Spring naar bijdragen

Langemarck

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Langemarck

  • Rang
    CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Langemarck

    HSV Edge Lined

    NBV bestaat ook in de edtitie Edge Line. Ik beveel je deze van harte aan!
  2. Langemarck

    HSV Edge Lined

    Ja, dit is heel waarschijnlijk. Mensen moeten het Evangelie horen.
  3. Langemarck

    HSV Edge Lined

    Het liefst - hoe er jouw HSV uitziet. Zou je een foto kunnen delen van diens ingenaaide bladwijzerskant, misschien?
  4. Langemarck

    HSV Edge Lined

    OKé, echter hier heb ik het over een bepaalde editie: HSV Edge Line sprekers bijbel. Deze is heel duur, in luxe leer ingebonden.
  5. Langemarck

    HSV Edge Lined

    En zou je iets zakelijs over het onderwerp zelf van deze draad kunnen delen?
  6. Langemarck

    HSV Edge Lined

    Heb jij SV of HSV?
  7. Langemarck

    HSV Edge Lined

    Ja, doch ik was benieuwd of deze uitvoering precies dezelfde is bij zijn andere bezitters. Daarop heb jij me geen direct antwoord gegeven. Ik ben toch blij dat ik deze editie uberhaupt heb kunnen verkrijgen.
  8. Langemarck

    HSV Edge Lined

    Nee, in de geopende toestand komt ook de andere kant een beetje los van de rug, maar niet zo veel als deze in kwestie.. Maar dit is helemaal geen probleem. Ik had gewoon verwacht dat zo'n dure bijbel in zijn uitvoering makelloos zou zijn. De functie van het boek wordt hierdoor nochtans op generlei wijze belemmerd.
  9. Langemarck

    HSV Edge Lined

    Dank je zeer voor je mening, Kaasjeskruid! Natuurlijk: ingenaaide bladwijzers. Dat is mogelijk. Maar, kijk naar mijn andere foto: aan de andere kant ziet de binding er heel mooi uit! Volgens de verkoper is dit in orde, maar volgens de verkoopavdeling van het Jongbloed is dit niet de conditie waarin zij deze bijbels leveren/leverden. Mijn oude SV Edge Line is daarentegen helemaal gaaf, vlekkeloos. Ook mijn Cambridge NKJV Clarion Edge Line is supermooi... Is het precies hetzelfde met deze jouwe HSV bibel?
  10. Langemarck

    HSV Edge Lined

    Ik heb 2 exemplaren gekocht van de Herziene Statenvertaling, maar bij allebeide komt de brochering aan de bovenkant van de boekrug van de binding los; de onderzijde is OK. Dientengevolge, ziet het goude boekblok aan diens slechte (lengte)zijde er bolrond uit; daarentegen is de onderkant van de binding helemaal goed uitgewerkt. Deze waren de allerlaatste exemplaren, misschien ook show-exemplaren, weet niet. Kan iemand, die deze editie in bezit heeft mij mededelen of zijn/haar bijbel er zodanig uitziet als deze mijne? Of zijn onvolwaardige boeken aan me verkocht?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid