Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  5308
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Fundamenteel geplaatst

 1. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  En wie is het gelukkigste? Die er niets om geeft of die elk detail ontleedt? Daarom, laat het los
 2. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  Dat is relatief. Je kan gamer en kluizenaar worden. Dan bouw je je eigen werelden. Je hoeft hem niet te confronteren, noch te veranderen. Anno 2020 wordt het jaar van de liefde.
 3. Fundamenteel

  Kinderen neutraal opvoeden

  Watjes, voedt ze toch fundamenteel op. Orde, tucht maar bovenal kuisheid!!!
 4. Fundamenteel

  Af van Google

  Tot ze weten wat die info doet. Ze verzamelen al uw gegevens die gedeeld worden met derden. Een bank bv. Ge hebt dan geen geheimen meer dus die verzekeren u dan maximaal omdat je bv volgens een algoritme een ongezonde levensstijl hebt enzo. Het gaat echt voor.
 5. Fundamenteel

  Af van Google

  Door algoritmes is het gebruik van het internet aanzienlijk verslechterd. Films op youtube die ik na enkele kernwoorden terug vond zijn onvindbaar geworden, abonnementen die verwijderd worden, inclusief op twitter en facebook. Nu is algemeen geweten dat deze online diensten onderhandelde met globalisten en daaruit deze algoritmes kwamen. Mijn vraag concreet: is er een alternatief? Parler is er al, maar ik voel dat niet zo als op twitter. Wellicht omdat de grote overstap door de meeste niet gemaakt wordt. Maar eigenlijk is het sedert de nazi geleden dat wij in Europa zo geschonden werden in de vrijheid van meningsuiting en persvrijheid. Ze noemen al lang een kat geen kat meer. Maar indien wij verblind worden en de ongewenste informatie weg gefilterd wordt, heb je geen glazen bol nodig dat dit snel zal escaleren.
 6. Fundamenteel

  Af van Google

  Ja en nee. Mensen lezen zelden de kleine letterkes en kijken zelden naar de machtigingen. Ik denk dat onze privacy wel zeer ernstig is. De micro en camera kunnen constant door derde geraadpleegd worden. Ook al heb je niets te verbergen, het is niemands zaak mijn smartphone af te lezen of mee te luisteren.
 7. Fundamenteel

  Af van Google

  Of die machtiging intrekken? Lijkt me wat simpeler dan rooksignalen. Ug
 8. Fundamenteel

  Kinderen neutraal opvoeden

  Dat moet je niet tegen de blanke zeggen. Onze naties waren stabiel en aangepast op de automatisering. Toen kwam het sprookje van de vergrijzing.
 9. Fundamenteel

  Af van Google

  Mag ik iedereen eens het volgende aanraden? In je smartphone kijken naar apps en machtigingen. Huiver waartoe de apps van google toegang hebben. Je berichten, je telefoongesprekken, je foto’s, ... Google kan dus al uw gesprekken afluisteren, je geeft ze er toestemming toe zodra je hun apps installeert. Als overheden daar dan nog eens mee samenwerken. Waarom zouden ze nog de procureur raadplegen voor een phone tap? En onze overheden zijn vandaag echt voor geen haar meer te betrouwen.
 10. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  Neenee, gij weigert in te zien dat een alternatief hebben anders is dan een alternatief te kunnen toepassen. Maar vooral, mogen toepassen.
 11. Fundamenteel

  Kinderen neutraal opvoeden

  Zelfs christelijk onderwijs is geen referentie meer. Ik ben al dik in discussie moeten gaan. Wij zullen nooit neutraal opvoeden en de leugen altijd tegen het licht houden. Of dat nu over de evolutietheorie of islam gaat. Verbannen ideologieën, het enige wat daar over geleerd werd was de haatzaaierij en de leugens bekend maken. Sinterklaas had ik liever ook niet meegegeven, maar ik ben helaas geen dictator.
 12. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  Die zei ook dat alles complex simpel uit te leggen is. Ik zou die citaat bovenaan zetten als je monetaire zaken gaat bespreken.
 13. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  Ja dat is te zien. Als je met die andere kleur sokken een nieuwe regering bedoelt kan dat weliswaar een enorme paradigmashift veroorzaken. Daarom dat ze niet mogen meedoen, omdat ze het beter zouden doen en de andere nooit meer verkozen zouden worden.
 14. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  Dat kan inderdaad allemaal, maar kan het ook onder de huidige voorwaarden en gang van zaken? In een democratie bepaalt de meerderheid toch? Nu is het een minderheid die het hardste brult, met hulp van de gevestigde orde. Dus de gevestigde orde is tegen ons. Het is geen gevoel he, het speelt echt. Laat die ggz overigens los, we hebben geen derde nodig om tot psychisch welzijn te komen. Ze misvormen dat net. Dat weet ik, en jij was toen voor mij een enorm voorbeeld. 1 van de sterkste mensen, wat keek ik op naar je. Respect he maat, toen, nu en altijd.
 15. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  Je weet pas wat onvoorwaardelijke liefde is wanneer je niets voor die liefde terug eist. Wanneer je geen verwachtingen in ruil verlangt. Dat zelfs wanneer die persoon je tot in het diepste raakt je deze niet kan haten maar dezelfde liefde blijft voelen. Meestal dringt dat door na de geboorte van je kind.
 16. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  Een poort openen of de knop omdraaien zijn 2 verschillende zaken he, of dat laatste klinkt toch op zijn minst genuanceerder. Ik ben wie ik ben en ik verander mezelf niet. Trots Vlaming te zijn en trots op de eerste rij te staan voor een republiek Vlaanderen. Genoeg is genoeg. Daarna kunnen we nog eens over het monetaire praten.
 17. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  De poort van? (Mijne koffie is op)
 18. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  Is het u dan al gelukt simpel uit te leggen? Is het u gelukt amper 1 vraag te beantwoorden zodra ik in detail treed? Alack. Krediet is uw geld, het debet aan wat je het uitgeeft.
 19. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  Dom en slim zijn relatief. Het gaat hier om reële problemen die realistische oplossingen vragen. In uw paradigmashift staat morgen geheel Afrika aan onze Vlaamse poorten. Wel neen bedankt, er zijn nu voldoende voorbeeldlanden die ons tonen waar de “goede bedoelingen” heen leiden. Nationalisme zal hier hoogtij vieren, het staat mensen die de democratie niet kunnen aanvaarden vrij te migreren.
 20. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  Of de bewustwording maakt 1 boos. Dat gij Kumbaya wilt blijven spelen is uw zaak. Ik geloof dat er een draconische opkuis nodig is. In feite moet er minder geld komen dan meer. Schaf kindergeld bv af en belast grote gezinnen daar hun ecologische voetstap geoter is dan de alleenstaande. Beloon het werken en besteel ze niet om exoten te bedelen om ze als kiesvee om te kopen. Socialisme is de kanker van onze democratie.
 21. Fundamenteel

  Ordained priesthood

  Via via kwam ik te weten dat je erkend priester kunt worden door een simpele online aanvraag in te dienen. Echter geraak ik er niet zo wijs uit, via welke website moet je zoiets dan aanvragen?
 22. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  Hierin ben ik het met je eens. We mogen onszelf niet meer zijn he. Persoonlijk heb ik dat allemaal vanop de eerste rij meegemaakt. Als x alles mag en y moet zwijgen terwijl die de bonen van x vreet krijg je ontspoorde taferelen. Dat het in Vlaanderen nog niet zo erg gesteld is, is omdat wij de dapperste ter Galliërs zijn en dat onrecht gewoon de kop indrukken. Aan welke kant staat gij nu eigenlijk?
 23. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  Mijn voorouders zwoeren never again en ik eer de namen die stierven voor onze vrijheid. Niet degene die het vanzelfsprekend namen en roekeloos bedelen aan anti christenen. Simpel. Gloria in resurrectum !
 24. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  We schieten niemand aan flarden. Onze methodes zijn democratisch. Eerst een regime change, dan de rest. Doe je het andersom is het geheid tot falen. En die regime change komt, in de peilingen reeds afgerond 58%. Achtenvijftig!
 25. Fundamenteel

  Tussen waan en mysterie, de schuldenberg.

  Omdat ik niet mee wil werken aan het beestensysteem? Waarom zou u dat tegenhouden het monetaire te veranderen? Moeten de christenen uw handje vasthouden ofzo?
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid