Spring naar bijdragen

Mcmadtasty

Members
 • Aantal bijdragen

  602
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Mcmadtasty

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Mcmadtasty

  Zoenende mannen op poster? Hoe denken jullie hierover.

  Het woord maar geeft aan dat er tegenstrijdigheden zijn. Dat het voorgaande (dat wat vooraf gaat aan maar) alleen dan van toepassing is wanneer er aan de voorwaarden voldaan wordt (wat na de maar gesteld wordt). "Het betekent dat je altijd de discussie mag aangaan, altijd mag protesteren tegen besluiten en argumenten en altijd mag trachten invloed uit te oefenen in politiek en samenleving" is een placebo, een nepmiddel om je te laten geloven dat je iets te zeggen hebt. het is pas een middel wanneer je gehoord wordt. op het moment dat men weigert je te horen, je negeert en je ter vertwijfeling geen andere weg ziet dan gewelddadig te worden, wordt je waarschijnlijk afgeschilderd als terrorist, als redevoering om je te kunnen blijven negeren richten op geweldpleging en vermijden dat dat aan bod komt waarin je gehoord wilt worden.
 2. Mcmadtasty

  Zoenende mannen op poster? Hoe denken jullie hierover.

  je bedoeld dat je als fictieve meerderheid geen rekening hoeft te houden met de wensen van een minderheid?(democratische norm)
 3. Mcmadtasty

  Gifgas Douma te Syrië begin van Derde Wereldoorlog?

  Hoe geraak je aan deze gedachte? Een land dat een ander land steunt......... Wanneer je het over Rusland hebt, denk ik dat een groot gedeelte van de mensen die ophouden zich in het gebied Rusland (voor mij naam van een locatie, specifieke plaatsaanduiding zonder verdere betekenis) zich totaal niet bezighouden met het verdedigen of steunen van Syrie, maar gewoon bezig zijn met hun eigen zaken. Uitspraken als "een land dat een land steunt en actief verdedigd dat z’n eigen bevolking bestookt met gifgas" maakt echter dat mensen, die dus verbonden zijn met dat gebied, omdat ze er verblijven, het tot hun eigen iets maken. Ze worden ten slotte persoonlijk aangesproken, niet om wat ze doen, maar om dat wat ze bij toeval en geloof zijn, niet als mens maar als dat wat het hebben van een nationaliteit met zich meebrengt. Een hand vol politici gaat het over. een hand vol politici, die slechts denkbeeldig een gebied vertegenwoordigen. Waarbij vertegenwoordigen gericht is op de verwezenlijking van een aanname dat er landen en nationaliteiten zijn. Van de 50+ politici, die het'Nederlands gebied vertegenwoordigen, hoeveel hebben een 100% match met de eigen ideeën zoals die in onszelf leven? En dan heb ik het niet over het ene idee bij die en het andere idee bij die. Een 100% match van iemand die precies tot in de kleinste details matcht. Vertegenwoordiging is een illusie, wanneer je er van uit probeert te gaan dat zij die een "land" vertegenwoordigen dat vertegenwoordigen wat in het land leeft.
 4. Mcmadtasty

  Zoenende mannen op poster? Hoe denken jullie hierover.

  Zou misschien het ideaalzijn haal je met deze zin niet de eerste stelling onderuit? "Maar" ontkracht de eerste zin in het is, waarbij je te kennen geeft de gevormde meningen/oordelen uit te wisselen. het met elkaar bespreken leidt weer tot een oordeel over elkaar. waarin niet datgene wat als onderwerp geldt aan de orde komt, maar het oordeel. Wat we er van vinden wat de ander zegt. Het brengt alleen maar verwijdering.
 5. Mcmadtasty

  Zoenende mannen op poster? Hoe denken jullie hierover.

  Zijn het gevaren of jouw oordelen over wat gevaarlijk is?
 6. Mcmadtasty

  Zoenende mannen op poster? Hoe denken jullie hierover.

  Ik weet niet wat God is, dus kan ik moeilijk bepalen of God een betrokken partij is. Wat is een gezonde geestelijke ontwikkeling? Ben je weer bezig een oordeel uit te lokken. Op het moment dat jij soep wilt, is het een probleem dat ik dan bami neem?
 7. Mcmadtasty

  Zoenende mannen op poster? Hoe denken jullie hierover.

  Dat is niet zo eenvoudig te zeggen, want de projectie van lust ken namelijk ook zijn oordeel. bijvoorbeeld goh, wat een lekker ding. (oordeel) op het moment dat je dat lekker ding gaat beschouwen als wezen, gelijk aan wat je zelf bent, gelijk aan jezelf kunt respecteren blijft er van lustprojectie weinig over, omdat het lustobject verdwijnt (principe heb de ander lief, gelijk Uzelve) Wat je daardoor krijgt is een besef dat het oke is wanneer het voor alle betrokken partijen oke is. Dus niet omdat je er voor betaald hebt, het in ruil voor iets is, maar iets is wat je beide (of met meerdere) wilt, zonder een ander ertoe te dwingen dat te doen wat deze niet wil.(respecteren van de vrije wil)
 8. Mcmadtasty

  Zoenende mannen op poster? Hoe denken jullie hierover.

  Wie gaat daar over beslissen dan? Is het werkelijk dat het over de ander gaat, of deze mag zijn zoals hij of zij is, of gaat het over het oordeel dat wij erover vormen. Met andere woorden het is zeer aangenaam, totdat iemand komt die het verpest door er wat anders van te vinden.
 9. Mcmadtasty

  Zoenende mannen op poster? Hoe denken jullie hierover.

  Sodom en Gomorra werden verwoest door Gods oordeel. homoseksualiteit, verkrachting en hoererij konden allemaal in deze steden bestaan en bloeien, het oordeel erover heeft deze steden vernietigd. Zoals het oordeel over homo's leidt tot vervolging, zoals het oordeel over joden leidde en leidt tot vervolging. Het enige wat tot verwoesting leid is het oordeel, gevormd door de vruchten van kennis van goed en kwaad. Als ik met mijn aangeboren afkeer van het eten van oesters denk aan het eten van oesters walg ik ook. Betekent dit dat het eten van oesters per definitie dan verkeerd is?
 10. Mcmadtasty

  Zoenende mannen op poster? Hoe denken jullie hierover.

  Heb ik gedaan. Daarin wordt eveneens gevraagd wat men er van vindt, zoals ook in de uitnodiging naar Klapwijk het doel is om te weten te komen wat er over en weer van gevonden wordt, zoals ook de flyer en de advertentie in de christelijke krant bedoeld zijn om er iets van te vinden. een mening uit te lokken. En zoals ik al zei, al die meningen en wat mensen er van vinden heeft niets met die twee zoenende mannen te maken maar van alles met onszelf. Dus wat maakt het uit wat we er van vinden. Juist wanneer we weten dat wanneer we het bijvoorbeeld buiten proporties gaan vinden wij het gaan veroordelen en onze veroordeling op zoenende mannen gaan projecteren, zonder dat het ook maar iets met zoenende mannen te maken heeft., maar alleen met ons eigen idee hierover.
 11. Mcmadtasty

  Zoenende mannen op poster? Hoe denken jullie hierover.

  twee zoenende mannen......... er is pas iets mis mee of iets moois aan op het moment dat je er iets van vindt. Waarom is het zo belangrijk om er iets van te vinden? terwijl er iets van vinden tot de consequenties leidt in het veroordelen of accepteren. Wat ik vindt van twee zoenende mannen zegt niets over twee zoenende mannen maar alles over mij. Hoe ik met zoenende mannen omga gaat niet over zoenende mannen maar over mijn oordeel. Op het moment dat je het met mij eens zou zijn gaat het niet over twee zoenende mannen maar over jouw oordeel wat net als de mijne is. En dit oordeel wordt op die zoenende mannen geprojecteerd. Het heeft niet mijn voorkeur om met een andere man te zoenen en meer vind ik er niet van. Dat ding op de achtergrond echter, ik neem aan dat het een fontein is, vind ik mooi
 12. Mcmadtasty

  Online Bijbels / Voor- en nadelen van diverse vertalingen

  kom je bij de dode zee-rollen terecht...... denk ik
 13. Mcmadtasty

  Online Bijbels / Voor- en nadelen van diverse vertalingen

  k'zal eens vragen........
 14. Mcmadtasty

  Online Bijbels / Voor- en nadelen van diverse vertalingen

  zijn er ook nog ergens originele teksten te vinden, dus geen vertalingen als moderne interpretaties van het orgineel?
 15. Mcmadtasty

  Religieus horizontalisme

  Ik kan me geen voorstelling maken van onafhankelijkheid. Op het moment dat er twee mensen zijn zijn ze afhankelijk van elkaar, alleen al hoe ze met elkaar omgaan. op het moment dat er een horde mensen is, zoals bijvoorbeeld in een stad zijn ze afhankelijk van elkaar hoe ze met elkaar omgaan. Vertrappen ze elkaar, negeren ze elkaar. Dat ze bestaan is onafhankelijk, dat ze voortbestaan in dezelfde hoedanigheid is daarentegen weer afhankelijk. waarschijnlijk een reactie op mij. geeft al aan dat je afhankelijk van mij bent in wat voor reactie je geeft.....
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid