Spring naar bijdragen

Karin-

Members
  • Aantal bijdragen

    151
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Karin-

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

1.069 profielweergaven
  1. Karin-

    Halloween

    Omdat andere mensen er zo nakijken hoef ik dat nog niet te doen. En ik betwijfel of veel mensen er zo diep over nadenken of de oorsprong er nog van weten. Of het als valse religieuze gedachten zien. Kids zien het vaak niet meer dan een verkleedpartijtje en een manier om snoep te scoren.
  2. Karin-

    Ben ik...

    Dat zijn duidelijk wolven in schaapskleren.
  3. Karin-

    Halloween

    Ik zie het niet meer als een feest. Een samenkomen van mensen voor plezier en gezelligheid. Hetzelfde als Sinterklaas, kerstmis en verjaardagen. Er zit geen enkele diepe gedachten achter. Het ligt aan de individu, wat voor waarde er aan wordt gegeven.
  4. Karin-

    Halloween

    JG's zijn toch altijd een beetje party-poopers he En misschien een beetje te serieus met zulke zaken.
  5. Karin-

    Halloween

    Gewoon leuk en genieten!
  6. Sorry, ik bedoel er niks mee. Gewoon een versimpeling. Straattaal. haha @sjako Jij bent een JG?
  7. Sorry dat is wat hij was. En eerlijk gezegd is het niet de laatste Jehovah die zo sprak. Mijn nichtje is ook getrouwd geweest met een Jehovah getuige en zij heeft een Katholieke achtergrond. Maar goed ik probeerde alleen iets aan te duiden. Ik ken ook hele goede Jehovah's, ze zijn vaak genoeg op de thee geweest.
  8. Ik snap al helemaal niet waarom iedereen altijd labelt. Een label is niks anders dan een beperking. En dan niet een beperking van degene die hem heeft gekregen, maar degene die hem uit.
  9. Misschien vind jij mij nu te persoonlijk worden. Als dat zo is, mijn excuses. Ik weet niet waarom, maar deze reactie voelt oprechter en meer open aan van jou. Iedereen heeft muren als een zelfbescherming mechanisme. Vandaar dat je misschien nogal fel reageert hier op het forum. Ik voel mij persoonlijk niet aangetrokken hoor, want ik herken mij daar in. Dus sorry is niet nodig. Ik weet nog goed dat Jehova lieden mij vertelde dat ik in het vuur gegooid zou worden, omdat ik had gezondigd. Ik was toen 16. Ik werd daar altijd zo boos om, want God houd van zijn kinderen. Ik kon gew
  10. Ik betwijfel als je alle protestanten zo over 1 kam kan scheren.
  11. Ik heb geen enkele behoefte om met jou in discussie te gaan.
  12. Kwantumfysica bijvoorbeeld. Het zichtbare en onzichtbare. Toont meer aan dan de natuurlijke wereld.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid