Spring naar bijdragen

thom

Members
 • Aantal bijdragen

  3365
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over thom

 • Rang
  CrediRog

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. thom

  2de coronagolf op komst

  Waarschijnlijk denken ze hetzelfde als ik: "als je hier niet wil zijn, dan kom je hier toch gewoon niet? Een verzoek om uitschrijven is een verzoek om uitschrijven. Als ik hier niet wil zijn, kom ik hier niet. Dat heeft niets met elkaar te maken. Ik kwam hier graag, en lees heel veel, maar zoals ik al schreef dat het reageren om samen ergens over begrip te vinden niet veel voorkomt. Ondanks mijn vele pogingen de laatste dagen. En dat breekt mij op, omdat het mij duidelijk is geworden dat mensen die wél reageren op zaken, maar waar ze eigenlijk niet mee bezig willen zijn, mijn pogingen om tot een discussie over het onderwerp te willen voeren belachelijk maken, zo voelt dat nu. En daarom wil ik mij uitschrijven hier, omdat ik genoeg gepoogd heb. Uitschrijven om af te sluiten. Capiche?
 2. thom

  2de coronagolf op komst

  Ach natuurlijk, die 6000 doden zijn alleen maar vermeend dood. Dbi en Bastiaan. Een paar dagen probeer ik al een interview en bijbehorende video's te bespreken, met daarin de visie over die doden, over corona, over de aanpak wereldwijd, de pandemie dat ook wel plandemie wordt genoemd. De opmerkingen en vragen, nu ook door jou, zijn de vragen die steeds weer terugkomen, de standaardvragen van iedereen, die beantwoord worden in de interviews en video's die ik geplaatst heb. En wat ik al dagenlang probeer te verduidelijken of op te wijzen. Het is een eenzijdig verhaal geworden, waarin voor mij wel de grens van iemand willen bereiken opgezocht is, omdat het juist om het interview gaat met de antwoorden van dit soort vragen, en de video's over het topiconderwerp corona waarin alles behandeld wordt. Nu weer, 24 minuten terug, de dag ontwaakt, en het gekwaak begint weer. Waarom gekwaak? Omdat het interview dat veel antwoorden heeft niet gelezen wil worden, maar wel veroordeeld, en het hamertje tik weer begint op spijkers die al lang in het hout zitten. Ik ben geen leraar, en kan blijkbaar ook niet uitleggen. Kan blijkbaar zaken niet intelligent genoeg neerschrijven, maar ik kan wel goed lezen en begrijpen al duurt het even voordat ik de ander doorheb in zijn bedoelingen. Het vertrouwen in de mens is groot betreft het goede doen, of ergens samen begrip vinden. Zoals over geloofszaken schrijven waar bij een enkele in een gezamenlijk begrip gereageerd wordt, zo merk ik dat ook dat er bij het corona-item af en toe een oor is. Ik beweer niet de waarheid te schrijven, maar kom wel met zaken waarover gedacht kan worden, of de mens gewoon kan raken. Dat weet ik. Maar om dagenlang te antwoorden op vragen die beantwoord worden in een interview van 20 minuten kijken, maar die niet bekeken wil worden, hoe dom kan ik zijn? En die domheid van het pogen om samen een onderwerp te bespreken, zoals het geloof, of zoals corona.. is niet handig op een discussieforum heb ik gemerkt. Ik heb 4 x een verzoek ingediend mij uit te schrijven, eens kijken of daar iemand op reageert.
 3. thom

  2de coronagolf op komst

  Hoe? Ik heb een mond. Is dit een uiting van de Heere uit de Hemel? Van de Oorspronkelijkheid? Van de Geest-Mens? Of van het kleine ik? Wat loopt te zeiken is het kleine ik, de blinde zuiger, de zeikerd, al dagen lang. Zo is het.
 4. thom

  2de coronagolf op komst

  Ben je nu wel genoeg op je hoede? Je plaatst een video van bijna 2,5 uur en als ik je daar op attendeer is je reactie 'o nee wacht ik bedoelde deze veel kortere video van 50 minuten.' Plaats die dan meteen. Wat wil je precies voor boodschap overbrengen? Dat het coronavirus een soort van illusie is? Ga dan lekker bij coronapatiënten langs zonder mondkapje en stel de proef op de som. Vraag of ze in je gezicht willen hoesten en/of niezen en haal een flinke teug adem. Kom dan terug en deel je bevindingen. Maar zeur niet zo en laat die veel te lange interviews met 'experts' maar achterwege. Die plaatste ik nadat ik erachter kwam dat het de verkeerde was. Even zoeken en de andere geplaatst. Dit is een coronatopic met nieuws over het vermeende corona. Wat je voorstelt is allang gedaan en heeft geen resultaat, dat deden ze met de Spaanse griep al die proeven. Dat kan je horen en zien in de video's waarop je alleen maar kritiek hebt, maar niet weet waar het over gaat, of wil weten waar het over gaat. Alles zogenaamd niet interessant. En maar zeiken. Hoe toch je bek. Lul die je bent. Het zijn de interviews waar het juist om gaat.
 5. thom

  2de coronagolf op komst

  Het probleem is dat onderhuidse; zo weinig benul van wat interessant is. Dat onbenul. Dat gelul. Waarom doe je dat? Help je de thuiszieken ook zo? Loop je door het huis heen zo te zeiken tegen deze mensen ook? Of ben je dan anders.
 6. thom

  2de coronagolf op komst

  Gecorrigeerd schat. Er is een video bijgekomen welke ik bedoel. Ter info. Maar 50 minuutjes van je leven.
 7. thom

  2de coronagolf op komst

  Daarom, ter informatie; oeps, andere video; deze 👇
 8. thom

  2de coronagolf op komst

  Het probleem is, dat er discussies ontstaan waarin de een de ander probeert duidelijk te maken juist wat die niet wil weten. En dat kost energie, tijd, en schaamte dat dit zo lang niet gezien wordt. Ik moet gewoon meer op mijn hoede zijn met reageren, en niet pogen een ander iets duidelijk te willen maken. Als je het nu niet snapt, is dat laatste in ieder geval gelukt..
 9. thom

  2de coronagolf op komst

  Waarin die mevrouw beweert dat je niet ziek kunt worden van virussen... Zo errug dom van me als ik het teruglees.. Inderdaad niet meer intelligent. Misbruikt. Dat is eigenlijk de enige conclusie die ik trek na zo'n discussie. En dat doorzie ik niet omdat ik meen dat een ander ook geïnteresseerd is, terwijl er alleen maar gezogen wordt. Ga gerust verder, maar op deze manier van antwoorden geven op zuigen, zal ik niet meer doen. Nou, nieuwe dag, nieuwe poging.
 10. thom

  2de coronagolf op komst

  Het gaat om het interview. Al zou Sesamstraat dit geplaatst hebben, het gaat om het interview, de boodschap die daarin wordt gebracht. Niburu heeft hier niets mee te maken, dan dat deze site regelmatig zaken post waarbij de visie náást het MSM wordt gelegd. Kolere. Het is al dagen bezig. Ik had het niet in de gaten. Sorry voor mijn domheid in relatie met mensen. Waarin die mevrouw beweert dat je niet ziek kunt worden van virussen... Zo errug dom van me als ik het teruglees.. Inderdaad niet meer intelligent. Lastig voor je, ik snap het, het valt ook allemaal niet mee. Het is een hele uitdaging geworden. Dank je, erg leerzaam. Waarom ga ik toch door.. ..misschien om die wereldontdekking? Nah..
 11. thom

  2de coronagolf op komst

  Het onbegrip verduidelijken. Voor mijzelf dan.
 12. thom

  2de coronagolf op komst

  Je bent nog steeds in de veronderstelling dat je dingen goed uit kunt leggen. Ik vind dat je dat niet zo goed kunt. Nee, je hebt niets gelezen van het interview. Bedankt voor je onderhoudende vragen vandaag over zaken waar je niets van wil weten. En dan ben ik geen leraar, en kan ik niet goed uitleggen, en heb een opgeblazen ego. Beam me up, Sjako.. Als je van te voren nu zegt, dat je er niets van wilt weten volgende keer, dan reageert het wat makkelijker. Dan zeg ik oké, en klaar. Nu ben je dagen bezig, jij, om maar niets te willen aannemen wat ik gelezen heb, en wat ik schrijf daarover, over de ontdekkingen die gedaan zijn over aannames die niet juist zijn. Niets wil je daarvan weten. Schrijf dat dan gewoon.
 13. thom

  2de coronagolf op komst

  Heb jij het interview gelezen of gezien waarover ik praat? Volgens mij gaat het over virussen. Of gaat het ergens anders over? Heb jij wel het interview gelezen of gezien waarover ik schrijf? Ik snap dat ge-eikel niet. Hoe ik het ook uitleg, je snapt niets.
 14. thom

  2de coronagolf op komst

  Dat is inderdaad verwarrend en dus niet goed verwoord. Het is wel goed verwoord, omdat deze viroloog aantoont dat wat voor virus in het menselijk lichaam wordt aangezien, geen virus is. Bastiaan maakt dit ervan omdat hij niets wil lezen wat deze viroloog daarmee zegt. Het is het verwoorden wat in de discussie naar voren wordt gebracht. Dat er virussen zijn buiten de mens, wordt daar niet mee bedoeld, maar uiteraard wel gezocht door Bastiaan, want dat andere, binnen in de mens, daar valt niet over te praten. Dus zeilen we de zeik in, door moedwillig geleuter over alles, behalve waar het om gaat. Het lijkt wel of het over het geloof gaat. En dat gaat maar door.. stapels bewust moedwillig onbenul.
 15. thom

  2de coronagolf op komst

  Jij snapt het. Het was cynisch. Goh. Doeg mensen.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid