Spring naar bijdragen

Kaasjeskruid

Members
 • Aantal bijdragen

  5968
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Kaasjeskruid

 • Rang
  CrediShark

Profile Information

 • Locatie
  In deze wereld
 • Religie
  Bestaat uit dode werken.
 • Beroep
  Jutter

Recente profielbezoeken

2260 profielweergaven
 1. Kaasjeskruid

  subforum 'geloof'

  En de naam "Credible" ook niet geloofwaardig meer.
 2. Kaasjeskruid

  Doublures

  Zekers niet. Het verbod om met naaste bloedverwanten te trouwen dan wel geslachtsgemeenschap te hebben is ingevoerd vanwege het gevaar op ernstige afwijkingen. Op zich is het niet tegennatuurlijk om verliefd te worden op een naaste bloedverwant.
 3. Kaasjeskruid

  Doublures

  Leviticus 18-20.
 4. Kaasjeskruid

  Doublures

  Incest was pas incest toen God het zei. En dat was dus niet gelijk al bij Adam en Eva het geval.
 5. Ja, de Bijbel en democratie zijn als water en vuur.
 6. Aha, vandaar dat je zo dwaas blijft; je pleegt geen daden.
 7. Kaasjeskruid

  Zijn de dagen van de schepping letterlijk 24-uurs dagen?

  Absoluut man, het is je reinste flauwekul om te twijfelen aan een schepping in zes dagen van 24 uur. Bij mij heeft de dag een ochtend en een avond en daar zit geen 876.581.277.000 uur tussen. Alsof de aarde in slowmotion gedraaid zou hebben. Elke afbreuk van de schepping in 6 dagen heeft tot gevolg dat God afgebroken wordt in de ogen van de mensen. Wij als christenen moeten juist het tegenovergestelde bewerken! God is niet vergelijkbaar met een mens, we mogen dus Gods daden niet naar de normen van mensen ombouwen. God is oneindig groot, laten wij Hem de eer geven die Hem toekomt! De enige reden waarom het zes daagse scheppingsverhaal in twijfel wordt getrokken is om de reeds bestaande onzin theorieën als evolutie te promoten. Als ook maar iets niet waar is aan het begin van de Bijbel, dan kan de hele Bijbel in twijfel worden getrokken en hoeft men zich niet te plaatsen onder een Almachtige God. Want dat is wat de mens graag wil: onafhankelijk functioneren en eigen gelijk hebben. Dat gaat nimmer lukken, want daar zijn wij niet voor geschapen!
 8. Kaasjeskruid

  Zijn de dagen van de schepping letterlijk 24-uurs dagen?

  Ook jij was er niet bij en fantaseert er maar wat op los nu.
 9. Kaasjeskruid

  Zijn de dagen van de schepping letterlijk 24-uurs dagen?

  Wat is de avond en de morgen van duizend jaar dan? En God zag al wat Hij gemaakt had, en ziet, het was zeer goed. Toen was het avond geweest, en het was morgen geweest, de zesde dag. (Gen.1:31)
 10. Mijn perceptie staat juist gefixeerd.
 11. Ook de mens, geschapen naar Zijn beeld, is een drie-eenheid: lichaam, ziel en geest.
 12. Kaasjeskruid

  Vraag n.a.v. topic "de Belofte"

  Ik heb aangegeven niet geïnteresseerd te zijn in jou exegese omdat die vanuit jullie pseudo bijbel wordt gegeven waarin de Drie-Ene God nu eenmaal stelselmatig ontkent wordt. Als jij praat over de belofte gaat deze volgens jou op voor mensen die Jezus hebben aangenomen als Heiland en Verlosser. Jou Jezus is geen God en geen onderdeel van de Drie-Eenheid. Simpel zat. Dus voor niemand van jullie die jullie zogenaamde Jezus hebben aangenomen gaat deze belofte op. Op het moment dat jij praat over Jezus, direct of indirect, ga je al de fout in en schendt jij de regel. Want jou Jezus is geen God. Een visie waarin de Drie-Eenheid onderschreven wordt. Dat is niet jou goed recht in het forum "Geloof". Want elk woord dat jij neerschrijft is een stelselmatige ontkenning van de Drie-Ene God.
 13. Kaasjeskruid

  subforum 'geloof'

  Het probleem is dat er wel meer gereageerd wordt door andere niet Christelijke deelnemers die ook hun onzin poneren. De moderatie schiet gewoon ernstig tekort.
 14. Kaasjeskruid

  Vraag n.a.v. topic "de Belofte"

  Dit is de zaken omdraaien wat je nu doet. Alle reacties van JG staan in het teken van hun eigen doctrines en die zijn nu eenmaal verweven in alle reacties die ze geven. Niet zo handig, want zo kunnen wij ook niet meer checken waar het precies de fout in ging, graag weer zichtbaar maken en anders kun je fluiten naar gedegen onderbouwde reacties.
 15. Kaasjeskruid

  subforum 'geloof'

  De ander kan dat prima uitleggen, maar de uitleg wordt niet begrepen door iedereen. En dat hoeft ook niet, maar ze staat nu eenmaal niet ter discussie. Als jou dat niet bevalt, dan ga je toch met de anderen die het dogma van de Drie-Eenheid ook niet willen accepteren aan de babbel? Wat doe je nu moeilijk man met je gestampvoet.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid