Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  6199
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Fundamenteel

 • Rang
  CrediShark

Recente profielbezoeken

1385 profielweergaven
 1. Fundamenteel

  Muziek topic

 2. Fundamenteel

  Overbevolkte aarde?

  Beeld je maar eens in wanneer dit andersom was. En daar zit een grote kern van het probleem. Het westen en Israël worden constant op de orde geroepen, maar nooit andersom, nooit. Dat er vandaag nog mensen zijn die Nelson Mandela prijzen gaat er bij mij niet in. We zouden beter eerlijk zijn over de geschiedenis dan fouten van anderen te verhullen en die van "ons" te overdrijven.
 3. Fundamenteel

  Overbevolkte aarde?

  Begrijp me niet verkeerd. Ik wens mensen geen onheil toe. Zeker niet! Maar als je boeren gaat vermoorden, moet je achteraf niet klagen over hongersnood. Fort Europa We hielden ons bevolking perfect op peil en de vergrijzing was net goed in een automatiserende samenleving. Het is toch niet aan het westen de babyboom van anderen op te vangen? Gedenk de vergelijking van het plantje in de woestijn waar anderen medelijden mee krijgen.
 4. Fundamenteel

  Overbevolkte aarde?

  Poog de situatie eens om te draaien. Dat wij kleurlingen onteigenen en vermoorden. Logisch dat zij ons dan achteraf niet te hulp schieten he? Het zou de wereld enorm goed doen als iedereen verantwoordelijk wordt gesteld over zijn eigen regio, en niet daarbuiten. Zeker niet waar ze het zichzelf aandoen, laat ze maar via de harde hand leren uit hun fouten. Die harde hand is dan hun hand he, voor ge mij verkeerd begrijpt
 5. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  Gaat naar luidt ook in PowerPoint
 6. Fundamenteel

  Overbevolkte aarde?

  Awel, laat ze elkander daar lief hebben. Als blanken moeten we afstand houden en ze in hun waan laten
 7. Fundamenteel

  Overbevolkte aarde?

  Waar staat dat wij compassie moeten hebben met racisten? Ja ik ga nog liever naar de hel dan compassie te hebben met moordenaars. Echt wel. Zuid Afrika gaat nu Zimbabwe achterna. Als daar hongersnood komt is dat louter omdat ze de blanke boeren onteigend hebben, vermoord hebben, ...
 8. Fundamenteel

  Overbevolkte aarde?

  Als je maar 1 kind voeden kan, waarom er dan tot 20 maken? Om ze dan naar Europa op te sturen? Neeje, laat maar zo Afrika wijst het westen aan voor hun ellende. Terwijl ze beter eens naar hun corrupte leiders wijzen en in eigen boezem tasten. Kijk eens naar Zuid Afrika en Zimbabwe. In Zimbabwe moesten alle blanken weg, wat volgde? En nu zouden wij compassie met deze mensen moeten hebben? No way in hell.
 9. Fundamenteel

  Overbevolkte aarde?

  Ironisch is wel dat de meest welvarende landen een "vergrijzing" kennen en de meest onderontwikkelde landen een babyboom. Logisch gezien zou dat andersom moeten zijn.
 10. Fundamenteel

  Een VERGELIJKING

  Je kan ook het leven in dat dier laten en er goed voor zorgen zoals dat in Genesis 1 bedoeld was.
 11. Fundamenteel

  Ouders als voorbeeld

  Dat is buiten context gaan. Wat is het verschil tussen een kind kaalscheren of een kind de hoofddoek aandoen? Is een kind in staat zulke keuze voor zichzelf te maken? Jouw moeder was een volwassen vrouw. Een kind dat door de maandstonden "volwassen" wordt geacht, mee moet vasten en een hoofddoek moet aandoen, is toch ook kindermishandeling? Tuurlijk was wat die man deed fout, maar voeren we dat wel consequent uit? Waar is de uiteindelijke grens? Vanaf wanneer is het keuze en vanaf wanneer is het dwang?
 12. Fundamenteel

  Ouders als voorbeeld

  En wat is dan het verschil met een kind kaalscheren of een hoofddoek aan doen?
 13. Fundamenteel

  Ouders als voorbeeld

  Scheren orthodoxe Joodse vrouwen zich dan niet kaal?
 14. Fundamenteel

  Trump heeft omstreden tv-predikant in dienst

  Er is toch zo'n hacker die politiek asiel (in Zweden?) moest aanvragen omdat die NASA files had gehackt? Daarin stond dat er al officieren zijn buiten deze aarde. Dat kosmische reizen dus al gaande zijn. Ook had je "the Majestic 12" (van Eisenhouwer?), die onderzochten aliens en gecrashte voertuigen. De mens is al laaaaaaaaaaaaang in contact met een andere intelligentie, maar dat kan evengoed de duivel zijn. De gevallen engelen uit de bijbel. Ik ben daar heel voorzichtig mee geworden, ooit was ik zo gek alles op me af te laten komen tegen elke prijs. Dan drong door: Curiosity killed the cat. Mensen die veel intappen op zulke velden leven ook niet te lang, sterven veelal aan een tumor. Maar misschien is dat door de middelen waarmee ze er op intappen.
 15. Fundamenteel

  Trump heeft omstreden tv-predikant in dienst

  Use the Force nikie, use the force!!! You're the chosen one!
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid