Spring naar bijdragen

Noel

Members
 • Aantal bijdragen

  621
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Noel

 • Rang
  CrediGup

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Noel

  Duizend jarige vredesrijk

  Dus: kennis over de toekomst = zeer specifieke gebeurtenis dus: als je niet apathisch bent kan je die kennis niet hebben, want dan zou je proberen de vaas te redden apathisch = geen belang hebben bij of de vaas heel blijft er zijn ook andere mogelijkheden om geen belang te hebben bij het heel blijven van de vaas, dan zou jij diegene kunnen zijn die haar kapot gooit bijvoorbeeld.
 2. Noel

  Avatars

  Bewegend = onrustig, heeft verder niet met de pesonen er achter te maken, ik heb er moeite mee, omdat ik er zenuwachtig van word.
 3. Noel

  Duizend jarige vredesrijk

  grapjas, maar fijne kerst verder, ik zal er een borrel op drinken dat ik iets ontdekt zou hebben
 4. Noel

  Duizend jarige vredesrijk

  Is inhoudelijk een zwaktebod, met gegeneraliseerde zaken heeft het niet te maken, dat is een retorische truc dat je dat zo stelt, terwijl je feitelijk best weet wat ik wel schreef. Dat soort trucs om gezichtsverlies te voorkomen zijn niet nodig. het gaat om een specifieke vaas op een specifiek moment in de tijd die kapot zal vallen, dat is kennis, geen gegeneraliseerd “alles gaat kapot”
 5. Noel

  Duizend jarige vredesrijk

  de “constatering” is geen feit maar jouw suggestie en je stelt jouw ‘vraag’ als eis ik ken jouw ‘type’ forummer te goed, levend voor de strijd en opwinding als je anderen beledigt.
 6. Noel

  Duizend jarige vredesrijk

  Op arrogante eisen ga ik niet in, zeker geen suggestieve. Ik heb het wel gehad met jou. De groeten.
 7. Noel

  Duizend jarige vredesrijk

  Hoe precies de verhouding ligt kan ik niet zeggen.
 8. Noel

  GELOOF

  Precies omdat mensen denken te moeten kiezen, terwijl het eigenlijk gaat om leven met de keuze.
 9. Noel

  Duizend jarige vredesrijk

  Je weet niet eens wat het inhoudt “de toekomst kennen”, logisch gezien is namelijk weten dat een vaas kapot zal vallen alleen mogelijk als je niet moeite zult gaan doen om de vaas niet te laten vallen, want als je moeite doet om de vaas niet te laten vallen is de kans reeel dat de vaas heel blijft, en die kans kan eigenlijk niet reeel zijn. determinisme is trouwens ook wetenschappelijk een theorie, en dan geldt ook dat als de vaas kapot zal vallen dat dit onvermijdelijk is. Als je dan controlezucht hebt wil je kunnen voorspellen wat er met de vaas gebeurt, maar dat kan dus niet als je belang hebt bij een hele vaas. Ach zowel dwaasheid als wijsheid hebben perioden dat ze zegenvieren.
 10. Noel

  Duizend jarige vredesrijk

  lullige reactie weer, je kan niet beter zal ik maar denken. De toekomst als altijd open zien zou je gezond kunnen noemen, maar ook verdorven.
 11. Noel

  Duizend jarige vredesrijk

  Ja de oorlog was akelig dichtbij met die Kim, gelukkig wist China de gemoederen te bedaren.
 12. Noel

  GELOOF

  Er is toch ook leven zonder God, of wil jij dat geen leven noemen? Dan heb je al gekozen en is er geen keuze.
 13. Noel

  GELOOF

  15 lijken mij 4 keuzes? Je zou toch slechts het leven moeten willen als het goed is?
 14. Noel

  Duizend jarige vredesrijk

  Jij denkt dat je gelijk hebt vanuit jouw idee van ‘gezond’. In zekere zin kan je apathie of onbewogenheid ook als ongezond beschouwen, het helpt in ieder geval niet met ‘genieten van het moment’.
 15. Noel

  Duizend jarige vredesrijk

  Dat is misschien de ‘gezonde’ opvatting.
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid