Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  5958
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Fundamenteel

 • Rang
  CrediShark

Recente profielbezoeken

1329 profielweergaven
 1. Fundamenteel

  Vergeving in de opvoeding

  Neen geloof is niet religie, al kan geloof wel tot religie drijven.
 2. Fundamenteel

  Vergeving in de opvoeding

  Het is verlamd, de vlam van de verlichting is gedoofd en het geloof snakt op laatste adem. Maar door het geloof weten we dat het zo is en zo zal zijn. We leven in een wereld waar de waarheid aan het kruis gespijkerd wordt.
 3. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  Komt mee. We spelen grotendeels op safe en een klein deel op cfd’s short. Met een hefboom kunt ge dus honderdtallen per week scheppen he. MAAR 75% draait op verlies. Als je na tijd die 25% kan worden en ge snapt het systeem dan ben je gelanceerd.
 4. Fundamenteel

  Hoe de wereld zichzelf veroordeeld.

  Verdeling hoeft niet slecht te zijn. Wel als ze verdelen om op chaos te heersen. Zo zal er nooit vrede zijn. De verdeelde burger heeft er niets bij te winnen, of die nu christen, moslim, jood, andersgelovig of ongelovig is. Dus als de gevestigde orde, daar waar macht is, mensen bewust begint te verdelen; dan kan je dat niet afschuiven op degene die verdeeld zijn. Ze hebben namelijk geen politieke macht. Grappig toch hoe er nog schapen zijn die de leugens nablaten die op hun tv in een looping 24/7 verschijnt. “Die is slecht, die is goed, x is nu het thema dus zwijg over het ander thema, de opwarming van de aarde, ..” Mijn inziens veroordeeld de wereld zichzelf door letterlijk beelden te projecteren die ons in een mindset van pure chaos wenst te plaatsen. De omgeving verandert daarbij en ze kunnen precies niet snel genoeg gaan. Deze generatie politiekers wilt zelf de vruchten plukken en niet zoals een zorgzame leider investeren voor vele generaties na hen. We staan voor een probleem ongezien voor de mensheid en dat fijn draadje dat alles nog bij elkaar houdt begint al te knakken. We hebben een verkeerd leiderschap en daar is de vinger naartoe te wijzen. Landen die dan wel leiderschap in deze crisis handhaven, worden gedemoniseerd in de mainstream media. De rotzooi van verkozenen krijgen we nooit te zien, tenzij rechts. Alsof de mensheid een klankbord geworden is van tv en radio. De vibe van God is waar we naartoe dienen te streven. Volgens mij is het beter de achterdeur te nemen en de massa te laten voor wat ze is.
 5. Fundamenteel

  Vergeving in de opvoeding

  Christendom is het geloof?
 6. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  Boeit niet wat de rest denkt. Nu heb ik echt eens advies nodig Zijn die praatjes met hefbomen serieus te nemen? Dus snelle winsten op berekende hogere risico’s?
 7. Fundamenteel

  Daniël en eindtijd

  Tis goe manneke, ge zijt braaf zenne. Pak het koekje maar.
 8. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  Je kunt simulaties downloaden die in real time meegaan op de beurs. Ge kunt zo kopen aan bv 40 per aandeel dat 5j later dubbel zoveel waard kan zijn. Soms driedubbel en meer.
 9. Fundamenteel

  Daniël en eindtijd

  Vlaanderen maakt deel uit v d federale staat belziek. Natuurlijk kunnen we niet samenwerken met eu fielen en francofonen, daarom willen we een onafhankelijkheid. Probeer er maar niet over te discussieren, daar kunt ge ni in mee 😛
 10. Fundamenteel

  Daniël en eindtijd

  Er is nog geen federale regering, wel al een Vlaamse en Waalse. Koekoek.
 11. Fundamenteel

  De donkere zijde verslaan

  Maar een wapen blijft een wapen. Nu voelt het dubbelzijdig aan. Misschien word ik nu zelf verleid door de slang om eens in iets gek te investeren. Wel goed wetende, 75% draait op verlies he. Je moet dus echt wel tijdens de openingsuren op je venster plakken als een malle. Enkel de cijfers op de grafiek zijn van doen. 500 wordt de eerste inzet, voelt een beetje als gokken toch. Maar het is 100% legaal.
 12. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  Akkoord. Maar kunnen ze die mensen dan niet beter screenen? Kijk wat toekomt en wat daar achterblijft. Kijk! Ik denk dat ik eens ga zien wat die 500 doet en dan wordt ze toch gevolgd met enkele K. Waarom wakker liggen van de schuldenberg als je hem kunt omzeilen?
 13. Fundamenteel

  De donkere zijde verslaan

  Toch een afslag genomen ja eerder dan all in in x te gaan, ga ik eens alles smijten op wat anders. Geld is niet langer mijn vijand. AI (ai) is dat evenmin. Er zijn programma’s die voorspellingen kunnen doen op basis van grafieken etc.
 14. Fundamenteel

  De grote misleiding

  Niet dat de aarde plat is natuurlijk, de aarde is koekerond. Dus ze hadden geen gelijk over de platte aarde, maar dat de maan zich binnen onze atmosfeer bevindt. Nu is dat niet zo letterlijk te nemen,
 15. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  Wie weet dat? Wat zijn de cijfers van deze Vlaamse regering? Zelfs de oppositie krijgt ze niet meer te zien De cijfers die ze delen kloppen trouwens ook nooit. maar serieus, is beleggen met CFD’s rendabel? Ik heb zin daar eens 500 tegen aan te smijten en zien wat er gebeurt. Vanaf 500 heb ik ineens een gratis adviesgever en een broker. Dat is toch maar een kwestie van op tijd kopen en verkopen? Die 500 verdelen onder tientallen aandelen. Je begint met bv 50 euro winst per week, maar je blijft alles investeren tot het einde der dagen. Potten potten potten, kopen kopen en op tijd verkopen. Klikken scrollen, toch mijn ding? Ik las dat je pas vanaf 500 000euro (beursgeld) belastingen moet betalen. Ben ook van plan iets meer dan 1000 op “short” in te zetten, maar ik moet daar eens eerst over praten met een broker.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid