Spring naar bijdragen

Thinkfree

Members
  • Aantal bijdragen

    1229
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Thinkfree

  • Rang
    CrediBakvis

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Religie
    Christen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Trooster Johannes 16:7 Doch Ik zeg u de waarheid: Het is u nut, dat Ik wegga; want indien Ik niet wegga, zo zal de Trooster tot u niet komen; maar indien Ik heenga, zo zal Ik Hem tot u zenden.
  2. Klopt, gefundeerd en onderzocht in bijbelse waarheid. Je kan mij zeggen dat ik het verkeerd interpreteer, maar de joden toendertijd wisten 100% zeker wat hij bedoelde. En doordat geschrevene, weet ik ook dat mijn interpretatie goed is.
  3. Kwestie van vertalen. Als dit zo zou zijn dan was de man die door Jezus was genezen ook God zijn, want die gebruikte dezelfde woorden. Jezus bedoelde dat Hij er al was voor Abraham. Men kan lezen dat de joden hem wilden doden omdat hij claimde te zijn de 'ik ben' de joden wisten heel goed de betekenis welke Jezus gebruikte, namelijk God.
  4. Oké, en is volgens hen Jezus God?  Ja Jezus is de 'ik ben' hij steeg na zijn opstanding op om naast de rechterhand van God de vader te zitten. Heeft Jezus daarna God de vader naar aarde gestuurd ? De heilige geest is een persoon geen kracht want immers een kracht kun je niet bedroeven, enkel een persoon. God openbaart zichzelf in deze drie Bedenk je een lijn in die eeuwig doorloopt en verdeel die lijn vervolgens in drie stukken(gedeeltes) heb je dan 1 lijn of 3 ? Dat is dan nog steeds dezelfde lijn maakt niet uit in hoeveel stukken(gedeeltes) je hem verdeelt elk stuk loopt ook eeuwig door terwijl het nog steeds dezelfde lijn is.
  5. Thinkfree

    Nashville-verklaring

    Ga niet verder offtopic, ik heb de ware aard van jou logica en redeneren al gevonden. Moet wel zeggen dat ik je die 145 niet geef hoor maar dat maakt niet uit verder want wie ben ik toch.
  6. Thinkfree

    Nashville-verklaring

    Kort gezegd alles is relatief en alles wat jij zegt is onzin. En dat is de waarheid ?
  7. Thinkfree

    Nashville-verklaring

    Heb jij je eigen afgelopen paar bijdragen onderzocht op contradicties dan ?
  8. Thinkfree

    Nashville-verklaring

    Pas je die op iedereen toe behalve jezelf, lieverd ?
  9. Thinkfree

    Nashville-verklaring

    Wat een "boven natuurlijke" post
  10. Thinkfree

    Nashville-verklaring

    Dan vindt jij jezelf behoorlijk slim... We boffen maar dan met zon intelect als jij in ons midden.
  11. Thinkfree

    Nashville-verklaring

    🙄🤐 Geen moreel en toch veroordelend Zwartgedrukte hierboven tsja.. 😀
  12. Thinkfree

    Een VERGELIJKING

    Yep, de toorn van God kan alleen door God zelf gedragen worden elk ander wezen heeft hier een eeuwigheid voor nodig.
  13. Thinkfree

    De kennis van Eva of het gebrek daaraan

    Omdat God hen dat heeft verteld 1. Men wist in theorie de gevolgen alleen men kende de praktijk niet. 2. Zoals wij nu in theorie het eeuwige leven kunnen ontvangen maar de praktijk niet kennen Bij 1 gaf God het gebod dat men van 1 boom niet mocht eten. Bij 2 gaf God het gebod dat men van 1 boom moet eten. (Jezus) In beide gevallen is de mens ongehoorzaam
  14. Jawel, dat mag jij. . Precies Antoon men sluit de ogen hiervoor. Maar als de ellende benoemd wordt is het toch Gods schuld.
  15. Noem me maar achterlijk, hoever weg zal het nog zijn voor een wereldwijde christen vervolging denk jij ? Gedachten woorden en werken Fase 1 en 2 zijn reeds gepasseerd, hoelang nog tot men fase 3 in de praktijk brengt
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid