Spring naar bijdragen

Thinkfree

Members
 • Aantal bijdragen

  2441
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Thinkfree

 • Rang
  CrediBakvis

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Wijsheid verteld een mens dat zonder liefde hij waardeloos is, waarde wordt toegekend door personen...ook de kleintjes in de buik die voordat zij komen al geliefd waren en horen te zijn.
 • Religie
  Christen

Recente profielbezoeken

2043 profielweergaven
 1. Thinkfree

  "Ik geloof de Bijbel van kaft tot kaft" , is dat zo ?

  @Willempie er zit ontzettend veel ruimte in die z.g.n contradicties, men probeert die uit alle macht dicht te spijkeren enkel de kortzichtige trapt hierin.
 2. Thinkfree

  Ravi Zacharias

  Ravi weet waar hij naartoe gaat heb veel van hem beluisterd wijs man.
 3. Ik ken je niet persoonlijk hoe en wat je karakter is, zoek een vrouw die bij je past gelovig of niet. Je zegt wat een gelovige vrouw mij kan bieden dit zegt ook iets over je karakter (egocentrisch) zelfliefde Je kan ook stellen wat kan ik een gelovige vrouw bieden dat is liefde voor de ander, uiteraard dient dit van twee kanten te komen.
 4. Thinkfree

  "Ik geloof de Bijbel van kaft tot kaft" , is dat zo ?

  @Desid ik zie het nog steeds niet als tegenstrijdigheden, kwestie van stijl en karakter wat de één wel de moeite waard vind te beschrijven is dat voor de ander niet zo. Het zegt meer iets over de persoon dan over de bijbel, zowel de lezer als de schrijver.
 5. Thinkfree

  "Ik geloof de Bijbel van kaft tot kaft" , is dat zo ?

  Johannes beschrijft het begin van zijn reis, het is niet zo dat men alles continu chronogisch schrijft. Ook is het Johannes zijn stijl dat hij gaten laat in zijn schrijven die door de anderen weer ingevuld worden wat weer her plaatje compleet maakt. Johannes zegt nergens dat Jezus de gehele weg naar golgotha zijn kruis continu droeg hij schrijft het begin van zijn reis daar naartoe en het eind in die tekst daartussen valt een gat.
 6. Thinkfree

  "Ik geloof de Bijbel van kaft tot kaft" , is dat zo ?

  Ik zie het niet als tegenstrijdig maar aanvullend.
 7. Thinkfree

  "Ik geloof de Bijbel van kaft tot kaft" , is dat zo ?

  Dit is een aaname in de sv staat 'uitgaande' hier zit nogal wat ruimte in en uitgaande van wat, gebouw, stad. Een kruis woog rond 130 kilo het is aanemelijk dat simon Jezus hielp. Je gaat mij niet vertellen dat simon na een dag hard werken '5 kilometer' 130 kilo droeg alleen.
 8. Thinkfree

  "Ik geloof de Bijbel van kaft tot kaft" , is dat zo ?

  Dat is onzin ook om te denken dat zij er allemaal continu bij geweest zijn het is hun meester ook hun moesten af en toe naar lucht happen. Nee ook dit staat vol met aanames, Volgens mij staat hij in Johannes in het paleis van pilatus, in matheüs de rechtzaal van de joden ook hier zit verschil in.
 9. Thinkfree

  "Ik geloof de Bijbel van kaft tot kaft" , is dat zo ?

  Wederom een verschil in tijdstip van het beschrevene johannes beschrijft het begin de anderen andere momenten.
 10. Thinkfree

  "Ik geloof de Bijbel van kaft tot kaft" , is dat zo ?

  Adam was 130 toen hij seth kreeg
 11. Thinkfree

  "Ik geloof de Bijbel van kaft tot kaft" , is dat zo ?

  Corrigeer me als ik het fout heb, weet het niet zeker maar volgens mij staat er ook nergens dat kaïn en abel de allereerste kinderen waren, daarnaast mochten zij al aan het jagen en verbouwen zijn geslagen in al die opgroeiende jaren, zullen Adam en Eva ook niet stil gelegen hebben. En als je genesis 5 (geslachtregister ) erbij pakt worden niet alle zonen en dochters benoemd enkel die in Gods ogen ertoe doen.
 12. Thinkfree

  "Ik geloof de Bijbel van kaft tot kaft" , is dat zo ?

  de Schrift zegt nergens, op welk tijdstip in zijn leven Kaïn zijn broer vermoordde, zijn vrouw trouwde of zijn stad bouwde. Voordat deze gebeurtenissen plaatsvonden, kunnen zelfs een paar honderd jaar verstreken zijn, deze mensen werden honderden jaren oud.
 13. Thinkfree

  "Ik geloof de Bijbel van kaft tot kaft" , is dat zo ?

  Misschien iemand anders met dezelfde naam? Dat komt vaker voor. Dat er verschillende mensen zijn met dezelfde naam. Je zoekt gewoon naar tegenstrijdigheden die er niet zijn. Of haal je deze voorbeelden van een website af? Zoek de verschillen
 14. Thinkfree

  "Ik geloof de Bijbel van kaft tot kaft" , is dat zo ?

  Ze beschrijven beide een ander tijstip bv: eerst beschimpten zij beide Jezus maar later kwam één van hen tot inzicht en veranderde het gebeuren. Begrijp niet hoe je bij deze onzin komt, ik lees toch echt iets anders 2 samuël 21 15 Voorts hadden de Filistijnen nog een krijg tegen Israël. En David toog af, en zijn knechten met hem, en streden tegen de Filistijnen, dat David moede werd. 16 En Isbi Benob, die van de kinderen van Rafa was, en het gewicht zijner spies driehonderd gewicht kopers, en hij was aangegord met een nieuw zwaard; deze dacht David te slaan. 17 Maar Abisai, de zoon van Zeruja, hielp hem, en sloeg den Filistijn, en doodde hem. Toen zwoeren hem de mannen van David, zeggende: Gij zult niet meer met ons uittrekken ten strijde, opdat gij de lamp van Israël niet uitblust. 18 En het geschiedde daarna, dat er wederom een krijg was te Gob tegen de Filistijnen. Toen sloeg Sibbechai, de Husathiet, Saf, die van de kinderen van Rafa was. 19 Voorts was er nog een krijg te Gob tegen de Filistijnen; en Elhanan, de zoon van Jaare-oregim, sloeg Beth-halachmi, dewelke was met Goliath, den Gethiet, wiens spiesenhout was als een weversboom. 20 Nog was er ook een krijg te Gath; en er was een zeer lang man, die zes vingeren had aan zijn handen, en zes tenen aan zijn voeten, vier en twintig in getal, en deze was ook aan Rafa geboren. 21 En hij hoonde Israël; maar Jonathan, de zoon van Simea, Davids broeder, sloeg hem. 22 Deze vier waren aan Rafa geboren te Gath; en zij vielen door de hand van David, en door de hand zijner knechten
 15. Thinkfree

  2de coronagolf op komst

  Ah mijn fout in dat geval had niet enkel naar de upload datum moeten kijken.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid