Spring naar bijdragen

GeenChristen

Members
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over GeenChristen

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Religie
    Geen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Wij zitten op dezelfde golflengte.
  2. GeenChristen

    hallo

    Over het hoofd gezien. Ik heb er over nagedacht, maar ik denk dat dit forum uiteindelijk niks voor mij is. Vooral de vrij onbeschofte houding van mr/mvr Thorgrem is daar een reden van. Wordt vervolgd, maar vandaag niet meer.
  3. Aan heer/mevrouw Thorgrem: Ik geef u lichtelijk gelijk, doch waarom zouden mensen die niet christelijk zijn niet welkom zijn? Zou u mij verder met u willen aanspreken. Het jij en jou doet u maar op de sportclub ofzo Ik ken u niet, en u mij niet. Ik wil graag een net gesprek voeren.
  4. GeenChristen

    hallo

    Ik zou graag mee willen discusieeren in een klein select aantal topics/draadjes. Zoals ik al aangaf moet men geen verwachtingen hebben. Dit om eerder genoemde reden. U bent voornemend mij te blokkeren? Is dat vanwege de twee geopende discussieonderwerpen, of omdat ik niet christelijk ben, en dus volgens u geen positieve bijdrage ga geven?
  5. Echt welkom voel ik me niet, naar aanleiding van de allereerste reactie. In het topic waar ik mij voorstelde werd al sarcastisch gevraagd wat mijn positieve inbreng is op dit christelijke forum. Ik weet dat dit een christelijk forum is, en heb ook duidelijk vermeld dat ik geen religie aanhang. Daarom ook mijn gebruikersnaam. Beetje jammer allemaal.
  6. heer Antoon, Ik ben een u, en zo spreek ik u ook aan. Nee, ik heb geen enkele interesse in het verzamelboek de Bijbel. Ik ken het boek wel. Ik ben eerlijk als ik zeg dat ik het boek Prediker het enige boek vindt dat mij aanspreekt. Puur en alleen omdat dit boek de zinloosheid en de betrekkelijkheid des dingen perfect beschrijft. De rest wat er instaat is deels geschiedenis, deels anderzijds. Een religie die een geloofsovertuiging wil verspreiden is in mijn optiek een sekte.
  7. U bent een Jehova Getuige? Dat volgen van iemand snap ik ook niet zo. Die Jezus waar u over begint was in mijn optiek iemand met een grote bek en daar kon het toenmalige regiem niet tegen. Toen hij begon te roeptoeteren dat hij de zon van God is werd hem dat uiteindelijk fataal.
  8. In de familie een gezin met meerdere kinderen die opgevoed werden volgens de visie van het Wachttorengenootschap. Zoals bekend is bij deze Jehova's, is zoiets als een verjaardag of Kerst vieren uit den boze, en dienen ze, liefst zo veel mogelijk, twee aan twee de deuren langs te gaan om het geloof te verspreiden. Het gezin is uit elkaar en twee van de kinderen zijn boos op de ouders omdat ze geen normale jeugd gehad hebben. Een zoon is nog fanatiek lid. Hun clubblad is de ontwaakt en de wachttoren. Zij keuren alles af wat in hun ogen afwijkt van de bijbel. Bijgevolg is dat
  9. Hallo Ik had jaren geleden een uiterst trieste ervaring met een aantal leden van een zogenaamde pinkstergemeente. Het waren twee ex-verslaafden die schijnbaar van hun probleem afkwamen door keihard 'Jezus, help mij!' te brullen. Zo kwam dat op mij over. Ze keurden alles af, behalve de gangbare christelijke stromingen. Het hel/hemel verhaal speelde een grote rol in hun leven. Ook ik ging naar de hel, omdat ik in Thailand, uit respect, meedeed met een gebed in een tempel. Toen ze daar oren naar kregen bleek ik in de ban van de duivel. Het zo snel mogelijk verspreiden van
  10. Wat doen mensen hier als de Zondag een rustdag is?
  11. GeenChristen

    hallo

    Hallo, Ik ben GeenChristen, 45 jaar, man. Ik hang geen enkel geloof aan. Ik heb mij hier ingeschreven om, als het topic mij aanstaat, mee te discusieeren. Heb geen hoge verwachtingen van mij.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid