Spring naar bijdragen

Kaasjeskruid

Members
 • Aantal bijdragen

  9081
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Kaasjeskruid

 • Rang
  CrediShark

Profile Information

 • Locatie
  In deze wereld
 • Religie
  Bestaat uit dode werken.
 • Beroep
  Jutter

Recente profielbezoeken

3007 profielweergaven
 1. Kaasjeskruid

  Doodgaan, wat is dat dan?

  Ascetisme is net zo goed een vorm van zelfrealisatie en zal een gestoorde maniak van je maken.
 2. Kaasjeskruid

  Wat is de basis van de menselijke moraal?

  Wat mij betreft waren mijn berichten on topic. Dat jij de link niet weet te leggen lijkt mij jou probleem.
 3. Kaasjeskruid

  Doodgaan, wat is dat dan?

  Hebreeën 2:14-15 Omdat nu die kinderen van vlees en bloed zijn, heeft Hij eveneens daaraan deel gehad om door de dood hem die de macht over de dood had – dat is de duivel – teniet te doen, en allen te verlossen die door angst voor de dood gedurende heel hun leven aan slavernij onderworpen waren. Inderdaad. Jij probeert jezelf te veranderen en dat zal je nooit gaan lukken.
 4. Kaasjeskruid

  Muziek topic

 5. Kaasjeskruid

  Bewijs leven na de dood

  Vol ongeloof! Hoe is het mogelijk dat zo veel mensen beweren tijdens het dood gaan (en wie doet dat niet van alle mensen op aarde?) op een plek te zijn waar alles in orde leek... Zonder ooit Jezus te hebben aangenomen in hun leven. Dit staat natuurlijk haaks op wat de Bijbel leert. Mensen die menen de hemel cq. Jezus na hun zogenaamde dood te hebben gezien, hebben m.i. met een valse voorstelling van zaken kennis gemaakt. Deze zogenaamde BDE's helpen enkel leugens in de wereld waardoor men denkt dat: De dood is goed en moet niet gevreesd worden. Zonde is geen probleem en ook zonder verzoening met God dmv Jezus komt men wel in de hemel. In feite ridiculiseert deze zogenaamde goede toestand en idee van thuiskomen de kwestie van de menselijke zonde en tekortkomingen. Er is geen hel om u zorgen over te maken. Alle mensen zijn in de hemel welkom, ongeacht of zij hun geloof in Christus hebben gesteld. Alle religies zijn evenwaardig M.i. als men dood is, is er geen weg meer terug en vertellen deze mensen fabeltjes. En bijna dood is niet dood, dus kan men onmogelijk dingen hebben gezien die men pas na het dood gaan kan zien (en het geloven dus ophoud te bestaan). De wens is vader van de gedachte zeg ik dan maar, zoals in vele gevallen.
 6. Kaasjeskruid

  Muziek topic

 7. Kaasjeskruid

  Doodgaan, wat is dat dan?

  Er zijn zelfs mensen die zich uitgeven voor christen en zich bedienen van een pseudo bijbel, ik meen dat ze deze de "nieuwe wereld vertaling" noemen, waarin ze heel consequent de uitdrukking "eeuwige pijn/straf" hebben vertaald met "eeuwige vernietiging". Wat mij heel gekunsteld overkomt, want alleen al in taaltechnisch opzicht betekenen deze twee uitdrukkingen iets geheel anders. Straf is iets dat men ervaart, anders is het geen straf.
 8. Kaasjeskruid

  Doodgaan, wat is dat dan?

  Want gelijk het lichaam zonder geest dood is, alzo is ook het geloof zonder de werken dood. (Jac.2:26, SV) Zoals afscheiding van geest en lichaam een dood lichaam oplevert (de eerste dood), Maar den vreesachtigen, en ongelovigen, en gruwelijken, en doodslagers, en hoereerders, en tovenaars, en afgodendienaars, en al den leugenaars, is hun deel in den poel, die daar brandt van vuur en sulfer; hetwelk is de tweede dood. (Op.21:8, SV) En de dood en de hel werden geworpen in den poel des vuurs; dit is de tweede dood. En zo iemand niet gevonden werd geschreven in het boek des levens, die werd geworpen in den poel des vuurs. (Op.20:14-15, SV) zo levert afscheiding van geest en God een dode geest op (tweede dood). Met vlammend vuur wraak doende over degenen, die God niet kennen, en over degenen, die het Evangelie van onzen Heere Jezus Christus niet gehoorzaam zijn. Dewelken zullen tot straf lijden het eeuwig verderf, van het aangezicht des Heeren, en van de heerlijkheid Zijner sterkte, Wanneer Hij zal gekomen zijn, om verheerlijkt te worden in Zijn heiligen, en wonderbaar te worden in allen, die geloven (overmits onze getuigenis onder u is geloofd geworden) in dien dag. (2Thes.1:8-10, SV)
 9. Kaasjeskruid

  Ontspanning

  Prachtig!
 10. Kaasjeskruid

  Laatste dagen - Openbaring

  Jou aanvullingen interesseren mij niets en staan gelijk aan voornoemd toiletpapier.
 11. Kaasjeskruid

  Laatste dagen - Openbaring

  Machtselitair geprevel en grootheisdswaanzinnige nonsens wat jij predikt.
 12. Kaasjeskruid

  Laatste dagen - Openbaring

  Welke vorm de Luciferiaanse religie ook aanneemt in de loop der jaren, haar doel blijft altijd hetzelfde: vergoddelijking. Vergoddelijking van wat niet goddelijk is. Gnostiek is niets meer dan satanisch venijnspuwerij op academisch niveau. Niets meer dan toiletpapier om uw achterste mee af te vegen.
 13. Kaasjeskruid

  Ontmaskerd de werken van satan

  Ik spreek in dit geval als christen tegen het gesouffleer van satan nadat deze is veroordeeld wegens Godslastering. Eigenwijze praatjesmaker.
 14. Kaasjeskruid

  Ontmaskerd de werken van satan

  Ketterse nonsens en sensatietripperij. Eenrichtingsgeblèr regelrecht de kerk uit ipv in.
 15. Kaasjeskruid

  Gesol met Valentinus

  Rommel en gepruts van de bovenste plank.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid