Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  4185
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Fundamenteel

 • Rang
  CrediRog

Recente profielbezoeken

1098 profielweergaven
 1. Fundamenteel

  Eindtijd

  Ze kennen Jezus wel, maar stellen daar iemand anders boven. De valse profeet.
 2. Fundamenteel

  Eindtijd

  Je hebt zelfs al de superstring theorie, beter gekend als de M theorie. Hoewel dat een unificatie van alle snaartheorieën is.
 3. Fundamenteel

  Eindtijd

  En geo engineering, 5G, collaboratie met de jihad, anti democratische anti christenen, moord, brand,...
 4. Fundamenteel

  Ontspanning

  Een biertje... Wat smaakt dit na maanden en een hitteslag van gisteren. Burps. Ik zal het maar bij 2 houden zodat het blijft smaken.
 5. Fundamenteel

  Wat dokters je niet vertellen: de mazelen en kanker.

  Een mens weet het op den duur niet meer he. Sowieso ga je mij niet wijsmaken dat 7 miljard mensen hetzelfde reageren op vaccins. Er moeten sowieso neveneffecten zijn. Dat ze daarvoor cellen van een geaborteerde foetus gebruiken vind ik ook al zoiets luguber.
 6. Fundamenteel

  Eindtijd

  Jihad is jihad en moeten ze verplicht voeren van hun geloof. Zelfs een geweldloze jihad kan het einde van onze beschavingen betekenen. Wanneer ze deze juridisch en demografisch voeren, daarmee politiek infiltreren en via die weg ons (geweldloos) aanvallen, dan is dat ook een probleem. De boerka is niet meer strafbaar in Amsterdam, dagelijks incidenten zoals in Londen. We moeten stoppen met die politieke correctheid en het beest gewoon bij naam durven noemen. Khadaffi zei al dat de islam Europa zal veroveren via de baarmoeder. Dit is exact wat gaande is en eerder dan zich aan te passen maken ze het onze kinderen een levende hel. Wacht maar, en wees voorzichtig met uw islamloverij, het zal niet altijd post blijven pakken.
 7. Fundamenteel

  Eindtijd

  De burgemeester van Londen was de advocaat van 9/11 terroristen en moslim. Halsema Femke werkt samen met die terroristen van het moslimbroederschap en paait de radicale islam. Ze maken de steden doelbewust kapot, het is regelrechte jihad.
 8. Fundamenteel

  fine tuning universum

  Seizoenen? En alles gaat in cirkels he, daarop is tijd gebaseerd. Ik kan u met zekerheid zeggen dat onze dagen niet langer dan 24h duren. Of wat van kometen en asteroïden? Ze kunnen zelfs adhv de zwaartekracht van planeten enigszins berekenen waarnaartoe ze zullen uitwijken. Zeer voorspelbaar, want zwaartekracht is een wet. En check deze film eens. Weinig hoop dat mensen dat zullen zien, maar het stelt ons (voorspelbaar) universum toch in een ander daglicht.
 9. Fundamenteel

  fine tuning universum

  Waarom is ons universum dan zo voorspelbaar? Wiskunde. Het is toch allemaal netjes aangepast op elkaar denk ik zo. Dat is ook zo op de aarde, blaast alles kapot waar maar 1/3 overleeft en dat herstelt zich. Ja er kan chaos zijn, maar er is ook orde. En er wordt toch telkens naar orde eerder dan chaos “ge-fine-tuned”. Zie de concurrentie in de natuur, wat voor pracht en praal dit kan brengen. Life is awesome.
 10. Fundamenteel

  Nibiru

  Natuurlijk wel, iedere nanoseconde wordt opgenomen met de locatie/graden erbij geregistreerd. Daar gaat niets aan hun neus voorbij hoor Het is wel waar dat dit niet zo simpel is als met een camera, die afstellingen zijn complexer. Maar er zijn zelfs telescopen die materie waarnemen waar het blote oog niet zien kan.
 11. Fundamenteel

  Nibiru

  Ze zouden dan toch op zijn minst toegang tot de database foto’s kunnen geven? Allemaal dan
 12. Fundamenteel

  Eindtijd

  Ik ontspan nog hoor misschien een beetje teveel nu.
 13. Fundamenteel

  Ontmaskerd de werken van satan

  Dan kan je Daens niet. Hij streed tegen kinderarbeid en de leerplicht, ook voor de armen. Een christen btw Christelijke landen schaften overigens als eerste slavernij af en gaven “slaven” als eerste gelijke rechten. Slavernij is meer islamitisch en speelt daar nog vandaag.
 14. Fundamenteel

  Nibiru

  De kwestie van observatie is misschien het hele probleem. Hoewel ... Ze dachten ooit dat de aarde het middelpunt was en alles rond de aarde draaide. Daarop is het heliocentrisch model gebouwd en als dat fout bleek te zijn, is men toch die wiskunde ervan blijven toepassen en heeft men het model aangepast. De wetenschappelijke methode is ieder mens betrokken partij maken. Met het belastingsgeld waarmee ze telescopen bouwen toegang aan iedereen verlenen. Ja het is leuk wat gedeeld te krijgen, maar zo eens full acces verlenen aan amateur astronomen gebeurt nooit. Why?
 15. Fundamenteel

  Ontmaskerd de werken van satan

  Maar is dat waar onze normen en waarden voor staan? Kinderarbeid? Slavernij? Totalitaire communistische regimes? Besef je ook dat een eenmalig transport van al die goederen meer dan de wereldwijde co2 verspreiding is van alle auto’s samen? Laten we niet naar Amerika zien, maar aan onszelf denken. Kunnen wij (Europeanen) nu echt niet overleven zonder chinese brol om het zo cru te stellen? Ik verlang niet naar een wereld die nooit bestaan heeft. Ik verlang de wereld terug zoals die wel bestond. Als het beter leven was dan nu, dan moeten we de oorzaak van het probleem durven benoemen. Het is geen bubbel, het speelt echt. Ik vertaal maar situaties die spelen anno 2019. Dat het vroeger niet op alle gebieden beter was kan best zijn, maar terugkeren naar nationalisme wil niet zeggen de vernieuwing overboord kieperen. Integendeel, de bedoeling is terug te ontwikkelen vanuit de normen en waarden waarvoor onze voorouders de knoken van hun lijf werkten en veelal de ziel gaven aan eerdere dictaturen. Never again = never again.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid