Spring naar bijdragen

Thinkfree

Members
 • Aantal bijdragen

  801
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Thinkfree

 • Rang
  CrediGup

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Religie
  Christen
 1. Thoms overwegingen > Ik ben

  Onzin.. de drieeenheid zit zo verweven in het Woord, dat jullie de hele bijbel naar eigen hand geprint hebben.. Simpel, hoe kan iemand die helemaal alleen is, liefhebben ? Ok, zie hierboven wie had god lief voor de schepping ?
 2. Thoms overwegingen > Ik ben

  Je weet toch dat God geest is, en een geest geen geslacht heeft ? Drie personen één wezen ja zo groot is God want hoe kan een liefhebbend God liefhebben als hij alleen is ? (Van voor de schepping) God is liefde. Liefde deel je met anderen, Dus God was geen liefde voor de schepping?
 3. Thoms overwegingen > Ik ben

  Mens die denkt er door werken te komen is net als alle andere misleidende religies misleid, alleen door genade in jezus christus de enige weg.
 4. Thoms overwegingen > Ik ben

  Dan is je redding ook symboliek. ( nep )
 5. Duiveluitdrijving in de 21e eeuw

  Precies @JoostG
 6. De Naam van God is onweerlegbaar Jehovah

  Ik denk dat god het een belediging vindt dat je hem maar 1 naam toeschrijft. Ik ben, en hij is Hier namen gebaseerd op de bijbel met tekst eronder.
 7. Gifgas Douma te Syrië begin van Derde Wereldoorlog?

  Ben ik met je eens in ieder geval verliezen ze hun grip op syria door rusland daardoor hekelen ze rusland en proberen onder valse vlaggen de controle weer terug te pakken. Ik zie hier de potentie voor een ww3
 8. Gifgas Douma te Syrië begin van Derde Wereldoorlog?

  Amerika is arrogant en denk onoverwinbaar te zijn, echter zou ik als amerika oppassen voor ruslands EMP. (Elektro magnetic pulse) Rusland kan maar op 1 manier winnen en geloof me daag ze nog meer uit en ze zullen hun ongeloofelijke wapens intzetten. De grote zwakte van de us
 9. Gifgas Douma te Syrië begin van Derde Wereldoorlog?

  Zoals ik al aangaf de vs gebruikt gifgas als hun stokpaardje, ze hadden op zijn minst de experts hun werk laten doen. Nu komt het bij mij over dat ze hun sporen proberen uit te wissen. Ik geef jouw ook geen straf voordat er eerlijk onderzoek is gepleegd tenzij ik opereer onder een valse vlag. Aan de andere kant waarom zou assad gifgas gebruiken als hij aan de winnende hand is ?
 10. Gifgas Douma te Syrië begin van Derde Wereldoorlog?

  Rusland is de enige die volgens de regels speelt, en wordt gervolgens door de vs en het westen een beetje getreiterd. Alleen de westerse krantekoppen ? Indien ja ben je zeer bekrompen bezig Je zou deze kunnen lezen als tegenpool. https://www.rt.com/ Caught in a lie, US & allies bomb Syria the night before international inspectors arrive Gevangen in een leugen us en bongenoten vallen Syria aan kort voordat de experts zouden onderzoeken.
 11. Gifgas Douma te Syrië begin van Derde Wereldoorlog?

  Er wordt een vies, vuil spel gespeeld onder valse vlaggen elk met hun eigen propaganda machine... Daar waar het uiteindelijk om macht en geld draait. (Ps: valt het mij alleen op dat wanneer er een oorlog ontketend wordt de vs altijd een "gifgas aanval" als exuus gebruikt)
 12. Sabbath

  Dank voor u mening maar ben er al uit.
 13. Mooi gezegd daarbij moet je niet vergeten dat elke christen worsteld Zoals game verslaafd, porno verslaafd, alchohol verslaagd, geld verslaafd sport verslaagd enz.. Zoek de dingen die boven zijn niet van deez aard. Elke christen vecht tegen verkeerde lusten.
 14. Eens tot op een zeker punt waarbij de persoon geen weet meer heeft van zijn bestaan.. die worden dan ook meestal in een inrichting gestopt. (Chronisch gezien)
 15. Nee hoor maar zodra je alchol gaat drinken zal ik je vwaarschuwen voor de gevaren. En je toch vrij laten in je doen.
×