impact.nl/joomla/index.ph ... &Itemid=53 probeer nu eens niet persoonlijk te worden en op de man te spelen, na jarenlang forummen moet je dat toch wel duidelijk zijn?
 7. Antilope

  wie/wat is de katholieke Kerk?

  Omdat de herkomst van het woord zo ontzettend, basisschoolniveau google zoeken, makkelijk te achterhalen is. http://lmgtfy.com/?q=kerk+geloofsgemeenschap+wikipedia Bovenste link en dan lees je; Etymologie De oorsprong van het woord 'kerk' is het Griekse 'Kyriakè' ('van de Heer'). met eenzelfde creativiteit is ook al de sabbat tot dag van de Heer geworden, vervolgens effe een dagje opgeschoven naar zondag , terwijl de werkelijke dag de Heeren de oordeelsdag-periode is. Over asperger gesproken.
 8. Antilope

  wie/wat is de katholieke Kerk?

  Noem je dat een eenheid? Elkaar op de brandstapel gooien , vervolgen en verzuipen als ze ergens iets anders over dachten. De gemeente is verdraagzaam, dacht ik.
 9. Antilope

  wie/wat is de katholieke Kerk?

  Het woord kerk komt nergens voor in de Bijbel.Wel gemeente. Daar zit geen molecuul "valse tegenstelling" bij. Het woord bijbel komt ook nergens in de bijbel voor. Werkelijk, ben je inmiddels zo diep afgezakt in de lik mijn vestje argumenten. Ik ga je hier ook maar gewoon helemaal negeren. Wijs het ons eens aan. Waar staat het, jongen?Ik heb de griekse grondtekst bij de hand. zeg het maar.Onderbouw je beschuldigingen van valse tegenstelling aub
 10. Antilope

  wie/wat is de katholieke Kerk?

  Het woord kerk komt nergens voor in de Bijbel.Wel gemeente. Daar zit geen molecuul "valse tegenstelling" bij.
 11. Antilope

  wie/wat is de katholieke Kerk?

  Wie heeft dat begrip kerk eigenlijk verzonnen? De Bijbel spreekt toch over de gemeente? kerken (denominaties, dat zijn kerken) zijn er duizenden, ze zijn het allemaal met elkaar oneens, anders zou er wel 1 kerk zijn. Er is wel 1 Gemeente. Het woord zegt het al. "Gemeente, gemeenschappelijkheid, eenheid."
 12. Antilope

  [RKK] De Paus

  O pardon Faramir, was weer even vergeten dat het om medekatholieken ging ipv medechristenen.
 13. Antilope

  [RKK] De Paus

  Misschien omdat niet Petrus maar Paulus de apostel van de heidenen is? Oh, dus Cornelius, de centurio van de Italiaanse cohort (Hnd 10:1) was geen Romeinse heiden, maar een jood? En Petrus die zich vervolgens moest verantwoorden voor zijn missie onder de heidenen in Handelingen 11, klopt niet? Handelingen 10 en 11 bevatten eigenlijk leugens? Dat heeft er niets mee te maken.Cornelius werd ook pas gedoopt nadat hij de Heilige Geest had ontvangen, weet je waarom?Gal2:11 Maar toen Petrus naar Antiochië gekomen was, ging ik openlijk tegen hem in, omdat hij te veroordelen was. 12 Want voordat er enkelen uit de kring van Jakobus gekomen waren, at hij samen met de heidenen; maar toen zij kwamen, trok hij zich terug en zonderde zich af uit vrees voor hen die van de besnijdenis waren. 13 En ook de andere Joden huichelden met hem mee, zodat zelfs Barnabas zich door hun huichelarij liet meeslepen. 14 Maar toen ik zag dat zij niet juist wandelden, overeenkomstig de waarheid van het Evangelie, zei ik tegen Petrus in het bijzijn van allen: Als u die een Jood bent, naar heidens gebruik leeft en niet naar Joods gebruik, waarom dwingt u dan de heidenen op de Joodse manier te leven? - See more at: http://herzienestatenvertaling.nl/tekst ... ceutf.dpuf
 14. Antilope

  Paus over aanval op de priester

  Nee, de media zorgen wel voor genoeg angstaanjagend nieuws zodat de roep voor dichte Europese grenzen en hogere defensiebudgetten steeds luider zal klinken. De enige die hier belang bij hebben zijn de olie- en de wapenindustrie, niet de gewone burger. Inderdaad,Niet alles gelijk geloven wat de pers vertelt. http://www.ad.nl/buitenland/vader-verdr ... ~ab43f8cd/
 15. Antilope

  Paus over aanval op de priester

  Doet Frau Merkel ook, maar dat blijft de bevolking natuurlijk niet altijd maar pikken...
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid