Spring naar bijdragen

nikie90

Members
 • Aantal bijdragen

  1205
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over nikie90

 • Rang
  CrediBakvis
 • Verjaardag 08/05/1990

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Religie
  Jezus Christus

Recente profielbezoeken

1123 profielweergaven
 1. nikie90

  Zijn dit echt demonen in mensen?

  Het is bewust manipuleren van het natuurlijke en heeft (althans dat is dan de bedoeling) positieve consequenties op degene die praktiseert maar negatieve consequenties elders. Zo werkt het bovennatuurlijke. Als jij het neemt moet het ergens anders genomen worden. Daarom is het kwaad.
 2. nikie90

  Zijn dit echt demonen in mensen?

  Yale heeft een lectuur over hekserij uit die tijdsperiode. Dat gezegd het was en is gewoon zo dat veel mensen door de eeuwen heen en vandaag de dag nog steeds aan hekserij en magie doen. Azalia Banks ofzo had laatst nog een video waar ze kippen restant opruimde wat ze in haar rituelen gebruikte en Hillary Clinton niet te vergeten die in e-mails sprak over kippen aan Moloch offeren. Dan nog zaken als voodoo en allerlei soorten occult. Er is genoeg informatie over. Het is waarschijnlijk vandaag meer actief als het ooit was. Ik zag laatst nog een video waar een magiër een spreekbeurt gaf aan behoorlijk invloedrijke mensen, en die mensen hadden geavanceerde vragen over magie waaruit je kon opmaken deze mensen er veel mee bezig zijn. Maar er staat in de bijbel dat niemand die magie doet de hemel in gaat.
 3. nikie90

  Zijn dit echt demonen in mensen?

  Ik weet dat je het niet zo serieus bedoelde maar nee ik word spiritueel niet aangevallen. Maar een serieuze notitie witch hour is bijgeloof, er staat in de link ook nog in folklore. Volgens mij gaan de echte cults met zonsopgang te werk omdat ze de link leggen met jesaja 14:12. Overigens wordt de maan nergens negatief benadrukt in de bijbel.
 4. nikie90

  Zijn dit echt demonen in mensen?

  Als jij die linkt link ik deze https://www.statenvertaling.net/bijbel/psal/139.html En deze om erbij te luisteren als je leest: https://youtu.be/4RJ8vYwbyGQ
 5. nikie90

  Zijn dit echt demonen in mensen?

  Niet zo snel. Psalm 119:55 dan? Ik denk iig aan de bijbel of het nu dag of nacht is. Ik dacht dat het de satan ze bedoeling was mensen juist daarvan af te keren?
 6. nikie90

  Zijn dit echt demonen in mensen?

  Wat dan? Nu je het toch zei castreren mag niet in het OT. Maar ben wel voorstander van drain the swamp
 7. nikie90

  Zijn dit echt demonen in mensen?

  Het is gewoon logisch waarheid, wat de bijbel zegt hier, los van de video's, wanneer jij in een positie bent iemand te redden en je doet dit niet ben je gewoon schuldig, iaw heb je bloed aan je handen. Met jou redenering en tegen positie wat jij bedoelt waarschijnlijk je ziet iemand hangen aan een klif dan trap je nog even op zijn vingers. Ja daar lijkt het wel op.
 8. nikie90

  Zijn dit echt demonen in mensen?

  O.a. wel. Maar zo niet is het los op zichzelf ook een gebod. Maar het betreft ook zeker wel je naaste liefhebben. 18 Als Ik tot den goddeloze zeg: Gij zult den dood sterven, en gij waarschuwt hem niet, en spreekt niet, om den goddeloze van zijn goddelozen weg te waarschuwen, opdat gij hem in het leven behoudt; die goddeloze zal in zijn ongerechtigheid sterven, maar zijn bloed zal Ik van uw hand eisen.19 Doch als gij den goddeloze waarschuwt, en hij zich van zijn goddeloosheid en van zijn goddelozen weg niet bekeert, hij zal in zijn ongerechtigheid sterven; maar gij hebt uw ziel bevrijd.20 Als ook een rechtvaardige zich van zijn gerechtigheid afkeert, en onrecht doet, en Ik een aanstoot voor zijn aangezicht leg, hij zal sterven; omdat gij hem niet gewaarschuwd hebt, zal hij in zijn zonde sterven, en zijn gerechtigheden, die hij gedaan heeft, zullen niet gedacht worden; maar zijn bloed zal Ik van uw hand eisen.21 Doch als gij den rechtvaardige waarschuwt, opdat de rechtvaardige niet zondige, en hij niet zondigt; hij zal zekerlijk leven, omdat hij gewaarschuwd is; en gij hebt uw ziel bevrijd.
 9. nikie90

  Israël

  Ik denk ook dat het veel mensen beangstigd omdat ze veel te verliezen hebben.
 10. nikie90

  Israël

  Het is een hele verduidelijking wanneer je opmerkt dat in de zijde waar men tegen Israël is dat ze daar ook tegen de geboden zijn.
 11. nikie90

  Israël

  Juist
 12. nikie90

  Israël

  Trump staat achter de noahide wetten en is vriendelijk tegenover het judaïsme. Tegelijkertijd bidt hij in naam van Jezus in het witte huis. Je kan beargumenteren of hij nu wel of niet een christen is maar hij zegt in Jezus te geloven. Tot zover de angst dat de noahide je zal vervolgen omdat je in Jezus Christus gelooft.
 13. nikie90

  Israël

  De Arabische landen hebben vaak een boventoon gehad in de UN vandaar en vanuit daaruit hebben Europese landen zich beetje bij beetje laten beïnvloeden tegen Israël.
 14. nikie90

  Israël

  Nu is heel de orthodoxe wereld zwaar tegen de UN. Tot zover de achterliggende angst dat chabad samen met UN tegen christenen zal samenspannen. Maar ja ben het wel mee eens de oppositie tegen Jezus overdreven is en ik ben zo ook even geweest, maar dit is uit overtuiging naar wat in het OT staat niets anders.
 15. nikie90

  Israël

  Als er onder de joden dan zijn die dit hetzelfde zeggen zijn het wel de rabbijnen. Die zeggen juist precies dat heel nadrukkelijk. Ik heb zo een lijst met rabbijnen voor je die hetzelfde zeggen. Maar de indruk die jij achterlaat is dat Jezus heel Israël haat
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid