Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  4185
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Fundamenteel geplaatst

 1. Fundamenteel

  Eindtijd

  Ze kennen Jezus wel, maar stellen daar iemand anders boven. De valse profeet.
 2. Fundamenteel

  Eindtijd

  Je hebt zelfs al de superstring theorie, beter gekend als de M theorie. Hoewel dat een unificatie van alle snaartheorieën is.
 3. Fundamenteel

  Eindtijd

  En geo engineering, 5G, collaboratie met de jihad, anti democratische anti christenen, moord, brand,...
 4. Fundamenteel

  Ontspanning

  Een biertje... Wat smaakt dit na maanden en een hitteslag van gisteren. Burps. Ik zal het maar bij 2 houden zodat het blijft smaken.
 5. Fundamenteel

  Wat dokters je niet vertellen: de mazelen en kanker.

  Een mens weet het op den duur niet meer he. Sowieso ga je mij niet wijsmaken dat 7 miljard mensen hetzelfde reageren op vaccins. Er moeten sowieso neveneffecten zijn. Dat ze daarvoor cellen van een geaborteerde foetus gebruiken vind ik ook al zoiets luguber.
 6. Fundamenteel

  Eindtijd

  Jihad is jihad en moeten ze verplicht voeren van hun geloof. Zelfs een geweldloze jihad kan het einde van onze beschavingen betekenen. Wanneer ze deze juridisch en demografisch voeren, daarmee politiek infiltreren en via die weg ons (geweldloos) aanvallen, dan is dat ook een probleem. De boerka is niet meer strafbaar in Amsterdam, dagelijks incidenten zoals in Londen. We moeten stoppen met die politieke correctheid en het beest gewoon bij naam durven noemen. Khadaffi zei al dat de islam Europa zal veroveren via de baarmoeder. Dit is exact wat gaande is en eerder dan zich aan te passen maken ze het onze kinderen een levende hel. Wacht maar, en wees voorzichtig met uw islamloverij, het zal niet altijd post blijven pakken.
 7. Fundamenteel

  Eindtijd

  De burgemeester van Londen was de advocaat van 9/11 terroristen en moslim. Halsema Femke werkt samen met die terroristen van het moslimbroederschap en paait de radicale islam. Ze maken de steden doelbewust kapot, het is regelrechte jihad.
 8. Fundamenteel

  fine tuning universum

  Seizoenen? En alles gaat in cirkels he, daarop is tijd gebaseerd. Ik kan u met zekerheid zeggen dat onze dagen niet langer dan 24h duren. Of wat van kometen en asteroïden? Ze kunnen zelfs adhv de zwaartekracht van planeten enigszins berekenen waarnaartoe ze zullen uitwijken. Zeer voorspelbaar, want zwaartekracht is een wet. En check deze film eens. Weinig hoop dat mensen dat zullen zien, maar het stelt ons (voorspelbaar) universum toch in een ander daglicht.
 9. Fundamenteel

  fine tuning universum

  Waarom is ons universum dan zo voorspelbaar? Wiskunde. Het is toch allemaal netjes aangepast op elkaar denk ik zo. Dat is ook zo op de aarde, blaast alles kapot waar maar 1/3 overleeft en dat herstelt zich. Ja er kan chaos zijn, maar er is ook orde. En er wordt toch telkens naar orde eerder dan chaos “ge-fine-tuned”. Zie de concurrentie in de natuur, wat voor pracht en praal dit kan brengen. Life is awesome.
 10. Fundamenteel

  Nibiru

  Natuurlijk wel, iedere nanoseconde wordt opgenomen met de locatie/graden erbij geregistreerd. Daar gaat niets aan hun neus voorbij hoor Het is wel waar dat dit niet zo simpel is als met een camera, die afstellingen zijn complexer. Maar er zijn zelfs telescopen die materie waarnemen waar het blote oog niet zien kan.
 11. Fundamenteel

  Nibiru

  Ze zouden dan toch op zijn minst toegang tot de database foto’s kunnen geven? Allemaal dan
 12. Fundamenteel

  Eindtijd

  Ik ontspan nog hoor misschien een beetje teveel nu.
 13. Fundamenteel

  Ontmaskerd de werken van satan

  Dan kan je Daens niet. Hij streed tegen kinderarbeid en de leerplicht, ook voor de armen. Een christen btw Christelijke landen schaften overigens als eerste slavernij af en gaven “slaven” als eerste gelijke rechten. Slavernij is meer islamitisch en speelt daar nog vandaag.
 14. Fundamenteel

  Nibiru

  De kwestie van observatie is misschien het hele probleem. Hoewel ... Ze dachten ooit dat de aarde het middelpunt was en alles rond de aarde draaide. Daarop is het heliocentrisch model gebouwd en als dat fout bleek te zijn, is men toch die wiskunde ervan blijven toepassen en heeft men het model aangepast. De wetenschappelijke methode is ieder mens betrokken partij maken. Met het belastingsgeld waarmee ze telescopen bouwen toegang aan iedereen verlenen. Ja het is leuk wat gedeeld te krijgen, maar zo eens full acces verlenen aan amateur astronomen gebeurt nooit. Why?
 15. Fundamenteel

  Ontmaskerd de werken van satan

  Maar is dat waar onze normen en waarden voor staan? Kinderarbeid? Slavernij? Totalitaire communistische regimes? Besef je ook dat een eenmalig transport van al die goederen meer dan de wereldwijde co2 verspreiding is van alle auto’s samen? Laten we niet naar Amerika zien, maar aan onszelf denken. Kunnen wij (Europeanen) nu echt niet overleven zonder chinese brol om het zo cru te stellen? Ik verlang niet naar een wereld die nooit bestaan heeft. Ik verlang de wereld terug zoals die wel bestond. Als het beter leven was dan nu, dan moeten we de oorzaak van het probleem durven benoemen. Het is geen bubbel, het speelt echt. Ik vertaal maar situaties die spelen anno 2019. Dat het vroeger niet op alle gebieden beter was kan best zijn, maar terugkeren naar nationalisme wil niet zeggen de vernieuwing overboord kieperen. Integendeel, de bedoeling is terug te ontwikkelen vanuit de normen en waarden waarvoor onze voorouders de knoken van hun lijf werkten en veelal de ziel gaven aan eerdere dictaturen. Never again = never again.
 16. Fundamenteel

  Nibiru

  Het zijn niet zozeer Annunakis of aliens. Maar er is een interdimensionele kracht bezig op aarde. Vraag me niet wat. Die “fabels” zijn meestal wel ruimer dan hoe ze hier en nu benaderd worden. Persoonlijk hou ik me daar niet meer zo mee bezig. Solus Christus Die interdimensionele “wezens” kunnen zich trouwens voordoen naar wat ge maar wilt. Als ze door muren kunnen kunnen ze zeker in uw hoofd. Het is in het occulte dat je daar deuren voor kan openen en die energie astraal kunt sturen. Een handjevol kan dat, maar de meeste passen het niet toe omdat ze nooit leerde die krachten te beheersen. Meer tussen hemel en aarde dan wij in onze stoutste dromen kunnen bedenken zei Plato al. Het is een mysterie waar ons menselijk brein in oorspronkelijke status niet bij kan. Die kennis is ons verboden en ontnomen zelfs.
 17. Fundamenteel

  Eindtijd

  Dat moet je mij dan niet zeggen maar degene die massaal inzetten op militaire interventies. Ik heb wellicht het hardste geteut tegen oorlog waar ik maar aanwezig was. Of wou toch op zijn minst dat ze die consequent zouden voeren. Al lang praat de tv mij geen vijanden aan en al lang zegt ze me niet meer wie lief te hebben. Ieder ziet maar door, en uiteindelijk verandert er niets. Je houdt dat niet tegen en ik heb er niet eens aandeel in. Begrijp dat nu eens.
 18. Fundamenteel

  Ontmaskerd de werken van satan

  Als we weten dat dronkaards als Juncker en Merkel met haar wraaklust het agenda afgelopen jaren trokken, weten we eigenlijk genoeg. Maar hey antoon, wie neemt vandaag nog de tijd saaie debatten van uren te volgen? Nochtans zijn die essentieel om te achterhalen waarom er in het oosten een regime change werd aangevraagd. Mensen lieten zich wmd aanpraten, bepalen wie dictator is, wie een terrorist en wie een rebel was. Het plan is reeds mislukt, maar ze laten het schip verzinken terwijl ze aan de laatste macht vasthouden zich erop te verrijken. Griekenland was maar een voorbode mensen. De EU en de euro was daarin oorzaak. Mochten de Grieken gewoon Grieken blijven, kwam het nooit zo ver. Het machtigste rijk ter aarde, Rome, ging ook ten onder aan migratie.
 19. Fundamenteel

  Eindtijd

  Maar zijn punt werd niet politiek omgezet. Sterker, hij is vermoord na een heksenjacht van de gevestigde orde. Ayraan Hirsi moest het land ontlopen. Theo Van Gogh werd in haar naam vermoord. Ja het gaat daar over klimaat, maar de kern van het probleem is wel wat groter. Zoals Pim zegt. Ze praten altijd over “en-en”. Dat gaat niet. Ze (politici) zijn echt gek in hun hoofd geworden. Dat mensen zo bv nog op Rutte of Timmermans kunnen stemmen gaat er niet in bij mij. Het resultaat staat te blinken, dagelijks schiet en steekpartijen. Amsterdam gaat Londen achterna, wat hebben beide steden gemeen?
 20. Fundamenteel

  Nibiru

  Er is toch “iets” waar ik nooit mijn vinger op kreeg. En dermate ik ouder werd, te meer mijn leven op die film begon te lijken. Al was in die film iedereen mee in het complot en zou in onze situatie een “ander soort mensen” in het complot zitten. Wat speelt zich achter de schermen af? Wat ik heel mijn leven ervaar is dat de officiële verklaring 8 op 10 niet klopt. Wat als vorige beschavingen al aan ruimtevaart deden? Wat als de tech niet alien maar gewoon louter en alleen “ancient” is? Er zijn alleszins “aanwezigheden” die tech hebben wat niet in deze tijd thuishoort, quasi iedere regering bevestigt het nu. Dat wordt echt waargenomen. In de occulte wereld zijn die aanwezigheden doodnormaal. Veel worden ze in de slaapkamer uitgenodigd en gaan ze een dominante rol in 1s leven spelen. Als dit enige steek houdt....
 21. Fundamenteel

  Ontmaskerd de werken van satan

  Dat gebeurt niet vanzelf. Onze politiek trekt ze aan, nodigde ze zelfs uit. Het is overigens niet alleen de globalisering van mensen, maar ook van goederen. Concurreer maar eens als land met een economie waar de loonkost lager is dan wij een smartphone betalen. Daar kan je wel een boycot of dergelijke op uitvoeren. Maar onze EU boycot liever landen die niet meelopen in hun waan. Wij lopen ook niet langer meer mee in die waan. Ik betaal ondertussen minder verzendkosten op winkels uit China dan Europese, what is up with that? Er is niets mis met nationalisme, je eigen lokale producten promoten en gewoon jezelf blijven. De NWO is al lang geen gekke complottheorie meer. Natuurlijk is dat complot, zonder samenzweringen en voorakkoorden zouden die nooit zo georganiseerd te werk kunnen gaan. Wie is wie? De meeste zijn gewoon bekend gemaakt en exposed. Ze maken uw land kapot en mensen die weigeren zich een avondje of een weekje te verdiepen staan dit nog toe en vertragen anderen die bekend maken hoe hard we genaaid worden. Als de elite dicteert te springen durven ze nog “hoe hoog” vragen. Ik weet niet hoe dat er in Nederland aan toe gaat, maar Vlaanderen stak alleszins de middelvinger op en spande haar klauwen op. Hoe minder wij onszelf mogen te zijn, te meer we dat gaan zijn gewoon. En daar is niets verkeerd mee, wie dat racistisch vindt dat mag gerust naar Wallonië of Nederland vertrekken. Ook zullen wij niet terugkeren naar de middeleeuwen door de boerka toe te staan of homofobie en anti semitisme de vrije loop laten gaan. De werkers van satan erken je aan de lusten die ze najagen. Politiek en burger is geen wij kwestie. Het is wij vs zij. Er is geen middenweg meer. De tijd is nu.
 22. Fundamenteel

  Nibiru

  Heeft iemand the true man show gezien? (Truman show) Wat als dat onze situatie in het groot is?
 23. Fundamenteel

  Ontmaskerd de werken van satan

  Precies dat zei ik net nog tegen mijn vriendin. Mensen hadden het niet breed, maar er stond goed eten op tafel en er was naastenzorg. Er was trots. De voordeur stond gewoon open en iedereen kwam samen op straat. Maar niemand wil mij geloven dat globalisme al dit vernietigde, en toch is het zo. Zijn die vragen retorisch?
 24. Fundamenteel

  Eindtijd

  Maar snap je het dan niet dat een geloof of 5D bewustzijn uiteindelijk niets uitmaakt wanneer oorlog aan je deur staat? Causaliteit is nochtans zo moeilijk niet, natuurlijk zijn er vele alternatieven; maar het agenda is reeds gemaakt.
 25. Fundamenteel

  Leven wij in een democratie ?

  Het is toch geen staatsgeheim dat er een stijging is van gewelddadige roven bij ouderen. En eigenlijk ben ik discussies als dit een beetje moe. Vandaag (enfin gisteren) eens op bezint. Het maakt me pessimistisch en dat zou het niet mogen doen. Hoewel er weinig is om vrolijk van te worden in dat leefgebied (politiek). Soms is het beter een waterpistool vast te grijpen dan wat multimedia. Zonder multimedia kan je daar ook meer van genieten. Ik denk dat er afstand tussen mij en cybertech ga komen. Wat brengt het eigenlijk op buiten meer verdeeldheid.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid