Spring naar bijdragen

Thinkfree

Members
 • Aantal bijdragen

  2162
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Thinkfree

 • Rang
  CrediBakvis

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Wijsheid verteld een mens dat zonder liefde hij waardeloos is, waarde wordt toegekend door personen...ook de kleintjes in de buik die voordat zij komen al geliefd waren en horen te zijn.
 • Religie
  Christen

Recente profielbezoeken

1834 profielweergaven
 1. Thinkfree

  De drieëenheid voor Nicea

  Het zijn prima onderbouwingen van @Aristarkos in tegenstelling tot @sjako die nauwelijks ingaat op de uitgebouwde punten van aristarkos.
 2. Thinkfree

  Bananen en mandarijnen

  Wat mij wel opvalt is dat bepaalde vormen die vruchten/noten hebben lijken op het orgaan waar ze goed voor zijn. Zoals een geopende walnoot die lijkt op de hersens ook goed is daarvoor. Doorgesneden wortel lijkt op het oog en is daar ook goed voor enz.... Toeval? No way
 3. Thinkfree

  De gezalfde(n)

  Dat is enkel mogelijk als het kwaad van het goede wordt gescheiden. God onderdrukt niet
 4. Thinkfree

  De gezalfde(n)

  En dat is christelijk? Waar is de vrije wil? Het duizendjarig ellenderijk?
 5. Thinkfree

  De gezalfde(n)

  Alsof het oude het nieuwe bestrijd het vult enkel elkaar aan. Alsof zoiets te regeren valt,
 6. Thinkfree

  De gezalfde(n)

  Dat zal op de oordeelsdag zijn over gevallen engelen.
 7. Thinkfree

  De gezalfde(n)

  Meschien moet je dan eens je definitie van regeren anders gaan bezien, in de nieuwe hemel en aarde is dat geen positie van lust naar macht want alle gezalfden zullen hun Heer erkennen als enige koning der koningen. De meest nederige zal de hoogste genaamd worden, dat is dus geen behoefte om een ander te vertellen wat hij moet doen.
 8. Thinkfree

  De gezalfde(n)

  Onzin, allen zullen bij God en Christus zijn. Alsof dat nog nodig is als alles perfect handeld.
 9. Thinkfree

  De gezalfde(n)

  Hou toch op, Gods genade is voor iedereen geheel onverdiend, daarbij staat de 1 echt niet boven de ander. En ja God deelde die genade ook al uit voor Christus zijn tijd.
 10. Thinkfree

  Sabbath

  Prima, dan laat ik het laatste woord hierboven aan jouw. Ik vindt je wel een pretig persoon om woorden mee te wisselen.
 11. Thinkfree

  Sabbath

  Mij ook aangezien het mondelinge met het schriftuurlijke in contradictie staan naar jouw leer. Wij praten over hetzelfde stuk in context, eerder gaf je de uitleg aan bastiaan over 2 peterus 3 (u onderschrift) dat het over mensen gaat die bepaalde stukken uit context rukken. Gij zijt schuldig en probeert het probleem te omzeilen door u te beroepen op het mondelinge, en de schrift ter discussie stelt. Welke wederom een contradictie is in het door jouw eerder gemelde stuk, dat jij niet meer reageert omdat mensen offtopic gaan, u zijt wederom schuldig. Enkel een constatering geen oordeel want ik ben mede schuldig🙂 Dank, u zijt geheel vrij. echter ontneemt dit de lust naar onderzoek niet. In geest en waarheid naar het liefelijk gebod.
 12. Thinkfree

  Sabbath

  Ik vertrouw God op het bewaren/sammenstellen van zijn woord/schrift en daarom niet twijfel aan het door God gegeven/geïnspireerde en samengestelde boek. Nee
 13. Thinkfree

  Sabbath

  Nee, zo legt de schrift het uit. Je komt met een tekst die een paar verzen later wordt uitgelegd waar die betrekking op heeft. Mondelinge overlevering gaat niet boven de schrift, dat is een menselijke inzetting indien je leert van wel. 2 peterus 3 (u onderschrift) is met een reden geschreven.
 14. Thinkfree

  Sabbath

  Niet om je iets voor te schrijven dat doe ik niet, enkel ter overweging. Kol... 2 spreekt over zie: 21 Namelijk raak niet, en smaak niet, en roer niet aan. 22 Welke dingen alle verderven door het gebruik, ingevoerd naar de geboden en leringen der mensen; 23 Dewelke wel hebben een schijn rede van wijsheid in eigenwilligen gods dienst en nederigheid, en in het lichaam niet te sparen, doch zijn niet in enige waarde, maar tot verzadiging van het vlees. Dit vers: Kol. 2:16 Laat niemand u iets voorschrijven op het gebied van eten en drinken of het vieren van feestdagen, nieuwe maan en sabbat Heeft dus niets met Gods geboden van doen, maar van de mens. Eigenlijl getuigd dit gehele stuk juist tegen de zondag welke is ingezet door de mens.
 15. Thinkfree

  Sabbath

  We zijn het deze keer eens @sjako Behalve bij het breken van het brood maar dat acht ik onbelangerijk het kan beide zijn. Gelukkig. Hamer?
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid