Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  8670
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

1750 profielweergaven
 1. Fundamenteel

  Theologie, referentiekaders, dissonantie en trollen.

  En ze staat erop DSLR en met een M50. De lockdown wordt zo fascinerend dat we zelfs de microscoop gaan aansluiten op de laptop om tot 400x vergroting te gaan. Niet zo evident altijd om zuiver beeld te krijgen in hoge resolutie.
 2. Fundamenteel

  Theologie, referentiekaders, dissonantie en trollen.

  Ook opgestaan voor de maan? Lol nog een kwartiertje. Ooooeee spannend. Pascha nadert.
 3. Fundamenteel

  Theologie, referentiekaders, dissonantie en trollen.

  Er is geen werkelijkheid, alles is gelogen agenda’s te dienen. Alles. Zelfs religie is opgeschoond en aangepast na bloedvergieten. De mensheid is het probleem, dat vereist geen redding. Alles is persoonlijk and fuck the rest. Als dat beestensysteem voor u geen werkelijkheid is, ok dan. Ik fixeer mijn dromen elders en ga wat meer lachend pieken met de kosmos. Mijn realiteit is de mijne en als ik het fout zie, heeft daar maar ENE in te oordelen.
 4. Fundamenteel

  Theologie, referentiekaders, dissonantie en trollen.

  Als er geen complot is, waarom is de simpele eenvoud implementeren in ieders voordeel dan zo moeilijk? Is het de ander die u tegenhoudt? Neen dat zijn die dragonders die net zoals gij en ik uiteindelijk sterven en een hele generatie met zich meetrekken door hun hebzucht en egotripperij. Laat oe niet vangen en meetrekken. Fuck them. Vanaf heden heeft iedereen daarom ook gelijk. Ik deed dat al met een aantal mensen voor de goede vrede. Vanaf nu heeft iedereen gelijk en doe ik gewoon mijn eigen ding.
 5. Fundamenteel

  Theologie, referentiekaders, dissonantie en trollen.

  Aan niemand behalve de waarnemers. We zullen zien aan u hoe goed die Etherapie werkt. Lead the way. Tot dan zal ik wel waar voor mijn geld vragen. Ik ben wat ik ben en daar moet just nix aan veranderen. De wereld moet mij niet veranderen en andersom. Maar net zoals ik mijn fatsoen op straat moet behouden, is de volksgezondheid bewust schade aanbrengen alle fatsoen voorbij. Als 5G schadelijk is is dat schadelijk. 4G is dat ook al. En geen kak die beseft wat the internet of things werkelijk inhoudt. Dat is AI massaal aansluiten op het web en die AI is geprogrammeerd u tot in de komma in de gaten te houden. Alles gaat statistiek bijgehouden worden in een categorie voorbij wat Hitler voor ogen had. Hoe China haar burgers in de gaten houdt is via internet of things met 5G. Beziet maar eens wat die bevolking ons poogde duidelijk te maken daar.
 6. Fundamenteel

  Theologie, referentiekaders, dissonantie en trollen.

  Therapieshoppen Zeg TTC, als ik medische wil. Moet ik me dan afgeven op de ggz of op de politiek? En als ik blijf zoeken naar verlossing in de ggz, die daar verdeeld in staat, hoe kan ik dan ooit tot eenheid komen? Zelfs de politiek staat verdeeld en gebruikt intel naar believen op basis van hun programma. Extreem links en extreem rechts kunnen beide wetenschappers raadplegen. Wordt het dan niet tijd als mensen die politiek en ggz te lossen? Degene die de problemen veroorzaken moeten mij geen oplossing brengen. Geef het avondland terug naar het evenbeeld van haar heilige grond. Niet naar dat van die dragonders. Er schiet een boze kracht als paddenstoelen uit de grond waarop enkelen zich verrijken en ons daarmee onderdrukken. En gij zou nog die hun infrastructuren willen raadplegen in de hoop op herstel? Ge zou van minder zot worden he.
 7. Fundamenteel

  Genesis 2:17

  The bible - it is written Theory of evolution: it is rewritten
 8. Fundamenteel

  Theologie, referentiekaders, dissonantie en trollen.

  Lol wanneer ga je doorhebben dat ze er niet zijn om u te helpen? Of dat er toch op zijn minst enkele mensen -waaronder jij- boven hun niveau zijn? Ik zou de dood geen spel noemen. Het is een selectieproces op genocidale schaal.
 9. Fundamenteel

  Theologie, referentiekaders, dissonantie en trollen.

  De speeltuin van de duivel en al zijn minions die absolute controle willen. Over de wereld, uw psyche en hele biologie. The all seeing eye. We burn, they burn. Simpel.
 10. Fundamenteel

  Theologie, referentiekaders, dissonantie en trollen.

  Het werd al werkelijkheid voor ik het riep he. In feite was het al werkelijkheid voor ik ontwaakte. Als het volk neen zegt, is dat neen. Blijven opdringen is gewoon represailles veroorzaken. Of dacht ge dat die dragonders uw vrijheden op een presenteerblaadje gaven? Neen dat vereiste protest. Doen we nu niets nemen ze ons alle rechten af. Eerst een superstaat als in China en daarna volgen andere draconische maatregelen, maar dan is het te laat. We hebben geen democratische staat he. Maar een pedobeshermende, jihad collaborerende staat die haar eigen generaties via abortus vermoordt en via migratie omvolkt.
 11. Fundamenteel

  Theologie, referentiekaders, dissonantie en trollen.

  We zitten zo diep dat een arrestatie een nieuwe realiteit wordt. Maar ik heb al een massa opgestoken met flyers in de hoop dat ze me voor zijn Echt gast, een mast in de straat = guerilla
 12. Fundamenteel

  Theologie, referentiekaders, dissonantie en trollen.

  Ik heb zelfs gas terug genomen en ene smijt iets op slot wat quasi 1000 views per dag haalde. En welke foemp die ging klagen kunnen we maar raden. Wat domineert? Achterlijke idioten die zonder google geen enkele discussie kunnen meevoeren, en zelfs waar het over geloof zou moeten gaan telkens hun subjectieve mening mee verhalen. Alsof diE stille lezers 1 fuck om die rejects hun mening geven? Waarom zitten ze op een crea forum? Omdat de wetenschap ze teveel is, ware het niet zo zouden creationisten minder moeten inlepelen. En als ik dan de feiten door een ander voorgekauwd krijg en presenteer gaat de draad op slot? Waarom? Omdat het niet poco is? So fucking what?
 13. Fundamenteel

  Theologie, referentiekaders, dissonantie en trollen.

  Dien inconsequente spast bande me nog altijd niet.... Het vet van de soep is er af. Wat doet ge hier eigenlijk tussen die kleuters¿
 14. Fundamenteel

  Genesis 2:17

  Ja doe maar on topic. Er moet maar ene gaan zagen en die moderatie smijt op slot zonder na te gaan of de klacht wel terecht ... Wanneer mensen die dan nog niet kunnen begrijpend lezen gaan klagen... Eens ge zelf volwassen probeert te doen ziet ge pas wat voor een kinderachtige bende dat hier is.
 15. Fundamenteel

  Theologie, referentiekaders, dissonantie en trollen.

  Ik volg nix of niemand. Het ga je goed.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid