Spring naar bijdragen

Thinkfree

Members
 • Aantal bijdragen

  1673
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Thinkfree

 • Rang
  CrediBakvis

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Urk
 • Religie
  Christen

Recente profielbezoeken

1442 profielweergaven
 1. Thinkfree

  Satan is Lucifer

  Nee, ik vind het ook een ongelukkige woordkeuze. Maar als je er eerlijk naar wilt kijken, dan wordt in dat gezang Jezus bedoelt. Lucifer is Latijn voor lichtdrager. De intentie van het hart ligt verborgen voor het oog.
 2. Thinkfree

  Satan is Lucifer

  Geen enkele christen moemt zijn zoon lucifer. https://www.vernoeming.nl/voornaam-lucifer Lucifer uiteindelijk een synoniem voor de duivel geworden.
 3. Thinkfree

  Zullen Joden in de hemel terechtkomen?

  Lucifer is een "deep state" naam voor verkapte duivelsaanbidding die aan de oppervlakte de menigte voordoen het ene, terwijl men het andere aanbid. Het is een naam voor de duivel.
 4. Thinkfree

  Een mens vanaf de conceptie vs de Bijbel

  @Mullog Ik heb er geen moeite mee jouw samen met deze mensen en hun eigen visie op een eiland te zetten, jullie zullen het vast eens zijn: survival of the strongest. Doden is doden in de allereerste zin van het als eerste breken, eenmaal als eerste gebroken zijt men schuldig en dient gerechtigheid te geschieden. Je doet bewust zaken verdraaien, iemand die geheel correct leest weet beter.
 5. Thinkfree

  Een mens vanaf de conceptie vs de Bijbel

  Wij allen hebben de wet gebroken in gedachten woorden en werken, en moeten voorzichtig zijn iemand tot de dood te veroordelen omdat wij teveel fouten maken hierin. Daarom maximale straf is levenslang. Daarmee ontneem je de genade tijd niet en mochten er fouten zijn gemaakt die later hervonden worden, kan dit hersteld worden naar vermogen. Echter zou bij uitzonderlijke gewetenloze gevallen volledig bewezen bij meerdere de doodsrtaf voltrokken moeten worden wetende dat er geen betere alternatief is als voorbeeld voor het volk hoe het niet moet en afschrik mechanisme, tot vermindering van de wetteloosheid. (Serie moordenaars zonder berouw) Moeilijk om hier een grens te stellen en daarom hier uitermate wijs en voorzichtig mee om te gaan.
 6. Thinkfree

  Een mens vanaf de conceptie vs de Bijbel

  Iemand die onrechtvaardig neemt zal rechtvaardig genomen worden, resterende is volledig genade geleerd en gecreeërd door Jezus christus.
 7. Thinkfree

  Een mens vanaf de conceptie vs de Bijbel

  Zou je deze zin uit willen leggen want ik begrijp werkelijk niet wat je hier zegt. @Thinkfree Ik zou dit echt graag willen weten. Want volgens mij wil je met deze onbegrijpelijke zin zeggen dat je tegen de doodstraf bent behalve als 100% zeker is dat de dader (van wat dan ook) hem verdient. En dat zou dan weer in tegenspraak zijn met bijvoorbeeld Dit stuk gaat over rechtvaardig oordeel over een schuldige, uiteraard kan men genade schenken. of En dit stuk over het onrechtvaardig doden van de mens in de buik, en daarbuiten. Dat maakt de uivoerder hiervan zich het eerste stuk waardig. Geen tegenspraak, kwestie van juist interpreteren in rechtvaardigheid en onrechtvaardigheid.
 8. Thinkfree

  Een mens vanaf de conceptie vs de Bijbel

  Omdat de mens fouten kan maken, ben ik er tegen mits 100% bewezen.
 9. Thinkfree

  Een mens vanaf de conceptie vs de Bijbel

  Het is echter nu wel duidelijk dat je het structureel negeert en er niet op in wil gaan. Dat is een veelzeggende reactie ^ mijn citaat ^
 10. Thinkfree

  Een mens vanaf de conceptie vs de Bijbel

  Net wat ik zeg, God geeft en neemt. Mensen behoren zich qua leven en dood onder God te schikken. De algemene opdracht is gij zult niet doden, gegeven aan alle mensen. Hoe God besluit te oordelen of wanneer is geheel aan God.
 11. Thinkfree

  Een mens vanaf de conceptie vs de Bijbel

  Is heel moeilijk voor jouw, dat weet ik. (Omdat jij jezelf boven God plaats) Voor mij de logica zelve. ( omdat ik mijzelf onder God plaats)
 12. Thinkfree

  Een mens vanaf de conceptie vs de Bijbel

  ............ Wat wil je nu, wél of geen onderscheid maken in doden? Nu wissel je van mening zoals het je uitkomt. Dat is miet eerlijk discussie voeren. Geen onderscheid onder de mensen, daarbij geldt doden is doden. God geeft en neemt, wij zijn God niet.
 13. Thinkfree

  Een mens vanaf de conceptie vs de Bijbel

  Je hebt ook zoiets als rechtvaardigheid en onrechtvaardigheid, het doden uit onze brein hoort bij die laatste.
 14. Thinkfree

  Een mens vanaf de conceptie vs de Bijbel

  Yep, doden is doden.
 15. Thinkfree

  Een mens vanaf de conceptie vs de Bijbel

  https://www.ad.nl/buitenland/om-antwerpen-vindt-na-moord-op-julie-geen-andere-risicozaken~a694e881/ 🙄 haar moordenaar zoekt nog een advocaat kun jij mooi de rechter vertellen dat hij zich niet aan andere visie moet laten opdringen.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid