Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  4933
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Fundamenteel

 • Rang
  CrediRog

Recente profielbezoeken

1198 profielweergaven
 1. Fundamenteel

  Profeten extremisten?

  En de profetieën die Yeshua voorspelde dan? Ja er zijn profetieën die je naar alles kan draaien. Dat is met de kwatrijnen van Nostradamus ook zo. Toch zijn er vele profetieën waar je niet naast kan. Er is iets en de bijbel bevat essentiële informatie naar dat iets. Dat iets noem ik God omdat het iets wat is de schepper van ons bestaan is. Dat wordt ons langs alle kanten toegeroepen, maar we worden er naar gevormd het niet meer te horen of op te merken. Als de ratten van Hamel onder massa hypnose.
 2. Fundamenteel

  Donkere nacht van de ziel (woestijnervaring)

  Vermaning tot broederlijke liefde. Dat wat je als toeschouwer op deze wereld ziet u niet ten onder mag laten brengen. Volhard en blijf sterk staan om uw vruchten in het hiernamaals te oogsten. If we faint not/kill ourselves.
 3. Fundamenteel

  Profeten extremisten?

  Geloven wordt snel een cursus zelfverdediging wanneer ze je zo telkens op de proef stellen he 1 zou al jaren bijbelstudie moeten volgen alvorens de context naar de authentieke waarde te schatten. Vraag je ook eens af hoe mensen uit de tijd van de profeten naar deze tijd zouden blikken. Wie zijn dan de extremisten? Babylon A.D. waar mensen terug hun eigen goden zijn of een tijdperk waar mensen hun bestaan nog aan God toewijdde ?
 4. Fundamenteel

  Donkere nacht van de ziel (woestijnervaring)

  Galatians 6:9 And let us not be weary in well doing: for in due season we shall reap, if we faint not
 5. Fundamenteel

  Abortus

  Her body her choice Ik spreek uit ervaring. Nooit eentje in de buik voelen stampen? Nooit tegen de buik gezongen? Een foetus kan u daarin horen en reageert zeker op externe prikkels. Dat is allemaal naargelang hoe lang zwanger, maar na 24w herkennen ze al stemmen van mensen. Ik vergiste me, een embryo is inderdaad wat jong. Ik bedoelde een foetus. Een embryo is maar tot de 8e week en dan begint de foetus. I stand corrected. Maar in wezen meende ik wel wat ik zei, gebruikte alleen de verkeerde terminologie.
 6. Fundamenteel

  Relativiteit der dingen, om tureluurs van te worden.

  Uiteraard. Maar zoiets is een tweerichtingsstraat. De financiële relativiteitstheorie is een mooi idee. Echter faal je te begrijpen dat zij die het geld beheren wellicht wel reeds weten hoe ze geld laten circuleren. Die hebben wellicht enkele systemen opgeborgen waarvan je de hele mensheid, middenstander of arm kan maken. Maar daar halen ze geen belang uit, ze hebben er geen oren naar omdat ze meer belang hebben onder het huidige systeem. Je doet alsof alles afhangt van een financiële oplossing. Maar de oplossing is niet extern te vinden of door veranderingen toe te passen op het monetaire. De verandering begint intern. Maar je loochent en weigert op de knieën in het diepste van jezelf tot God te keren. Zijn dit dan de vruchten van gnosticisme?
 7. Fundamenteel

  Relativiteit der dingen, om tureluurs van te worden.

  Heb je het van jezelf niet door? Misschien kan je gewoon concreet verwoorden wat je bedoelt? Wat ik nu samenvat, en zo begint elk topic van u: je schetst een probleem, dan presenteer je de oplossing maar stuik je alleen maar op meer problemen waarvan je uzelf compleet tureluur maakt.
 8. Fundamenteel

  De grote misleiding

  Mensen die zo graag hun gal spuwen over de wapenwet in Amerika kunnen hier best wat van opsteken. Youtube kanaal Jason A. Wat gekend zou moeten zijn.
 9. Fundamenteel

  Relativiteit der dingen, om tureluurs van te worden.

  Wat zijn we met geld als we er geen gezondheid en geluk mee kunnen kopen? Wanneer de voorraden niet aangevuld worden? Wat zijn we met psychologische diagnoses/labels als er geen genezing is? They can’t and will not give us deliverance. Only God can, en door gevormd te worden in God krijg je een ander perceptie wat u sterker dan al die waanzin op externe basis maakt. Het begint bij het gebed, tot keren en bekeren. Ook al val je dagelijks, dan sta je dagelijks opnieuw op en laat ge u keer op keer vallen in de hand van uw Schepper. Doe dit een jaar aan een stuk en door al dat vallen en opstaan staat ge sterker dan de doorsnee mens. Vaya con Dios
 10. Fundamenteel

  The Family

  Dat zeg jij “hij is geen lid van die familie”. Anderen weer wel. Ik weet het eerlijk gezegd niet. Ik wou geloven dat Trump de grote verandering zou brengen. Wat enigszins was, maar vraag me af of het allemaal show is. Maar dat is het laatste dat ik er dan maar over zeg 😛 Waarom noemen ze die serie dan niet gewoon the deepstate ipv the family?:D Stop, je flatteert mij.
 11. Fundamenteel

  Abortus

  Jij hebt verkrachting en her body her choice wel als argument gebruikt. Ik noemde dat nog achterlijke linkse logica. Daarmee zeg ik niet dat ze uw enige argumenten waren he. En ja een embryo is zich bewust in de buik. Een zygote wellicht niet. Het is niet ik die beide door elkaar hield dus heb er wellicht minder in bij te leren dan u.
 12. Fundamenteel

  Abortus

  Leer eens eerst begrijpend lezen alvorens je een bijbel poogt samen te vatten. Wat dbi en ik schreven is gewoon af te leiden uit de bijbel. De enige die dat verdraaien zijn jullie. (Thinkfree en kaasje)
 13. Fundamenteel

  Abortus

  Kijk naar de context van wat dbi zei en naar de geciteerde bijbelteksten? Het NT geeft wel degelijk gedrags- en kledijcodes voor vrouwen. Wat jij daar aan toevoegde staat geheel los van de context. Dbi verdraaide niets als het kledij, vlechten en juwelen betreft. Kaasje pikte in met een bijbelcitaat over kledij en juwelen die dat onderstreept maar jullie lezen weer wat anders... Geconditioneerde wezens toch
 14. Fundamenteel

  Abortus

  Je onderstreept “met”, vlak daarvoor staat “niet”. Dus niet met vlechten, dure kledij of goud (juwelen). Simpel toch? Dat zie ik daar niet staan neen
 15. Fundamenteel

  Ontspanning

  Mijn grens is dan de balzak om het zo abrupt te stellen maar niet aan te raden daar te trimmen, gewoon het scheermesje nemen best. Anders alle gevolgen van doen, believe me....
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid