Spring naar bijdragen

Kaasjeskruid

Members
 • Aantal bijdragen

  5351
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Kaasjeskruid

Profile Information

 • Locatie
  In deze wereld
 • Religie
  Bestaat uit dode werken.
 • Beroep
  Jutter

Recente profielbezoeken

2121 profielweergaven
 1. Kaasjeskruid

  Is de Statenvertaling nog van deze tijd?

  En wat maakt dat geen Statenvertaling?
 2. Kaasjeskruid

  Is de Statenvertaling nog van deze tijd?

  Dat klopt. Maar als ex calvinist vrees ik met grote vreze zodra deze toevoegingen aan het woord komen, zekers als ze het laatste woord hebben... Ze zijn uiteindelijk op een zaak gespitst: ventileren van 5 punts calvinisme en de bijbehorende abjecte predestinatieleer.
 3. Kaasjeskruid

  Medeleven

  Voor iemand die mij een waardeloze gesprekspartner vind, ben je toch al een behoorlijk eind aan het wegkletsen tegen mij.
 4. Kaasjeskruid

  Medeleven

  Kom eerst maar eens met een volledig verhaal ipv enkele losse flodders die op allerlei manieren geïnterpreteerd kunnen worden. Aandachttrekkerij van jou kant noem ik het.
 5. Kaasjeskruid

  Is de Statenvertaling nog van deze tijd?

  De drie formulieren van eenheid zijn mensenwerk. Maar bij de gereformeerden net zo heilig als de Bijbel zelf, zo niet heiliger. Ze staan standaard in de Bijbel die ze voeren, zonder deze toevoegingen wordt je niet serieus genomen door calvinisten.
 6. Kaasjeskruid

  Is de Statenvertaling nog van deze tijd?

  Daarmee zeg ik dus niet dat alles wat deze man te zeggen heeft waardeloos is. Ik kan mij best in veel zaken vinden die hij vertelt, echter de laatste zinnen waren van dien aard dat de haren in mijn nek overeind gingen staan.
 7. Kaasjeskruid

  Medeleven

  Dat is mij wel duidelijk inmiddels dat je graag mag poneren voordat je weet hoe de zaak precies in elkaar zit. Zoals het nu lijkt, vind de man dat hij niet genoeg krijgt en dat is een geheel andere kwestie.
 8. Kaasjeskruid

  Medeleven

  Waarom zou hij er een baan naast moeten/willen hebben? Als die zoon een indicatie heeft dan kan de mantelzorg vanuit de pgb betaald worden.
 9. Kaasjeskruid

  Is de Statenvertaling nog van deze tijd?

  Verheerlijking van de Heidelbergse catechismus lijkt mij een slecht idee en bevorderd in gevallen zelfs extremisme. Beter sluit deze man af met de Bijbel.
 10. Kaasjeskruid

  Medeleven

  Beetje een prutser dan. Je wordt niet zomaar in de steek gelaten door de overheid. Ik wens je veel plezier met je glazen vol onzin, het beste ermee.
 11. Kaasjeskruid

  Medeleven

  Dat klopt en dat gaat ook niet gebeuren zo lang ik hier woon. Men heeft mij wel eens de onbarmhartige samaritaan genoemd, zo genadeloos kan ik iemand op zijn donder geven. Maar volgens mij valt dat in jou geval wel mee.
 12. Kaasjeskruid

  Medeleven

  Als het goed is zit de kerk vol hulpverleners.
 13. Kaasjeskruid

  Medeleven

  Oke man, succes met smeren. Volgens mij zijn ze in de aanbieding bij de Etos.
 14. Kaasjeskruid

  Medeleven

  Ik ben nu niet de typische hulpverlener en dat weiger ik dan ook bewust te zijn. Ik confronteer en als men daar niet tegen kan, dan raad ik je aan om bij mij uit de buurt te blijven.
 15. Kaasjeskruid

  Medeleven

  Zelfgeïnduceerde obstakels. Je creëert je eigen problemen en daar werk ik niet aan mee.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid