Spring naar bijdragen

Kaasjeskruid

Members
 • Aantal bijdragen

  8426
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Kaasjeskruid

 • Rang
  CrediShark

Profile Information

 • Locatie
  In deze wereld
 • Religie
  Bestaat uit dode werken.
 • Beroep
  Jutter

Recente profielbezoeken

2735 profielweergaven
 1. Kaasjeskruid

  Provocerend of niet...?

  U hebt een verstandige man wat dit betreft. Hij wil u liever niet kwijt en daar spreekt liefde en bezorgdheid uit m.i.
 2. Kaasjeskruid

  Wetteloosheid

  En die nieuwe natuur hoef je de wet niet voor te houden. Dat is haast blasfemisch.
 3. Kaasjeskruid

  Wetteloosheid

  Jezus is niet gestorven om ons de wet te geven, maar om de wet te vervullen.
 4. Kaasjeskruid

  Wetteloosheid

  Hoofdletters graag, neem die moeite aub. Ik beweer helemaal niet dat je weg bij de Vader moet. Maar tot de Vader komen middels de wet is een verkeerde weg! Alleen door Zijn Zoon Jezus Christus komt men tot de Vader. Jezus zeide tot hem: Ik ben de Weg, en de Waarheid, en het Leven. Niemand komt tot den Vader, dan door Mij. (Joh.14:6, SV)
 5. Kaasjeskruid

  Wetteloosheid

  De wet doet zonde kennen. Daarop volgt bekering. Men blijft maar stilstaan bij de onbekeerde mens in dat calvinistische wereldje, alsof je elke kerkdienst maar weer bekeerd moet worden en als heiden naar de kerk gaat. Die wet staat in ons hart en het is onzin om deze steeds maar weer van buiten voor te houden. Weg bij de Sinaï, beter staat men stil bij de berg Golgotha! Wij weten nu, dat al wat de wet zegt, zij dat spreekt tot degenen, die onder de wet zijn; opdat alle mond gestopt worde en de gehele wereld voor God verdoemelijk zij. Daarom zal uit de werken der wet geen vlees gerechtvaardigd worden, voor Hem; want door de wet is de kennis der zonde. (Rom.3:19-20, SV)
 6. Kaasjeskruid

  Wetteloosheid

  Ik sta er minder positief tegenover. Het is als stilstaan bij de verkeerde berg.
 7. Kaasjeskruid

  Eindtijd

  Vergeldt niemand kwaad voor kwaad. Bezorgt hetgeen eerlijk is voor alle mensen. Indien het mogelijk is, zoveel in u is, houdt vrede met alle mensen. Wreekt uzelven niet, beminden, maar geeft den toorn plaats; want er is geschreven: Mij komt de wraak toe; Ik zal het vergelden, zegt de Heere. Indien dan uw vijand hongert, zo spijzigt hem; indien hem dorst, zo geeft hem te drinken; want dat doende, zult gij kolen vuurs op zijn hoofd hopen. Wordt van het kwade niet overwonnen, maar overwint het kwade door het goede. (Rom.10:17-21, SV)
 8. Kaasjeskruid

  Wetteloosheid

  Hoe sta jij tov kerkdiensten waar elke dienst de tien geboden worden voorgelezen?
 9. Kaasjeskruid

  Islamscholen

  Als het ff kan duik in sowieso de halalwinkel in. Je krijgt veel meer voor je geld dan in de supermarkt, ideaal voor mensen met een kleine portemonnee. Nu heb ik het wel over zo'n tien/vijftien jaar geleden, ik weet niet of dit nog zo is. Maar mocht dit nog steeds zo zijn, doe mij maar zo'n turkse shabby shop.
 10. Kaasjeskruid

  Wetteloosheid

  Dat is het paard achter de wagen spannen. Zonder geloof geen genade zeg ik.
 11. Kaasjeskruid

  Wetteloosheid

  Volgens mij is genade het eeuwig leven dat wij door het geloof mogen beërven. Dan is het dus het geloof die goede werken als vruchten geeft.
 12. Kaasjeskruid

  Wetteloosheid

  Ook het geloof is niet van/uit ons, maar wordt door God gegeven. Want uit genade zijt gij zalig geworden door het geloof; en dat niet uit u, het is Gods gave; Niet uit de werken, opdat niemand roeme. (Ef.2:8-9, SV)
 13. Kaasjeskruid

  Wetteloosheid

  Want als het vlees zondigt, mogen wij een beroep doen op Zijn offer. Er is inderdaad strijd tussen vlees en geest, deze kan heftig zijn. Ook mensen die onverschillig staan tov de wet staan onder de wet.
 14. Kaasjeskruid

  Wetteloosheid

  Ik vermoed dat jullie langs elkaar heen praten. Je leeft waarschijnlijk nog in de veronderstelling dat ze beweert dat de mens van nature niet onder de wet kan leven. Dit heeft ze een bericht later gecorrigeerd.
 15. Kaasjeskruid

  Wetteloosheid

  Dat is een subjectieve aangelegenheid, wat mij betreft is het hoogtepunt: Ik dank God, door Jezus Christus, onzen Heere. (Rom.7:25, SV)
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid