Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  1886
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Fundamenteel

 • Rang
  CrediBakvis

Recente profielbezoeken

835 profielweergaven
 1. Fundamenteel

  Kijken in de gesloten wereld van Jehovah’s Getuigen

  Die jongen geeft aan een gelukkige jeugd gehad te hebben op het drinken en uitgaan na. Kijk wat voor fatsoenlijke jongeman dat geworden is? Ik kan me vergissen, maar lijkt me wel een rechtschapen jongeknaap. Dat er een Armageddon aankomt gelooft toch ieder christen? Wie daar uitverkorene in zal worden is echter niemand gegeven te benoemen mijn inziens. Dat verstoten vind ik ook genadeloos, maar het is nog steeds geen eremoord he Blijft echter tragisch een kind op te geven voor geloof, zou ik zelf nooit doen, al werden ze satanisten. Maar als gelovige dan, hoe vrij kan het zijn he, ergens zijn er wel grenzen nodig. Maar misschien zijn ze bij JG wel een beetje te strikt?
 2. Fundamenteel

  Eindtijd

  Pfffffff je hebt gelijk, eindelijk mijn ogen zijn open.
 3. Fundamenteel

  Is seks een basisbehoefte?

  Ok vanaf aswoensdag (6 maart) doe ik het gewoon. 40 dagen en 40 nachten niets.
 4. Fundamenteel

  Eindtijd

  Je schuift dus werkelijk je eigen strategiën in mijn nek he? Van a naar b en naar c. Beantwoordt dat van Gog en Magog nu gewoon. Of ben je ook te ijdel “ik weet het niet” te zeggen?
 5. Fundamenteel

  Eindtijd

  Die Magog en Gog is mij altijd onduidelijk geweest, maar daar je mijn antwoord weglacht weet je blijkbaar meer? Concreet zonder trollen 😛
 6. Fundamenteel

  Is seks een basisbehoefte?

  ik kan dit niet aan.
 7. Fundamenteel

  Sabbatsjaar

  Pfff ik heb geen strategie, weerleg enkel wat ik geloof. Ik veroorzaak de grote misleiding niet he, ik ben daar in wakker geworden.
 8. Fundamenteel

  Eindtijd

  Of is het andersom? Weerleg eens duidelijk.
 9. Fundamenteel

  Eindtijd

  Goede vraag, maar men linkt Magog ook aan Rusland. Dan zou Gog Poetin moeten zijn terwijl die zowat het zwaarste geschut tegen de globalisten is. Ze staan nu tegen de grens van Israël met Iran. Spannende tijden, wordt zeker allemaal nog duidelijk.
 10. Fundamenteel

  Is Jezus een pacifist?

  En die gelijkenis is dus niet letterlijk iemand doodslaan he. Desid heeft dat uitgelegd. Jezus was een pacifist, maar of dat ook zo zal zijn bij zijn terugkomst blijft nog de vraag. Uw eigen aangehaalde teksten onderstrepen die vraag des te duidelijk.
 11. Fundamenteel

  Is Jezus een pacifist?

  Maar de gelijkenis van Lukas 19 gaat niet letterlijk over mensen doodslaan die Christus weigeren. Lees het er maar op na vanaf het begin aan de tekst, de aanleiding.
 12. Fundamenteel

  Sabbatsjaar

  Ik volg dat kanaal al jaren en zat er zelden naast. U weze gewaarschuwd.
 13. Fundamenteel

  Sabbatsjaar

  Je zag niet uit dus, wel na zijn termijn komt de 7jarige tribulatie. 2024 - 2031
 14. Fundamenteel

  Sabbatsjaar

  @TTC heb je een uurtje?
 15. Fundamenteel

  Is Jezus een pacifist?

  Onkunde Dat beloof ik. Die teksten zijn gelijkenissen waar een aanleiding aan vooraf gaat. Ik maakte die fout enkele dagen geleden ook nog, maar door bijbelstudie ben ik daar wijzer uit geworden. Die van Lukas 19 kwam hier al aan bod.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid