Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  6365
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Fundamenteel geplaatst

 1. Fundamenteel

  Johari-venster (het verborgen gebied)

  Jaja allemaal zonnekes hier. We vloeien over van broederlijke liefde. Vrolijke vrolijke vrienden, vrolijke vrienden dat zijn wij...
 2. Fundamenteel

  Johari-venster (het verborgen gebied)

  Ik heb niets uit te leggen he ik onderneem anders, maar spreek ik erover is het manipulatie. Nog efkes en ik zet mijn erfenis echt om naar aandelen. De toekomst ziet er goed uit. En dat zonder roze bril.
 3. Fundamenteel

  Het Venusproject en de nieuwe tijden?

  Is dat al geen oud project waar niets van gekomen is? Wel knap anders.
 4. Fundamenteel

  Muziek topic

  Nostalgie:
 5. Fundamenteel

  Johari-venster (het verborgen gebied)

  Ik versmacht geen enkele vooruitgang. Ge hebt de hele wereld en al haar middelen uw theorie om te zetten naar praktijk. Laat je vooral niet door anderen tegenhouden. Misschien dat onderweg duidelijk wordt dat je ook wat van anderen kon leren en het niet aan u is enkel anderen te beleren Succes!
 6. Fundamenteel

  Johari-venster (het verborgen gebied)

  Honestly, kijkt gij nog nuchter naar de wereld? Drink je nog dat vergif alcohol? Dat vernauwd de perceptie. Het vraagt tegenwoordig heel wat lef eens met een verruimd perspectief naar de wereld te kijken. Ik schuw zulke ervaringen niet, recht dat konijnenhol in, uit elkaar getrokken door de zwaartekracht van spirals die me naar een andere dimensie katapulteren. En wat daar te vinden is, kunt ge nergens op aarde vergaren. Maar we komen altijd terug hier beneden, hier in deze realiteit. Deze realiteit is niet voor de mens bedoeld. Moge dat licht snel schijnen, alles zal vergaan. Wie deze wereld wilt winnen, zal er zijn leven aan verliezen. Maar dat moet één niet tegenhouden er het beste van te maken tot zijn tijd erop zit. En dat doen we niet door alternatieven te bedenken waar we niet mee aan de slag kunnen. Dat doen we door te surfen op de golven van het systeem en er ons eigen graantje uit te pikken zonder hebzuchtig te worden. Al dit heeft niets met intellect te maken. Wie echt iets begrijpt kan dat in enkele zinnen uitleggen aan de domme massa. Maar als je dan telkens bij moeilijke vragen gaat verschuilen achter anagrammen die los van de vraag staan, moet je niet verbaasd zijn dat de mensen ooit afhaken. De vraag was simpel, het antwoord bleef uit. Wat zijt ge dan met al uw intellect als ge er geen woord van kunt toepassen? Dan zeg je dat ik je manipuleer door realistische doelen aan te reiken, maar het is gij die manipuleert door anderen pogen mee te trekken in alternatieven waar geen kat iets mee kan doen.
 7. Fundamenteel

  Probleem met Accountinstellingen

  Ten strijde!!! Op ons paard, de mods in een hoekje drummen en ze laten kiezen: Give us freedom or try taking our lives!
 8. Fundamenteel

  Probleem met Accountinstellingen

  De Tempeliers van credible.nl
 9. Fundamenteel

  Johari-venster (het verborgen gebied)

  Ik eet niet eens fastfood. Ik ben vies van andere mensen die mijn eten aanraken.
 10. Fundamenteel

  Johari-venster (het verborgen gebied)

  God is ook in het verborgene he ;) Niet dat hij dit doet om ons te misleiden, maar om zich kenbaar te maken aan wie Hem oprecht zoekt. Hij laat de mens in zijn/haar eigen waan, in dat opzicht misleidt de mens zichzelf. En moeten we niet enigszins achter geld aanhollen he? Of wil jij eindigen zoals die Graham? Die man zonder been dat altijd geld schooide aan het shoppingcenter van de Groenplaats? Die dan een longontsteking kreeg door ontbering en er uiteindelijk aan stierf? Het is geen zonde te willen sterven in een warm bedje met geliefden rond je heen waarvan je weet dat ze goed terecht komen. Waarvan je weet "mijn begrafenis is geregeld", ik laat geen schulden maar een klein potje na. Dat jullie mij daarop willen beoordelen en liever verder bouwen aan luchtkastelen, ge doet maar he. Ik dwing niemand naar de beurs, niemand dwingt mij mee te fantaseren. Ik stelde maar terechte vragen en werd afgeschoten. Don't shoot the messenger ;)
 11. Fundamenteel

  De drieëenheid voor Nicea

  Christenen zijn niet 1. Quasi iedere gemeenschap maakte het zich gemakkelijk en geniet van wat de wereld te bieden heeft. Tegelijk kan ik me mateloos prikkelen aan predikers die zeggen dat je gelukkig wordt van God te vinden. Als ik mijn godsvonk aansteek word ik geconfronteerd met alle ellende op deze wereld en kom ik middelen te kort. De triniteit doet overigens God geen oneer aan, het is echt zinloos ons daardoor te verdelen. Op Twitter zie ik veel Open Doors passeren, het leed op deze wereld is immens. En wij allemaal hier forummen lekker en genieten ‘s ochtends van de warme koffie terwijl anderen zich wassen in een plas koud regenwater. Laten we evengoed blind worden zoals Saulus. We verdienen dat.
 12. Fundamenteel

  Invloed van voorgeslacht op ons gezin

  Ja van de wet en heeft ons onder genade geplaatst. Maar is daarmee de erfzonde ongedaan gemaakt? Laten we eens samen naar het ziekenhuis of zottenhuis gaan om te zien hoe ze nog speelt.
 13. Fundamenteel

  Waarom moet God op aarde komen?

  Als je dan toch trolt, doe het dan verdekke goed he. Google knippen en hier aan mekaar plakken werkt hier niet met de grote jongens. Wij forummen al decennia, echte masters hier. Hij weet het niet. Wellicht moet hem nog eerst “paradigma” googelen en dan “shift” om dan die uitleg aan zijn onzin te plakken en stil hopen dat een ander het niet omver blaast. Anders zei hij het toch meteen? Het is verdekke 10 a 20 woorden uitleg. hout vasthouden Plume, hout vasthouden. Mehehehe
 14. Fundamenteel

  Probleem met Accountinstellingen

  Ah ik ben niet alleen. Ik dacht al dat ik weer een aparte behandeling kreeg
 15. Fundamenteel

  Johari-venster (het verborgen gebied)

  Of ze waren gewoon gaan neuken? Laat de liefde zegevieren. Groepsknuffel voor iedereen. Ik wens jullie veel succes. Hou me op de hoogte als de wereld verbeterd is. Ik zal intussen mijn effectenrekening aanvullen, kwestie van op safe spelen.
 16. Fundamenteel

  TIP: Vacature bij Zorgorganisatie

  Ik denk dan spontaan aan @Kaasjeskruid. Dat is hier het zonnetje in huis. Of @Plume ?
 17. Fundamenteel

  Johari-venster (het verborgen gebied)

  Het lijkt mij er ook op dat TTC denkt dat al die problemen gemakkelijk op te lossen zijn. Maar dat is duidelijk niet. We staan voor een elite die weigert opzij te gaan en goed boert op de problemen. Of ze nu echt zijn of niet, ze onderdrukken er ons wel mee. Het is als zeggen een brug bouwen is gemakkelijk, maar dat is ook maar naargelang de omstandigheden en de ondergrond. Op drijfzand moet je geen pilaren plaatsen. Dan moet je eerst gaan saneren, en zelfs dan...
 18. Fundamenteel

  Waarom moet God op aarde komen?

  Het omgekeerde is nu wel bewezen. Of je bent gewoon te dom buiten je eigen oogkleppen te redeneren, wat is het?
 19. Fundamenteel

  Waarom moet God op aarde komen?

  Gij kunt echt niet begrijpend lezen he? Als de mens 21 gram na de dood verliest, wat verlaat het lichaam dan?
 20. Fundamenteel

  Waarom moet God op aarde komen?

  In your defense, een mens die net sterft weegt 21 gram lichter In another defense: Die mens neemt geen zuurstof meer op. In your defense: Een liter lucht weegt maar ongeveer anderhalve gram. De longinhoud is daarvoor dus te klein het alleen op lucht te steken.
 21. Fundamenteel

  Johari-venster (het verborgen gebied)

  Alsof iemand weet waar het om te doen is? We zijn hier geworpen en onderworpen aan omstandigheden sterker dan onszelf. De enige vrijheid die we hebben is onze emoties controleren en hoe daarop te reageren;
 22. Fundamenteel

  Muziek topic

  In a land of make believe that don't believe in me... https://www.youtube.com/watch?v=FNKPYhXmzoE
 23. Fundamenteel

  Waarom moet God op aarde komen?

  Maar neem dat toch niet zo serieus Waarschijnlijk roken wij irl de vredespijp.
 24. Fundamenteel

  Waarom moet God op aarde komen?

  Ik zal u anders eens doodkloppen, reanimeren en dan kunt ge het ons zeggen na uw BDE
 25. Fundamenteel

  Waarom moet God op aarde komen?

  Zijn er dan verschillende? De Hoogste, De Almachtige.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid