Spring naar bijdragen

Thinkfree

Members
 • Aantal bijdragen

  2219
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Thinkfree

 • Rang
  CrediBakvis

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Wijsheid verteld een mens dat zonder liefde hij waardeloos is, waarde wordt toegekend door personen...ook de kleintjes in de buik die voordat zij komen al geliefd waren en horen te zijn.
 • Religie
  Christen

Recente profielbezoeken

1934 profielweergaven
 1. Thinkfree

  Hoe denken christenen over een ongeloof zoals het atheïsme?

  Heb verschillende atheïsten dat horen roepen, echter zegt men het ene moment dit en het andere moment dat. Zal ook wel verschillen per atheïst En meschien het onbreken van kennis naar de eigen gekozen weg waar die fundamenteel op berust. Precies
 2. Thinkfree

  Hoe denken christenen over een ongeloof zoals het atheïsme?

  Nee hoor. Het enige uitgangspunt van atheïsme is een bepaalde manier van tegen doden aan kijken. Atheïsten nemen niet aan dat goden bestaan. Maken/noemen zij zichzelf geen goden? Ze dulden geen goden buiten zichzelf, daarom staat er een a voor. Hoe ik erover denk: eigenlijk niet zoveel, de bijbel leert twee kanten, of je hoort bij de ene, of de andere, ongeacht hoe je het ook noemt.
 3. Thinkfree

  Wat is de basis van de menselijke moraal?

  Die wilden de door God gegeven vrijheid, hopende dat het goede zou zegenvieren. Uiteraard is dat wishfull thinking want de boze regeert in deze wereld. En toch als we het over moesten doen zou ik hetzelfde weer kiezen. Want het goede wint uiteindelijk. Op Gods tijd
 4. Thinkfree

  Wat is de basis van de menselijke moraal?

  "ongelovigen"
 5. Thinkfree

  Wat is de basis van de menselijke moraal?

  Dat is geen conclusie maar een mening. Ik ben van mening dat het tegenstelde het geval is. Ook op het gebied van morele normen en waarden. Dan heb je een bord voor je hoofd, de keel van de bevolking word langzaam dichtgekeknepen.
 6. Thinkfree

  Wat is de basis van de menselijke moraal?

  Sinsdien gaat het alleen maar bergafwaarts, en ohja de scheiding tussen kerk en staat is niet ingevoerd door seculiere mensen.
 7. Thinkfree

  Wat is de basis van de menselijke moraal?

  Meschien is het beter de context erbij te houden, in het ene is het de vloek, bij het ander de zegen. Een zondig heersen is een vloek, een Godvrezend heersen een zegen.
 8. Thinkfree

  Wat is de basis van de menselijke moraal?

  Nee, het verschil in belans en disbelans oftewel vloek en zegen.
 9. Thinkfree

  In verband met de eerste baby op de planeet

  Ik denk blauw. Het waren smurfen De kleur die tussen blank en donker inzit
 10. Thinkfree

  Vraag aan zowel gelovigen als ongelovigen

  Het kan aan mij liggen maar ik zie die zegen niet bij dergelijke kindertjes. Ik betwijfel ook of zij zich gezegend voelen. Ander voorbeeld: een vrouw die door een verkrachting zwanger raakt. Rust daar de zegen van God op? De zegen van het kunnen krijgen van kinderen, dat is niet aan de mens maar aan God. Het praktiserend kwaad is een vloek gezegend is hij die daar een zegen van kan maken. Dat kan alleen in en uit God, de mens kan dat van zijn eigen niet.
 11. Thinkfree

  Vraag aan zowel gelovigen als ongelovigen

  Bedoel je hiermee te zeggen dat mensen die vervolgd, onderdrukt, enz.. geen recht op kinderen hebben? Ja ik heb die fotos gezien en telkens als ik die zie weet ik exact waar het probleem ligt, Het is de kennis van het kwaad die de ander uithongerd, ikke, ikke, ikke en de rest kan stikke. Daarbij zijn het hypocriëte atheïsten die het stiekum helemaal niet erg vinden want zo lost het zgn overbevolkings probleem zich op volgens hen, anderszijds gebruiken zij het om de algoede God aftekraken terwijl wij schuldig zijn. Dubbele gezichten zo werkt satan ook. De wereld lijd des te meer, hoe meer uitgeleefd wordt in de zonde des te meer rampen en ellende de oplossing is een terugkeer tot God. Je antwoorden tonen aan dat je niet weet wat er inhoudelijk staat, daarom ook nutteloos om daarmee verder te gaan.
 12. Thinkfree

  Vraag aan zowel gelovigen als ongelovigen

  Allereerst zet een mens geen kinderen op de wereld zonder zegen van God. Kinderen zijn de kroon van een huwelijk het geeft vader en moeder een doel en een hoop liefde, althans dat hoop ik. Ja de tijden worden moeilijk, maar juist in deze tijden groeien wij in band naar elkaar toe, allen zijn we evenveel waard zonder zelfverheffing. En waar God heerst, daar heerst vrede, liefde en hoop, gezegend zijn de kinderen met een Godvrezende vader en moeder.
 13. Thinkfree

  Openbaring 12 - toekomst of verleden?

  Bij intresse kijk dit stuk, alles super goed onderbouwd en uitgelegd, naar de bijbel. Het zal je verbazen
 14. Thinkfree

  Vaccineren of niet?

  Tsja we zijn volkomen doorgeslagen, en niet alleen daarin.
 15. Thinkfree

  In verband met de eerste baby op de planeet

  Allereerst welkom bobby 🙂 Op wat/wie doel je precies?
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid