Spring naar bijdragen

thom

Members
 • Aantal bijdragen

  2304
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over thom

 • Rang
  CrediBakvis

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. thom

  Ontwijkende persoonlijkheidsstoornis

  Mooie woorden. Aan de muur daarmee.. 😊
 2. thom

  Ontwijkende persoonlijkheidsstoornis

  Ik denk eerder dat er hard gefileerd zal worden, dan gesmuld.
 3. thom

  Ontwijkende persoonlijkheidsstoornis

  De kers op de taart een optie.. die begrijp ik niet. Het proces is de weg, oké, maar de weg heeft wel een doel. En het doel is waarom de weg is. De weg zwaarder maken doordat het doel uit het oog verloren is, is het proces vroegtijdig willen beëindigen. Wie maakt de weg zwaarder, kun je je afvragen.
 4. thom

  The Family

  Nogmaals veel dank voor je berichten. Ik ben daardoor toch verder gaan kijken en ze weten wel degelijk wat ze doen. In de vijfde aflevering zeggen ze het gewoon letterlijk: “de reden dat we met Trump werken is omdat hij geen schaap is, hij is de wolvenkoning”. En ik krijg ook de indruk dat met deze serie over de Family, dat het een soort afleiding is van de werkelijke gang van zaken. Want ze komen wel heel lief en braaf over. Wolvenkoning om 'de roedel aan te sturen om te verslinden'. Om de entiteiten via emoties van voedsel te voorzien en via oorlogen, onderdrukking van bevolking, kind-verkrachtingen en moorden van lichamen, door pedofolie-netwerken, drugshandel-controle, martelingen, verkrachtingen, sektes en andere gekte veroorzakende bezigheden. De docu is m.i. geen topje van de ijsberg, maar om de werkwijze van de werkelijke macht te verbloemen, die veel schokkender en waanzinniger is dan dit zoete gepeupel.
 5. thom

  The Family

  Wiki; Libië kent slechts weinig neerslag en heeft nauwelijks meren en rivieren. De neerslag varieert tussen de 10mm en 500mm per jaar en op niet meer dan 5% van de totale oppervlakte valt meer dan 100mm. Vanwege de hoge temperaturen is de verdamping hoog; tussen de 1.700mm in het noorden van Libië tot 6.000mm in het zuiden van het land. In 1953 waren veel oliemaatschappijen op zoek naar aardolie en aardgas in het land. Bij het boren werd ook op grote schaal zoet water in de ondergrond aangetroffen. Onder het zand van zuidwest Egypte, zuidoost Libië, en het noorden van Tsjaad en Soedan werd een gigantische aquifer ontdekt, de Nubian Sandstone Aquifer System, met een oppervlakte van circa 2 miljoen km2 en 375.000 km³ zoet water. De boorputten werden afgesloten en pas in de jaren zestig werden de eerste plannen gemaakt om dit water te gaan gebruiken. Op 3 oktober 1983 nam de Libische regering het besluit het project uit te gaan voeren en in 1984 werd daadwerkelijk een start gemaakt met het Great Man-made River Project (GMRP). Doel was zes miljoen m³ water per dag, gelijk aan 2.100 miljoen m³ per jaar, aan de aquifer te onttrekken en te transporteren naar het noorden van het land. Van het water zal 70% worden gebruikt voor landbouwdoeleinden; hiermee kan circa 130.000 hectare land worden bevloeid.
 6. thom

  The Family

  ..wat het grote schaakspel doet, op de zwart-witte velden.
 7. thom

  The Family

  Daar zal Israël in de grote verdrukking dan lekker weinig aan hebben. De rotzakken. Schouwen...
 8. thom

  The Family

  En nu ik toch bezig ben; wat ik begrepen heb, is dat diep onder de woestijn van Libië niet alleen aardolievoorraden aanwezig zijn, maar ook een enorme bel zoetwatervoorraad heeft. En in relatie met de vormgeving of voorbereiding op het Groot-Israël, wat het midden oosten moet worden, is een pijpleiding zo gelegd naar het nieuwe goud; zuiver drinkwater. Ja, maar ik ga toch nog eens opnieuw kijken, want volgens mij wisten die mensen die naar Kadaffi werden gestuurd zelf niet dat dat de reden was. Anders hadden ze ook het hart van Kadaffi niet kunnen verzachten, want dan waren ze niet oprecht geweest. Wat ook naar voren komt in die docu is dat het ofschoon georganiseerd toch in hoge mate ongeorganiseerd is. Althans niet door mensen gestuurd. Dat is dat astrale veld dan. Ik begrijp je gevoel wel over de manier van mensen benaderen, en met mensen omgaan in die directe benadering en open vizier, maar ik ben ook op mijn hoede.
 9. thom

  The Family

  Hartelijk dank voor de heldere diepgaande uitleg. Dat had ik er zelf nog niet uitgehaald. (Dat heb ik als ik te snel achter elkaar lees of kijk). Het zijn mijn visies over die situaties hoor..😎 Die ken ik niet. Wie zei wat en wanneer/waar? Tegeltjeswijsheid.
 10. thom

  The Family

  Wat ik moest denken toen ik dat zag over Kadaffi, dat, nadat Kadaffi min of meer toegang/kwetsbaarheid had verleend, het hele Libië vernietigd werd; Libië was tot dan toe onder leiding/dictatuur van Kadaffi modern en welvarend. Gratis ziekenzorg en onderwijs, eigen geldsysteem en rijk door oliewinning. Nee, de Family, in dienst van, of onderdeel van de wereldheerser, moest Libië hebben, onschadelijk maken. En zo geschiedde.
 11. thom

  The Family

  De conclusie moet zijn dat het niet nemen van salaris helemaal niets zegt over de moraliteit van de betreffende politicus. In de vierde aflevering komt Trump aan bod. Hij is gewoon een puppet uit dezelfde sloot als Putin en alle andere “koningen” (voor zover we dit niet allang wisten). Trumpverheerlijking zoals veel christenen doen is m.i. gewoon twee heren blijven dienen. zojuist bewerkt door Dolce Vita Wat de docu-serie laat zien, is dat de oprichter van de Family zeer onder de indruk was van hoe Hitler de bevolking achter zich kreeg en hoe hij de macht naar zich toetrok. Het toe-eigenen van die 'spirit' is de basis van het netwerk van de Family; gebruik maken van de macht die men krijgt van de astrale wereld, maar dan wel ook met entiteiten te dienen door deze groot en machtig te maken door de gevraagde massa-emoties door pijn en verdriet maar ook extase en aanbidding, waar de entiteiten van leven. Ik moet ook steeds aan een uitspraak denken tussen de bankiers en de paus over de macht over de bevolking; hou jij ze arm, dan hou ik ze onwetend.
 12. thom

  The Family

  De conclusie die ik uit de docu's haal; love is war. En dan in de zin van macht verkrijgen of heerser over de wereld via de inzet van het beeld van Jezus, wat groot is gemaakt, én levend geworden vanuit de astrale sfeer, door het werk van evangelisten in volle stadions, via de megakerken, en hun media. En een opmaat voor 1 wereld-religie als een onderdeel van de NWO, en zomaar een WW3 kan ontketenen tegen de 'macht van het kwaad', waardoor chaos en de NWO zijn orde oplegt.
 13. thom

  Wat de Bijbel afgoderij noemt

  Het is dan ook dat wat uit God is dat die Liefde herkent. Dat is de ware Religie.. 😁 De betekenis van religie is; her-verbinden of her-verbonden zijn.
 14. thom

  Wat de Bijbel afgoderij noemt

  Zou het ene misschien met het andere kunnen te maken hebben? Ergens dolend op de steppe vast wel.
 15. thom

  Wat de Bijbel afgoderij noemt

  zucht.. Je komt met Schopenhauer, en in no time weer met je deflatilisme. Gegroet maar weer.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid