Spring naar bijdragen

MRM

Members
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over MRM

  • Rang
    CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. MRM

    Bidden

    Als je een relatie hebt maakt niet uit welke relatie, van moeder tot jou vader tot jou vriend tot jou vriendin tot jou, man of vrouw tot jou. Je weet dat ze van je houden (als het goed zit). Maar toch wil je het blijven horen toch? Dat ze van je houden. Ik weet dat er van mij gehouden word maar ik vind het maar wat fijn als 1 van die personen mij ook verteld dat ze van me houden ook al weet ik vanbinnen echt wel dat ze van me houden!
  2. MRM

    Bidden

    Beste allemaal, Ik heb een vraag, bidden is iets wat heel belangrijk is. Ik persoonlijk vind bidden erg lastig en ben veel beter in dingen op schrijven. Ik zit alleen met een vraag. Denken jullie dan als ik bijvoorbeeld zou bidden dat ik dan mijn gebed op papier zet zodat het als een soort van in brief vorm aan GOD gaat? Klinkt misschien erg onlogisch maar als ik het op papier zet wat ik tot Hem wil zeggen dan gaat het beter dan dat ik bid al pratend. Ik zou het erg fijn vinden om jullie mening te horen of dit kan of niet. Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid