Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  6861
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Fundamenteel

 • Rang
  CrediShark

Recente profielbezoeken

1557 profielweergaven
 1. Fundamenteel

  Christenvervolging

  Niet alleen christenen worden vermoord en vervolgd en dus kan je niet van genocide of democide spreken. Millions of Christians in the region have been uprooted from their homes, and many have been killed, kidnapped, imprisoned and discriminated against, the report finds. It also highlights discrimination across south-east Asia, sub-Saharan Africa and in east Asia – often driven by state authoritarianism “The inconvenient truth,” the report finds, is “that the overwhelming majority (80%) of persecuted religious believers are Christians”. He added: “What we have forgotten in this atmosphere of political correctness is actually the Christians that are being persecuted are some of the poorest people on the planet. In the Middle East the population of Christians used to be about 20%; now it’s 5%.” The report shows that a century ago Christians comprised 20% of the population in the Middle East and north Africa, but since then the proportion has fallen to less than 4%, or roughly 15 million people. https://www.theguardian.com/world/2019/may/02/persecution-driving-christians-out-of-middle-east-report Van 20% naar 5% in het MO alleen en van 20% naar 4% in het MO en Noord Afrika. 80% van de totale som religieus vervolgden zijn christen.
 2. Fundamenteel

  Onwetendheid (gedegen herstelonderzoek)

  Wij lokken niets uit. Wij laten alles gewoon gebeuren. Omdat we liever in ons eigen comfortabele wereldje leven. Pas als de anarchie aan onze eigen voordeur staat zal de wereld rond ons moeten draaien. Westerse mindset
 3. Fundamenteel

  Doodgaan, wat is dat dan?

  Bij mij werkt veel andersom
 4. Fundamenteel

  't Stamcafé; we praten over van alles!

  Ik vind dat zeer walgelijk, maar een ongepast voorbeeld om andere slachtoffers weg mee te moffelen. Het ging daar over christenvervolgingen op internationaal gebied. Niet over geile priesters die hun eed loochenen. Je mag dat wel zeggen. Ik zie gewoon de link niet. Draai het eens om: je kaart de hongersnood in Jemen aan en ik ga selecteren binnen die bevolking naar 10 mannen die misbruik van hun positie maken. Die 10 mannen onderdrukken honderdtal vrouwen die tijdens die hongersnood alles doen om de pijn te verzachten. Maar ik focus alle aandacht naar die 10 man om weg te wuiven dat het probleem daar aandacht verdient. Sorry links, die ballon gaat niet meer op. Christenen worden massaal vervolgd en ondergaan reeds volkerenmoord. Een priester die nonnen verkracht moet daarvoor evenzeer afgehandeld worden. En wie mij kent zal weten dat de seksschandelen binnen de kerk nooit genegeeerd werden door mij. Ik heb nog moord en brand geschreeuwd operatie kelk terug te openen.
 5. Fundamenteel

  Christenvervolging

  Ik negeer niets en erkende mijn fouten. 8j aan informatie samendrukken kan scrambelen. Het was niet doelbewust. Wat door mijn uitspraak wel genegeerd wordt is de volkerenmoord en christenvervolging. De komma corrigeren is belangrijker want dat schept het gevoel dat er achterliggend niets meer aan de hand is. Maar ik negeer... het is niet omdat ik me niet met new age inlaat de zaken beter of erger worden. Er is een sterk signaal nodig waar het koren van het kaf gescheiden worden. Ik ben pro vluchtelingen, maar niet pro het gespuis dat onze asielcentra vult. Er is mensensmokkel in het huidige beleid kunnen floreren waardoor de echt slachtoffers achterblijven. Door dat te negeren worden zij dus niet geholpen maar verder vervolgd en vermoord. Wie negeert hier dat het gros van die migranten niet eens vluchteling zijn en de echte daar in de puin achterblijven? Zouden echte slachtoffers het hier ook tot puin willen herleiden met barbaarse gedragingen? Kan het zijn dat er binnen de islam een verkrachtingscultuur heerst?
 6. Fundamenteel

  Christenvervolging

  Kleingeestig manneke. Er is niets gevraagd, maar vermoord, geplunderd en de vrouwen als oorlogsbuit opgeeist. Lees die link... @Mullog werd er stil van, neemt de tijd of is afwezig. Jij gaat erover alsof het niets is. Maar wee als iemand volgens jou een “racistische” uitspraak doet of informatie door elkaar draait wegens verwarring. Maar moord, verkrachtingen, onteigeningen, kidnappening, is toch wel de christenen hun eigen domme fout he? Wie is dan de extremist en hypocriet? Woorden vs daden. Stel u voor we leefden vandaag in het derde rijk, dan zouden mensen als u zeggen dat het die joden hun eigen domme fout maar was. *) Gros van die islamtische landen waren niet eens islamitisch voor hun veroveringstochten. Waar geen kat over spreekt maar wel altijd de kruistochten oprakelt. India werd hier als voorbeeld gebruikt, durf dat probleem dan ook eens te veralgemenen. De media smeert uit wanneer hindoes een kind verkrachten, maar waar het merendeel van de tijd gebeurt krijgt het media stilte. Evenzo met die grooming gangs in GB die door Tommy Robinson de wereld bekend werden. Anders ook media stilte. En daar werd de moskee bij betrokken maar beschermde die haar groepsverkrachters. De media beschermde de twee laatste en hing Tommy aan de schandpaal. en dan mag ik ni kwaad worden? Ik ben een mens, geen robot. Ik weet dat vele zich graag laten robotiseren, ik niet. Ik zou nooit zulke uitspraak over moslims doen, maar doe ik ze worden alle stille geesten levend om mij aan mijn extremisme te herinneren. Daders onzichtbaar houden en slachtoffers mee met de daders aan het kruis nagelen. Dat is pas bah en walgelijk. Maar misschien verontschuldig jij je nog? Zoneen bewijst dat eens zo hard dat ge nog niet aan mijn walgelijke extreem rechtse hielen komt. toch blij dat u toegeeft zulke lafaard te zijn. Ik zou dat nooit zeggen, noch de linkerwang keren. modbreak Trajecto: Voor andere forummers een invulling doen wat ze zouden hebben gedaan als hier vandaag het derde rijk was, is toch echt niet de bedoeling. Als het zo doorgaat ga ik waarschuwingspunten noteren.
 7. Fundamenteel

  Onwetendheid (gedegen herstelonderzoek)

  Is het niet wijzer de praktijk toe te passen en de theorie aan de kant laten liggen?
 8. Fundamenteel

  Christenvervolging

  Klik toch maar eens op de link en lees de lijst die daaraan vooraf gaat. Misschien dat iets lezen u iets kan bijleren? Wellicht is mijn talenkennis niet 100%, maar ik buisde nooit op begrijpend lezen. Als ik die lange lijst doorscrol en lees is dat toch regelrechte volkerenmoord. Waar waren de christelijke vluchtelingen denk je? Grotendeels afgeslacht en vrouwen tot oorlogsbuit genomen. Misschien tijd mijn knie terug nederig te buigen en rechtop te staan in Hem. Weekendje bezinning en kom er op terug. Want denk niet dat al dit mij niets doet. Ik poneer hier gaan haat maar meer verdriet en bezorgdheid. Dat het me kwaad en blind kan maken own ik. Tijd dus voor een ritueel tot Hem.
 9. Fundamenteel

  Onwetendheid (gedegen herstelonderzoek)

  Maar wie is hier de patiënt?
 10. Fundamenteel

  Christenvervolging

  Zie laatste post naar Mullog. Ik wacht af. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Persecution_of_Copts Coptic women and girls are abducted, forced to convert to Islam and marry Muslim men.[112][113] In 2009 the Washington, D.C. based group Christian Solidarity International published a study of the abductions and forced marriages and the anguish felt by the young women because returning to Christianity is against the law. Further allegations of organised abduction of Copts, trafficking and police collusion continue in 2017.[114] In April 2010, a bipartisan group of 17 members of the U.S. Congress expressed concern to the State Department's Trafficking in Persons Office about Coptic women who faced "physical and sexual violence, captivity ... exploitation in forced domestic servitude or commercial sexual exploitation, and financial benefit to the individuals who secure the forced conversion of the victim."[112]
 11. Fundamenteel

  Christenvervolging

  Ik own hier geen fout, want ze is er niet. Als je kijkt naar het aantal aanrandingen per jaar in Keulen en dan gaat vergelijken met 1 oudejaarsnacht in Keulen op 2015 (voor de draconische beveiliging) is er een stijging van +100%. Het is alleen niet officieel te tonen omdat er nog geen tiende verwerkt is in het systeem. En dan kunt ge daarover blijven zagen, typisch gij. Echter, 1 ieder die de oudejaarsnacht van 2015 in Keulen herinnert zal exact weten wat ik bedoel. Het is niet omdat ze het toedekken en een domme massa blind vertrouwt het niet gebeurt he dbi! Ik schreef toch: in de statistieken verwerken? Dat het beter genuanceerd diende te worden erken ik wel. Maar geen fout. Echter, laten we even naar de Koptische christenen kijken, is dat volkerenmoord ja of neen? En is genocide (nu fijngesteld naar de correcte benaming democide) dan een overroepen term? Ja of neen dbi? Een topic is een evoluerend onderwerp. Mensen ontkennen, ik presenteer cijfers van Open Doors en voorbeelden uit wikipedia waar het tragische lot van de Koptische christenen uitvoerig beschreven staat. Wat is daar de reactie op om terug on topic te komen.
 12. Fundamenteel

  Christenvervolging

  Een stijging in de statistieken van plus 100% betreffend seksuele aanrandingen en verkrachtingen. Met of zonder die nuance, dat had je toch zelf kunnen bedenken? Hoewel ik toch wel degelijk de statistieken als startschot daar gebruikte. En nu kunt ge verder op al die komma’s neuken of erkennen dat het christendom meer wordt aangevallen dan eender welke andere gelovige groep op deze wereld. Mensen van vandaag bashen constant op het christendom, maar zien niet in hoe de christenen van vandaag slachtoffer zijn. Het is niet omdat enkele kerkelijke figuren stront aan hun handen hebben je daarmee al die onschuldige doden kunt pardonneren. Globaal is er een massale vervolging bezig. Andere religieuze takken waren en zijn bezig aan een massale democide van christenen. Nu die woorden in perspectief zijn, laten we het gewoon volkerenmoord noemen anno 2020. Als we dan die overheden van religieuze motieven scheiden zien we het onderscheid waar de vervolging plaatsneemt en waar de volkerenmoord plaatsneemt. Een gedeelte uitmoorden en de vrouwen opeisen is dus ook categorie volkerenmoord he. Dat wat de Koptische christenen overkomt maar geen jota aandacht krijgt.
 13. Fundamenteel

  Onwetendheid (gedegen herstelonderzoek)

  Misschien had je eens naar degene moeten luisteren die oprecht om u geven dan telkens een muur op te zoeken die evenhard terugduwt. Als ik duw is dat veelal met de beste intenties, kwestie van uw capaciteiten stretchen. Maar ge boorde me liever in de grond, ja waar kan je dan nog terecht? De Plume misschien? Is dat dan beter? Hielenlikkers? Ge zijt er vet mee lol
 14. Fundamenteel

  Onwetendheid (gedegen herstelonderzoek)

  Wat als WO3 maar een vertoning is van iets wat achter de schermen speelt waarvan de average Joe niets mag weten? Wat zouden wij met een nucleaire Iran inzetten als we al aan anti materie en element 115 zitten? Paar gram is genoeg een hele stad naar Sint Juttemis te blazen. Alsof ze dat niet gaan gebruiken? Dan heb je nog space force en starlink. De technologie en vooruitgang won altijd, maar kan finaal de ondergang van ons allen betekenen.
 15. Fundamenteel

  Doodgaan, wat is dat dan?

  Misschien moet ik mezelf lijfstraffen in het hier en nu om hierna beter vergeven te worden? Er zijn christenen die zichzelf kastijden als ritueel, zou me wel terug op plaats zetten denk ik.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid