Spring naar bijdragen

Thinkfree

Members
 • Aantal bijdragen

  1980
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Thinkfree

 • Rang
  CrediBakvis

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Wijsheid verteld een mens dat zonder liefde hij waardeloos is, waarde wordt toegekend door personen...ook de kleintjes in de buik die voordat zij komen al geliefd waren en horen te zijn.
 • Religie
  Christen

Recente profielbezoeken

1746 profielweergaven
 1. Thinkfree

  Profeten extremisten?

  Precies, chaim 120 jaren genadetijd, daarna gaat de deur van de ark dicht. Noach bouwde exact 120 jaren aan de ark. Daarna sloot de deur,(genadetijd op slot) 1 peterus 3: 20 Die eertijds ongehoorzaam waren, wanneer de lankmoedigheid Gods eenmaal verwachtte, in de dagen van Noach, als de ark toebereid werd; waarin weinige (dat is acht) zielen behouden werden door het water. @Chaim
 2. Thinkfree

  ongelovigen en kwade geesten

  Jezus komt tot de essentie van wat God ziet, daarbij is de buitenkant niet van belang, zonder eerst het belangerijkste recht te maken voor God. Hoe bedoel je, God gaf niet de keuze? Juist door dat gebod gaf hij de keuze, ongehoorzaam te zijn.
 3. Thinkfree

  ongelovigen en kwade geesten

  Was je het nu wel of niet met Aristarkos eens? Met @Chaim bedoel je? Dit klopt trouwens ook wel, God is met recht toornig/boos/kwaad. Dat is een vreemde opsomming Omdat?
 4. Thinkfree

  ongelovigen en kwade geesten

  Het licht straft de duisternis met de duisternis, zoals beschreven..wanneer en hoe God handeld daarin, is niet aan ons maar aan God. 1 ding staat vast alles wat hij doet is heilig rechtvaardig en goed.
 5. Thinkfree

  ongelovigen en kwade geesten

  Jesaja Genesis Dat is een rechtvaardig oordeel van God
 6. Thinkfree

  ongelovigen en kwade geesten

  Zie goed en kwaad als een aan/uit schakelaar, God schiep de schakelaar met beide functie's echter schiep hij alles zeer goed, dus de schakelaar stond op aan. Daarna gaf hij de verantwoording aan het schepsel met de kennis en waarschuwing voor het uit zetten van de schakelaar. @nikie90
 7. Thinkfree

  ongelovigen en kwade geesten

  Hmm, nee in God is gans geen kwaad, de reden waarom God ons met recht kan straffen is omdat hij heilig goed is en wij kwaad. God schiep het concept goed en kwaad, hetwelk inzichzelf zeer goed is.
 8. Thinkfree

  ongelovigen en kwade geesten

  God is niet de bron van het kwaad, het concept is door God gecreeërd. Als God straft en het leven neemt, is dat gans rechtvaardig. Omdat zoals gemeld de zonde dat eist in Gods rechtvaardig aangezicht, de rest is genade.
 9. Thinkfree

  Abortus

  De reden is dat de mens voor god wilde spelen, gaat het fout of doet men het fout grijpt men niet terug op tnenselijke 'goddelijkheid'? Maar kijkt men plots naar de ware God? Net zoals jij en je mede atheïsten schuldig zijn aan genoïcide van kinderen en denken goed te doen omdat jullie menen zelf god te zijn. Met alle respect, de 6 miljoen joden vallen in het niet bij de hedendaagsd gigantische kinderslachting.
 10. Thinkfree

  Abortus

  Het is dezelfde God, die mensen hun gang laat gaan, omdat zei denken het beter te weten dan hij.
 11. Thinkfree

  Abortus

  Tuurlijk wel, God loog niet toen hij zei, in dien gij daar van eet zijt gij de dood schuldig. Elk Goddelijk voltrekken is het rechtvaardig oordeel naar de zonden, God doet daar niet iets fout maar goed. Elk ander leeft onder zijn genade, dat recht hebben we niet meer, zonder Jezus. Overduidelijk de mens.
 12. Thinkfree

  ongelovigen en kwade geesten

  Ik vind dat Swaab terechte vragen stelt en genoeg in de academische wereld hebben terechte vragen waarom ze dan ervoor kiezen atheïstisch te zijn maar dat betekent niet dat ze gelijk hebben Correct, immers als men de correcte antwoorden niet accepteert, geen nut. Want swaab heeft geen recht van spreken over de joods/christelijke God zonder de antwoorden te zoeken in zijn geopenbaarde woord. En die is duidelijk, God schiep goed en kwaad... God schiep alles zeer goed, het schepsel activeerde het kwaad. Swaab is het/een schepsel.
 13. Thinkfree

  ongelovigen en kwade geesten

  Logisch, God schiep alles praktiserend zeer goed, het schepsel activeerde het praktiserend kwaad in de wereld. Conclusie: swaab heeft geen zelfkennis en wijst met zijn vinger naar de verkeerde persoon. Daar begint de bekering van het hart.
 14. Thinkfree

  ongelovigen en kwade geesten

  Zeer logisch en goed uitgaande van een vrije wil, want het is goed dat God zijn schepsel die vrijheid geeft daar is het kwaad ook voor nodig.
 15. Thinkfree

  ongelovigen en kwade geesten

  Ja, de schepper van goed en kwaad enkel heeft de schepper alles praktiserend zeer goed geschapen. Het in praktijk brengen van het kwaad was God niet, maar het schepsel.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid