Spring naar bijdragen

Eric83

Members
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Hallo allemaal.

  Sorry het heeft even geduurd.. uiteraard (als ik je goed begrijp) ben ik op zoek naar de waarheid. Ben niet van plan mezelf voor de gek te houden omdat dat fijn voelt. Ik ben inderdaad sceptisch maar blijf me meer en meer verdiepen.. bedankt voor de tips! Ja dat weet ik zeker Wetenschap geeft veel antwoorden, maar lang niet alles klopt naar mijn inziens. Zoals evolutie theorie, dieren (en mensen) kunnen wel veranderen maar ik kan niet geloven dat een 1 cellig organisme zich kan veranderen in zoveel levensvormen. Waarom zou dat.. hoe zou een vis veranderen in een vogel.. en om welke reden? Los van deze vragen, heb ik de drang om te weten of er meer is, wat de waarheid is en wat de zin van het leven is. Soms is het moeilijk te omschrijven.
 2. Hallo allemaal.

  Helaas nog niet van gekomen er moest gewerkt worden. Wellicht aanstaande zondag.
 3. Hallo allemaal.

  Al vaker gedaan.. Maar nooit een antwoord voor mijn gevoel..
 4. Hallo allemaal.

  Hai, ik weet het niet precies, het trekt mij aan. Misschien de zingeving van het leven. Willen geloven dat er meer is dan wat we zien. Doe ik deels ook wel als ik om mij heen kijk. Natuur is zo bijzonder in elkaar gezet dat dit wel ontworpen zou moeten zijn. Ik heb het boek wetenschap in de bijbel wel eens gelezen en dat laat je ook bijzondere dingen zien. Zie reactie op Appie b
 5. Hallo allemaal.

  Ja daar heb je gelijk in.. weet ook niet precies wat ik ermee bedoelde.. meer zo van dat ik niet op zoek ben omdat ik geen liefdevol bestaan ken... denk ik.. fijn dat je scherp antwoord.. zet mij ook aa het denken..
 6. Hallo allemaal.

  Bedankt voor je reactie, ik kom uit Rotterdam en ga samen met mijn vriendin van het weekend naar de kerk. Mocht dit nou niet bevredigend zijn laat ik het weten.
 7. Hallo allemaal.

  Hallo allemaal, Ik ben Eric 34 jaar en kom uit een volledige atheïstische omgeving. Let op niet liefdeloze omgeving;). Ik ben regelmatig geïnteresseerd in het geloof maar zodra ik de bijbel ga lezen lees ik een verhaal wat naar mijn mening simpel en onwaar aanvoelt. (Niet beledigend bedoeld) toch trekt het mij regelmatig weer aan. Ik probeer nu meer door de verhalen heen te lezen. Ik bedoel de diepere betekenis op te zoeken. Iemand nog tips hoe ik ga vinden wat ik zoek. Ik wil geloven op een of andere manier maar het lijkt gewoon niet te lukken. Iemand tips om mij hierin beter te vinden? Mvg eric.
×