Spring naar bijdragen

Zelfdenker

Members
 • Aantal bijdragen

  220
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Zelfdenker

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Zelfdenker

  Hoe omgaan met vluchtelingen, migranten en vreemdelingen

  Maar je MOET wel moslim zijn om een mening te mogen hebben over Islam wanneer die mening jou niet uitkomt? Hypocrietje.
 2. Zelfdenker

  Het bewijs dat God bestaat!

  Helemaal mee eens. En precies datzelfde geldt voor het "godsbewijs". En daar ben ik het dan weer niet mee eens. De ET valt namelijk prima te bewijzen, het wel of niet bestaan van God dan weer niet. De theorie is niet bewezen, er is wel meer bewijs voor dan dat er bewijs is voor het bestaan van God, ofwel ondersteuning. Maar ET valt niet daadwerkelijk te bewijzen, want dan staat het 100% vast. En niks staat 100% vast wanneer er nog een "bovennatuurlijke" mystieke verklaring kan gegeven worden. Hoe onredelijk die ook is. Je kunt het niet uitsluiten.
 3. Zelfdenker

  Hoe omgaan met vluchtelingen, migranten en vreemdelingen

  De IS strijder voegt aan het rijtje nog een "niet-moslim" toe. Het is in zijn ogen een giga misdaad Allah te ontkennen. Dus jullie ontlopen elkaar niet zoveel. Daarbij, je weet nooit waardoor iemand tot kindermoorden, verkrachten en pedofilie komt. Ik heb meerdere gevallen gelezen (en ken twee pedofielen), waarbij er echt sprake is van psychische problemen. Waarbij dikwijls de dader, zelf in het verleden een slachtoffer is. Ik hoop voor ze allemaal dat ze de ware liefde leren kennen. Haat op haat schaadt. Ga je nu suggereren dat ik in die hoek val?
 4. Zelfdenker

  Hoe omgaan met vluchtelingen, migranten en vreemdelingen

  In het beste geval kan je je belofte ook houden, veel succes verder. Yep, doe ik ook. Ga mn tijd hier niet verdoen.
 5. Zelfdenker

  Hoe omgaan met vluchtelingen, migranten en vreemdelingen

  Man wat ben je toch een raar figuur. Doe aangifte anders. Hitchens zou zich omdraaien in zn graf als hij zag wat er onder zijn naam voor onzin wordt uitgekraamd. Hitchens was een humanist en voor zover ik weet geen tegenstander van het strafrecht. In dat opzicht zou hij je precies hetzelfde kunnen vertellen. Ik merk dat je weer eens niet op de hoogte bent, dus hierbij wat leesvoer voor je:http://www.wetboek-online.nl/wet/Wetboek%20van%20Strafrecht/450.html Doe er je voordeel mee Blijkbaar heb je geen idee van hoe Hitchens dacht over Islam. Hij noemt het een totalitaire ideologie. Maar ach. Gezien je gedrag kan ik je beter aanraden het bij BOBO te houden.
 6. Zelfdenker

  Het bewijs dat God bestaat!

  Deze discussie gaat volgens de titel over de vraag of God bestaat. De vraag is niet of we een deel van de mensen die in een god geloven moeten deporteren. Deporteren? Wie heeft het daarover dan? Slaat je fantasie op hol? Maar, ik ga afhaken. Het is net een kleuterklas hier.
 7. Zelfdenker

  Hoe omgaan met vluchtelingen, migranten en vreemdelingen

  Maar verder zullen jullie me moeten gaan missen. Want in dit gehuil heb ik geen zin meer. Toedeloe.
 8. Zelfdenker

  Hoe omgaan met vluchtelingen, migranten en vreemdelingen

  De IS strijder voegt aan het rijtje nog een "niet-moslim" toe. Het is in zijn ogen een giga misdaad Allah te ontkennen. Dus jullie ontlopen elkaar niet zoveel. Daaraan toegevoegd. Ik hoop dat er een oplettende agent in de buurt is, die naast het ondernemen van een reddingsactie, een aangifte opneemt tegen Zelfdenker vanwege het strafbare feit dat hij net heeft begaan. Man wat ben je toch een raar figuur. Doe aangifte anders. Hitchens zou zich omdraaien in zn graf als hij zag wat er onder zijn naam voor onzin wordt uitgekraamd.
 9. Zelfdenker

  Hoe omgaan met vluchtelingen, migranten en vreemdelingen

  De IS strijder voegt aan het rijtje nog een "niet-moslim" toe. Het is in zijn ogen een giga misdaad Allah te ontkennen. Dus jullie ontlopen elkaar niet zoveel. Het is volgens de Koran verboden iets uit de koran te verwerpen. Het is een volmaakt boek, en gaat boven alles. Dat is wat de Koran zegt, niet. De Koran. Je kunt me van alles in de schoenen proberen schuiven. Maar ik stel enkel vast wat de Koran zegt. Moeilijk he?
 10. Zelfdenker

  Hoe omgaan met vluchtelingen, migranten en vreemdelingen

  Is niet nodig wanneer jij niet loopt te trollen. Maar toedeloe. Ik ben weg, nu je zin?
 11. Zelfdenker

  Hoe omgaan met vluchtelingen, migranten en vreemdelingen

  En toch is dat gebeurd, bij verschillende gebruikers. Sorry, maar ik heb geen fotografisch geheugen. Hoeft ook niet, aangezien ik geen fotografisch geheugen heb kan ik ook geen gebruik maken van je aanbod. Sorry hoor, verzieken? Ik heb meermaals gemeld dat er off topic troll gedrag plaatsvond. Maar het heeft erg lang geduurd voordat er wat mee werd gedaan. Maar, zal ik anders maar gewoon weggaan? Want blijkbaar ben ik degene die het verziekt! Best dan ben ik weg. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Nee ik pas. Want ik schijn het volgens jou te verzieken. Dan ben ik weg.
 12. Zelfdenker

  Het bewijs dat God bestaat!

  Kan ik me in inleven ja. Dat is vaak zo met "titels", daar heb ik ook zo mn ideeen over. Maar feitelijk komt het doordat eigenlijk de beschrijving voor het "christen" zijn erg onduidelijk is. En dat is ook 1 van mijn punten in het grote verschil tussen islam en christendom. De Koran verteld heel duidelijk wanneer je goed moslim bent en wanneer niet. Vandaar dat christendom "buigbaar", vandaar mij "lego" theorie/stelling. Precies, in feite kan je de hele bijbel weggooien en jezelf Christen noem of volger van Jezus. Je hoeft enkel in "jezus" te geloven. Al het andere is in wezen "bijzaak". Dus iemand kan Christen zijn maar de verhalen over Jezus verwerpen toch? Maar niemand lijkt te begrijpen wat de Koran is. De Koran laat geen enkele zinnetje verwerpen. Want dan trek je de volmaaktheid en absoluutheid in twijfel. Zo ingewikkeld is het niet. En daarom zit er ook een verschil in stromingen vanuit de bijbel, de 1 neemt alles aan de ander dit wel dat niet. Elke stroming heeft zn eigen "jezus" als het ware. Bij islam zit dat anders. Iedere Moslim moet de Koran in zn geheel aannemen als volmaakt en absoluut. Echter vanuit Hadith komen er stromingen. De hadith is meer cultuur. Meer de getuigenverslagen over Mohammed. Maar de Koran gaat boven Hadith. Over de Bijbel kan twijfel zijn wat betreft de betrouwbaarheis van de getuigen, bij de Koran zijn er geen getuigen, enkel het woord van de profeet. En twijfel aan de profeet is niet toegestaan. Vandaar dat men niet mag twijfelen aan de Koran. En interpretatie is dan vrijwel uitgesloten dus. Er rest enkel zo letterlijk mogelijk aannemen.
 13. Zelfdenker

  Hoe omgaan met vluchtelingen, migranten en vreemdelingen

  De discussie is helemaal "dood" doordat er een paar de boel verziekten, en er heel drastisch is "geveegd". De mod die alles verwijderd heeft kan zelf prima zien wat er niet verwijderd had moeten worden, ik ga er verder geen moeite meer voor doen. Jammer dat dit zo is gegaan. Men had veel eerder in moeten grijpen, en veel beter moeten opletten met "aanvegen"
 14. Zelfdenker

  Het bewijs dat God bestaat!

 15. Zelfdenker

  Het bewijs dat God bestaat!

  Dat beweer ik ook niet. Boekje tussen haakjes. Noem het passage of wat dan ook. Daarnaast, in wezen is alles in principe een getuigenverklaring. Want het is niet Door God of Jezus geschreven. Maar ik laat het hierbij. Ik ben met iemand anders in gesprek.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid