Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  7453
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Fundamenteel

 • Rang
  CrediShark

Recente profielbezoeken

1624 profielweergaven
 1. Fundamenteel

  Moeten we bang zijn van het Coronavirus?

  Je moest eens weten welke complotten rondgaan... Eentje vind ik nog wel plausible. Dat de overheid haar tegenstanders valselijk kan beschuldigen van besmetting, oplsuiten en besmetten en alzo killen. Onze Belg met corona is genezen en nu de veiligste man van het land wegens natuurlijke resistentie. Voor mij dus geen vaccin. Corona maakt me niet gek. Ik vind de buurt belangrijker, maar daar mag niet over gesproken worden dus ja... Of mag wel maar gaat niet wegens okifobe en poco struisvogels.
 2. Fundamenteel

  YouTube kanaal PraysUp | Abonneer!!

  Schitterend gasten! Het is nog maar een voorstelling he @Dat beloof ik. Geef dat ruimte tot groeien. Wie weet komen er nog interessante thema’s aan bod.
 3. Fundamenteel

  Onwetendheid (gedegen herstelonderzoek)

  Het is als willen vliegen. Sommige zaken kunnen we niet en daar moeten we ons bij neerleggen. En de mensen die dan alle grenzen aftastten om tot een vliegtuig te komen zaten niet op credible.nl anderen aan te wijzen. Noch hingen die de emotionele dramaqueen uit. Die pakten wat het kapitalisme hen te bieden had en ontwierpen een vliegtuig, ook al zeiden velen toen dat ze gek waren en het niet kon. Maar als ge bitflatie begint te opperen, weet dan dat je veel slapende beren ontwaakt en op tenen van reuzen gaat staan. Het is een vorm van spirituele oorlogsvoering waarvoor je beter sterk geschoeid staat. Het is te draconisch voor u. Geniet van wat de aarde/God ons biedt, leeft zo goed mogelijk en surf op de golven van het systeem. Je kan ook kiezen verder te verdrinken. Keuzes.
 4. Fundamenteel

  Onwetendheid (gedegen herstelonderzoek)

  De kloof wordt zelf gemaakt onder het mom van diversiteit. Willen mensen in Europa leven? Fijn, maar naar onze normen en waarden. Zo is er geen kloof als we allemaal aan hetzelfde touw trekken. De waarheid, hoe ongemakkelijk ook blijft de waarheid. Velen kunnen de waarheid niet aan en houden liever zichzelf voor de gek. Wat “we” willen is luid en duidelijk afgeroepen, wat “we” niet willen evenzo. We willen een terugkeer naar dat fatsoenlijke Vlaanderen zonder omvolkingstechnieken. Aanpassen of opkrassen. Nieuwe gevangenissen ipv nieuwe moskeeën waar de criminaliteit gefaciliteerd wordt. Ik zeg u, meeste zijn niet klaar voor wat komen gaat. Deus Vult. Het is zo eenvoudig als kan zijn. Je bent of wel voor of tegen. Momenteel zuigen we derde wereldlanders, jihadisten en consoorten aan. Een sociaal beleid voor eigen volk, ja. Maar qua asielwetten en migratie mag de quota ferm naar beneden. Als kinderen vermoord worden in je asielcentra is dat een sterk signaal dat de politiek prutst en zichzelf enkel verrijkt op ruggen van onschuldigen. De God die “wij” dienen is daar niet mee gediend. Armageddon now. Deus vult.
 5. Fundamenteel

  Onwetendheid (gedegen herstelonderzoek)

  Know your audience. Het is als een moslim varkensvlees aanbieden. Wat ben ik met mindfulness als ik meteen resultaat wil? Ik heb een potteke voor ieder kwaaltje. Uppers en downers...
 6. Fundamenteel

  Laatste dagen - Openbaring

  Gewoon bannen en terug laten keren als dolce vita ^^
 7. Fundamenteel

  ASMR

  Maar is dat echt zo? Ik spreek dan over echte intimiteit en geen platte seks. Of wat van open relaties? Is het ontrouw als het mag?
 8. Fundamenteel

  Onwetendheid (gedegen herstelonderzoek)

  En wie zegt dat die ik aanbeveel u niet menselijk zou behandelen? Ga maar eens op consultatie en volg dat advies eens. Laatst raadde hij me wel mindfulness aan, waardoor ik even begon te twijfelen. Ik ben dan maar naar Nederland gereden en toen viel alles terug op plaats. Soms, heel soms denk ik dat ik meer consulteer dan consultatie krijg. Misschien is hij dan met mindgames bezig?
 9. Fundamenteel

  Onwetendheid (gedegen herstelonderzoek)

  Pakt eens tram 10. Letterlijk. Doe dat na de schooluren en tel eens hoeveel blanken je nog treft. Niets co creatief aan. Pure omvolking.
 10. Fundamenteel

  Onwetendheid (gedegen herstelonderzoek)

  Dit forum heeft nood aan vrouwen
 11. Fundamenteel

  Onwetendheid (gedegen herstelonderzoek)

  Je vraagt helemaal geen deskundig onderzoek aan. Dat is nu net het hele probleem. Het is als ik die ganse dag vanop mijn luie zetel zou klagen dat ik honger heb omdat ik de moed niet vind te winkelen en eten te maken. De enige die zichzelf begrenst ben jij.
 12. Fundamenteel

  Onwetendheid (gedegen herstelonderzoek)

  Waar kunnen daklozen terecht? Waar kunnen alleenstaande moeders terechts? Alleenstaande ouders algemeen? Het systeem omvolkt u. Daar moet je dus al zeker uw soelaas niet zoeken. In de privé vind je wel gelijkgezinden...
 13. Fundamenteel

  Onwetendheid (gedegen herstelonderzoek)

  Uw economie is mijn islam.
 14. Fundamenteel

  Onwetendheid (gedegen herstelonderzoek)

  Awel, eerder dan veel schrijven, veel tegelwijsheid lezen.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid